Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar ben kürtaj olalı 11 gün oldu doktor 2 ay korun dedi ama ben adetime kadar korunsan sadece 1 ay ne bilim nasıl geçer bilmiyorum koskoca 2 ay :((

canım sanada çooook geçmiş olsun bence dr dinle ben 3 aybekledim ve 2 aydır korunmuyoruz halen bişey yok sağlıklı olsun en önemlisi dr lar genelde düşükten sonra kendini toparlama süreci veriyorlar tekrar düşük olmasın diye allahın izniyle inş tekrar sağlıklı gebelikler yaşarız ve anne oluruz

canım yaaa ilk önce çok geçmiş olsun. senin düşüğün çok erken olmuş zaten ilk düşükleri araştırmıyorlar 3 düşükten sonra araştırmaya başlıyorlar 3 hafta sonra konturole git tekrar bakarlar ve dr korun veya korunma diye söyler sana ama erken düşük olduğu için ilk adetten sonra korunmana gerek kalmaz heralde inş en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın allahın izniyle hepimiz anne oluruz

sağol canm cevabın için..dr.3 ay korun demişti ama bu klasik bir söz mü ya herkese öyle diyorlar :( bir de düşüğe kadar ep sarı lekelenmeler gördüm acaba o düşük belirtisi miydi ?tamam geçti ama şimdi aklıma geldi bi sorayım dedim size de ... dr.a da soracağım bi dahakine...ben bir yerde okumuştum hamiellik belirtisi denimşti ama :(

canım bu şekilde düşünme bence eğer başımıza gelecekse allah korusun ikincide de üçüncüde de olabilir.
ama olmayacak diye düşün güzel düşün.zaten ilk gebeliklerde böyle olabilirmiş ama sonrası sağlıklı olurmuş.
ne zaman kendini iyi hissedersen başla.

çok teşekkür ederim moral verdin bana inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz inşallah

canım inş hamilesindir bende bayadr buraya giremiyorum düşük olalı 5 ay odu 2 aydırda denemeler devam bişey sormak istiyorum adet olamama daha 5 gün var şu erken gebelik testlerinden yapsam çıkarmı acaba bilgin varmı ? anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

tam benimde 5 gün var ama sadece kan testinde çokda düşük olsa çıkıyomuş az önce gene idrar testi yaptım arkadsda varmış sonuç negatif çıktı olsada idrarde regl 1 2 gün geçmedikce çıkmazmış ama kimisinde de çıkıyo diolar bilmiorumki

Kızlar ben kürtaj olalı 11 gün oldu doktor 2 ay korun dedi ama ben adetime kadar korunsan sadece 1 ay ne bilim nasıl geçer bilmiyorum koskoca 2 ay :((
:( canım dayanmak zorundsın bnde 2inci adetime kadar bkledim doktor kesinlikle cok zararlı vucudunun kendini toparlaması lazım dedi bana

sağol canm cevabın için..dr.3 ay korun demişti ama bu klasik bir söz mü ya herkese öyle diyorlar :( bir de düşüğe kadar ep sarı lekelenmeler gördüm acaba o düşük belirtisi miydi ?tamam geçti ama şimdi aklıma geldi bi sorayım dedim size de ... dr.a da soracağım bi dahakine...ben bir yerde okumuştum hamiellik belirtisi denimşti ama :(

koyu renkse yani kahveye yakın düşük oldundanmış canım bende de damla damla geliodu sonra bebek keseden kayıp gitmiş sadece bomboş kese kalmış

koyu renkse yani kahveye yakın düşük oldundanmış canım bende de damla damla geliodu sonra bebek keseden kayıp gitmiş sadece bomboş kese kalmış

hayır hep sarı leklenmelerdi.düşüğe kadar ... zaten düşüğe 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu ondan sonra dşük...bir de düşükten 2 gün önce dr.a gitttim test için ultrasyondan baktı hani sonuçta karna bir zorlanma oluyor ya acaba o mu etkili oldu ? :( ya da ben bir sebep arıyorum ....:43:

canım benim hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kahverengi akıntılarım vardı dr yerleşme dedi sonra o akıntıla kanamalara dönüştü iğnelerle bebeğimi 11 haftalık olana kadar tutabildik sonra beni bıraktı. her akıntı düşük tehlikesi yaratıyormu tam bilmiyorum. dr un sana 3 ay korun dediyse bence korunmanı tavsiye ederim rahimin iyice toparlansn ki bir dahaki gebeliğin daha sağlıklı olsun bence ama sen yinede dr gittiğinde tekrar konuşursun allah sağlıklı bebekler nasip etsin inş cnm

hayır hep sarı leklenmelerdi.düşüğe kadar ... zaten düşüğe 2 gün kala kahverengi lekelenme oldu ondan sonra dşük...bir de düşükten 2 gün önce dr.a gitttim test için ultrasyondan baktı hani sonuçta karna bir zorlanma oluyor ya acaba o mu etkili oldu ? :( ya da ben bir sebep arıyorum ....:43:

:( benimde ilk zamnlar sarı lekeler geliodu 1 hafta sonra kahverengi gelmeye basladı... bende çok sebeb aradım ama bulamadım kürtajdan sora parcayı patolojiye gnderdiler bi sorun olmadını sölediler bn hep sorun aradım bana ilk ikiz dedi doktor snra 2 gn sora tekar gittim kan pıtılasması dedi korkma aama düşük tehliken var diye ilaç verdi 3 gn dinlenip gittim boş kese çürüyo artık dedi ertesi sabaha apartopar kürtaja girdim günlerce agladım sorunlar aradım durdum en büyük destekcim üst komsum oldu 3 düşükden sora hamile kaldı ve 1 hafta önce bebegini kucana aldı bn cok üzdüm zamnnda kendimi sende üzme :(

tam benimde 5 gün var ama sadece kan testinde çokda düşük olsa çıkıyomuş az önce gene idrar testi yaptım arkadsda varmış sonuç negatif çıktı olsada idrarde regl 1 2 gün geçmedikce çıkmazmış ama kimisinde de çıkıyo diolar bilmiorumki

canım yaa bende dayanamayıp gittim aldım idra testini yaptım ama malesef negatif ben ilk gebeliğimi 4 gün kala öğrenmiştim beklemekten başka yapıcak birşeyimiz yok gözüküyor :))))

canım sanada çooook geçmiş olsun bence dr dinle ben 3 aybekledim ve 2 aydır korunmuyoruz halen bişey yok sağlıklı olsun en önemlisi dr lar genelde düşükten sonra kendini toparlama süreci veriyorlar tekrar düşük olmasın diye allahın izniyle inş tekrar sağlıklı gebelikler yaşarız ve anne oluruz

Amin cnım inş Rabbim hepimize nasip etsin bende çok kolay hamile kalamıyorum malesef onun için yine başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi kalp atışları durmuştu benim ondan kürtaj oldum yine aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum :((

:( canım dayanmak zorundsın bnde 2inci adetime kadar bkledim doktor kesinlikle cok zararlı vucudunun kendini toparlaması lazım dedi bana

evt canım banada 2 ay bekle dedi ama işte ne bilim böyle boş boş beklemekte üzüyo benii çok kolayda hamile kalamıyorum zaten :( ama ne olursa sağlıklı olsunda bekleyelim napalım

kızlar ben 2 hafta önce düşük yaptım (4-5 haftalıktı neden kaybetiğimi de öğrenemedim yani bir açıklama yapılmadı ) 2 hafta sonra kontrole geldim sadece gebelik testi yapıldı negatif çıktı 3 hafta sonra tekrar gel dedi... ee başka kontrol olmuyor mu ?sizde neler yapıldı öğrenmek isityorum.ilçedeyim acaba ilde iyi bir dr.mı gitsem bilemedim...
canım eğer doktor tamamen temizlendiğini söylediyse diğer kontrol adetliyken yapılır.rahimin durumunu falan söyler.
sonrasında zaten gitmeye gerek yok.folic asite devam deyip gönderiyorlar genelde

eğer beklemek istemiyorsan adet olunca git ve rahim durumuna falan bi baksın doktor.
eğer sorun yoksa ve sende kendini iyi hissedersen beklemek zorunda değilsin tabi ki.
burda sadece 1 adet dönem, bekleyip gebe kalan arkadaşlarımız var.
ama onlar doktor rahim iyi dediği zaman başladı.

Amin cnım inş Rabbim hepimize nasip etsin bende çok kolay hamile kalamıyorum malesef onun için yine başa dönmüş gibi hissediyorum kendimi kalp atışları durmuştu benim ondan kürtaj oldum yine aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum :((

inş cnm allah bidaha böye kötü günler göstemesin bende senin gibi kolay hamile kalamıyorum bazı arkadaşlarımız oluyor korunuyorduk hamile kalmışım bizde malesef o yok sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum. korkma allah bizim yanımızda ben hep kendimi başka tesellide aradım sağlıklı olsun dedim benim sağlığım yerinde olsun dedim rabbim birini verdi aldı sağlıklı vrsin dedim anne olucaz ben inanıyorum

canım yaa bende dayanamayıp gittim aldım idra testini yaptım ama malesef negatif ben ilk gebeliğimi 4 gün kala öğrenmiştim beklemekten başka yapıcak birşeyimiz yok gözüküyor :))))

ben ilk oldugunda adet zamanımı yaptım yoksa daha varmıydı tam htrlayamıorum yarın ögrencem bende ama benim midemde cok gaz var kasıklarım semsert hafif midem ekşiyo gibi ve kasıklarımda da agrı var sende de oluyomu böle belirtiler? ve benim şuan uyuyasım var hiç halim yok

ben ilk oldugunda adet zamanımı yaptım yoksa daha varmıydı tam htrlayamıorum yarın ögrencem bende ama benim midemde cok gaz var kasıklarım semsert hafif midem ekşiyo gibi ve kasıklarımda da agrı var sende de oluyomu böle belirtiler? ve benim şuan uyuyasım var hiç halim yok[/QUOT bendeki tek belirti göğüslerim günlerdir acıyor dokunamıyorum ama ben adet yaklaştığı zamanda böyle olurum anlamadım yani ama teselli yaa işte inş hamileyizdir allahım sağlıklı evlatları tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin sen ne zaman test yapıcan?

ben ilk oldugunda adet zamanımı yaptım yoksa daha varmıydı tam htrlayamıorum yarın ögrencem bende ama benim midemde cok gaz var kasıklarım semsert hafif midem ekşiyo gibi ve kasıklarımda da agrı var sende de oluyomu böle belirtiler? ve benim şuan uyuyasım var hiç halim yok[/QUOT bendeki tek belirti göğüslerim günlerdir acıyor dokunamıyorum ama ben adet yaklaştığı zamanda böyle olurum anlamadım yani ama teselli yaa işte inş hamileyizdir allahım sağlıklı evlatları tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin sen ne zaman test yapıcan?

benimde gögüslerimde acı var ama işde o bende de adetten oluyo karnımda sertlik dısında şişlikde var oda adetten olabilio anlamadım bugun idrar testi yaptım negatif çıktı ve kan testi verdim oda yarın öğeden sora cıkıcak inş allahım herkeze sağlıklı bi bebek versin isteyen herkeze

Back
X