evet cnm hamilelik düşünüyom, dr 2 ay korunma verdi korunmadık bile ztn ,bnm özel bi dr um yok gebeliğimde ilk devlete gittik ilaç verdi biri düşük olmaması için
biride folk asit ordan net cvp alamayınca özele gittik düşük olucak dedi testlere baktı yumurtalık vesayre bi problem gözükmedi ilçlarımı sordum kullunayım diye
kullanma dedi sonra evet dediğin gibi araştırıp folik asit kullanımının iyi olduğunu duydum bende kafama göre başladım ondan sana sordum bi dahada dr a gitmedim cnm
cvbın için saol ayrı bi dr umda yok ztn,neyse cnm orda vakit nasıl geçiriyon peki...yani Amerika da
canim o zaman bence en azindan ya sadece folik asit iceren ya da icinde folik asit de bulunan b vitamini kompleksi kullan. cunku gebelik dusunen kadinlar folik asit kullansin hamilelikten once deniyor zaten, b vitamininin fazlasini da idrarla atiyoruz zaten zarari olmaz faydasi olur sana da :) insallah hamile kalinca doktor gerisini yonlendirir zaten. ben gebelik testimde pozitif gorunce normal multivitaminden prenatala gectim,klinige gittigimde de benim prenatali receteli baska bir marka prenatal ile degistirdi doktor. burda tabii vitaminler Turkiye'den daha ucuz,oyle bir avantajimiz da var.
canim Amerika'da hamilelik diye bir topic var bu sitede,oraya da yazmaya basladim :) ama herkes ya hamile ya dogurmus,ondan arada bana moral veriyorlar iste :) iki kisi benim gibi dusukten sonra hamile kalmislar,saglikli gidiyor simdilik nazarlardan uzak.. Amerika'da hayat guzel,biz esimle mutluyuz en azindan,ama zorluklari da var tabii. ailenden ve arkadaslarindan uzak,disari ciktiginda farkli bir dil ve kultur. ama kafa dinliyorum valla,ozellikle kurtajdan 3 gun sonra geldik buraya is basi icin,iyi geldi valla kafa dinliyorum,dinleniyorum.ben evden calisiyorum,cevirmenim. esim de kimya muhendisi,doktora yapiyor burda,zaten onun doktorasi icin geldik, flortumuzun ( :) ) ucuncu yilinda o buraya geldi,ben Turkiye'de kaldim. sonra Turkiye'de nisan yaptik temmuz 2011'de,buraya geldik burda bi basimiza nikahlandik nisan ayi basinda. aralikta da dugun icin Turkiye'ye geldik ve uzucu olayimizi da yasayip,buraya geri geldik.