Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

brawo sana asiselcanım
10 yıllık evlisin 4. kaybın ve hayat dolusun helal olsun ne güzel kendini bırakmıyorsun. herşey allahtan tabi,
inşallah sabrının karşılığını fazlasıyla görcen
belki 3üz 4üz falan kim bilir :109:
allah gönlünüze göre versin inşallah

bu süre zarfında araştırma falan yapılmıştır sanırım, ne dendi?

:1: eşimle 10 yıldır beraberiz 5 aydır evliyiz nezaman hamile kalsam bi hışımla evlilik hazırlığına başladık ama o sırada bebeklere bişey oldu ya düşük yada öldü bize mani olucak hep bişey oldu ama sonunda evliyiz şansımdan 5 aydır eşim şehir dışında çalışıyo 5 ayda 10 gece beraber yattık valla 4. bebeğide tek gecede yaptım :9: bütün zorluklar beni buldu 10 yıldır ama doğru ben kendimi bırakmadım yüce rabbim nasılbir sabır verdiyse artık nasıl dayanıyorum bende bilmiyorum bağzen ama yinede şükrediyorum kayınvalidemden büyük allah var :9:ahahahahaha allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım benim bu düşükler felan stresten diye düşünüyorum çünki nezaman hamile kalsam çok büyük sıkıntılar yaşıyorum ama ahdım olsun birdahakine yangelip yatmazsam bende selcan değilim :9:

inanamıyorum yaa o kadar canım sıkıldı ki!
bi yakınım yeni doğum yaptı çok yakınım ve çok samimiyiz, isimde kararsızlardı. bu kişi de hep bilir benim çok sevdiğim iki isim var ve geçen yaz birini kuzenim koydu doğum yapınca, biraz zoruma gitmişti açıkçası bu yeni doğum yapan kişiyle de konuşmuştuk bak ismimi kaptırdım görüyon mu diye (şakayla falan)
şimdi diğerini bu kişi koymuş biraz önce annemden duydum :53:
o kadar sinirlendim ki, hayır ismi koysun benim şuan ortada fol yok yumurta yok ona mı dertlencem ama sinirlendiğim bana kuzenim için yaa ne uyanık görüyon mu milleti diyodu :53:
ben bu kişinin yanında refakat ettim doğumdan sonra. kaç saat odada başbaşa muhabbet ettik isim konusu açılınca ya şu olcak ya da bu, bu ikisinden biri artık demişti hiç x i de düşünüyorum demedi. eve çıktılar dün tel. de konuşunca ne koydunuz dedim ya karar veremedik dedi kestirip attı orda bana senin x de olabilir sen hep koycam diyon ama benim de hoşuma gidiyo falan dese şaşırmazdım bu kadar....
bi de herşey bi yana beni dolduruşa getirir gibi kuzenim hakkında laf söylüyordu
şok oldum aynı şeyi o yapınca!
neyse yaaaaa belki de o kadar kendimi üzecek bişey yok
belki duygusal bi halime denk geldi de ondan bu kadar dokundu bilmiyorum
sadece yazıp rahatlamak istedim
belki de kaybettiğim bebeğimin yokluğu vurdu yine bilmiyorum
çok üzüldüm :14:
ama ayıbetmemiş mi kızlar ya allah aşkına?

bi yakınım yeni doğum yaptı çok yakınım ve çok samimiyiz, isimde kararsızlardı. bu kişi de hep bilir benim çok sevdiğim iki isim var ve geçen yaz birini kuzenim koydu doğum yapınca, biraz zoruma gitmişti açıkçası bu yeni doğum yapan kişiyle de konuşmuştuk bak ismimi kaptırdım görüyon mu diye (şakayla falan)
o kadar sinirlendim ki, hayır ismi koysun benim şuan ortada fol yok yumurta yok ona mı dertlencem ama sinirlendiğim bana kuzenim için yaa ne uyanık görüyon mu milleti diyodu :53:
ben bu kişinin yanında refakat ettim doğumdan sonra. kaç saat odada başbaşa muhabbet ettik isim konusu açılınca ya şu olcak ya da bu, bu ikisinden biri artık demişti hiç x i de düşünüyorum demedi. eve çıktılar dün tel. de konuşunca ne koydunuz dedim ya karar veremedik dedi kestirip attı orda bana senin x de olabilir sen hep koycam diyon ama benim de hoşuma gidiyo falan dese şaşırmazdım bu kadar....
bi de herşey bi yana beni dolduruşa getirir gibi kuzenim hakkında laf söylüyordu

canim zaten hassasiz ya, bu gibi dusuncesizlikler cok kiriyor bizi :( maalesef insanlar bencil.insallah bebisin olur saglikla, sen de koyarsin o isimlerden birini,onlar koymus olabilirler, bu sana mani olmasin ama. sen nasil olsa o isimleri sevdigini daha once soylemissin, o yuzden hic bir sey diyemezler

canım bu düpedüz taş çalmış hile yapmış yawww :52:

ya ne gıcık insanlar var yaaaaa:47:
kusura bakma esselacım yakınım demişsin ama bunu demekten kendimi alamadım.
çünkü acaip sinir oldum bu duruma.yani benim başıma gelse sinirden deli olurum.
neden bazı insanlar kendileri olamıyor.neden başkasının hayallerini zevklerini çalıyorlar anlamıyorum.
ya canım tekrar kusura bakma eğer çok yakınınsa affet ama çok kızdım bu duruma.
sonuçta senin başına bişey gelmiş düşünceli olması lazımdı.
ama eğer sana derse sen koycaktın ama ben koydum diye.sende ona deki ohoooo ben zaten ondan vazgeçmiştim
daha güzel isimler var aklımda zevklerim sürekli değişiyor zaten de
sakın bozulduğunu belli etme.

aman boşver essela........sana özenmişler anlasana demek ki farkın varki senden alıntı yapmışlar.....gör bak bebişin olsun daha ne isimler bulursun bu arada neymiş bu isimler merak ettim sakıncası yoksa yazarmısın..:40:

Gunaydin Kizlarr

Bugun moralim cok bozuk. Biraz once gazetede okuyordum cop tenekesinde yeni dogmus erkek bebek bulmuslar ve maalesef bebek vefat etmis :43:Oyle cok uzuldum ki bir insan yada bir anne boyle biseyi nasil dusunebilir anlamiyorum aklim almiyor. Biz burda bebegimiz olsun diye resmen tepiniyoruz tutunsunlar diye binbir cesit sey deniyoruz bu insanlar yeni dogmus daha anne kuzusu bir yavrunun boyle vahsice katili oluyorlar. Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin artik sozun bittigi yer diyorum.

kızlar günaydın size bişey sormak istiyorum ben geçen adet dönemimde çörekptu bal tarçın karışımını yaptım ve bu ay 1 hafta erken adet gördüm çbt karışımından mı oldu acaba bana bu konu hakkında yardımcı olucak arkadaşlarım varmı ?

kızlar günaydın size bişey sormak istiyorum ben geçen adet dönemimde çörekptu bal tarçın karışımını yaptım ve bu ay 1 hafta erken adet gördüm çbt karışımından mı oldu acaba bana bu konu hakkında yardımcı olucak arkadaşlarım varmı ?

canım ben yediğim ay hamile kaldım ama zannet miyorum ondan olucağını deneyen arkadaşlarım var kimsenin böyle bir şikayeti olmadı bir hafta çok erken bence sen doktora git ihmal etme kist vesayre şeyler düzensizlik yapıyor diye biliyorum

canım ben yediğim ay hamile kaldım ama zannet miyorum ondan olucağını deneyen arkadaşlarım var kimsenin böyle bir şikayeti olmadı bir hafta çok erken bence sen doktora git ihmal etme kist vesayre şeyler düzensizlik yapıyor diye biliyorum

yazmadan edemedim :1:
bu yediğin an hamile kaldım dediğin şey çörekotu bal tarçın karışımı mı?ama daha önemlisi bu nasıl elde edilen bi karışım,ne kadar yiyosun,tadı kötü mü ya da belli bi zamanda mı yiyosun?
tüm bu soruların cevabını istiyorum :27: :52:
ayrıca bu karışıma kadar hamile kalamıyormuydun?bi sorun varmıydı?yüksek bi hormonun falan :9:
heeee bide konuyla ilgili detaylı yazarsan çok sevinirim
şimdilik bu kadar :42:

canım cevabın için teşekkür ederim normalde 28 günde olurdum ama düşükten sonra 25 üne düştü şimdi 1 hafta bilmiyorum zaten adetim bitince dr gitmeyi düşünüyorum sen nasıl kullandın karışımı en çörek otunu çekilmiş aldım acaba ondanmı faydasını görmedim

yazmadan edemedim :1:
bu yediğin an hamile kaldım dediğin şey çörekotu bal tarçın karışımı mı?ama daha önemlisi bu nasıl elde edilen bi karışım,ne kadar yiyosun,tadı kötü mü ya da belli bi zamanda mı yiyosun?
tüm bu soruların cevabını istiyorum :27: :52:
ayrıca bu karışıma kadar hamile kalamıyormuydun?bi sorun varmıydı?yüksek bi hormonun falan :9:
heeee bide konuyla ilgili detaylı yazarsan çok sevinirim
şimdilik bu kadar :42:

hehehe ben ceket atsan hamile kalanlardandım :9: ama 2 ay denedim olmadı regl başladığında 1 hafta yedim sonra aman allahım bir akıntı bir akıntı sonra tam biti bitiyo gibi oldu o sırada yumurtlamışım hemde 3 tane sonra hamile kaldım aslında bir sorunum yoktu demek sonradan yumurta olmamış bende çünki hiç akıntı olmazdı bende neyse oldu sonrada bebeğimi kaybettim 1 ay olmadı daha ölüm sebebinin o karışımla alakası yok yani denersen korkma sakın pıhtılaşma ve benim kansızlığım yüzünden öldü canım 10 çay kaşığı toz tarçın 12 yemek kaşığı süzme bal 10 tatlı kaşığı çörek otu çekilmiş ama ben çörek otunu çektirmedim yerken çiğnedim e tabi biraz acı ama yedim işte sabah akşam aç karnına çay kaşığıyla bundan öncede soğan kürü yaptım küçük bir kistim vardı bunları netten arata bilirsin tatlım baya etkili

canım cevabın için teşekkür ederim normalde 28 günde olurdum ama düşükten sonra 25 üne düştü şimdi 1 hafta bilmiyorum zaten adetim bitince dr gitmeyi düşünüyorum sen nasıl kullandın karışımı en çörek otunu çekilmiş aldım acaba ondanmı faydasını görmedim

heeeeee şekerim ben 26 günde bir olurken 12. gün yumurtladım ovul testi kullan erken yumurtluyosundur ben çekilmemiş kullandım ama bir fikrim yok canım

hehehe ben ceket atsan hamile kalanlardandım :9: ama 2 ay denedim olmadı regl başladığında 1 hafta yedim sonra aman allahım bir akıntı bir akıntı sonra tam biti bitiyo gibi oldu o sırada yumurtlamışım hemde 3 tane sonra hamile kaldım aslında bir sorunum yoktu demek sonradan yumurta olmamış bende çünki hiç akıntı olmazdı bende neyse oldu sonrada bebeğimi kaybettim 1 ay olmadı daha ölüm sebebinin o karışımla alakası yok yani denersen korkma sakın pıhtılaşma ve benim kansızlığım yüzünden öldü canım 10 çay kaşığı toz tarçın 12 yemek kaşığı süzme bal 10 tatlı kaşığı çörek otu çekilmiş ama ben çörek otunu çektirmedim yerken çiğnedim e tabi biraz acı ama yedim işte sabah akşam aç karnına çay kaşığıyla bundan öncede soğan kürü yaptım küçük bir kistim vardı bunları netten arata bilirsin tatlım baya etkili

hehehehhe vermiş olduğunuz açıklayıcı ve özverili cevaplarınız için teşekkür eder,hayatınızın dilediğiniz gibi geçmesi yönünde iyi dileklerimi sunarım..
saygılar

:32:

heeeeee şekerim ben 26 günde bir olurken 12. gün yumurtladım ovul testi kullan erken yumurtluyosundur ben çekilmemiş kullandım ama bir fikrim yok canım

süpersin yaaa tekrar teşekkür ederim cevap verdiğin için ben eylül ayında bıraktım korunmayı hala hamile kalamadım bebek hasreti çok zor yaaa insan hemen anne olmak istiyor her ay acabamı hamilemiyim ağır kaldırmasam yada dur şu ilacı içmesem uzun yola çıkmasam diye diye kaç ay geçti allah bütün çocuk isteyen anne adaylarına sağlıklı kucaklarına almak nasip etsin tavsiyene uyucam bu ayda ovul testini alıcam bişey daha sorsam cevap alabilirmiyim bütün eczanelerde yok ovu testi hergangi bi ovu testi alsam olurmu sence öptümmmmm

süpersin yaaa tekrar teşekkür ederim cevap verdiğin için ben eylül ayında bıraktım korunmayı hala hamile kalamadım bebek hasreti çok zor yaaa insan hemen anne olmak istiyor her ay acabamı hamilemiyim ağır kaldırmasam yada dur şu ilacı içmesem uzun yola çıkmasam diye diye kaç ay geçti allah bütün çocuk isteyen anne adaylarına sağlıklı kucaklarına almak nasip etsin tavsiyene uyucam bu ayda ovul testini alıcam bişey daha sorsam cevap alabilirmiyim bütün eczanelerde yok ovu testi hergangi bi ovu testi alsam olurmu sence öptümmmmm

allah isteyen herkeze versin canım ben hangi marka aldığımı unuttum canım içinden 5 tane çıkmıştı ama biraz tuzlu olcak fakat sen 2 kutu al regl 7. günü başla herğün 1 tane kullan mutlaka yakalarsın çünki değişiyo tatlım ben 8. gün başladım 11. gün koyulaştı 12. gün hamile kaldım hemde tek gecede :9: aldığın test enaz içinde 5 tane olsun

Allah sağlıklı ve hayırlı evlat İnş herkese nasip etsin

aminnnnnnnnnnnn canım rabbim büyük bizleri görüyor ve duyuyor inş en yakın zaman da sağlıklı bebeklerimiz kucağımıza almamızı nasip eder ben en çok eşime üzülüyorum hamileyken herkese baba oluyorum karnımı dokunurdu şimdi başkalarının bebeklerine çocukları ogösterdiği sevgiyi gördükçe içim acıyor

canim zaten hassasiz ya, bu gibi dusuncesizlikler cok kiriyor bizi :( maalesef insanlar bencil.insallah bebisin olur saglikla, sen de koyarsin o isimlerden birini,onlar koymus olabilirler, bu sana mani olmasin ama. sen nasil olsa o isimleri sevdigini daha once soylemissin, o yuzden hic bir sey diyemezler

haklısın canım, inşallah sağlıkla olsun da o zaman düşünürüz...

canım bu düpedüz taş çalmış hile yapmış yawww :52:

hiç sorma :19: eşim derdi inan ki çok yüz veriyosun diye... ya resmen hırsızlık gibi bişey oldu bu...

ya ne gıcık insanlar var yaaaaa:47:
kusura bakma esselacım yakınım demişsin ama bunu demekten kendimi alamadım.
çünkü acaip sinir oldum bu duruma.yani benim başıma gelse sinirden deli olurum.
neden bazı insanlar kendileri olamıyor.neden başkasının hayallerini zevklerini çalıyorlar anlamıyorum.
ya canım tekrar kusura bakma eğer çok yakınınsa affet ama çok kızdım bu duruma.
sonuçta senin başına bişey gelmiş düşünceli olması lazımdı.
ama eğer sana derse sen koycaktın ama ben koydum diye.sende ona deki ohoooo ben zaten ondan vazgeçmiştim
daha güzel isimler var aklımda zevklerim sürekli değişiyor zaten de
sakın bozulduğunu belli etme.

ne kusuru baharcım yaa al benden de o kadar! duyduğum anda nasıl sinirlenmiştim anlatamam telefonu aldım elime aramak için, allahtan annem engel oldu da aramadım
yakınım ama kanbağı olarak, dostlukta maneviyatta yakın değiliz!
ben fazla iyi davranıyorum bunlara inan ki, eşim söyler hep...
dün akşam eşim gelince söylediğimde tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım çok zoruma gitti çok anlatamam :14:
bozulduğumu da nasıl belli etmem bilemiyorum, ben onun kadar usta davranabilirmiyim bilmiyorum
var böyle düşüncesiz, kıskanç, zevk hırsızı insanlar maalesef...

aman boşver essela........sana özenmişler anlasana demek ki farkın varki senden alıntı yapmışlar.....gör bak bebişin olsun daha ne isimler bulursun bu arada neymiş bu isimler merak ettim sakıncası yoksa yazarmısın..:40:

öyle canım boşvercem
evimde bişey görsünler alınır, veya bi ayakkabı alırım hemen taklidi...
bir iki olsa tesadüf derim, ama gözüne soka soka
olsun derdim beğeniyolarki alsınlar noolcak
benden çok eşim rahatsız olurdu
ama bu kadarına pes!
ismi deşifre etmemek için söylemedim sonra biara konuşuruz
hem ismin ne olduğu değil ki önemli olan, davranışa üzüldüm kırıldım ben

Gunaydin Kizlarr

Bugun moralim cok bozuk. Biraz once gazetede okuyordum cop tenekesinde yeni dogmus erkek bebek bulmuslar ve maalesef bebek vefat etmis :43:Oyle cok uzuldum ki bir insan yada bir anne boyle biseyi nasil dusunebilir anlamiyorum aklim almiyor. Biz burda bebegimiz olsun diye resmen tepiniyoruz tutunsunlar diye binbir cesit sey deniyoruz bu insanlar yeni dogmus daha anne kuzusu bir yavrunun boyle vahsice katili oluyorlar. Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin artik sozun bittigi yer diyorum.

allahım onları da bildiği gibi yapsın
caniler :47:

Allah sağlıklı ve hayırlı evlat İnş herkese nasip etsin

aminn...

Back
X