- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.341
günaydın canım psikolojini bozma herşey güzel olcakCanim agustosta dusukten sonra adetim eylulde geldi, sonra 3 ay gelmedi, aralikta geldi ve iste bu 3. oluyorBenim adetlerim acaip duzenliydi ve 30 gunden her 44 gune kaydi offff..
Valla ben cabuk hamile kalanlardanim ama artik umidi kaybettim sanki hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak strese sokuyorum kendimi ve olmuyor.
Artik hayirlisi ne zamansa o zaman tutsun.
Sende artik calismalara basla canim ama hemen tutmazsa uzulmek yok ben moralimi hala yuksek tutuyorum bazen diyorum keske soyle hamile oldugumu 3 ay filan bilmesem bi gitsem doktora aa nerdeyse 4 aylik olmussun deseler. Bu ilk 3 ay olayi beni acayip korkutuyor artik
biz biraz sakin olmayı öğrensek aaaah ah sanki ben çok yapabiliyorum da

doktor araştırma bitene kadar korun dedi bana.şimdi pıhtılaşma çıkmazsa kanda kromozom analizi yapılacak.1 ay da öyle böyle geçer.
zaten bu ay yetişemem yumurtaya sanırım
çünkü önümüzdeki hafta yumurtlicam muhtemelen :111:
pıhtılaşma var derse iğneye de çalışmaya da başlarım ama pıhtılaşma yoksa 1 ay daha beklicem
sevindim canım inşallah bende olurum :) patlıycam bomba gibiyim şiştim karnım ağrıyo bu gün yine ama hiç birşey yokdeli olucam bütün adet belirtilerini yaşıyorum kürtajın 27. gününden beri ama 54 gün oldu bu gün bi numara yok
![]()
canım senin ankaraya gitmen lazım artık,en azından kafandaki soru işaretleri kalksın
seni adam gibi bi doktor görsün de tedavi de lazımsa yaptırır kurtulursun kuzum