Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

essela ,gebelik belirtileri midir diye sormuşsun eşimin yanından geldiğim gün yolda hatta adet oldum.hem de günümdü zaten ve gününde bitti.bitiikten sonra başladı anlattığım belirtiler.dr.a gittiğimde idrar tahilili yapıldı negatif çıktı... ben de anlamış değilim ya ...:44:

bir de başında da affedersiniz yeşilimsi akıntım vardı geçti bir ara bugün yine...:17:

Günaydın canlarım :54:
Bugün size 1 kötü,1 iyi haberle geldim.
Dün akşam pembe akıntılarım oldu ve sancım başladı.
İyi haber ise sabah doktora gittim ve kalp atışını gördüm şükürler olsun.
Doktor iğne verdi yaptırdım akıntım devam ederse haftaya da 1 tane olucam.
Allahım yardım etsin :26: mutluyum ve korkuyorum

Günaydın canlarım :54:
Bugün size 1 kötü,1 iyi haberle geldim.
Dün akşam pembe akıntılarım oldu ve sancım başladı.
İyi haber ise sabah doktora gittim ve kalp atışını gördüm şükürler olsun.
Doktor iğne verdi yaptırdım akıntım devam ederse haftaya da 1 tane olucam.
Allahım yardım etsin :26: mutluyum ve korkuyorum

canımmm ne güzel haber kalp atışlarını duymuşsun maşallah :nazar::nazar::nazar: korkma inşallah rabbim koruyacak onu sen ihmal etme iğnelerini yaşam belirtisi vermiş sana anne ben iyiyim diye :-) mutluu ol dualarımız seninle

essela ,gebelik belirtileri midir diye sormuşsun eşimin yanından geldiğim gün yolda hatta adet oldum.hem de günümdü zaten ve gününde bitti.bitiikten sonra başladı anlattığım belirtiler.dr.a gittiğimde idrar tahilili yapıldı negatif çıktı... ben de anlamış değilim ya ...:44:

bir de başında da affedersiniz yeşilimsi akıntım vardı geçti bir ara bugün yine...:17:

yeşilimsi akıntı sanırsam enfeksiyon yada mantardan oluyormuş canım bi doktora görün eğer varsa tedavi olursun ilerlemesin

canımmm ne güzel haber kalp atışlarını duymuşsun maşallah :nazar::nazar::nazar: korkma inşallah rabbim koruyacak onu sen ihmal etme iğnelerini yaşam belirtisi vermiş sana anne ben iyiyim diye :-) mutluu ol dualarımız seninle

sağol canım benim allah her isteyene yaşatsın en önemlisi sağlıkla tabi ki.
ah keşke elimde olsa da korkmasam ama olmuyor
ultrasona bakarken içimden neler geçiyodu bi bilsen,zaten karından gözükmeyince bi korktum
doktor alttan bakalım dedi de gördük sıpayı :29:

sağol canım benim allah her isteyene yaşatsın en önemlisi sağlıkla tabi ki.
ah keşke elimde olsa da korkmasam ama olmuyor
ultrasona bakarken içimden neler geçiyodu bi bilsen,zaten karından gözükmeyince bi korktum
doktor alttan bakalım dedi de gördük sıpayı :29:

amin canım tüm herkese nasip etsin bu duyguyu evet kesinlikle sağlıkla ben heralde hamile kalınca kalp atışını duysam hüngür hüngür ağlarım korkun normal hepimiz yaşayacağız o korkuyu kaybeden anlar anca..
yaramazzzz pıtır pıtır yaşama belirtisi vermiş inşallah sağlıcakla olacak merak etme doğunca poposunu ısır korkuttun beni diye :1:
hayırlısı olsun canım kalbini duyman bile bi mutluluk

nasılsınız, buaralar pek giremedim. gündüz yazdım uzun uzun herkese, tam gönder dedim bakım nedeniyle foruma giriş engellenmiş :37:
yeni gelen arkadaşlar oluyo maalesef, çok geçmiş olsun canlar allahım beterinden korusun
ben de aynı şeyi yaşadım ve şimdi şükürler olsun tekrar hamileyim
rabbim bütün isteyenlere nasibetsin, zor bi süreç sabır gerekiyo gerçekten allahım tez zamanda hayırlısıyla versin, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah

mahtuana taşıncakmışsınız canım hayırlı olsun, belki kafanı dağıtır yeni yere adapte olmaya çalışırken havanız da değişir canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır sizin için güzel günlere vesile olur inşallah bu değişiklik

yrn çok özletme kendini olur mu, hem korunmaya falan ne gerek var tamam istemiyom diyip önüne bak ama korunma! yani gelen baş göz üstüne demi :54:

miniğim inşallah hayırlı haberler getirirsin

gurbetçim inşallah korktuğundan kolay geçer bu süreç ve bekletmeden gelir kırmızılar, allahım bir dahakini sağlıkla kucaklamanı nasibetsin

serhatice o belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi acep?

nesleem yerim ben o kuzuyu... allahım tamamına erdirsin maşallah canım

ve tüm arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız siz de bizim için edin olur mu hep bi korku işte... insan yaşadıklarını unutamıyo
her gece başımızı yastığa koyunca topluca birbirimiz için dua edelim
öpüyorum hepinizi geleceğin tatlı anne adayları :54:
canım biz de sizi öpüyoz sağol duaların için de :54:
inşallah canım bir kolaylık verirr ilçeye düşersek korkum o yüzden nasıl gidip gelecez zaten olmuyor valla bıktım iyice ;-(((
evet gönderiliyor artık doktora gidemezsem ordan kontrol edice bakalım hayırlısı olsun... aman benimm yumurtlama olduğuda meçhul şekerim bir günlük akıntı oldu ondada yumurtladımmı bilemedim...kesin hamile kalmadım çünkü vücutta değişiklik oluyor hissedemiyorum ilk hamileligimde adetten 1 hafta önce bi kalktım sabah gögüslerim bomba gibi olmuştu ama ağrı felan yoktu adet olacam ondan şişti sandım sonra hamile kalmışım böyle burnuma pis kokular geliyordu sanki leş kokusu gibi eşime evde bişey ölmüş diyordum oda ne ölecek evcil hayvan bile yok derdi geceleri uyuyamıyordum mide ağrıları başlamıştı kocaman bir uçuk çıkmıştı ben adetten önce olduğu için hiçç hamile olduğum aklıma gelmemiişti döllenme olmuş öyle bu belirtiler çıkmış yani hamile olsaydım bu belirtilerden en azından birisi tutardı adetime 1 hafta var şuan ve tık yok :50:
aman canım sen iyi ol bebekte iyi olur korkma rabbim bebeğini ve seni korusun kanaman ne olmadığı müddetçe korkma insan kendine söz geçiremiyor korkmakta haklısın rabbim o bebeği dünyaya getirecekse hiçç bişeycik olmaz bi komşumuz var diyorki 4. çocuğuma hamile kalmışım hiç haberim yok benim adetlerimde düzensizdir 2 ay geçer 3 ay geçer öyle olur yine öyle oluyor sandım ben ne işler yaptım anlatamam hopladım zıpladım ne ağırlıklar kaldırdım bilmem ne diyor sonrra doktora gittim adet olaamadım diye dediki 3 aylık hamilesin dedi diyor kadın eğer rabbim onu dünyaya getirecekse sen ne yaparsan yap düşmüyor dedi... o yüzden rahat olmaya bak karnın delik deşik olsun yeterki bebek sağlıklı olsun sonra doğunca sende onun heryerini ısırırsın :1: rabbim cümlemizin yardımcısı olsun canım
canım ben de belirtilere çok takıldım hamile kalmadan önceki ay sana yemin ediyorum nerdeyse emin oldum
ama adet gördüm ve hamile kaldığım ay hiçbi belirti yoktu biraz göğüs şişti o da zaten adet belirtisi.
adetine daha 1 hafta var şu an belirtin olmaz canım
tabi ki her ihtimali gözönünde tutmak lazım ama hamile olmadığını söleme olabilir ve inşallah da olur.
ben bu ay hamile kalmadığıma emindim aynen senin gibi :1:
cnm merhaba mide bulantılarının olması çok güzel bebeğin seninle işte olacak bunlar...senden ve benmle aynı durumu yaşayanlardan böyle güzel şeyleri duyunca umutlanıyorum moralm düzeliyor inşallah cumartesi kalp atışlarını duyacaksın canım
amin canım haberler şimdilik iyi,inşallah da hepimiz yaşadıklarımızı unutucaz

ay ağlicam ben :26:
oy yavrum nası da yatmış,yoksa ben mi yanlış görüyorum :9:
maşallah minik kuzumuza :nazar:

amin canım tüm herkese nasip etsin bu duyguyu evet kesinlikle sağlıkla ben heralde hamile kalınca kalp atışını duysam hüngür hüngür ağlarım korkun normal hepimiz yaşayacağız o korkuyu kaybeden anlar anca..
yaramazzzz pıtır pıtır yaşama belirtisi vermiş inşallah sağlıcakla olacak merak etme doğunca poposunu ısır korkuttun beni diye :1:
hayırlısı olsun canım kalbini duyman bile bi mutluluk

ben ne tepki vericemi bilemedim canım ya doktor görüyomusun hareketi dedi ben evet diye kafa salladım
ama ekranı nası inceliyorum içine düşücem
hayırlısıyla atlatırsam şu riskli haftaları ısırıcam valla :1:

ben ne tepki vericemi bilemedim canım ya doktor görüyomusun hareketi dedi ben evet diye kafa salladım

canım geçm,iş olsun iğne kullananlarda böle hafif lekelenmeler oluyormuş ama seni çok ii anlıyorum korkman normal ama 2 3 hafta sabret atlatacaksaın inşallah bi daha ne zaman çağırdı doktor kontrole??yada evde yat falan dedimi canım??birde kanama olunca aspirini kesiyorlar sen aspirin kullanıyormuydun yoksa sadece iğnemi cnm??ama kalp atışlarını duyman iiyyiye işaret

ayyy nekadar güzel bir duygu canım ya rabbim bu mutlulugunu daim etsin insanın ekrandan ayrılası gelmezzzz :-) sende resmini koy buraya

canım ben de belirtilere çok takıldım hamile kalmadan önceki ay sana yemin ediyorum nerdeyse emin oldum
ama adet gördüm ve hamile kaldığım ay hiçbi belirti yoktu biraz göğüs şişti o da zaten adet belirtisi.
adetine daha 1 hafta var şu an belirtin olmaz canım
tabi ki her ihtimali gözönünde tutmak lazım ama hamile olmadığını söleme olabilir ve inşallah da olur.
ben bu ay hamile kalmadığıma emindim aynen senin gibi :1:

kızzz ağzından bal damlıyor valla inşallah hamile kalmışımdır ama nedense yani hiççç hiçç ümit yok sanki kalamadım buay gibi ne bileyim 1 hafta var daha ama insan diyorki hiçmi bir belirti vermez döllenme olduysa diye heee seni hatırlıom bu ay olmadı kesin diye söylüyordun bende demiştim hamilesindir belki sen önce öğren arkandan sırayla gelecegiz diye ama bbakalım bugün karnımda hafif hafif ağrı var sanıırım adet ağrısı başlayacak benimki

kılar bişey soracam kaybettiğiniz bebeklerinizin ilk idrar testini kan testlerini ultrasyon görüntülerini saklıyormusunuz ben hala saklıyorum bir türlü atamadım yaa sanki atınca ona ihanet edecekmişim gibi geliyor kutuya koyup kaldırmıştım evi yavaş yavaş toparlayacağım gördüm üzüldüm ağladım yineeee :43::43::43::43:

canım geçm,iş olsun iğne kullananlarda böle hafif lekelenmeler oluyormuş ama seni çok ii anlıyorum korkman normal ama 2 3 hafta sabret atlatacaksaın inşallah bi daha ne zaman çağırdı doktor kontrole??yada evde yat falan dedimi canım??birde kanama olunca aspirini kesiyorlar sen aspirin kullanıyormuydun yoksa sadece iğnemi cnm??ama kalp atışlarını duyman iiyyiye işaret
evet canım duymuştum iğğneden dolayı olduğunu inşallah öyledir valla çok korktum
aspirini kesmedi sadece tutunması için iğne verdi kalçadan
doktor yatış vermedi şu an herşey yolunda dedi.
haftaya cumartesi tekrar gidiyoruz bakalım gidiş nereye :1:
ayyy nekadar güzel bir duygu canım ya rabbim bu mutlulugunu daim etsin insanın ekrandan ayrılası gelmezzzz :-) sende resmini koy buraya
kızzz ağzından bal damlıyor valla inşallah hamile kalmışımdır ama nedense yani hiççç hiçç ümit yok sanki kalamadım buay gibi ne bileyim 1 hafta var daha ama insan diyorki hiçmi bir belirti vermez döllenme olduysa diye heee seni hatırlıom bu ay olmadı kesin diye söylüyordun bende demiştim hamilesindir belki sen önce öğren arkandan sırayla gelecegiz diye ama bbakalım bugün karnımda hafif hafif ağrı var sanıırım adet ağrısı başlayacak benimki

fotomuzu da koyarız inşallah canım
evet ben de senin bana sen kesin hamilesin dediğini hatırlıyorum yaaa :52:
çok güldüm bak şimdi hcg mi ölçüyon uzaktan sen kızz :9:
adet ağrısı da 1 hafta önceden başlarmı ki yani benim başlamıyo,allahım bu ay sana da nasip etsin inşallah :16:
9 ay adet göreme inşallah :1:

canım yeni tedavi oldum yaaa :44:

dr.enfeksiyon vr dedi ve 1 adet fiitl verdi kullandım.e daha ne yapayım.... bebek işi yatsın mı ?

bazı mantar türleri oluyor geçmiyor sürekli nüksediyor canım zaten eğer enfeksiyon devam ediyorsa bebek olması zor allah korusun ilerletirsin tekrar git bence doktoruna enfeksiyonunu geçir eğer varsa kendine zarar verme zaten geçtikten sonra hemen olur bebeğin

bazı mantar türleri oluyor geçmiyor sürekli nüksediyor canım zaten eğer enfeksiyon devam ediyorsa bebek olması zor allah korusun ilerletirsin tekrar git bence doktoruna enfeksiyonunu geçir eğer varsa kendine zarar verme zaten geçtikten sonra hemen olur bebeğin

off yaaa .... özel bir hastaneye mi gitsem ...

evet canım duymuştum iğğneden dolayı olduğunu inşallah öyledir valla çok korktum
aspirini kesmedi sadece tutunması için iğne verdi kalçadan
doktor yatış vermedi şu an herşey yolunda dedi.
haftaya cumartesi tekrar gidiyoruz bakalım gidiş nereye :1:

adet ağrısı da 1 hafta önceden başlarmı ki yani benim başlamıyo,allahım bu ay sana da nasip etsin inşallah :16:

canım zaten aspirin kullanıyorsan kesinlikle ondandır lekelenme sen yinede kendini çok yorma inşallah haftaya cumartesi bebeği tam şekliyle görürsün rahatlarsın tatlım çok sevindim böyle güzel haber vermene :)

yerim ben onu minik bir kelebek olacak :-)
ayy evet yaa hcg ni ölçmüş gibi oldumm güldürdün beni :52::52::52::52: bundan sonra topik hgc ye para vermeyecek bedava hamile olduğunu söylüyorum :1::1: ama içime doğmuş hepte dedim minik kelebek başı çekecek sonra herkes arkasından hamile kalacak diye :1: benim başlıyor canım geçen adetimde 1 hafta önceden hafif karın ağrılarıyla gelmişti...
aminnn amiinnn inşallah nasip eder 9 ay görmeyim inşallaahhhh :49::49:
tüm burdaki hamilelik bekleyen kızların hepsi görmesin 9 ay adet

SerHatice batın nezaman aceba erken hamilelik belirtilerindeki topikteki biri şöyle yazmış

canım idrarda koyulaşma oluyor akıntıda böyle koyulaşma ve görüntüsünde yeşilimsi bir renk alıyor kasık ağrısı da oluyor göğüs ucu pembeleşiyor ve hassaslaşıyor ama sadece kasık ağrısı adet belirtiside olabilir çünkü hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı dediğim gibi idrarın enfeksiyon kapmış gibi ağır kokuyorsa hamilesin demektir çünkü gebelik hormonları hemen idrara karışıyor..

Son düzenleme:
Back
X