- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.021
slm kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorumm aslında bebeğim düşünceburaya üye oldum ve bu konulara girdim umarım aranıza girmiyom ne güzel arkadaşlık kurmuşunuz bakıyorum hep birbiriinize karşılıklı mesajlar özeniyom sizlere :44: bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim umarım olur sizler üzülünce kendimi sizin yerinize koyuyorum çünkü aynı duyguları paylaşıyoz
artık üzülmeyelim ama içimizden gelirmi bilmem..........
a aaa ne demek aranıza girmek aşkolsun
biz de burda tanıştık konuşuyoruz işte sen de aramızdasın...

bikaç arkadaş aynı ayda hamile kaldığımızı öğrenip aynı topicte yazıyorduk peşpeşe kaybedip buraya transfer olunca burda devam etti muhabbet, ama daha başka arkadaşlarla da burda tanıştık
benzer şeyler yaşadık dertleşiyoruz, sen de ne anlatmak istersen dinleriz canım, hep beraberiz...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün ne yazık ki yazamadım dün 9 buçukta evden bir çıktın 4 buçuğa geliyordu eve geldik o kadar yorgundum ki bilgisayrı hiç açamadım değeerim katlanmış rahim kalınlaşmaya başlamış şükürler olsun benim ilk hamilelikte hep özeldeydik ve çok para ödedik bu sefer devlete gidelim dedik neyse 12 ye kadar bekledik giremedik içeri eşim dedi özele gidelim dedi gittik orda değerim 795 çıktı güzel dedi cuma günü gel kese görebilcez mi bakalım dedi gerek görmedi başka kan testine
sonra biz yine devlete gittik çünkü özele muayaneye gelsem bile doğum devlette düşünüyorum onun için ordanda bir doktor yürütmem lazım devletteki doktor değerlerin normal dedi ama ben bunları kabul etmem kendi hastaneminkini isterim dedi hadi bir daha kan verdik burda da 687 çıktı normal dedi salı gel bir daha yapalım dedi sizce şimdi ne yapayım salı tekrar gideyim devlete yoksa özele mi devam edeyim birde değerler niye farklı çıkıyor özeldeki progesterona baktı 7.91 çıktı iyi mi kızlar böyle yani şimdi salıya yine stress yapıyorum katlancak mı diye gitmesem mi acaba
canım madem bi özelde bi devlette dr. um olsun diyosun gidersin eğer dr. içine sindiyse gerçi ilk gidişte pek anlaşılamayabilir
progesteron değerleri hakkında bi bilgim yok ama arkadaşlar bilir kesin
hem dr. ii dediyse çok takılma
buarada hangi devlet hastanesi o niye sabahtan öğlene kadar giremediniz?
benim de devlete gittiğim oluyor ama hiç o kadar uzamıyor...