7+0 da kese gayet iyi ama bebek yok canım
yolk sac gayet büyüktü,seninki gibi bişeymi oldu acaba ...
sağol canım inşallah
valla şu an öyle bi boş hissediyorum ki kendimi
yine başa döndüm hem de başa dönmeme bile aylar var artık
doktor 3 ay bekle der şimdi belki
bu hafta gidicem bakalım ne diyecek
canım, benim 7+3 de doktor bebeği göremedi. ve bu durum pek iyi değilmiş.
sağlıklı gebelikte bebeğin görünmesi hatta kalp atışı duyulması lazımmış bu haftalarda.
ancak doktorum "bir hafta daha şans verelim, bazen geç döllenme olabiliyor, çünkü daha önce başımıza böyle durumlar geldi " dedi.
beklerken, 8+2 de düşük oldu. kesinlikle boş gebelik değilmiş, yolk saç olduğu için.
sanırım sendede aynı şey olmuş, yolk saç olması gerekenden büyükmüş galiba.
3 ay hatta 6 ay bekle de diyebilir doktorun.
önemli olan sağlıklı bir gebelik yaşamak. yoksa
sen adet görmeden bile tekrar hamile kalabilirsin, çünkü bilinçlisin, yani yumurtlama günlerini takip ederek
hemen hamile kalabildiğini gördün.
rahim kendini 15 günde de toparlayabilirmiş, 2 ayda da.
bu kişinin bünyesine bağlıymış.
ve sana sabır diliyorum, çünkü beklemek çok zor.
minikkelebeğim
canım öyleyse aynı şeyi yaşamışız.
çünkü benimde yolk kesesi gereğinden fazla büyüktü
normalde 5,6mm olması gerekirken benim 7,2mm idi
bu durumda yolk sac bebeğe baskı yaparak erken dönemde yok ediyormuş
benim doktorum öyle demişti sonra nettende baya araştırdım bu durumu.
ben boş gebelik diye korkmuştum ama boş gebeliklerde sadece kese olurmuş.
eğer yolk sac oluştuysa bebeğin olduğunun en büyük kanıtıdır diyor doktorlar.,
en azından boş gebelik değilmiş canımm
allah bir daha yaşatmasınnnn
aynen canım, doktorlar böyle diyor. benim yolk saçı 3 farklı doktor 3 farklı hastanede ölçtü. 6 mm, 5.8 mm, 5.6 mm çıktı ve
bu rakamlara bile büyük dediler. hatta biri yolk saçın 3 veya 4 mm olması gerektiğini söyledi.
sağol asenacım bitti sayılır, hiç hesap mesap yapmiyim diyorum ama dayanabilirmiyim ki onu da bilmiyorum

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
biliyor musun canım, insan dayanamıyor, tecrübeyle sabit. ilk adetimin geçmesini nasıl sabırsızlıkla bekledim.
doktor 3 ay dedi ama bazı büyüklerime sordum ve bütün tanıdıklarım hep aynı şeyi söyledi, 3 ay bekleme.
nedenlerinide anlattılar, aynı durumu yaşayanları da anlattılar ve ilk adetten sonra
tekrar çalışmak mantıklı geldi bana. burdaki birçok arkadaşın başından geçenleride
tek tek aradım okudum ve çalışmaya başlayalım dedik bu ay, ancak sanırım kaçırdık o günleri, yoğun iş temposu,
misafir, şehirdışı seyahat derken gitti. gitti diyorum çünkü ovulasyon testleri kullandım, negatif çıktı, 14. gün yumurtlarım sanıyordum, benim 17. gün pozitif çıktı. o gün ve sonraki gün misafir olduğundan olmadı :) ama içim rahat,
hamile kalabildiğimi gördüm ya, her ay aynı umutla çalışacağım yine,
hemde bilinçli olarak. ve eğer olmazsa biliyorum ki Rabbimin takdiri, henüz var
diyeceğim, bu ay öyle dedim. ama ilk hamileliğimde, hamile olasıya kadar her ay abartılı üzülüyordum,
çok düşünüp çok takınca başıma böyle şeyler geldi. şimdi ise aynen şu moddayım, TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN.
içini ferah tut, güzel haberlerini alırız inş yakında.