Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Benim kirmizlar geldi :( Bu ayda tutmadi artik hayirlisi olsun. Calismalara devam kizlar pes etmek umidimizi kaybetmek yok. Rabbimin izniyle hayirlisiyla hepimiz anne olacagiz insallah.

canim hayirlisiyla olacak. sen ve esin beslenmenize dikkat etsin,kirmizilar gecince calismalara baslayin duzenli ;)

inşallah cnm inşallah elbette olucak,beklemekten başka yapıcak bişey yok,sen kaç aydır bekliyon cnm?

Canimcim ben en son Agustosta dusuk yapmistim o zamandan beri deniyoruz ama bir kimyasal gebelik disinda bu 6-7 ay icinde daha tutmadi. Vardir bundada bir hayir diyorum. Bide adetlerim cok duzensizlesti dusukten sonra baya uzadi 45-50 gune cikmisti ama cok sukur yine bu iki aydir 32 gune indi. Rabbim hayirli dogru zamani bekliyor canim insallah sabrimizin sonunda minik bebilerimize kavusucaz :emir_bebek:

insallah canim benim hepimiz icin hayirlisi. 4 gun once tuvalette temizlenirken peceteye kahverengimsi bisiler geldi,ondan tirstik kan sayimina gittik zaten,bu aksam ya da yarin sabah sonuc cikarmis. cok korkuyorum,dua ediyorum her dakika.
Allah bekleyenlere de hamile kalanlara da saglikli hamilelikler devam etsin. Soyle hepimiz bir atlatalim da foruma keyif gelsin.

Canim sen cok dikkatli ol bol bol su ic yat dinlen.. Agir kaldirma, fazla yuksege uzanma, oyle bitki mitki cayi filan tuketeyim deme sakin bak hamilelikte cok zararli. insallah kan sonuclarin cok iyi cikacak ve bu sefer tutacak bebisin :nazar:

Canimcim ben en son Agustosta dusuk yapmistim o zamandan beri deniyoruz ama bir kimyasal gebelik disinda bu 6-7 ay icinde daha tutmadi. Vardir bundada bir hayir diyorum. Bide adetlerim cok duzensizlesti dusukten sonra baya uzadi 45-50 gune cikmisti ama cok sukur yine bu iki aydir 32 gune indi. Rabbim hayirli dogru zamani bekliyor canim insallah sabrimizin sonunda minik bebilerimize kavusucaz :emir_bebek:

anladım cnm,biraz daha sabır, bnde en az senin kadar sabırsızım.ne kadar istiyoz bi bilsen her ay adet olmamayı beklemek,oluncada üzülmek,bnde kimyasal geçirdim seninle aynıyız sanırım,düşükten sonra bnm adetlerim çok düzenliydi ama çok az geliyo,
bnde bu ay adetten sonra ovulasyon kullanıcam,adetlerin düzensizse sende kullan istersen belki faydası olur cnm......

Benim kirmizlar geldi :( Bu ayda tutmadi artik hayirlisi olsun. Calismalara devam kizlar pes etmek umidimizi kaybetmek yok. Rabbimin izniyle hayirlisiyla hepimiz anne olacagiz insallah.
Canım bu ay da hayırlısı diyelim tabi ki ümidimizi kaybetmicez
bak bana hiç uslanıyo muyum :52:
İnşallah seneye bu zamanlar çatır çatır doğurmuş olucaz :27:

Kuzum hayirlisi olsn saglicakla gelsinde esimle aycekirgi ve kabak cekirdegi tuketmistik son bir ay hamin kalmamdaki etken bu
Olabilrmi bilmyorum

Cnm yaarim girdikce
Sendki problem pihti ise sorn degil igne vurunacaksin bu skilde cogu kisi kucagna aldi bebislerini
Beternden saklasin Mevlam
amin şekerim yaa ben iğneden çook korkarım kendim de nası vurucam bilmiyorum
inşallah işe yarasın da
ben de çok çekirdek yerim hem de her akşam nerdeyse
acaba ondan mı hamile kalmada sıkıntı yaşamadım :27:

insallah canim benim hepimiz icin hayirlisi. 4 gun once tuvalette temizlenirken peceteye kahverengimsi bisiler geldi,ondan tirstik kan sayimina gittik zaten,bu aksam ya da yarin sabah sonuc cikarmis. cok korkuyorum,dua ediyorum her dakika.
Allah bekleyenlere de hamile kalanlara da saglikli hamilelikler devam etsin. Soyle hepimiz bir atlatalim da foruma keyif gelsin.

korkma tatlım benim bi arkadaşım da öyle akıntısı oldu geçen hafta kucakladı bebeğini
ama bizim için korkuları atlatmak kolay olmuyo maalesef
sonucunu bekliyoruz canım

hanimlar merhaba...degerlerim guzel cikti,artisi da olmasi gerektigi gibi olmus. biraz rahatladik esimle.

peceteye kahverengilik geldigi icin doktorla randevumu 10 gun oncesine aldilar, 18inde doktorum var bakalim,insallah duzgun devam eder. degerlerin iyi ama akinti geldigi icin kontrol altinda tutacagiz dediler.

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum ve bu siteyle böyle tanıştım.meğer herkesin başına gelebilen bi şeymiş sizleri okuyunca anladım bunu.umarım herşeyin hayırlısı olur herkes için..

slm kızlar sat göre 9 haftalık ultrasyona göre geç döllenme 7 haftalık bebegimi kaybettim bebek gelişmedi malesef 3 gün önce düşük başladı parçalı 2 gün öncede kürtaj oldum kalan parçaları almak için çok acı cekiyorum içim yanıyor bazen dayanılmayacak gibi geliyor 1,5 yıldır uğraştım hatta tedaviyi bırakacağım zaman hamile kaldığımı öğrendim ama malesef tutunamadı gitti rüyalarıma giriyor sürekli kalbim yerinden fırlayacak gibi iç yanmasıyla uyanıp eşime belli etmeden gizil gizli ağlıyorum, sabır allahım,,, bide birşey soracağım benim kanamam olmadı tuvalete gidince silince çok az geliyor doktorum dediki adet kanaması gibi az kanaman olur dedi olmadı böyle olan varmı

hanimlar merhaba...degerlerim guzel cikti,artisi da olmasi gerektigi gibi olmus. biraz rahatladik esimle.

peceteye kahverengilik geldigi icin doktorla randevumu 10 gun oncesine aldilar, 18inde doktorum var bakalim,insallah duzgun devam eder. degerlerin iyi ama akinti geldigi icin kontrol altinda tutacagiz dediler.
gözün aydın canım,riskli olduğumuz için bizim en fazla 15 günde 1 kere kontrole gitmemiz lazım
akıntında azalma oldu mu peki?
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum ve bu siteyle böyle tanıştım.meğer herkesin başına gelebilen bi şeymiş sizleri okuyunca anladım bunu.umarım herşeyin hayırlısı olur herkes için..
çok geçmiş olsun ışıl (adın ışıl diye düşündüm de :))
dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşadık,buraya toplanıp destek buluyoruz.
ben de 2 defa yaşadım,zor bişey gerçekten
ama herşeyde var bir hayır deyip toparlıyoruz kendimizi
inşallah sonumuz iyi olur

slm kızlar sat göre 9 haftalık ultrasyona göre geç döllenme 7 haftalık bebegimi kaybettim bebek gelişmedi malesef 3 gün önce düşük başladı parçalı 2 gün öncede kürtaj oldum kalan parçaları almak için çok acı cekiyorum içim yanıyor bazen dayanılmayacak gibi geliyor 1,5 yıldır uğraştım hatta tedaviyi bırakacağım zaman hamile kaldığımı öğrendim ama malesef tutunamadı gitti rüyalarıma giriyor sürekli kalbim yerinden fırlayacak gibi iç yanmasıyla uyanıp eşime belli etmeden gizil gizli ağlıyorum, sabır allahım,,, bide birşey soracağım benim kanamam olmadı tuvalete gidince silince çok az geliyor doktorum dediki adet kanaması gibi az kanaman olur dedi olmadı böyle olan varmı

geçmiş olsun arkadaşım çok yıpratma kendini
her hamileliğin zor olacak diye birşey yok
belki de sonrakinde beklemeden hamile kalıp kucaklayacaksın.
ben de 2 defa yaşadım,hiçbir zaman anne olamam gibi geliyo bazen ama öyle böyle toparlayıp kendime geliyorum.
Kürtajdan sonra benim de kanamam az olmuştu kahverengi leke şeklindeydi.
Sonra birden arttı krmızı oldu ve 1 hafta sonra yine hafif lekelere döndü.
doktor normal olduğunu söylemişti.Arada artabilir azalabilir demişti.
Allah sabır verecek sen sağlığını bozma yeter ki yine olur bebeğin

Kızlar ben geldim :27:
Doktor sonuçları gördü.Pıhtılaşmam çok ciddi boyutta değilmiş ama yine de 9 ay iğne kullanıcam.
Gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz gel başlayalım iğneye dedi.
Hergün 1 tane kol göbek veya bacaktan :18:
Yumurtam varmış 1 tane 3-4 güne çatlar dedi.
Hayırlısı olsun artık saldım çayıra :52:
Şu an coraspin 100 ve folbiole devam ediyorum :32:

ben de 2 defa yaşadım,hiçbir zaman anne olamam gibi geliyo bazen ama öyle böyle toparlayıp kendime geliyorum.

sağol canım yıpranıyoruz daha yeni alışamadım hala elim karnıma gidiyor hamileymişim gibi inşallah bekletmeden gelir ama korkuyorum yine tedavi yine her ay olan olumsuzluk olacak diye her ay negatif görmek.. anladım sağol canım kanama silince oldu bugün de kahverengi oldu bekleyecem bakalım kannama ne zaman gelecek...

sağol canım yıpranıyoruz daha yeni alışamadım hala elim karnıma gidiyor hamileymişim gibi inşallah bekletmeden gelir ama korkuyorum yine tedavi yine her ay olan olumsuzluk olacak diye her ay negatif görmek.. anladım sağol canım kanama silince oldu bugün de kahverengi oldu bekleyecem bakalım kannama ne zaman gelecek...

Seni çok iyi anlıyorum canım,ben de ilk zamanlar gece uyanıp bunlar kabus olsun uyanmış olayım gerçek olmasın diye dua ediyodum.
Ama sonuç aynı işte kısmetin önüne geçemedik.
Kanama belki de olmayabilir sonuçta adet olmuyorsun düşük de yapmıyosun kürtaj olmuşsun.
Yani hormonların ne derse o olacak bu bikaç ay.
Stres yapma hamile kalamam diye,psikolojin rahat olsun ki işin daha da kolaylaşır
Herşey biraz da kafada bitiyo
ama gel gör ki ben de ara sıra depresyona girip çıkmıyorum değil :1:

cnm bnm yerlesme kanamasidir belki dikkat et bol bol su ic sevindim degerlerin ne kadar cnm kac cikti beta
Kızlar ben geldim :27:
Doktor sonuçları gördü.Pıhtılaşmam çok ciddi boyutta değilmiş ama yine de 9 ay iğne kullanıcam.
Gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz gel başlayalım iğneye dedi.
Hergün 1 tane kol göbek veya bacaktan :18:
Yumurtam varmış 1 tane 3-4 güne çatlar dedi.
Hayırlısı olsun artık saldım çayıra :52:
Şu an coraspin 100 ve folbiole devam ediyorum :32:

kuzum bunada sukur yavrum daha kotusude olabilirdi hep karindan vururlar sende ole yap kolay oluyormus Allahim kolaylik versin guzelim saglicakla al kuzunu kucagina

kuzum bunada sukur yavrum daha kotusude olabilirdi hep karindan vururlar sende ole yap kolay oluyormus Allahim kolaylik versin guzelim saglicakla al kuzunu kucagina

amin canım dua et bize senin duan kabul olur :54:
iğneden çok korkarım ama gözümde değil sağlıkla doğurayım da
nasıl gidiyo hamilelik?kalp atışları için gittin mi doktora?

Seni çok iyi anlıyorum canım,ben de ilk zamanlar gece uyanıp bunlar kabus olsun uyanmış olayım gerçek olmasın diye dua ediyodum.
Ama sonuç aynı işte kısmetin önüne geçemedik.
Kanama belki de olmayabilir sonuçta adet olmuyorsun düşük de yapmıyosun kürtaj olmuşsun.
Yani hormonların ne derse o olacak bu bikaç ay.
Stres yapma hamile kalamam diye,psikolojin rahat olsun ki işin daha da kolaylaşır
Herşey biraz da kafada bitiyo
ama gel gör ki ben de ara sıra depresyona girip çıkmıyorum değil :1:

:-( geceleri bende kalkıp rüya olsun diyorum ama gerçek offff alışacağım zamanla ama nasıl bakalım sabır sabır sabır istiyorum allah ımdan,,
hımm bakalım doktorum olur dedi ama olmayada bilir demedi yarından sonra arayacağım 18 indede kontrole çağırdı inşallah herşey normal olur rahım toparlarda tekrar hamiş kalırım..
stresle baş etmem lazım tedaviden okadar sıkıldım ki doktoruma ben bırakıyorum sürekli ilaç ilaç artık yeter dayanamayacagım dedim oda tamam dinlen dedi bende kafamı rahat bıraktım hiç düşünmedim hatta doktorun dediği zamanda ilişkiyede girmedim ama mucize olmuştu gittii :-( stresle yeniden baş edebilirsem olacak ama nasıl yapcam bu sefer bilmiyorum sabırsızlanıyorum kendime engel olamıyorum

Sallanır eller mendiller
Gidenlere kalanlara
Sallanır eller mendiller

Sabır ver Allah’ım sabır
Benim gibi kalanlara
Benim gibi yananlara
Yarınından Ümitsiz
Yaşıyorum Özlemle
Bazen Umutlarımı
İçimdeki Gizlerle

Duygularım dile geldi
Bana isyan ediyor
Sabır ver Allahım Sabır
Sabra mecal yetmiyor

gecmis olsun canim,insallah bir daha yasamazsin. ben de ilk bebegimi kalbi durdugu icin 8. haftada kaybettim. zaten gecmisi okursan gorursun. burda hepimiz benzer seyler yasadik. birbirimize danisip,icimizi dokuyoruz.gecmis olsun tekrardan.

canim cok gecmis olsun :( Allah bir daha yasatmasin,saglikli bir bebisi hayirlisiyla size versin insallah. aglamak istediginde kasma kendini,ben cok kasmistim etrafimdan dolayi,bir kere oyle bi agladim ki ondan sonra cok rahatladim.o zehri atmak lazim icinden. benimkinin de kalbi durmustu dusuk baslamadi 3 hafta boyunca ondan kurtaj oldum. kurtajdan sonra benim de cok kanamam olmadi,2 hafta sonrasinda 3 gunluk yogun bir kanama yasamistim. doktor oyle de olabilir demisti. herkeste farkli oluyormus.insallah hayirlisiyla atlatirsin tekrardan gecmis olsun.

Bende 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim sabah kanamayla uyanıp.. Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar evlat sahibi olmaya korkuyorum bu aralar :50:

gözün aydın canım,riskli olduğumuz için bizim en fazla 15 günde 1 kere kontrole gitmemiz lazım
akıntında azalma oldu mu peki?

çok geçmiş olsun ışıl (adın ışıl diye düşündüm de :))
dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşadık,buraya toplanıp destek buluyoruz.
ben de 2 defa yaşadım,zor bişey gerçekten
ama herşeyde var bir hayır deyip toparlıyoruz kendimizi
inşallah sonumuz iyi olur

canim akinti dedigim, bir gun peceteye geldi, 2 gun sonra gene peceteye geldi (gecen hafta ici),bir daha henuz olmadi. bir suru sebebi olabilirmis. dinleniyorum ben de.

Bende 3 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim sabah kanamayla uyanıp.. Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar evlat sahibi olmaya korkuyorum bu aralar :50:

gecmis olsun canim. doktorlar ruhen hazir oldugunuzda denemeye baslayin diyorlar zaten. dinlen biraz,hazir hissettiginde baslarsin denemelere tekrardan.

gecmis olsun canim. doktorlar ruhen hazir oldugunuzda denemeye baslayin diyorlar zaten. dinlen biraz,hazir hissettiginde baslarsin denemelere tekrardan.

Çok teşekkür ederim canım, inan ki şu ara ödüm kopuyor sanırım henüz hazır değilim çok yeni çünkü :50:

Back
X