Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inşallah hamilesindir ewpat hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)açılışı yap arkandan gelicez inşallah ama olmazsa da üzülme sakın:)

Kizlar kizlar gunaydinlarr

Ayy cumartesi sehir disina cikiyorum bugun ovulasyon testim pozitif cikti dunde akintim basladi off insallah uzun surmez pozitifler benim en az 2 gun en fazla 4-5 gun suruyor insallah

cumartesiye kadar yumurtlarimda bu ay bosuna gitmez :43:

Kiz ewpat sen bildigin hamilesin kuzum hemen doktora kos kos kos
:4:

ooo süper ewpatım
5 gün geçtiyse sabah ilk işin olsun nasıl dayanıyonnn ayyy çok merak ettim inş güzel haberlerini alırız
benim çok şükür fena değil mide bulantısı falan yok iştahım çok açıldı böyle giderse fena kilo alcam diye korkuyorum :27:
ama bi yandan da önemli değil diyorum, sağlıkla bu süreci geçirelim de kilo için sonra çaresine bakças artık:1:
bu haftalar biraz korkuyorum sata göre 7+1 bugün... önceki gebeliğimde kalp atışında yaşadığım korkular aklıma geliyo, inş rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasibeder, hepimize inşallah
kız yavaş ye kuzu dikkat et doğuma giderken koltuktan vinçle mi kaldıralım seni :52:
şaka şaka canım sağlıklı olmak şartıyla herşeyi ye ki kuzuya besin olsun :1:
herşey olacağına varıyor hayırlısı neyse o olur hiç kafaya takma pıtpıtları duyucan
doktor ne zamandı senin haftaya mı?ben olsam şimdiye kadar çoktaaan gitmiştim doktora
hamileyken her hafta gittim,doktor yakın takip edicez demişti
önce gebelik kesesinin büyümesini takip ettik o güzeldi
de sonrası kısmet olmadı,hayırlısı
sabah yine test yaptım yine negatif yaa :52:
cnm ya çıkmazsa diye korkuyom,ezcaneye gittim hassasından olsun dedim yokmuş,kaç gündür bnde dandiklerle uğraşıyom be cnm

ne çektin be ewpat :52:
2 tane daha normal test alıcan onları yapıp kan testine koşucan bu kadar basit :52:
ne rahatsın kardeşim yaa :52:

ohh kızlar ben yokken baya kaynatmışınız.ben çalışıyorum ve bugünlerde çokgeç geliyorum eve neyse ewpat çoksevindim benim ilk testimdeki 2.çizgiyi büyüteçle falan anca görebilirdin sen silikte olsa aleni görmüşün ya bence ümitlendirmek istemem ama hamilesindir inş.kızlar yaa topikte şu haberi konuşmak bile negüzel.bu arada bişey sormak istiyorum birden fazla düşük yapan arkadaşlara16 sı sabah adet oldum ama yupii diye yazamadım bitürlü çünkü 2gündür gelen kanama avucumun içini dolduracak kadar bile yok.bide rengi mat sanki minicik parçalar gibi.adet kanaması gibi kırmızı değil.korktum biraz acaba diyorum çok istememe rağmen biay daha beklesemmi bidüzene girmedi gibi geliyor.bide şöyle düşünüyorum benim düşük kendi oldu dolu dolu 10gün kanamam oldu ozaman kanama çok olduğu içinmi geliyor ya.kızlar yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Günaydın canım valla kürtajımdan sonra başta benim de az oldu sonra arttı biraz sonra durdu ve temizlendim.
ama ilk düşükte kendiliğinden düştüğünde zaten adet kanaması gibi kanamam oldu ve bitti

Kizlar kizlar gunaydinlarr

Ayy cumartesi sehir disina cikiyorum bugun ovulasyon testim pozitif cikti dunde akintim basladi off insallah uzun surmez pozitifler benim en az 2 gun en fazla 4-5 gun suruyor insallah

cumartesiye kadar yumurtlarimda bu ay bosuna gitmez :43:

Kiz ewpat sen bildigin hamilesin kuzum hemen doktora kos kos kos
:4:

günaydın şekerim ya sana önce de sormuştum bu test pozitif çıktıktan ne kadar sonra yumurtluyoduk 24-48 saat mi?
benim testler 11 ve 12 nisanda pozitif çıktı
yani geç yumurtladım
o zaman beklenen adet tarihim 27 nisan oldu pöfff :44:
sen kaçırmazsın bu ay işte pozitif gördün cumartesiye kadar çalışsan bence yeterli

of kızlar ya bu ay da hamile kalmadım bence,hiç içime doğmuyo kasıklarım da ağrımıyo :43:
zaten doğuramıyorum düşük yapıyorum bi de bu çıktı şimdi
kürtajdan önce sorun yoktu,şimdi sorun mu var diye kafama takıyorum
bu ay hiçbi şansı kaçırmadım yani olmazsa günü kaçırdığımdan değildir

of kızlar ya bu ay da hamile kalmadım bence,hiç içime doğmuyo kasıklarım da ağrımıyo :43:

canım merhaba günaydın yazını görünce yazmadan geçemedim..bence sen bu ay hamilesin gibi geliyor bana seni umutlandırmak istemem ama bana öyle geliyor..üzülmek için erken o belirtiler hemen başlamaz adet günün geçince yada o günlerde başlıyor kasık ağrısı falan..sen bence yinede temkinli ol ağır kaldırma falan filan..güzel haberleribi bekliyoruz:)))

arkadaşlar ben hamilelikten önce lazere başlamıştım. hamile olunca bıraktım. şimdi DR 3 ay korun dedi. acaba bu sürede lazere devam etsem mi diyorum 3 ay 3 aydır hesabına :)

ohh kızlar ben yokken baya kaynatmışınız.ben çalışıyorum ve bugünlerde çokgeç geliyorum eve neyse ewpat çoksevindim benim ilk testimdeki 2.çizgiyi büyüteçle falan anca görebilirdin sen silikte olsa aleni görmüşün ya bence ümitlendirmek istemem ama hamilesindir inş.kızlar yaa topikte şu haberi konuşmak bile negüzel.bu arada bişey sormak istiyorum birden fazla düşük yapan arkadaşlara16 sı sabah adet oldum ama yupii diye yazamadım bitürlü çünkü 2gündür gelen kanama avucumun içini dolduracak kadar bile yok.bide rengi mat sanki minicik parçalar gibi.adet kanaması gibi kırmızı değil.korktum biraz acaba diyorum çok istememe rağmen biay daha beklesemmi bidüzene girmedi gibi geliyor.bide şöyle düşünüyorum benim düşük kendi oldu dolu dolu 10gün kanamam oldu ozaman kanama çok olduğu içinmi geliyor ya.kızlar yaşayan varsa yazarsa sevinirim.

cok sevindim canim 16. olacak batin benimde 15. tarihlerimiz yakin oldu ayni zamanlari bekleyecegiz onumuzdeki ay ama benim duzensizya bakalim onumuzdeki ay n'olacak..
benim ilk gun cok az geldi kahverengimsi gibi ikinci ve ucuncu gun cok yogun geldi bugun biraz azaldi . seninki cok azsa bir doktora sor muane eder

arkadaşlar ben hamilelikten önce lazere başlamıştım. hamile olunca bıraktım. şimdi DR 3 ay korun dedi. acaba bu sürede lazere devam etsem mi diyorum 3 ay 3 aydır hesabına :)

sana 3 aymi korun dedi bana demedi ama bende yumurtlama sorunu vara nasilsa kalamaz diye heralde korunma dedi olmazsa 3ay sonra gel tedaviye tekrar baslayalim dedi :-)))..
korunmayi dusunuyorsan devam et bence en azindan zamani degerlendirirsin korunmayı birakincada hamis olursun

Neeslem hamile kalabiliyorum fakat bebek tutunamiyor
Dr ole dedi perde engelliyormus demekki
Perde yakinlatina yerlesinsr beslenemiyor
Kurtajdan 6 hafta sonra dedi dr rahim filmi cekilsin
Sonrasinda bakilir

günaydın şekerim ya sana önce de sormuştum bu test pozitif çıktıktan ne kadar sonra yumurtluyoduk 24-48 saat mi?
benim testler 11 ve 12 nisanda pozitif çıktı
yani geç yumurtladım
o zaman beklenen adet tarihim 27 nisan oldu pöfff :44:
sen kaçırmazsın bu ay işte pozitif gördün cumartesiye kadar çalışsan bence yeterli

Tatlim kusura bakma gormedim heralde. Ben son 4 aydir ovulasyon testi ve ates olcme yontemiyle iyicene cozdum bu yumurtlama olayini :)

Benim genelde testin negatife dondugu gun yumurtlamam oluyor. mesela 3 gun pozitif 3. gun sabah pozitif oglende negatif oldugu zaman zaten agrilardanda yumurtladigimi anliyorum. Genellikle ilk pozitiften sonra 12-36 yaziyor testlerde ama benim hic bir zaman o kadar erken olmuyor.

Senin 11-12 nisanda pozitiftiyse buyuk olasilikla 12 nisanda yumurtladin canim. Ben kac aydir gun kacirmadan calisma yapiyom tutmadi gitti valla yaa bu ay hele hic mi hic umitli degilim :43:Sen kafana takma biz stres yapiyoz diye olmuyor, ben bu ay atesimi bile olcmucem

arkadaşlar ben biraz önce kk da bişey okudum ve acaba diye soru işareti kaldı kafamda.
bebeğimi kaybettikten sonra rüyamda bir erkek bebek gördüm çıplak. pipisini kaldırmış işiyior sağa sola. ben ve eşimde seviyoruz bebişi. çok tatlı sarışın birazcık toplu bir bebiş.
rüya yorumlarına bakarken şöyle bir şeye rastladım.
hamileyken rüyasında kanama falan gören varsa ve ardından bebeğini düşürenler var ise "ümmü sübyan" diye bir şeye rastlıyormuş ve korunmak için hocaya muska falan yazdırıyorlarmış. özellikle düşüklerin nedeni belli değil ise bu olabiliyormuş.
açıkcası ben muska işine çok sıcak bakmıyorum. belki de olabilir bilmiyorum.
ama duanın gücüne tabiki inanıyorum, nas, felak, ayetel kürsü falan okunması tabiki faydalıdır.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

arkadaşlar ben biraz önce kk da bişey okudum ve acaba diye soru işareti kaldı kafamda.
bebeğimi kaybettikten sonra rüyamda bir erkek bebek gördüm çıplak. pipisini kaldırmış işiyior sağa sola. ben ve eşimde seviyoruz bebişi. çok tatlı sarışın birazcık toplu bir bebiş.
hamileyken rüyasında kanama falan gören varsa ve ardından bebeğini düşürenler var ise "ümmü sübyan" diye bir şeye rastlıyormuş ve korunmak için hocaya muska falan yazdırıyorlarmış. özellikle düşüklerin nedeni belli değil ise bu olabiliyormuş.
ama duanın gücüne tabiki inanıyorum, nas, felak, ayetel kürsü falan okunması tabiki faydalıdır.

Canim ben oyle birseye inanmiyorum, takdiri ilahi Rabbim ol derse olur, tamam duani et ama o bebegin bu dunyada rizki yoksa zaten dusucek

Bende dusuk yapmadan once ruyamda kanamam olmustu ama muska da yazdirsaydim bence sonuc ayni olacakti

Allaha dua et insallah hayirli saglikli bir evlat nasip etsin, sonucunda yaradana siginmak en iyisi

canım merhaba günaydın yazını görünce yazmadan geçemedim..bence sen bu ay hamilesin gibi geliyor bana seni umutlandırmak istemem ama bana öyle geliyor..üzülmek için erken o belirtiler hemen başlamaz adet günün geçince yada o günlerde başlıyor kasık ağrısı falan..sen bence yinede temkinli ol ağır kaldırma falan filan..güzel haberleribi bekliyoruz:)))
keşke canım ya özellikle erkenden negatifi gösteriyorum ki kendime alışayım
bundan öncekilerde yumurtlamadan 5-6 gün sonra başlamıştı ağrılarım,anlıyodum hamile kaldığımı
ne bileyim işte gene korkuyorum dikkat ediyorum ağır kaldırmayayım diye :1:
sen napıyon ne var ne çok
canım ben de yaptırcaktım ama hamilelik hormonlarından kıllar azıyolarmış diye duydum ve doğumdan sonra yaptırmaya kadar verdim.
ama hamile değilsen sorun olmaz kanımca

Tatlim kusura bakma gormedim heralde. Ben son 4 aydir ovulasyon testi ve ates olcme yontemiyle iyicene cozdum bu yumurtlama olayini :)

Benim genelde testin negatife dondugu gun yumurtlamam oluyor. mesela 3 gun pozitif 3. gun sabah pozitif oglende negatif oldugu zaman zaten agrilardanda yumurtladigimi anliyorum. Genellikle ilk pozitiften sonra 12-36 yaziyor testlerde ama benim hic bir zaman o kadar erken olmuyor.

Senin 11-12 nisanda pozitiftiyse buyuk olasilikla 12 nisanda yumurtladin canim. Ben kac aydir gun kacirmadan calisma yapiyom tutmadi gitti valla yaa bu ay hele hic mi hic umitli degilim :43:Sen kafana takma biz stres yapiyoz diye olmuyor, ben bu ay atesimi bile olcmucem
heeee tamam sağol tatlım o zaman ben en geç ayın 13 ünde falan yumurtladım ama bu ay geç yumurtladım 2-3 gün falan
arkadaş akıntım da çok olmadı ki takip edeyim herşeyler bana karşı yaa hep işimi zorlaştırıyolar :52:
bugün çok depresifim :27:
ben de hiç gün kaçırmadım bu ay eşim hamilesin diyo ama demekle olsaaaa şimdiye üçüz doğurmuştum :52:

canım valla ben 2 hamilelikte de rüyamda gördüm kanama.
ama benim düşük tehlikesinden dolayı psikoljim bozuktu hatta 2. hamilelikte her gün kanama görüyodum rüyamda
ben de duydum ümmü sübyan anadan kıza geçermiş forumda çok kişi var dua ile kurtulduğunu iddia eden
benim annemin de 2 düşüğü var benim de 2 düşüğüm oldu :26:
ben hamileyken vakit buldukça dua okuyodum,bi de felak ve nas ı sürekli okuyordum
para karşılığı yapmayan biri yazarsa iyi diye duydum ama bilemiyorum ki
işin tıbbi boyutunu da ruhani boyutunu da değerlendirmek lazım :1:

keşke canım ya özellikle erkenden negatifi gösteriyorum ki kendime alışayım
bundan öncekilerde yumurtlamadan 5-6 gün sonra başlamıştı ağrılarım,anlıyodum hamile kaldığımı
ne bileyim işte gene korkuyorum dikkat ediyorum ağır kaldırmayayım diye :1:
sen napıyon ne var ne çok

canım ben de yaptırcaktım ama hamilelik hormonlarından kıllar azıyolarmış diye duydum ve doğumdan sonra yaptırmaya kadar verdim.
ama hamile değilsen sorun olmaz kanımca

heeee tamam sağol tatlım o zaman ben en geç ayın 13 ünde falan yumurtladım ama bu ay geç yumurtladım 2-3 gün falan
arkadaş akıntım da çok olmadı ki takip edeyim herşeyler bana karşı yaa hep işimi zorlaştırıyolar :52:
ben de hiç gün kaçırmadım bu ay eşim hamilesin diyo ama demekle olsaaaa şimdiye üçüz doğurmuştum :52:

canım valla ben 2 hamilelikte de rüyamda gördüm kanama.
ama benim düşük tehlikesinden dolayı psikoljim bozuktu hatta 2. hamilelikte her gün kanama görüyodum rüyamda
ben de duydum ümmü sübyan anadan kıza geçermiş forumda çok kişi var dua ile kurtulduğunu iddia eden
benim annemin de 2 düşüğü var benim de 2 düşüğüm oldu :26:
ben hamileyken vakit buldukça dua okuyodum,bi de felak ve nas ı sürekli okuyordum
para karşılığı yapmayan biri yazarsa iyi diye duydum ama bilemiyorum ki
işin tıbbi boyutunu da ruhani boyutunu da değerlendirmek lazım :1:

cnm biliosun benmde 2 düşüğüm var bende önümüdeki ay deneyeceğim...şuan korunuyorum.ama çok korkuyorum her gece ağlıyorum yine aynısı olacak diye tek umudum clexan iğne artık.ertrafımdaki tüm arkadaşlarım hamile yada bebekleri var şaşıp kalıyorum maşallah herkes çatır çatur doğuruyor benm nie böyle oluyor düşüne düşüne psikolojim bozuluyor acaba psikoloğamı gitsem diyorum..artık insan ilişkilerim bozulmaya başladı içime döndüm kimseyle konuşma isteğim yok ne olacak halim bilemiyorum

arkadaşlar dediğiniz gibi sağlıklı bir hamilelik ve doğum için bence de öncelikle buna kendimizi inandırmalı sonra da işin DR luk kısmını halletmeli ve inançla beklemeliyiz. aksi halde olmuyor işte. benim hamileliğim 2. denememizde olmuştu ama ben bu kadar canımı daralttıkça acaba bir daha böyle çabuk tutacak mı diyorum endişeleniyorum ve sonuç stres olduğu için belkide bu kadar kolay tutmayabilir. rüyamda gördüğüm o şirin mi şirin erkek bebekten sonra benim içimde umut ışığı yandı ve Allah nasip ederse benim öyle bir çocuğum olacağına inanıyorum. bugün daha mutluyum.
herşey Allah'tan. dediğiniz gibi Allah verince veriyo, gerisi uydurmaca.

Bazı el kitaplarında ümmü sübyan (sıbyan) denen bir cinin bulunduğu, bunun hamile kadınlara musallat olup, onların çocuklarını düşürdüğü anlatılır. Bunu ispat etmek için de hadis diye şöyle bir söz nakledilir: “Yeni doğan çocuğunuzun sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okursanız ona ümmü sıbyan denen cin dokunamaz”. Ama araştırıldığında hiçbir hadis kaynağında böyle bir hadisin bulunmadığı görülür. Aksine bunun mevzu/uydurma olduğu bildirilir. (Bkz. Zehebî, Mîzan IV/397;Heysemî, Mecmauz-zevâid; Tahrîcul-İhyâ II/61) Bu söz muhtemelen bölgesel kültürlerden ve mitolojilerden geçmiş batıl bir inanıştır. Müslümanlar da bunu bilahare hadis diye nakletmişlerdir. Zaten burada bir çelişkinin bulunduğunu görmek de zor değildir. Çünkü bu sözde ümmü sıbyanın çocuk doğduktan sonra zarar verebileceğinden söz edilirken, söylentilerde onun anne rahmindeki çocuğu düşürdüğü anlatılır. Yeni doğan bebeğin sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okunması sünneti vardır ve bu başka bir şeydir. Hadis diye nakledilen bu söz ise, bu doğru bilgiye yanlış şeyler katarak vermeye çalışmaktadır.
Cinlerin bazen insanlara vesvese vermek gibi küçük zararlarının dokunması mümkündür, ama bunun çaresi temiz olmak, banyo ve tuvalet edebine riayet etmek ve her meşru işe besmele ile başlamaktır. Bunlara uyulduktan sonra cin denen varlıkların insanlara zarar verebilmeleri söz konusu olamaz ve onlar sanıldığı kadar da güçlü varlıklar değildir. Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm. Allahümme cennibne’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır. Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır”. Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir. Türkçe de söyleyebilirsiniz.

cnm biliosun benmde 2 düşüğüm var bende önümüdeki ay deneyeceğim...şuan korunuyorum.ama çok korkuyorum her gece ağlıyorum yine aynısı olacak diye tek umudum clexan iğne artık.ertrafımdaki tüm arkadaşlarım hamile yada bebekleri var şaşıp kalıyorum maşallah herkes çatır çatur doğuruyor benm nie böyle oluyor düşüne düşüne psikolojim bozuluyor acaba psikoloğamı gitsem diyorum..artık insan ilişkilerim bozulmaya başladı içime döndüm kimseyle konuşma isteğim yok ne olacak halim bilemiyorum
biliyorum canım seninle heterozigotlarımız bile aynı dimi :52:
ben de ağlasam belki atıcam bu sıkıntıyı ama içime atıp daha çok yoruluyorum
bu kadar şey yaşadım oturup zırıl zırıl ağlamamışımdır kimse beni ağlarken görmedi.geceleri uykuya dalayım diye kafayı koyunca ağlamışlığım var
hep içime attım
ben de kimseyi görmek istemiyorum çalışmasam kimseyle yüz yüze görüşeceğim yok yani
psikolog da bi yere kadar ilaç olur heralde
arkadaşlar dediğiniz gibi sağlıklı bir hamilelik ve doğum için bence de öncelikle buna kendimizi inandırmalı sonra da işin DR luk kısmını halletmeli ve inançla beklemeliyiz. aksi halde olmuyor işte. benim hamileliğim 2. denememizde olmuştu ama ben bu kadar canımı daralttıkça acaba bir daha böyle çabuk tutacak mı diyorum endişeleniyorum ve sonuç stres olduğu için belkide bu kadar kolay tutmayabilir. rüyamda gördüğüm o şirin mi şirin erkek bebekten sonra benim içimde umut ışığı yandı ve Allah nasip ederse benim öyle bir çocuğum olacağına inanıyorum. bugün daha mutluyum.
herşey Allah'tan. dediğiniz gibi Allah verince veriyo, gerisi uydurmaca.

erkek bebek iyidir derler hadi hayırlısı inşallah canım
ben doktorluk kısmı atlattım
kendimi de olacağına inandırdım
bu defa da hamile kalamıyorum iyi mi :52:

kızlar hepiniz bana bişeyler yazmışınız,beni duygulandırdınız,sizi merakta bırakmayım dedim yarın randevu aldık gidiyoz sonunda eşimle,umarım iyi heberlerle dönerim,ben herşeye hazırlıklıyım içimden bi ses olmıcak diyo ama bklım,kelebeğim çatladın dimi,:))))))

Kuzum bu kadar kafana takma herseyin hayirlisi, benm kocama gorede ben her ay hamileyimde simdiye 8 tane bebek dogurmus olmaliydim :9:Dusukten sonra benimde kac ay yumurtlama

olmamisti simdide 15-18. gunler arasinda oluyor bakalim keske hamile kalsakta yeni yila catir catir dogursak..

Ben fazla miymintiyim ama normal dogum yapmaya kararliyim yeterki yavrucum sagliklica tutunsun insallah :49:

Back
X