Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cnm nasıl gidiyo gebelik?bizimde dualarımız seninle,kaç haftalık oldun şimdi?

sağol ewpatım 8+2 oldu sata göre, yarın randevumuz var kalp atışı için ve diğer gelişmeler için inşallah hayırlı ve güzel haberlerle döneriz
iştahım iyi valla pek tiksinme falan yok bi güzel yiyorum, bulantı da şimdilik yok biara lekelenme oldu progestan içtim kesildi sayılır arada keskin sancılar oluyo kısa süreli
neslim sen de oluyo mu sancı?
ewpat ben inanıyorum allahım en hayırlı zamanda nasibedecek inşallah tüm isteyenlere
sen de içini ferah tut canım

sağol ewpatım 8+2 oldu sata göre, yarın randevumuz var kalp atışı için ve diğer gelişmeler için inşallah hayırlı ve güzel haberlerle döneriz
iştahım iyi valla pek tiksinme falan yok bi güzel yiyorum, bulantı da şimdilik yok biara lekelenme oldu progestan içtim kesildi sayılır arada keskin sancılar oluyo kısa süreli
ewpat ben inanıyorum allahım en hayırlı zamanda nasibedecek inşallah tüm isteyenlere

Merhaba canlar! Canim insallah iyi haberlerle gelirsin! Kasik agrilarindan mi bahsediyorsun? Ilk basta daha cok vardi simdi daha az ama hala arada oluyor. Rahim genisledigi ve bebek buyudugu zaman olurmus herkeste oluyor kasim topiginde. Usutursen ve cok ayakta durursan daha cok batiyor ama

Cnm 3 hafta kaldi randevuya kurtajdan sonra 6 hafta gecmesi lazimmis
Bide trombofiliye bakilacak genetik cok pahali 5000 tl dedi dr bide temiz cikar bosuna ödemexin dedi
Bilmiyorum 28 gun olunca adet olurmuyum 3 hafta bitti
Gerci duzensizdi adetler iki senedir

Cnm besmele cek vur igneni kolayliklar ohsan exlesin merhameti sonsuz Rabbim

Neeslem mayis bebegi olur bakarsin oda guzel saglik hayirli gelsinde 6 gec olsun

Insallah canim benim, saglikli bir bahar& yaz bebisi olur ❤

arkadaşlar daha öncede söylemiştim ama bir cevap bulamamıştım. benim bebeğim 01 Nisanda kalbi durdu ve kalanı da kürtajla aldılar. Dr um 10 gün sonrası yani 10 nisanda muayeneye çağırdı ve dediki en geç 30 güne yani 1 mayısa kadar regl olmazsan gel dedi.
internetten araştırıyom araştırıyorum herkes 30-40-50 arası adet olabiliyormuş bu normalmiş. benim adetim zaten 35-40 günde bir olur. DR neden ısrarla 1 mayıs ta muayeneye istedii çok merak ediyorum. bilen ya da tahminde bulunabilecek olan var mı?
Cnm drun titIz olabilir kididen kisiye degisir adet gelmesi
Bnm 3 hafta oldu kurtaj olali bakalim kuzu gibi bekliyorum
ayyy ya bide rahimde yapışıklık falan olursa:( arkadaşlar bu yapışıklık hakkında bilgisi olan var mı, rahim filmi çok mu acı veriyor insana? :(((((
cnm bnde 6 haftalik olunca gidicem dra rahim filmi olaxak
Aciyanda var acimayanda agri esihine bagliymis kesin cektir derim bn
Ne var ne yok ortaya cikar pihti icinde kana baktir mutlaka

ben inanıyorum ki iyi haberlerini burda bizimle paylaşıcan cnm,ağrılarını mutlaka druna söle ki ona göre yönlersin seni,fazla ayakta kalma yat uzan ilk 3 ay dolana kadar.kasık ağrısı normalmış sen yinede söle dra
cnm elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışıyorum tabi herşey beyinde bitiyo,geçen ay inan çok rahattım ama adetim gecikti demekki farkında olmadan stres yapıyomuş..

kızlar mucks napıyonuz :6:
haftasonu gibisi yok çalışmak istemiyorum hiç
çok yoğun çok yoruluyorum yaşadığım stresi hiç söylemeyeyim zaten :50:
bugün doktorumla konuştum 3 kere kan vermiştik farklı günlerde,artış normal dedi
çarşamba göriyim seni dedi :18: tırsmaya başladım yaaa
allahım hayırlısını versin hepimize hatta hayırlısıyla istediklerimizi versin :31:
canım hadi güzel haberle gel inşallah sen de bi umudumuz olursun :46:
benim de sarı akıntım oldu bikaç gün önce şimdi de renksiz devam ediyo
bi de sanki afedersiniz vajende boşluk varmış gibi oluyo içeri hava alıyomuş gibi
bikaç yerde okumuştum da anlam verememiştim içerde bi hava sirkülasyonu var sanki :9:

kelebekkkkk günaydın ben haftaya hastalanıcam sonra başlıycam canım ama çok korkuyorum ya ne yapıcam bilmiyorum umudum sensin inşallah senin güzel haberlerini aldıkça seviniyorum umutlanıyorum...sen keseyi görmeye ne zman gideceksin???
az kalmış kuzum ya korkma bizim de bunu yaşayacağımız varmış
iğne konusunda da engin bilgilerimi seninle paylaşçam kolayca yapçaksın :52:
çarşamba günü keselenmeye gidioruz tellak amca keselicek bizi :27:
kızlar sağolun cevaplar için... bu arada minikkelebek hamileymişsiiinnn :49: ayy çook sevindim Allah kavuştursun inşalalh....
çok teşekkürler canım amin
allah hepimizi miniklere kavuştursun inşallah sağlıkla
Cnm 3 hafta kaldi randevuya kurtajdan sonra 6 hafta gecmesi lazimmis
Bide trombofiliye bakilacak genetik cok pahali 5000 tl dedi dr bide temiz cikar bosuna ödemexin dedi
Bilmiyorum 28 gun olunca adet olurmuyum 3 hafta bitti
Gerci duzensizdi adetler iki senedir
Cnm besmele cek vur igneni kolayliklar ohsan exlesin merhameti sonsuz Rabbim
sağol canım benim :54: o iğne içeri gidene kadar duaları okuyorum sonrası allahın izniyle geliyo bi şekilde
bende pıhtılaşma çıkmasaydı doktor bana ve eşime genetik test vericekti ama trombofili panelinde sıkıntı çıkınca artık gerek görmedi
çünkü dediğin gibi o testte birşey çıkması küçük bi ihtimalmiş.
direk iğne olcaksın dedi.bana da bu pıhtı testlerine başta 5700 gibi bi rakam verdiler biz şok olduk biraz beklettiler sonra ne olduysa 3000 tl falan oldu
bi de kanda kromozom baksalar nolcaktı bilmiyorum yani
ben kürtajdan 30 gün sonra falandı sanırım adet oldum,belki düzene girer adetin hormonların işi belli olmuyo hiç canım
inşallah bi problem çıkmaz veya çok basit bişeyse de önlemini alır yola devam ederiz :54:

arkadaşlar daha öncede söylemiştim ama bir cevap bulamamıştım. benim bebeğim 01 Nisanda kalbi durdu ve kalanı da kürtajla aldılar. Dr um 10 gün sonrası yani 10 nisanda muayeneye çağırdı ve dediki en geç 30 güne yani 1 mayısa kadar regl olmazsan gel dedi.
internetten araştırıyom araştırıyorum herkes 30-40-50 arası adet olabiliyormuş bu normalmiş. benim adetim zaten 35-40 günde bir olur. DR neden ısrarla 1 mayıs ta muayeneye istedii çok merak ediyorum. bilen ya da tahminde bulunabilecek olan var mı?
ayyy ya bide rahimde yapışıklık falan olursa:( arkadaşlar bu yapışıklık hakkında bilgisi olan var mı, rahim filmi çok mu acı veriyor insana? :(((((
canım beş dakkada rahimi yapıştırdın filmi de çektirdin noluyooo kızz
nerden çıktı şimdi bu?rahimde yapışıklık varsa adetinde gecikmeler olur ayrıca kanama lekelenme gibi olur çabuk biter
daha kaç gün oldu ki aklına böyle şeyler getiriyosun.şimdiki kürtajlar vakumla yapıldığı için tahribat olmuyomuş bu yüzden yapışıklık riski yok denecek kadar da azmış canım.bunları takma kafana hiçbişeyciğin yok adet olursun yakında
doktorun belki rahimin durumunu tekrar görmek istemiştir yakın takip yapıyodur.
rahimin kalınlığından bile adet olacağını anlıyolar,kan testi de yapmak için çağırmış olabilir

canımcım ne güzel beklemeden hamile kaldın,sıra şimdi iğnelerde yaparken kasma kendini,rahat bırak ki yaparken acımasın,tmm anlıyom zordur ilk zamanları acı çekersin sonrada alışırsın gör bak...(kelebeğim)
ewpatım sağol desteğin için kuzucum sabah 4. iğnemi de kendim yaptım karnıma bi yere soktum iğnenin kafasını,baktım gerisi girmiyo :53:
ordan çıkardım başka bi yere soktum bu defa girdi :52: karnım delik teşik :30:
alışıcam inşallah canım,en azından geceleri biraz daha rahat uyuyorum
çarşamba günü ilk iğnem çok acıyınca o gece hiç uyuyamadım gözümün önünden iğneler geçti sabaha kadar
sabah ezanıyla da ayaktaydım
alışıyorum yavaş yavaş

zamanla alışırsın be tatlım,bebeğinin var olduğunu düşün,o şimdi mini minnacık annesi:))bak bize neler yapıyoz hamile kalmak için diğer yazında sen bile bahsettin,ben hiç ama hiç iğneden korkmam(her yerimde dövme var)ondan çarşambaya kadar rahat düşün olumlu düşün iyi hebrlerle gelicen biz biliyoz( Allah yardımcı olsun):nazar:

zamanla alışırsın be tatlım,bebeğinin var olduğunu düşün,o şimdi mini minnacık annesi:))bak bize neler yapıyoz hamile kalmak için diğer yazında sen bile bahsettin,ben hiç ama hiç iğneden korkmam(her yerimde dövme var)ondan çarşambaya kadar rahat düşün olumlu düşün iyi hebrlerle gelicen biz biliyoz( Allah yardımcı olsun):nazar:

kuzum yaa valla herşeyin hayırlısı hamile kaldım da noldu bak 1 sene geçti nerdeyse.benden sonra hamile kalan arkadaşlarım vardı çok zor hamile kalan arkadaşlarım ama hamile kalıp bebeklerini doğurdular büyütüyolar bile..
yani sonuca varmak çok önemli.tabiki de böylesi hayırlıymış benim için..
sakin olmaya çalışıyorum canım iğneler işe yarasın da.karnıma desen çalışması yapıyorum şu an kendi dövmemi kendim yapıyorum :52:
sonra ben de heryerime yapıcam :52: kız ne dövmesi yaptırdın merak ettim ben bazılarını çok beğeniyorum çok yakışıyo gerçi kendim yaptıramam ama seviyorum :1:
nerene ettun oniiii :9:

kuzum yaa valla herşeyin hayırlısı hamile kaldım da noldu bak 1 sene geçti nerdeyse.benden sonra hamile kalan arkadaşlarım vardı çok zor hamile kalan arkadaşlarım ama hamile kalıp bebeklerini doğurdular büyütüyolar bile..
yani sonuca varmak çok önemli.tabiki de böylesi hayırlıymış benim için..
sakin olmaya çalışıyorum canım iğneler işe yarasın da.karnıma desen çalışması yapıyorum şu an kendi dövmemi kendim yapıyorum :52:
sonra ben de heryerime yapıcam :52: kız ne dövmesi yaptırdın merak ettim ben bazılarını çok beğeniyorum çok yakışıyo gerçi kendim yaptıramam ama seviyorum :1:
nerene ettun oniiii :9:

bnmde çevremde çoook senelerce hamile kalamyıp sonradan doğuranlar,bnm valide hanımında çok uzun süre olmamış hep düşük yapmış sonradan ben olmuşum,düşükten sonra çok acemiydim nasıl düşük yapılır,ne zmn adet olucam nasıl olcak,kimseye soradım bilmiyom,ilk defa böle bişey başıma geldi,bu konuda en büyük destek annedir ama ben soramadım:(((bu konuda çok şaslısınız hep annelerinizi yazarken hep özenmişimdir size.
cnm dövme işine gelince kollarımda sağ omzumda ve ayağımda var seneler önce yaptırdım ama ne yaptırma çok acıyo çok senin iğneler demişken söleyim dedim,bağımlılık yapıyo bana kalsa halende yaptırırımda kocacım izin vermiyor:)))

bnmde çevremde çoook senelerce hamile kalamyıp sonradan doğuranlar,bnm valide hanımında çok uzun süre olmamış hep düşük yapmış sonradan ben olmuşum,düşükten sonra çok acemiydim nasıl düşük yapılır,ne zmn adet olucam nasıl olcak,kimseye soradım bilmiyom,ilk defa böle bişey başıma geldi,bu konuda en büyük destek annedir ama ben soramadım:(((bu konuda çok şaslısınız hep annelerinizi yazarken hep özenmişimdir size.
cnm dövme işine gelince kollarımda sağ omzumda ve ayağımda var seneler önce yaptırdım ama ne yaptırma çok acıyo çok senin iğneler demişken söleyim dedim,bağımlılık yapıyo bana kalsa halende yaptırırımda kocacım izin vermiyor:)))

dövmeni ben yapsaydım o kadar acımazdı sen deneyimsiz hemşireye denk gelmişsin canım benim :9:
kocana söleme onun görmiceği yere yaptır dicem deee olmaz :60:
kuzum bu arada ne dicemi soracağımı bilemedim anneme soramadım demişsin ya :(
ben sormadım 2 düşük yaptı annem sürekli hastanelerden telefon ettiğini başka zaman kardeşim olacağını söylerdi
annenin kaderi kızına derler ya ben de 2 düşük yaptım
hakkımızda hayırlısı olur inşallah

dövmeni ben yapsaydım o kadar acımazdı sen deneyimsiz hemşireye denk gelmişsin canım benim :9:
kocana söleme onun görmiceği yere yaptır dicem deee olmaz :60:
kuzum bu arada ne dicemi soracağımı bilemedim anneme soramadım demişsin ya :(
ben sormadım 2 düşük yaptı annem sürekli hastanelerden telefon ettiğini başka zaman kardeşim olacağını söylerdi
annenin kaderi kızına derler ya ben de 2 düşük yaptım
hakkımızda hayırlısı olur inşallah

bi dahakine sana yaptırıyım o zmn :))) elin acıcık alışsın sonra ben dayanıklıyımdır gıkım çıkmaz:))
valideye soramadım çünkü aslında çokkkkkkk uzun bi hikayem var diyebilirim,yazsamda uzar gider cnm...
konu aile dramasına döner.
bizler içinde hayırlısı cnm.

Merhaba canlar! Canim insallah iyi haberlerle gelirsin! Kasik agrilarindan mi bahsediyorsun? Ilk basta daha cok vardi simdi daha az ama hala arada oluyor. Rahim genisledigi ve bebek buyudugu zaman olurmus herkeste oluyor kasim topiginde. Usutursen ve cok ayakta durursan daha cok batiyor ama
evet neslicim, kasık ağrıları dediğin gibi başlarda oluyormuş

ben inanıyorum ki iyi haberlerini burda bizimle paylaşıcan cnm,ağrılarını mutlaka druna söle ki ona göre yönlersin seni,fazla ayakta kalma yat uzan ilk 3 ay dolana kadar.kasık ağrısı normalmış sen yinede söle dra
cnm elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışıyorum tabi herşey beyinde bitiyo,geçen ay inan çok rahattım ama adetim gecikti demekki farkında olmadan stres yapıyomuş..
evet canım insan tamamen rahatım dese de bazen o ay da bilinçaltımızda aynı korkular yerleştiği için belki olmuyor, yada kısmet yada hep diyoruz ya en hayırlı zamanda diye belki bilmiyoruz ama hakkımızdaki en hayırlı zamanı beklemiş oluyoruz böyle... yine de rabbim her isteyene çok bekletmeden versin......(amin)
bol bol dinleniyorum canım zaten ister istemez hiç bi iş yapamaz oldum çok yorgun hissediyorum kendimi, sonu güzel olsun da çekeriz bu ağrıları yorgunlukları. yeter ki allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
kızlar mucks napıyonuz :6:
haftasonu gibisi yok çalışmak istemiyorum hiç
çok yoğun çok yoruluyorum yaşadığım stresi hiç söylemeyeyim zaten :50:
bugün doktorumla konuştum 3 kere kan vermiştik farklı günlerde,artış normal dedi
çarşamba göriyim seni dedi :18: tırsmaya başladım yaaa
allahım hayırlısını versin hepimize hatta hayırlısıyla istediklerimizi versin :31:

canım hadi güzel haberle gel inşallah sen de bi umudumuz olursun :46:
benim de sarı akıntım oldu bikaç gün önce şimdi de renksiz devam ediyo
bi de sanki afedersiniz vajende boşluk varmış gibi oluyo içeri hava alıyomuş gibi
bikaç yerde okumuştum da anlam verememiştim içerde bi hava sirkülasyonu var sanki :9:
amin canım allah istediklerimizi versin.
dün gittik dr.a çok şükür şimdilik herşey yolunda yalnız rahim içinde kesenin çevresinde biraz kan göründüğünü söyledi alttan jel verdi...inşallah geçer, 2hafta sonra tekrar görelim dedi
sarı akıntılar normaldir canım ama o sirkülasyon nedir bilemedim :1:
güneyden esen lodosları atlatır :10: sadece cısslarınla uğraşırsın umarım :1:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bebekleri olanlar nasıllar bebek calışması yapanlar nasıl gidiyor calışmalar bakalım benim bu ay olmayacakmış gibi bi his var nedense :50:

Merhaba canikolarimmm

Hamile kuzular nasilsiniz bakim insallah hersey yolundadir, benim konferans bitti evime geri dondum cok sukur..

Bugun tahminen yumurtlamadan beri 10. gunum ama ben nedense eveli pazar yumurtladigimi dusunuyorum o yuzden pek bi umitsimiz bu ay.

Yumurtladigimdan beri garip batmalar oluyor sag tarafta ama ben kist olabilcegini dusunuyorum sanki gecen ayda oyle biseyler hissetmisim :43:son iki gundur goguslerim agrimaya basladi bu genelde normal artik bakalim hayirlisi olsun

slm kızlar nasılsınız bebekleri olanlar nasıllar bebek calışması yapanlar nasıl gidiyor calışmalar bakalım benim bu ay olmayacakmış gibi bi his var nedense :50:

Canikom ahh sonra bendede sanki hic olmayacakmis gibi bir his var. Eveli hafta persembe gunu ovulasyon testi pozitif

oldu sonra cuma gunu negatife dondu, teste gore yumurtladim ama pazartesiye kadar akintim devam etti onun icin gec

yumurtladigimi zannediyorum. Cuma gunu calismalari birakmak durumunda kaldik cunku ben 5 gunlugune sehir disina ciktim :( Anlicagin bende olmucak diyorum gayet eminim.

merhaba kizlar, ben de yarim sabah kocami mulakata yolluyorum. 3 gun bebisle ve ciceklerimde evde yanliziz. cuma gunu doktorumuz var. her sey yolundaysa obur pazartesi ikili teste girecegiz. dua edin bizim icin.

merhaba kizlar, ben de yarim sabah kocami mulakata yolluyorum. 3 gun bebisle ve ciceklerimde evde yanliziz. cuma gunu doktorumuz var. her sey yolundaysa obur pazartesi ikili teste girecegiz. dua edin bizim icin.
is gorusmesi icin baska bir sehire mi gidecek?
cuma ve sonrasi icin de bol sans...ne cabuk gecti zaman, en son yerlesme kanamasi hakkinda konusmustuk senle...:))...

günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar. Dr un beni 30. gün çağırması olayına akıl sır erdiremedim ve içimden hep bir his gitmek istemiyor. gitmicem yani. zaten DR umu değiştireceğim. bu Dr bir acayip davranıyor spekülatör mü neydi onu takarken birden bir sokuyor ben çığlık çığlığa kalıyom.
bu arada destekleriniz için teşekkür ederim. rahim yapışıklığı konusunda da cuma günü bir yerde bişey okudum beni baya etkiledi ve herşeyi negatif düşünmeye başladım :( negatif şeyler düşünmememiz gerekiyor. Allah'ım hepimize hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar naip etsin.

Back
X