Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar günaydın size bişey sormak istiyorum ben geçen adet dönemimde çörekptu bal tarçın karışımını yaptım ve bu ay 1 hafta erken adet gördüm çbt karışımından mı oldu acaba bana bu konu hakkında yardımcı olucak arkadaşlarım varmı ?

canım bu karışım yumurtlamaya güzel etki ediyor.seninde yumurtanın normalden erken olgunlaşıp çatlamasını sağlamış olabilir ve bu yüzden erken adet olmuş olabilirsin.
yada düşükten kaynaklı olabilir.benimde ilk adetim 33günde sonraki 26günde sonraki 27 ve sonraki 28günde geldi.sürekli değişti yani.
hakkımızda hayırlısı ne diyelim

inanamıyorum yaa o kadar canım sıkıldı ki!
bi yakınım yeni doğum yaptı çok yakınım ve çok samimiyiz, isimde kararsızlardı. bu kişi de hep bilir benim çok sevdiğim iki isim var ve geçen yaz birini kuzenim koydu doğum yapınca, biraz zoruma gitmişti açıkçası bu yeni doğum yapan kişiyle de konuşmuştuk bak ismimi kaptırdım görüyon mu diye (şakayla falan)
şimdi diğerini bu kişi koymuş biraz önce annemden duydum :53:
o kadar sinirlendim ki, hayır ismi koysun benim şuan ortada fol yok yumurta yok ona mı dertlencem ama sinirlendiğim bana kuzenim için yaa ne uyanık görüyon mu milleti diyodu :53:
ben bu kişinin yanında refakat ettim doğumdan sonra. kaç saat odada başbaşa muhabbet ettik isim konusu açılınca ya şu olcak ya da bu, bu ikisinden biri artık demişti hiç x i de düşünüyorum demedi. eve çıktılar dün tel. de konuşunca ne koydunuz dedim ya karar veremedik dedi kestirip attı orda bana senin x de olabilir sen hep koycam diyon ama benim de hoşuma gidiyo falan dese şaşırmazdım bu kadar....
bi de herşey bi yana beni dolduruşa getirir gibi kuzenim hakkında laf söylüyordu
şok oldum aynı şeyi o yapınca!
neyse yaaaaa belki de o kadar kendimi üzecek bişey yok
belki duygusal bi halime denk geldi de ondan bu kadar dokundu bilmiyorum
sadece yazıp rahatlamak istedim
belki de kaybettiğim bebeğimin yokluğu vurdu yine bilmiyorum
çok üzüldüm :14:
ama ayıbetmemiş mi kızlar ya allah aşkına?
Ah be guzelim bnm gorumcem oglumun ismini koydu sinir oldum esim ilk dusugumde trdeydi ve oglum olursa Muhammed Fatih koxacam demis anam ayni gorumce dogurdu isimler arasinda muhammed bilal muhammed fatih .... De vardi eger koyarsa cingar cikarcam dedim yyine muhammed bilal koydu bizim istedigimizi bile bile :27:

canım bu karışım yumurtlamaya güzel etki ediyor.seninde yumurtanın normalden erken olgunlaşıp çatlamasını sağlamış olabilir ve bu yüzden erken adet olmuş olabilirsin.
yada düşükten kaynaklı olabilir.benimde ilk adetim 33günde sonraki 26günde sonraki 27 ve sonraki 28günde geldi.sürekli değişti yani.
hakkımızda hayırlısı ne diyelim

canım cevabın için tşk ederim ben düşük yapalı 7 ay oldu 3 ay düzensiz olmuştu ama daha sonra düzene girdi eskisi gibi değil ama önceden 28 günde olurdum şimdi 25 oldu bu karışımı kullandım 1 hafta erken heralde karışımdan oldu bu ayda çok umutlanmıştım bu ayda ovu testini denicem bakalım bilmiyorum dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla inş

canım cevabın için tşk ederim ben düşük yapalı 7 ay oldu 3 ay düzensiz olmuştu ama daha sonra düzene girdi eskisi gibi değil ama önceden 28 günde olurdum şimdi 25 oldu bu karışımı kullandım 1 hafta erken heralde karışımdan oldu bu ayda çok umutlanmıştım bu ayda ovu testini denicem bakalım bilmiyorum dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla inş

düşükten sonraki 7 8aylarda bebeği olanları çok duydum canım.inşallah senin içinde uğurlu zaman olur.
ovulasyon testi kullanabilene gerçekten faydalı bişey.bende 3ay kullanmıştım ama pek doğru yapmamıştım.
neyse inşallah bu ay kalan bi kaç arkadaş hamile kalırız.

düşükten sonraki 7 8aylarda bebeği olanları çok duydum canım.inşallah senin içinde uğurlu zaman olur.
ovulasyon testi kullanabilene gerçekten faydalı bişey.bende 3ay kullanmıştım ama pek doğru yapmamıştım.
neyse inşallah bu ay kalan bi kaç arkadaş hamile kalırız.

inş canım in hamle kalırız insan aylar geçince umutsuzluğa kapılıyor ya hamile kalırım ve tekrar düşük olursa ve tekrar en başa dönmek yaş aldı başıı gidiyor aylar senelr çok çabuk geçiyor allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için diliyorum bizde birgün hamileyiz daha sonrada bebeğimi sağlıkla kavuştuk diyebilicez

arkadaşlar bu ay ovu testi kullanmak istiyorum yarın reglim biter eczeden alırsam hangi marka yada markası farketmezmi yardım edermisiniz bu konu hakkında

arkadaşlar bu ay ovu testi kullanmak istiyorum yarın reglim biter eczeden alırsam hangi marka yada markası farketmezmi yardım edermisiniz bu konu hakkında

çok bildiğim bişey değil ama ben markasını hatırlamıyorum ama bi kere 24 tl ye almıştım içinde 10 tane ovu testi bi tanede gebelik testi vardı ama gün aşırı ilişkiye özen gösterirsen bence ovu testine gerek yok kaçırmazsın canım hadi hayırlısı :)

kızlar biz eşimden ayrı yerlerdeyiz biliyorsunuzdur .eşim olsun yine de bebek yapalım diyor:1:.ben de çok isitoyrum ama korkularım var.3 ay korunma süresini bitirmek üzereyiz yalnız adet düzensizliği var 1-2 gün farkla.sizce düzensizliğin bitmesini mi beklemem gerekiyor.öncesinde iyi bir dr.a gidip rahim kontrolü yaptırmayı düşünüyordum ama o aleti içime koyacaklar diye de gitmeye korkuyorum:50:...akıl verin

kızlar biz eşimden ayrı yerlerdeyiz biliyorsunuzdur .eşim olsun yine de bebek yapalım diyor:1:.ben de çok isitoyrum ama korkularım var.3 ay korunma süresini bitirmek üzereyiz yalnız adet düzensizliği var 1-2 gün farkla.sizce düzensizliğin bitmesini mi beklemem gerekiyor.öncesinde iyi bir dr.a gidip rahim kontrolü yaptırmayı düşünüyordum ama o aleti içime koyacaklar diye de gitmeye korkuyorum:50:...akıl verin

nacizane fikrimdir ki, istiyosanız beklemeye gerek yok (gerçi hayat şartlarınızı,yaşayışınızı bilmiyorum ama) ...
bide neden 3 aylık korunma süreci dedin ki? onu anlamadım :44:
ayrıca alttan kontrolden şimdi kaçsan sonra kaçamıcan..bian önce git kurtul bence

nacizane fikrimdir ki, istiyosanız beklemeye gerek yok (gerçi hayat şartlarınızı,yaşayışınızı bilmiyorum ama) ...
bide neden 3 aylık korunma süreci dedin ki? onu anlamadım :44:
ayrıca alttan kontrolden şimdi kaçsan sonra kaçamıcan..bian önce git kurtul bence

eşimle haftasonları buluşuyoruz sevgililer gibi :1: annemlerin yanındayım zaten yaşadığım yerde çalışıyorum.haziran gibi tayinimiz olcak inşalalh ..

3 aylık korunmaya gelince ben 2 kasımda düşük yaptım (4-5 haftalıktı )ve kürtajla pıhtılar alınmıştı.yani kürtaj da oldum... dr.3 ay korunma süreci verdi bu yüzden ...

ben her gece ağlıyorum eşim de uzak ondan da olsa gerek:2: en son geçen gün anlattım ondan mıdır bilmiyorum ama o da istediğini söyledi gerçi 3 ayımız da dolmak üzere ondan dedi ... neyse durum böyle canım :42:

çok bildiğim bişey değil ama ben markasını hatırlamıyorum ama bi kere 24 tl ye almıştım içinde 10 tane ovu testi bi tanede gebelik testi vardı ama gün aşırı ilişkiye özen gösterirsen bence ovu testine gerek yok kaçırmazsın canım hadi hayırlısı :)

canım ilgilendiğin için teşekkür ediyorum ben 7 ay oldu düşük olalı ve 4aydır korunmuyoruz ve gün aşırı acaba günlerimi tutturamıyoruz dedim 25 günde oluyorum ne yapsam bilmiyorum

ya sizleri anlamaya çalışıyorum ama ne kadar anlayabilirim 2 yıllık evliyim hiç korunmadım 2 defa aşılama oldum tutmadı,ne bilim kızlar Allah tez zamanda nasip etsin hepimize

canımm sabırlı olmak gerekiyor bu tedavi sürecinde biliyorum zor ama allah sabrımızı versin sen hangi aşamadasın hangi hastaneye gidiyorsun

eşimle haftasonları buluşuyoruz sevgililer gibi :1: annemlerin yanındayım zaten yaşadığım yerde çalışıyorum.haziran gibi tayinimiz olcak inşalalh ..

3 aylık korunmaya gelince ben 2 kasımda düşük yaptım (4-5 haftalıktı )ve kürtajla pıhtılar alınmıştı.yani kürtaj da oldum... dr.3 ay korunma süreci verdi bu yüzden ...

ben her gece ağlıyorum eşim de uzak ondan da olsa gerek:2: en son geçen gün anlattım ondan mıdır bilmiyorum ama o da istediğini söyledi gerçi 3 ayımız da dolmak üzere ondan dedi ... neyse durum böyle canım :42:

hıımmmm şimdi anladımmm..uzaklık konusunu bilemicem,o sizin kararınız ama ben olsam her konu açısından kafam rahatsa yapardım :34: düşük olayını bende yaşadım 9 ay önce,ama ben ilaçla parçaları temizlettirenlerdenim gerek kalmadı kürtaja allahtan..ben 1 ay dinlenme süreci geçirdim..gerçi o zamandan beride deniyoruz henüz olmadı :50: durumunu iyi kötü anlayabiliyorum..bence istiyosanız ve kafanız rahatsa yapın..

eczane pahali netten ismarla cnm lobigucik gibi bir marka hem ucuz hemde dogru sonuc verir
yada gulen yuz %100 garanti cnm :40:

hıımmmm şimdi anladımmm..uzaklık konusunu bilemicem,o sizin kararınız ama ben olsam her konu açısından kafam rahatsa yapardım :34: düşük olayını bende yaşadım 9 ay önce,ama ben ilaçla parçaları temizlettirenlerdenim gerek kalmadı kürtaja allahtan..ben 1 ay dinlenme süreci geçirdim..gerçi o zamandan beride deniyoruz henüz olmadı :50: durumunu iyi kötü anlayabiliyorum..bence istiyosanız ve kafanız rahatsa yapın..

ilaçla temizlendiğini bilmiyordum dr.um da genç ve tecrübesiz bu yüzden sanırım...tuhaf bir adam ..ben 3 kere odasına girdim çıktım kararsızdım kürtajda ama kızdı en sonbi de sonra haftasonu da girer perişan olurum diye kürtajı mecbur kabul ettim .....

hıımmmm şimdi anladımmm..uzaklık konusunu bilemicem,o sizin kararınız ama ben olsam her konu açısından kafam rahatsa yapardım :34: düşük olayını bende yaşadım 9 ay önce,ama ben ilaçla parçaları temizlettirenlerdenim gerek kalmadı kürtaja allahtan..ben 1 ay dinlenme süreci geçirdim..gerçi o zamandan beride deniyoruz henüz olmadı :50: durumunu iyi kötü anlayabiliyorum..bence istiyosanız ve kafanız rahatsa yapın..[/QUOT

canım geç gebe kalanlardan mısın? 9 ay geçmiş ....bizde nasıl olur bilmiyorum

kızlar iyisinizidr inş biz bugün şükürler olsun keseyi gördük inş sağlıkla devam ederiz Allahım sizlerde sağlıkla bebekler nasip etsin en tez zamanda incir suyu dokunmayan arkadaşlar isterseniz deneyin
birde o ay tükettiklerimiz
fındık ceviz badem hergün yedik
omaga3
arısütü polen
eşim kabak çekirdeği ısırgan çayı yaptım bu şekilde belki biraz yardımcı olabilirim kendinize iyi bakın

Kızlar nasssınız acep :54:
İşlerin yoğunluğundan çok fazla uğrayamıyorum sinir oluyorum:111:
Kafamı biraz daha topladım çok şükür,psikolojik olarak daha iyiyim.
Genetik sonucum hala çıkmadı,yarın tekrar hastaneyi aricam.Doktor 1 ay sonra gel demişti 2 ay olcak kürtaj olalı nerdeyse :27:
e şimdi test yapalım dese sonucun çıkması da 1 ay sürer...
eder 3 ay :52:

esselacım bebeğim hiçbişey seni üzmesin nefret ediyorum böyle abuk subuk davranan insanlardan
nasıl da çakallık yapıyolar nası sinsi düşünüyolar içten pazarlık yapıyolar oh ne alaaa
sakın takma kafana.daha hassasız biz farkındayım bunun
baharcım ve gurbetgüzeli kızlar bu ay güzel haberlerinizi bekliyorum açılışı yapın arkanıza takılıp geliyorum :1:

22merve22 canım hadi görim seni bu defa olacak :1: Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :16:

Back
X