Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kuzum yaa valla herşeyin hayırlısı hamile kaldım da noldu bak 1 sene geçti nerdeyse.benden sonra hamile kalan arkadaşlarım vardı çok zor hamile kalan arkadaşlarım ama hamile kalıp bebeklerini doğurdular büyütüyolar bile..
yani sonuca varmak çok önemli.tabiki de böylesi hayırlıymış benim için..
sakin olmaya çalışıyorum canım iğneler işe yarasın da.karnıma desen çalışması yapıyorum şu an kendi dövmemi kendim yapıyorum :52:
sonra ben de heryerime yapıcam :52: kız ne dövmesi yaptırdın merak ettim ben bazılarını çok beğeniyorum çok yakışıyo gerçi kendim yaptıramam ama seviyorum :1:
nerene ettun oniiii :9:

canım sen neden iğneleri kendin yapıyorsun, eczaneden falan yaptıramazmısın? ben olsam ödüm kopar yapamam. maaşallah cesaretine.
(cevabı eminim daha önce yazmışsındır ama ben göremedim)

slm kızlar nasılsınız bebekleri olanlar nasıllar bebek calışması yapanlar nasıl gidiyor calışmalar bakalım benim bu ay olmayacakmış gibi bi his var nedense :50:

Merhaba canikolarimmm

Hamile kuzular nasilsiniz bakim insallah hersey yolundadir, benim konferans bitti evime geri dondum cok sukur..

Bugun tahminen yumurtlamadan beri 10. gunum ama ben nedense eveli pazar yumurtladigimi dusunuyorum o yuzden pek bi umitsimiz bu ay.

Yumurtladigimdan beri garip batmalar oluyor sag tarafta ama ben kist olabilcegini dusunuyorum sanki gecen ayda oyle biseyler hissetmisim :43:son iki gundur goguslerim agrimaya basladi bu genelde normal artik bakalim hayirlisi olsun

Canikom ahh sonra bendede sanki hic olmayacakmis gibi bir his var. Eveli hafta persembe gunu ovulasyon testi pozitif

oldu sonra cuma gunu negatife dondu, teste gore yumurtladim ama pazartesiye kadar akintim devam etti onun icin gec

yumurtladigimi zannediyorum. Cuma gunu calismalari birakmak durumunda kaldik cunku ben 5 gunlugune sehir disina ciktim :( Anlicagin bende olmucak diyorum gayet eminim.
mahtuana, yrn, ewpat ve tüm arkadaşlar ne olur her denemeden sonra karamsar düşünmeyin, şimdi diceksiniz ki sana konuşması kolay neolur öyle düşünmeyin akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamayın sakın zaten siz benden daha ii biliyosunuz eminim ama akışına bırakmak çok önemli, yani bu ay mesela keşke aklımızdan onu çıkarıp eşlerimizi gerçekten özlediğimiz gün birlikte olmayı denesek ve akışına bıraksak... biliyorum mümkün olmuyor akıldan yumurtlama günleri geçerken ama kafanın rahat olması çok etkiliyor. gelecek günler hepimiz için rahat, sakin, huzurlu ve aşkdolu olsun :16:

merhaba kizlar, ben de yarim sabah kocami mulakata yolluyorum. 3 gun bebisle ve ciceklerimde evde yanliziz. cuma gunu doktorumuz var. her sey yolundaysa obur pazartesi ikili teste girecegiz. dua edin bizim icin.
allah kavuştursun canım. çiçeklerine de bebişine de ii bak annesi... ben bu 2li testi yaptırıp yapmama konusunda kararsızım neslicim
allah korusun olumsuz bişey duyarsam hamileliğimin üzüntülü ağlamalı negatif geçmesinden korkuyorum ve bunu yaşayan çok kişi duydum... bilmiyorum yaa eşim de sen bilirsin diyo, ne yapmalıyım :26:?...
günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar. Dr un beni 30. gün çağırması olayına akıl sır erdiremedim ve içimden hep bir his gitmek istemiyor. gitmicem yani. zaten DR umu değiştireceğim. bu Dr bir acayip davranıyor spekülatör mü neydi onu takarken birden bir sokuyor ben çığlık çığlığa kalıyom.
bu arada destekleriniz için teşekkür ederim. rahim yapışıklığı konusunda da cuma günü bir yerde bişey okudum beni baya etkiledi ve herşeyi negatif düşünmeye başladım :( negatif şeyler düşünmememiz gerekiyor. Allah'ım hepimize hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar naip etsin.
amin canım, madem öyle ters bi insan değiş dr.unu canım... hiç anlamıyorum mesleği bu denli hassas bi iş olan insanlar ki insan psikolojisi üzerine yıllarca eğitim görmelerine rağmen nasıl böyle davranıyolar...

ewet kadın doğumcuların kadınlara yaklaşımları konusunda daha dikkatli ve anlayışlı olmaları gerekiyor. paramla rezil oluyorum resmen.
önceki Dr um tane tane herşeyi anlatıyordu o şeyi takmadan önce sakinleştiriyo konuşturuyo sonra geçiriyordu:) ama yeri bana uzak kalıyo diye bıraktım. hadi hayırlısı başka Dr bulacağım.

kelebekkkkk günaydın ben haftaya hastalanıcam sonra başlıycam canım ama çok korkuyorum ya ne yapıcam bilmiyorum umudum sensin inşallah senin güzel haberlerini aldıkça seviniyorum umutlanıyorum...sen keseyi görmeye ne zman gideceksin???

merhaba esmiras. mesaj atmışsın ama 100ün üstünde mesaj yazmadıım için ordan cevap yazamadım.. öncelikle geçmiş olsun.. mthfr 1298c homozigot benimde. sadece 0,4lük clexane kullanıyorum ben aspirin falan yok. 10+6 yım şuan. şimdilik bi sıkıntı yok şükür ama bende senin gibi tedirginim diken üstündeyim her hafta doktora gidiyorum yaşıyomu acaba diye uykularım kaçıyo. ben ilkinde 10. haftanın başında kontorole gittiğimde kalbnin durduğunu öğrenmiştim. düşük belirtisi vermemişti hiç. o yüzden dahada korkuyorum... benim tavsiyem çalışmalara başladıysan adet geçmesini bekleme erkenden kan testi yaptır tespit et ve iğnelere başla ;) Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bebekler nasip etsin...

merhaba esmiras. mesaj atmışsın ama 100ün üstünde mesaj yazmadıım için ordan cevap yazamadım.. öncelikle geçmiş olsun.. mthfr 1298c homozigot benimde. sadece 0,4lük clexane kullanıyorum ben aspirin falan yok. 10+6 yım şuan. şimdilik bi sıkıntı yok şükür ama bende senin gibi tedirginim diken üstündeyim her hafta doktora gidiyorum yaşıyomu acaba diye uykularım kaçıyo. ben ilkinde 10. haftanın başında kontorole gittiğimde kalbnin durduğunu öğrenmiştim. düşük belirtisi vermemişti hiç. o yüzden dahada korkuyorum... benim tavsiyem çalışmalara başladıysan adet geçmesini bekleme erkenden kan testi yaptır tespit et ve iğnelere başla ;) Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bebekler nasip etsin...

canım çok sağol ya sen en azından ilk düşükte tespit etmişsin bende ilkinde öğrendim ama doktor bu mutasyon düşüğe yol açmaz dedi 2.yide düşürdükten sonra iğne tavsiye etti...günüm geçmeden test yapıcam cnm zaten inşallah bu kez sorun yaşamam..sende içini rahat tut cnm önleminide almışsın bende aspirin kullanmayacağım şuan b vitamini folikasit kullanıyorum hamilelik oluncada iğne olacak bakalım umarım sorun olmaz çok korkuyorum çünkü...sende sakin ol cnm ALLAH kucağına almayı nasip etsin

canım çok sağol ya sen en azından ilk düşükte tespit etmişsin bende ilkinde öğrendim ama doktor bu mutasyon düşüğe yol açmaz dedi 2.yide düşürdükten sonra iğne tavsiye etti...günüm geçmeden test yapıcam cnm zaten inşallah bu kez sorun yaşamam..sende içini rahat tut cnm önleminide almışsın bende aspirin kullanmayacağım şuan b vitamini folikasit kullanıyorum hamilelik oluncada iğne olacak bakalım umarım sorun olmaz çok korkuyorum çünkü...sende sakin ol cnm ALLAH kucağına almayı nasip etsin

kızlar cahilliğimi bağışlayın ndn iğne oluyorsunuz?

ben hafif düzeyde kan pıhtılaşmasından dolayı iki kez düşük yaptığım kullanıcam cnm..

hımm anladım canım. iğneleri aksatmazsan kan pıhtılaşması olmuyormuş. en azından düşüklerinin nedeni belliymiş ve çözümü var. zaman çabuk geçiyor. bir bakmışsın doğum zamanı gelmiş. o zaman iğne olmaktan da kurtulursunuz.:)

kızlar ben yine bir şey sormak istiyorum. hamileliğim 2,5 ay sürdü ve biraz kilo almıştım 2 kilo kadar. şimdi o kilolar kaldı:(
ben şişkinliktir gider falan diye düşünüyordum ama gideceğe benzemiyor:( acaba ilk adetimden sonra gidermi yokca kalıcımı? :43:

canım ben de gider diyodum ama gitmedi:)inşalllah seninki öyle olmaz ama çok kilolu değilsen önemli değil zaten:)
benim kayınvalidemler falan sana yakıştı sakın verme yüzün doldu diyolar ben de pek takmıyorum kiloyu:)
aslında bi yandan vermek istiyorum ama bir yandan da tekrar bebiş istediğim için kendimi kısıtlamak rejim yapmak istemiyorum inşallah hemencik hamile kalırız yeniden

is gorusmesi icin baska bir sehire mi gidecek?
cuma ve sonrasi icin de bol sans...ne cabuk gecti zaman, en son yerlesme kanamasi hakkinda konusmustuk senle...:))...

canim cok saol :))) deneme yaparken zaman gecmiyor gibi geliyordu bana ama aslinda ne kadar hizli geciyor gunler degil mi...hep bir kosusturma ve dusunce icinde :) evet konusmustuk ve benimkisi yerlesme kanamasiymis sonra doktor da onaylamisti :)

biz yurtdisindayiz ve baska bir eyalete gidiyor 2 ucak degistirecek simdi yolcu ettim. biz flort ederken 3 sene ABD-Turkiye arasinda iliski yuruttuk ,7 ay falan gormedigimi bilirim o yuzden simdi 3 gun bile ayri olmak zor geliyor,Allah kimseyi ayirmasin.

mahtuana, yrn, ewpat ve tüm arkadaşlar ne olur her denemeden sonra karamsar düşünmeyin, şimdi diceksiniz ki sana konuşması kolay neolur öyle düşünmeyin akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamayın sakın zaten siz benden daha ii biliyosunuz eminim ama akışına bırakmak çok önemli, yani bu ay mesela keşke aklımızdan onu çıkarıp eşlerimizi gerçekten özlediğimiz gün birlikte olmayı denesek ve akışına bıraksak... biliyorum mümkün olmuyor akıldan yumurtlama günleri geçerken ama kafanın rahat olması çok etkiliyor. gelecek günler hepimiz için rahat, sakin, huzurlu ve aşkdolu olsun :16:

allah kavuştursun canım. çiçeklerine de bebişine de ii bak annesi... ben bu 2li testi yaptırıp yapmama konusunda kararsızım neslicim
allah korusun olumsuz bişey duyarsam hamileliğimin üzüntülü ağlamalı negatif geçmesinden korkuyorum ve bunu yaşayan çok kişi duydum... bilmiyorum yaa eşim de sen bilirsin diyo, ne yapmalıyım :26:?...

amin canım, madem öyle ters bi insan değiş dr.unu canım... hiç anlamıyorum mesleği bu denli hassas bi iş olan insanlar ki insan psikolojisi üzerine yıllarca eğitim görmelerine rağmen nasıl böyle davranıyolar...

canim bizim topigin yuzde 90i yaptiriyor. ikili en guvenilir test diye okudum,esim ve esimin ailesi kesinlikle istedi ben de esim istedi diye OK dedim yoksa ben de aradaydim. cunku tedavi yontemi degil biliyorsun sadece olasi bir tani koyuyor,yani oran veriyor sana. icinden nasil geliyorsa oyler yap,benim doktorum da kesinlikle istedi mesela.

ewet kadın doğumcuların kadınlara yaklaşımları konusunda daha dikkatli ve anlayışlı olmaları gerekiyor. paramla rezil oluyorum resmen.
önceki Dr um tane tane herşeyi anlatıyordu o şeyi takmadan önce sakinleştiriyo konuşturuyo sonra geçiriyordu:) ama yeri bana uzak kalıyo diye bıraktım. hadi hayırlısı başka Dr bulacağım.

mutlaka icine sinen bir doktor bul canim bence

kızlar ben yine bir şey sormak istiyorum. hamileliğim 2,5 ay sürdü ve biraz kilo almıştım 2 kilo kadar. şimdi o kilolar kaldı:(
ben şişkinliktir gider falan diye düşünüyordum ama gideceğe benzemiyor:( acaba ilk adetimden sonra gidermi yokca kalıcımı? :43:

benim bebis gittikten sonra o 2 kilo (ben de o civar almistim) gitmisti canim kendiliginden. yuruyus yapmistim bol bol.

canım ben de gider diyodum ama gitmedi:)inşalllah seninki öyle olmaz ama çok kilolu değilsen önemli değil zaten:)
benim kayınvalidemler falan sana yakıştı sakın verme yüzün doldu diyolar ben de pek takmıyorum kiloyu:)
aslında bi yandan vermek istiyorum ama bir yandan da tekrar bebiş istediğim için kendimi kısıtlamak rejim yapmak istemiyorum inşallah hemencik hamile kalırız yeniden

inşallah canım :)
kilo konusuda kalıcı gibi, ben de çok kilolu değilim ama boy kısa. Göbek yaptım. önümüz yaz. Nasıl denize gideceğim nasıl mayo giyeceğim:( ve rejim de yapamıyom ki ben offff:(((
en güzeli bekarlıkmış. Ne kilo derdim vardı ne rahimi bilirdim ne kociş ne bebek:)...

cnm güzel dileklern için öncelikle tşk ederiz,yazdıkların çok doğru yanlış anlaşılcak bi şey yok,sizlerin iyi giden hamile haberleri ardından da bizim iyi haberlerimiz gelicek inşallah,bnde tamamen rahat olamıyom hep acabalar aklımda,bu ay kendimi salıyım diyom bu sefer başka sorunlar çıkıyo adetle ilgili mesela....iyi bak kendine..

ah cnm hamilelğimiz ne kadar kısa sürsede hepimiz alıyoz,bnde var bi tamı tamına 8 kg 2 de değil,bnde hep ben almışım sanıyodum demek ki düşük yapsakta normalmiş,bnde gider diye bekledim ama yok kaldılar,geçn aylarda diyete başladım biraz verdim gibi sonrasında diyetide bıraktım,ama bu ay hem spor hem diyet yapıyom,kesin karalıyım sende yürüyüş felan yap hemen gider..

Evet Allaha şükür sebebini biliyoruz ki en azından önlem alabiliyoruz.. Doktor çok önemli bu süreçte bence... inşallah sorun yaşamazsn bu sefer.. Dualarn icin tesekkür ederim..

Günaydın kıslaaar nasılsınız :54:
bende aynı iş güç,dün işten geç çıktım ve bütün gün 13 saat sandalye tepesinde belim ve karnım çok ağrıdı korkuyorum :18:
yarın 9 da doktor var :2: çarpıntılarım başladı şimdiden :43:

canım sen neden iğneleri kendin yapıyorsun, eczaneden falan yaptıramazmısın? ben olsam ödüm kopar yapamam. maaşallah cesaretine.
(cevabı eminim daha önce yazmışsındır ama ben göremedim)
canım inan bana allah öyle bi güç veriyor ki
ben bu dünyada iğneyi kendine batırabilecek en son insanlardan biriydim
ama birkaç gün değil 250 küsür gün yapılacak bu iğne.o yüzden kendim yapmam lazımdı.
doktor hergün başkasını bulabilicenmi yapacak dedi,bilmiyorum ama korkuyorum dedim.
şeker hastaları bu iğneyi ömrü boyunca yapıyor dedi,dayanabilirsin dedi
neyse 2. iğneyi kendim yaptım o günden beri değişik tekniklerle üstesinden geliyorum
ama gerçekten yapabildiğime kendim bile inanamıyorum
bende de 2. düşükten 2 kilo kaldı canım 54 kiloydum şimdi 56 oldum kaldı o kilo maalesef
dün gittik dr.a çok şükür şimdilik herşey yolunda yalnız rahim içinde kesenin çevresinde biraz kan göründüğünü söyledi alttan jel verdi...inşallah geçer, 2hafta sonra tekrar görelim dedi
sarı akıntılar normaldir canım ama o sirkülasyon nedir bilemedim :1:
güneyden esen lodosları atlatır :10: sadece cısslarınla uğraşırsın umarım :1:
gözün aydın tatlım korkma bebeğin kalp atışı normalse hiç sorun yok demektir :54:
hava sirkülasyonu bazen hala oluyo içeri hava doluyo şişip kalıcam :52:
Merhaba canikolarimmm

Hamile kuzular nasilsiniz bakim insallah hersey yolundadir, benim konferans bitti evime geri dondum cok sukur..

Bugun tahminen yumurtlamadan beri 10. gunum ama ben nedense eveli pazar yumurtladigimi dusunuyorum o yuzden pek bi umitsimiz bu ay.

Yumurtladigimdan beri garip batmalar oluyor sag tarafta ama ben kist olabilcegini dusunuyorum sanki gecen ayda oyle biseyler hissetmisim :43:son iki gundur goguslerim agrimaya basladi bu genelde normal artik bakalim hayirlisi olsun

Canikom ahh sonra bendede sanki hic olmayacakmis gibi bir his var. Eveli hafta persembe gunu ovulasyon testi pozitif

oldu sonra cuma gunu negatife dondu, teste gore yumurtladim ama pazartesiye kadar akintim devam etti onun icin gec

yumurtladigimi zannediyorum. Cuma gunu calismalari birakmak durumunda kaldik cunku ben 5 gunlugune sehir disina ciktim :( Anlicagin bende olmucak diyorum gayet eminim.
hoşgeldin şeker :8:
bence sen bu ayı kaçırmadın ama benim gibi depresyona bağladığın için ümitsizsin
ben bu belirtileri biyerden hatırlıyorum,ben de yumurtam kist oldu sanıyodum ama başka bişey olmuş :9:
anladın sen onu :1:
merhaba kizlar, ben de yarim sabah kocami mulakata yolluyorum. 3 gun bebisle ve ciceklerimde evde yanliziz. cuma gunu doktorumuz var. her sey yolundaysa obur pazartesi ikili teste girecegiz. dua edin bizim icin.

kız neslem dikkat edin kapıyı bacayı kilitleyin yemeğinizi yiyin :1:
allah kavuştursun :55:

canım korkma yarın herşey güzel olacak keseciğini göreceksin bebişinin :) o kasık ağrıları çok normal canım biliyosun ama seni çok çok iyi anlıyorum nasıl korktuğunu heyecan yaptığını kivi falan ye ananas ye canım :)

Back
X