Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ne kadar miktarı ve karıştırıyorsun ve ne zamn ne kadar içiliyor .detaylı yazar mısın?

canım yazamadım kusura bakma netim bozuk tarif 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kağışı bal karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı adetinin 2ci günü başlıyorsun 12 gün kullanıyorsun sonra bırakıyorsun devam etmek istersen tekrar adetnin ikinci günü şifa olur inş

benım de 40. gun gelmıstı canım.45 gune kadar normal demıstı doktorum

evet benim dr da 45 gune kadar normal demişti, 45 gunde olmuyorsan hemen git bir doktora, içerde parca kalmış olabilirmiş.. ben de 27 gun once 8 haftalık bebegimin kalbi durdugu için kurtaj oldum, ilk adetimi bekliyorum.. sonrasında dr.a kontrole gidecegim yeni gebelik planlaması için...

kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım

kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım

NOT: BU ZAMANA KADAR DEĞERLERIM COKTAN SIFIRLANMIŞ OLMASI GEREKMEZMI

10 kasımda da ben kürtaj oldum canım ama sıfırlanmalı bence kanda bu zamana kadar bende adet olmadım bu sabah test yaptım negatif çıktı kanda yükseliyomu takip et bence düşmeye devam ederse daha kan sıfırlanmamış demektir yükseliyosa hamile olabilirsin korunmamışmıydın peki Allah gönlüne göre versin hepimizin bide idrarda yarım saat sonra çıkan sonuçlar geçersizdir..

10 kasımda da ben kürtaj oldum canım ama sıfırlanmalı bence kanda bu zamana kadar bende adet olmadım bu sabah test yaptım negatif çıktı kanda yükseliyomu takip et bence düşmeye devam ederse daha kan sıfırlanmamış demektir yükseliyosa hamile olabilirsin korunmamışmıydın peki Allah gönlüne göre versin hepimizin bide idrarda yarım saat sonra çıkan sonuçlar geçersizdir..

yok canım korunmadım dr.korunmana gerek yok dedı daha öncekınde 3 ay korundum ama yıne düştü bu defa korunmadım ama 6.20 cıktı ya ondanda test sılık cıkmış olabılır dılerım rabbım hepimize nasip eder sanada sasip etsın ınş. canım cok zor gercekten

canım yazamadım kusura bakma netim bozuk tarif 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kağışı bal karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı adetinin 2ci günü başlıyorsun 12 gün kullanıyorsun sonra bırakıyorsun devam etmek istersen tekrar adetnin ikinci günü şifa olur inş

bu karışım içimiz temizlensin diye içiyoruz değil mi?

yok canım korunmadım dr.korunmana gerek yok dedı daha öncekınde 3 ay korundum ama yıne düştü bu defa korunmadım ama 6.20 cıktı ya ondanda test sılık cıkmış olabılır dılerım rabbım hepimize nasip eder sanada sasip etsın ınş. canım cok zor gercekten

benim düşük değildi kalp atışı durmuştu 2 ay korun dedi ama bende korunmadım inş hamilesindir canım en kısa zamnda hepimize nasip eder inş sende bi kaç gün sonra bence yine kan tahlili yaptır en doğru sonucu kanda alırsın teste hiç güvenme çünkü hamile olunca idrar testinde en geç 5 dkkaya çıkması lazım adetinin gecikmesi ise normal 50 güne kadar gecikebilir dedi doktor bana Allah yardımcımız olsun canım.

benim düşük değildi kalp atışı durmuştu 2 ay korun dedi ama bende korunmadım inş hamilesindir canım en kısa zamnda hepimize nasip eder inş sende bi kaç gün sonra bence yine kan tahlili yaptır en doğru sonucu kanda alırsın teste hiç güvenme çünkü hamile olunca idrar testinde en geç 5 dkkaya çıkması lazım adetinin gecikmesi ise normal 50 güne kadar gecikebilir dedi doktor bana Allah yardımcımız olsun canım.

offf desene cok ümitlenmemek lazım 50 gün haaa tugbacım canım cok üzüldüm baka ben bu düşükten sonra genetiğe gitip kan verdım bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot mutasyonu hamıle kalınca iğneye başlancak 2 düşüğüm oldu benımde 1,5 yıllık evlıyım 1ncısı 8 haftalık düştü ama kanamam oldu kendısı düştü hiç kalp atışı olmadı 2ncısıde 7 haftalık oda hiç kalp atışı olmadı gelişmemiş dedi dr 12 haftalık olması gerekırken olmadı aldılar canım benım senın kaç hafatalıktı

yavrum ya cok sevindim
Bnce degerler dusmustur 38 gun az degil ustelik kurtaj oldun sen
O nedenle dikkatli ol ve iki gun sonra degere baktir yuksek cikacaktir
Hopppp dra git igneye basla heyecan yaptim yaa ne guzel

yavrum ya cok sevindim
Bnce degerler dusmustur 38 gun az degil ustelik kurtaj oldun sen
O nedenle dikkatli ol ve iki gun sonra degere baktir yuksek cikacaktir
Hopppp dra git igneye basla heyecan yaptim yaa ne guzel

ya gurbetcım deli olacağım vallahı zaten korunmadık bız hıc ama korkuyorum zaten dr. gideceğim gün 40 gün olacak hakkımıza hayırlsı ayyyy ınş. senınde bebişin cabuk gelsın canım benım her sayfaya yazdım vallahı kım bu sorumu yanıtlayacak dıye :9::9:

offf desene cok ümitlenmemek lazım 50 gün haaa tugbacım canım cok üzüldüm baka ben bu düşükten sonra genetiğe gitip kan verdım bende kan pıhtılaşması cıktı heterozigot mutasyonu hamıle kalınca iğneye başlancak 2 düşüğüm oldu benımde 1,5 yıllık evlıyım 1ncısı 8 haftalık düştü ama kanamam oldu kendısı düştü hiç kalp atışı olmadı 2ncısıde 7 haftalık oda hiç kalp atışı olmadı gelişmemiş dedi dr 12 haftalık olması gerekırken olmadı aldılar canım benım senın kaç hafatalıktı

ya banada var gibi geldi idrarı boşver 2 gün sonra kanda kesin çıkar sen kürtaj olmuşsun değerinin düşmesi lazım .Rabbim hayırlısını versin merakla ve heyecanla bekleyeceğim haberini

Benimde 8 haftalıktı canım inş hemen hamile kalırız kolayda hamile kalamıyorum ben 1 yıl uğraşmıştım :( Allah büyük napalım daha zamanı varmış demekki canım

ya banada var gibi geldi idrarı boşver 2 gün sonra kanda kesin çıkar sen kürtaj olmuşsun değerinin düşmesi lazım .Rabbim hayırlısını versin merakla ve heyecanla bekleyeceğim haberini

canım hakkımıza hayırlısı olsun bende ıstıyorum ama kafamada takmamaya calışıyorum artık yükselırse hayırlısı rabbım hepimize sağlıkla yavrular versın kızlar muhakkat düşüklerinizi araştırın

Benimde 8 haftalıktı canım inş hemen hamile kalırız kolayda hamile kalamıyorum ben 1 yıl uğraşmıştım :( Allah büyük napalım daha zamanı varmış demekki canım

canım inş. rabbım nasıp eder hemen düşüğün arkasından hemen hamış kalırrsın kolay oluyor bi bakmışsın bu ay hamişsin
özellıkle akıntının olduğu günlerde ilşkide bulun az cok muhakkak değerlendır o zaman yumurta çatlıyor canım

canım hakkımıza hayırlısı olsun bende ıstıyorum ama kafamada takmamaya calışıyorum artık yükselırse hayırlısı rabbım hepimize sağlıkla yavrular versın kızlar muhakkat düşüklerinizi araştırın

canım inş. rabbım nasıp eder hemen düşüğün arkasından hemen hamış kalırrsın kolay oluyor bi bakmışsın bu ay hamişsin
özellıkle akıntının olduğu günlerde ilşkide bulun az cok muhakkak değerlendır o zaman yumurta çatlıyor canım

Haklısın canım ben bu ay pek önemsemedim ilk adetimden sonra sıkı bi çalışma içine gircem inş bakalım hayırlısı tabi çok isterim bu ayda hamile olmayıda :)) kısmet canım ya nasipde varsa olur doktorda öyle dedi hemen olur derlerya eskiler düşüğün kıçı içerde kalırmış diye :))

suaycım benim de bildiğim o testlerin kısa bi zaman sonra geçersiz çift çizgi gösterdiği.
ama kan sonucun ilginç 38 güne düşerdi heralde normal değerlere
bu durumda bi süpriz var gibi :121:
hakıınızda hayırlısı olsun canım...

geçmiş olsun canım idrar testinde ilerleyen vakitlerde hamilelik olmasa bile çizgi çıkıyo
ama kan değerin yalan söylemez :1:
5 üstü gebelik olduğunu gösterir ama bu değerin artmasını dikkate alıyo doktorlar yoksa 5 oldumu hamilesin diyemiyolar
inşallah hamilesindir,bu defa bebeğini kucaklarsın
benim de 2 düşüğüm var senin gibi birincisi 8 haftalık kendiliğinden düştü,1 adet oldum ve yeniden hamile kaldım
o da geçen ay 7. haftada boş gebelikten kürtaj oldum,kalp atışı duymaya gittik duyamadık göremedik şok oldum.
şimdi doktor 3 ay bekle dedi ama ben 2 adet görüp yeniden denicem,belki hemen hamile kalamam beklemek istemiyorum.
bana da doktor iğne kullanabiliriz dedi,kürtajdan sonra parça genetiğe gönderildi.onun sonucu çıkınca doktor araştırma yapıcaz dedi.adet olunca kontole gidicem heralde bana da pıhtılaşma testi falan yapçak
kesin bende de çıkar bu pıhtılaşma,hep abidik gubidik şeyler beni bulur :1:

2013 temmuz annelerinden buraya transfer oldum ne yazıkki.perşembe dra gittik kalp atışını herşeyini gördük herşey normal dedi.cuma sabah 5 te düşük arkasından kürtaj oldum. acım çok taze.evdeyim henüz işe gitmedim. birde herkese söylemiştim üzgünüm çok ama tabi Rabbime sığındım yapacak birşey yok.Rabbim sağlıklı gebeliklerle sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.
perşembe dra gidicem bakalım ne kadar korunun diyecek.inşallah güzel şeyler söyler az süre verir önümüze bakalım sağlıklı günler görelim inşallah
çok geçmiş olsun efsun hayırlısı olsun inşallah
ben de 13 temmuzda anne olacaktım kısmet olmadı
inşallah bundan sonra aynı şeyleri yaşamayız,Allah kızını bağışlasın
kızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim ama çok pıhtılı geliyor.daha tam temizlenmemiş rahim herhalde...
öyle oluyomuş genelde canım daha kanamalı ve parçalı oluyomuş
kendim düşük yaptığım zaman adetim normaldi,ama kürtaj farklı olsa gerek
bugün benim 25. günüm bakalım benimki ne zaman nası gelicek :111:
korunmadım valla olmaz gibi geldi bi arkadaşımda kürtaj olmuş adet görmeden hamile kalmıştı kızı var oda dedi korunma :) aslında olmaz diye çok dikkatte etmedim hemen kalktım duş aldım belki geçikmedir 48 49 günde adet olanlarda oluyoya aralık sonuna kadar bekleyeyim diyorum herşeyin hayırlısı korkmuyoda değilim aslında aynı şeyleri yaşatmasın Rabbim bi daha hiç birimize....

istediğin kadar duş al bebecik gelicekse hiçbişey durduramaz :1:
bu iş kısmet işi,ötesi yok,geçen bi video izledim de doktor sadece psikolojik olarak kadın hazır olsun diye süre veriyoruz diyodu
yoksa hamile kalmasında bi sıkıntı yok diyodu
beni şeytana uyduracaklar yaa :27:
zorla yaptıracaklar :111:

minikkelebek çok haklısın aslında herşey kısmet korunma süresinde bekleyip yine aynı şeyleri yaşayanlarda var hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip olur inş hepimize canım..

Back
X