ayyy sorma cnm ya çiş takibini bnde yaptım,sonradan aptalca geldi,güya gebelikte göz bebekleri felan büyürmüş ya eşime soruyodum,nasıl büyüklermi diye,oda ister istemez kızıyodu,başka tpiklerden bakıyodum,karbonatla gebelik testi diye,neler yapmadımki,cnm inşallah sendende iyi hbrler gelir.iğnelerden korkma emi sen bi gebe kal iğneler vız gelir...
evet canım ya gözbebeği büyürmüş kirpikler karışırmış

ben de işedikten sonra tuvalate bakar oldum evet iğrencim biliyorum ama öyle

iğnelerden korkma diyonuz da kızlar allah nasip ederse doğuma kadar insanı kevgir gibi delik teşik eder o kadar iğne

ben de test yaparken falan eşime demiyom takıntılı olduğumu düşünüyo kendileri
Kiz bence sen hamilesin, kelebisim seninki sana ceket atsa hamile kaliyorsun masallah canimm
insallah bu sefer sagliklica tutunurda tam olur. Simdi bende psikolojik hamilelik yasamamak icin her belirtiye anne olma istegiyle degilde tibbi acidan bakiyorum 
Mesela bende kasik agrisi olsa kist diyorum, bulanik idrar olsa fazla protein tuketimi, gogus agrisina progestan yukselmesi
Artik psikolojik hamile olmaktansa daha negatif olmayi deniyorum kizz ayy ruyalarima giriyor resmen , biz senle kafayi siyirmazsak iyidir guzelim. Pozitifi gorde igne bisey degil :)
inşallah hamileyimdir canım,hayırlısı allahtan
sen her belirtiye bi kulp takmışsın ama olmaz kiii

senle ben ve bikaç kişi daha yakında hunileri kafaya takıp dolanacaz :111:
minikkelebbek yavrum kasim sonunami yetiscen hadi hayirlisii
inşallah canım eğer olursa kasım sonu aralığın 4 ü gibi 40 hafta gösteriyo
Benim de içime doğuyor hamilesin sen.

Gidiyorum geliyorum bakıyorum senden haber var mı diye.

İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.
kız tokoyay beni mi takip ettin ay yavrum yaa beni merak etmiş yirim seni

bize de dua et canım o haberi verebileyim
ama daha önemlisi sonrası benim için,açıkçası hamilelik haberinden daha önemli

yarın akşam sonucumu alınca paylaşırım

yeğenime selam yola devam
bayadır giremiyorum ama hep takibettim çok özledim hepinizi
en son adet olduktan sonra yazasım gelmedi sonra da çok yoğun geçti günler giremedim
buarada çalışmalara devam
neslee gurbetgüzeli sizin adınıza çok mutlu oluyorum haberlerinizi okudukça bize de dua edin hep
kelebeğim hadi gazan mübarek ola, inşallah tuttururuz peşpeşe sen ben yrn ewpat sırayla cümleten...
batlar ne zaman kızlar? 29-30 gibi benim
haydi sağlıcakla inşallah....
canım hoşgeldin nerdesin sen yaaaa

benim bat a son 5 gün
senin de az kalmış,haydee hep beraber inşallah ya rabbim
merhaba kızlar ben de bu ayın 14 ünde kürtaj oldum, 10 haftalıktık. gelişimi normaldi, kanamam çok az şu anda yani kanama bile sayılmaz, kahve lekeler halinde geliyor ve günlük ped kullanıyorum. ve tekrar ne zaman hamile kalmalıyım sizce, tabi bu konuda daha doktorumla konuşmadım ama:) psikolojik olarak çok hazırım:))
geçmiş olsun canım,ben ilk düşükten sonra 1 adet gördüm hamile kaldım yine düşük yaptım
şimdi 3,5 ay oldu korunmayı bıraktım
bu iş kısmet işi beklesen de beklemesen de olacakları değiştiremiyosun
bebeğin olacağı varsa oluyor
minik kelebek inşallah hamilesindir canım
amin munisim inşallah diyelim
sağlıkla olsun geç olsun güç olmasın çok geç de olmasın
olsun doğsun daha ne olsun

sıyırdım ben valla bak