Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir insallah
Ben eveli gun benimle ayni zamanda hamile kalan ve 2 hafta once dogum yapan arkadasimin bebisini ziyarete gittim. Masallah Allah annesine babasina bagislasin cok guzel, icim bi garip oldu cunku dogum tarihlerimiz yakin yakinaydi ama bana nasip olmadi, hatta hamileliginde fazla gorusemedim psikolojim bozuluyordu. Bana yap sende filan dedi bende hayirlisi dedim halbuki dusuk yaptigim zamandan beri deniyorum. Esimde bebege baya ilgi gosterdi insallah rabbim hepimize hayirli sagliklar nasip etsin, sabredicez kizlar baska caresi yok. Bu ayda bal tarcin corek otu yapicam bakalim neler olucak :)

bal&tarcin&corek otu bana iyi geldi, sana da gelir insallah!

seni zannediyorum hepimiz anlayabiliyoruz.rabbim yardımcımız olsun.annecağızımında 7sene sonra olmuş çocuğu.oda hep söyler baban bi çocuk sevse mahzunlaşır kalırdım diye.boş beşik filmini ağlayarak çok izlediği olurmuş.nasip işte ona veren senden alanda o ve rabbim bunu karşılıksız bırakmayacaktır inş.bende eşim için keçiboynuzu kürüne başladım.rabbim mahcup etmesin.

keciboynuzunun yani sira hem ese hem sana gunde bir avuc findik+badem+ceviz canim, cok faydali yaglari,abartmadan..

ne çektik bee kızlarrr

her ay her ay kasıklarım ağrıyor hamilemiyiiiim
midem bulanıyor hamilemiyiiiiiiim
gögüslerim şişti hamilemiyiiiiiim beee
gebelik testi yapıp negatifi gördük
sonra kırmızı kartı yedik bee kızlarrr
çilemiz bitmedi gitti bee
ne çektik kızlarrrr beeee :52: :52: :52:

ne çektik bee kızlarrr

hakkaten ya arkadaşlar hiç yapmadıysam şimdiye kadar rahat 30 tane gebelik testi yapmışımdır.bunların 28i tek çizgi:)sadece2si çift çizgi:)oda silik.her ay bu ay kesin var deyip yine kırmızıları görmemiz.gördüğümüz ogün buhran geçmesi.ah ah...rabbim yardımcımız olsun.

eş için şeyi duymuştum ben karpuz çok iyiymiş malum önümüz yaz bol bol yeriz yedirirz inşallah o zamana kalmadan hemen hamiile kalırız tabi ama aklınızda olsun yine de:)
benim de kürtaj sonrası ilk adetim bugün başladı çok şükür. şu adet bitsin folik asite başlıcam
Allahım sen yardım et hepimize

canlar bir de iliskiden bir saat kadar once eslere (kadinlara degil) aci kahve-(turk kahvesi veya espresso) icirin,spermlere hareketlilik veriyormus diye okumustum.

eş için şeyi duymuştum ben karpuz çok iyiymiş malum önümüz yaz bol bol yeriz yedirirz inşallah o zamana kalmadan hemen hamiile kalırız tabi ama aklınızda olsun yine de:)
benim de kürtaj sonrası ilk adetim bugün başladı çok şükür. şu adet bitsin folik asite başlıcam
Allahım sen yardım et hepimize

canim ben ilk adetten sonra hamile kaldim,insallah sen de oyle olursun. folik aside mutlaka basla. ben hamilelik vitaminime hic ara vermemistim kurtajdan sonra. Allahim hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

ne çektik bee kızlarrr

Hahahahayyy kizz sana katiliyorum hemde ustune sogan suyu, incir kuru, bal, tarcin, corek otu da yedik ve yicez :)
Ovulasyon testleri, akinti, yumurtlama, yerlesme, dollenme, pozitif, negatif, aspirin, beta HCG vs vs..
Ne cektk biz be kizlaarrr

ne çektik bee kızlarrr

Test pozitif cikar sevinirsin havalara ucarsin
Endiseler baslar kese gozukecekmi
Kalbi atacakmi
Gebelik devam edecekmi
Hangi haftada kaybiniz olduysa su haftayi bi atlatsakta rahatlasak
Daha sonra saglikli kucagima alabileceiyim.......
Iste boyle bir hikayemiz var bizimde

çok sağol.ama bende kendi düştü.ozaman nasıl saymam lazım 10gün kanama oldu 19martta başladı.19marttan saymammı lazım sence.bide kaçgün sonra adet oldun sen mesela.allah razı olsun

ben kürtaj oldum canım.kendiliğinden düşmedi.1 hafta kanamam oldu.kürtaj olduğum günden saydım bir ay sonra adet oldum.bir buçuk ayıda bulabiliyormuş doktorum öyle demişti.birde keçiboynuzuna başladık demişsin arkadaşım.tavsiye ederim sakın bir gününü bile aksatma tam yap.ben Allahın izniyle onun sayesinde hamile kaldım.ne kadar zamandır bebek istiyosun arkadaşım.

Kalbi atacakmi
Gebelik devam edecekmi

gurbetguzeli, canım maalesef üzülerek okudum durumunu, yoğunluktan dolayı cevap yazamadım.

çok geçmiş olsun, Rabbim birkez daha yaşatmasın aynı acıyı. sanırım doktor kontrolünde olacak
bundan sonraki gebeliğin, inşaallah. olsun tabi, sağlıklı olsunda kontrollü olsun yeter ki.

ben kürtaj oldum canım.kendiliğinden düşmedi.1 hafta kanamam oldu.kürtaj olduğum günden saydım bir ay sonra adet oldum.bir buçuk ayıda bulabiliyormuş doktorum öyle demişti.birde keçiboynuzuna başladık demişsin arkadaşım.tavsiye ederim sakın bir gününü bile aksatma tam yap.ben Allahın izniyle onun sayesinde hamile kaldım.ne kadar zamandır bebek istiyosun arkadaşım.

tamam ozaman bugün 22.günüm benim.senin de eşde demekki sıkıntı benim gibi.adamcağıza neversem nezaman versem içiyo garibim.keçi boynuzunun yanında proksed diye bi vitamin ve klomen kullanıyor.keçi boynuzuna gerçekten çok inanıyorum çünkü biz bu ilçlarla birlikte başladık 1. ay değil bisonraki ayda hamile kaldım.benim adetim gelsinde sonrasında korunmayayım diyorum bende çünkü zaten zor oluyor(gerçi doktor 2adet geçsin demişti.)

ya arkadaşlar varya müthişsiniz karpuzuda türk kahvesinide yeni duydum.ama uyguluycam inş.sağolun.bide benim doktorum folikasidi hiç bırakmayacaksın buarada dedi.başlıycam diyen arkadaşlar bence başlasın.

tamam ozaman bugün 22.günüm benim.senin de eşde demekki sıkıntı benim gibi.adamcağıza neversem nezaman versem içiyo garibim.keçi boynuzunun yanında proksed diye bi vitamin ve klomen kullanıyor.keçi boynuzuna gerçekten çok inanıyorum çünkü biz bu ilçlarla birlikte başladık 1. ay değil bisonraki ayda hamile kaldım.benim adetim gelsinde sonrasında korunmayayım diyorum bende çünkü zaten zor oluyor(gerçi doktor 2adet geçsin demişti.)

evet arkadaşım benimde eşimde problem var.bendede pko var.her ikimizde problem olmasına rağmen hamile kalabilmiştim.bizde keçiboynuzuyla birlikte prooxsed plus kullandık.bende zor hamile kalıyorum.bence iki adet dönemi geçsin rahim anca toparlıyor.

Kalbi atacakmi
Gebelik devam edecekmi

Endiselerimiz aslinda o pozitifi gordugumuz anda cikiyor..
Simdi dusunuyorumda offf o 9 ay nasil gecer endiselerle :(
Allah bir daha kayip yasatmasin hic birimize insallah sagliklica evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin

gurbetguzeli, canım maalesef üzülerek okudum durumunu, yoğunluktan dolayı cevap yazamadım.

çok geçmiş olsun, Rabbim birkez daha yaşatmasın aynı acıyı. sanırım doktor kontrolünde olacak
bundan sonraki gebeliğin, inşaallah. olsun tabi, sağlıklı olsunda kontrollü olsun yeter ki.

sagol cnm bnm insAllah son olur yuzumuz guler

kızlar mrb.sizlere bişey sormak istiyorum.benimde geçen ay yoğun bir kanamam oldu.bende nasılsa gebelik yok diye düşünerek yeğenimi sırtımda taşıdım.koştum atçılık falan oynadık yani.ertesi günde zaten bitmişti adetim hadi evi temizliymde öyle abdest alayım dedim.kanepeleri falan çektim ağır kaldırdım biraz.tam artık duşa giricem tuvalete gideyim dedim.birden açık kırmızı renkte 8-10 damla kanamam oldu ve ardından elimin yarısı kadar parça düşüverdi.ne oldu anlayamadım.bende sonra bekledim bişey yok.eğer düşük olsaydı yoğun kanama olurdu dedim ve gitmedim doktora.parçayı düşürmeden az öncede kasıklarımda hafif ağrı hissettim.arkadaşlarım bebek tutunmaya çalışmış ama tutunamamış dediler.bende sizlere sormak istedim.yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bizimde 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor:(sorun şu an için eşimde görünüyor.sperm sayısı ml 20 milyon sınırda yani ama hareketsizlik var birde morfolojimiz 2 yada 3 çıkıyor.sizlerinde erkek problemi olanlarda nasıl acaba değerleriniz?kusura bakmayın umut olması açısından soruyorum.sonuçta sizler hamile kalabilmişsiniz.acaba bende anne olabilecekmiyim:(birde eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.umarım en kısa zmanda olmayan herkese versin allahım...

canim ben ilk adetten sonra hamile kaldim,insallah sen de oyle olursun. folik aside mutlaka basla. ben hamilelik vitaminime hic ara vermemistim kurtajdan sonra. Allahim hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

amin canım amin ağzından bal damlıyor:) o kadar çok istiyorum ki hemen hamile kalmayı Allahım inşallah hemen nasip eder hepimize de

Back
X