offf desene cok ümitlenmemek lazım 50 gün haaa tugbacım canım cok üzüldüm baka ben bu düşükten sonra genetiğe gitip kan verdım bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot mutasyonu hamıle kalınca iğneye başlancak 2 düşüğüm oldu benımde 1,5 yıllık evlıyım 1ncısı 8 haftalık düştü ama kanamam oldu kendısı düştü hiç kalp atışı olmadı 2ncısıde 7 haftalık oda hiç kalp atışı olmadı gelişmemiş dedi dr 12 haftalık olması gerekırken olmadı aldılar canım benım senın kaç hafatalıktı
kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım
geçmiş olsun canım idrar testinde ilerleyen vakitlerde hamilelik olmasa bile çizgi çıkıyo
ama kan değerin yalan söylemez

5 üstü gebelik olduğunu gösterir ama bu değerin artmasını dikkate alıyo doktorlar yoksa 5 oldumu hamilesin diyemiyolar
inşallah hamilesindir,bu defa bebeğini kucaklarsın
benim de 2 düşüğüm var senin gibi birincisi 8 haftalık kendiliğinden düştü,1 adet oldum ve yeniden hamile kaldım
o da geçen ay 7. haftada boş gebelikten kürtaj oldum,kalp atışı duymaya gittik duyamadık göremedik şok oldum.
şimdi doktor 3 ay bekle dedi ama ben 2 adet görüp yeniden denicem,belki hemen hamile kalamam beklemek istemiyorum.
bana da doktor iğne kullanabiliriz dedi,kürtajdan sonra parça genetiğe gönderildi.onun sonucu çıkınca doktor araştırma yapıcaz dedi.adet olunca kontole gidicem heralde bana da pıhtılaşma testi falan yapçak
kesin bende de çıkar bu pıhtılaşma,hep abidik gubidik şeyler beni bulur
2013 temmuz annelerinden buraya transfer oldum ne yazıkki.perşembe dra gittik kalp atışını herşeyini gördük herşey normal dedi.cuma sabah 5 te düşük arkasından kürtaj oldum. acım çok taze.evdeyim henüz işe gitmedim. birde herkese söylemiştim üzgünüm çok ama tabi Rabbime sığındım yapacak birşey yok.Rabbim sağlıklı gebeliklerle sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.
perşembe dra gidicem bakalım ne kadar korunun diyecek.inşallah güzel şeyler söyler az süre verir önümüze bakalım sağlıklı günler görelim inşallah
çok geçmiş olsun efsun hayırlısı olsun inşallah
ben de 13 temmuzda anne olacaktım kısmet olmadı
inşallah bundan sonra aynı şeyleri yaşamayız,Allah kızını bağışlasın
kızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim ama çok pıhtılı geliyor.daha tam temizlenmemiş rahim herhalde...
öyle oluyomuş genelde canım daha kanamalı ve parçalı oluyomuş
kendim düşük yaptığım zaman adetim normaldi,ama kürtaj farklı olsa gerek
bugün benim 25. günüm bakalım benimki ne zaman nası gelicek :111:
korunmadım valla olmaz gibi geldi bi arkadaşımda kürtaj olmuş adet görmeden hamile kalmıştı kızı var oda dedi korunma :) aslında olmaz diye çok dikkatte etmedim hemen kalktım duş aldım belki geçikmedir 48 49 günde adet olanlarda oluyoya aralık sonuna kadar bekleyeyim diyorum herşeyin hayırlısı korkmuyoda değilim aslında aynı şeyleri yaşatmasın Rabbim bi daha hiç birimize....
istediğin kadar duş al bebecik gelicekse hiçbişey durduramaz

bu iş kısmet işi,ötesi yok,geçen bi video izledim de doktor sadece psikolojik olarak kadın hazır olsun diye süre veriyoruz diyodu
yoksa hamile kalmasında bi sıkıntı yok diyodu
beni şeytana uyduracaklar yaa

zorla yaptıracaklar :111: