Evet eşimle sürekli tartışıyorum, çok bunaldım. O da beni anlamıyor, hemen unuttum iyileştim sanıyor ama geçmiyor işte hemen pat diye. Elbette azalıyor ama geçmiyor

Çok ağladığım zaman diyorum "Allah'ım isyan etmiyorum, herşeyin en güzelini sen bilirsin, senden gelene itirazım yok, sadece canım çok yanıyor diye ağlıyorum.." Biraz ağlayınca rahatlıyorum bir süre, biriken acıları akıtıyorum sanki. Kimse anlamıyor gibi hissediyorum beni, hep yalnızım sanki. İlk günler herkes yanımdaydı ama tabi zamanla herkez evine çekildi, eşim de sürekli çalışıyor, bense hep dört duvar arasında yalnızım. Düşünmek için bol bol vaktim oluyor yani. Çok sağol canım, Allah razı olsun senden. Allahım hepimize acil şifalar versin
evet canim çok çok iyi anlıyorum seni, bende çok zor geçti sabahlara kadar ağladığım oldu, tv de reklam çıkar ağlarsın avm ye gidersin heryer hamile dolu bebek dolu , dışarda sanki herkes inat yapıyor gibi , psikolojin öyle bozuluyorki hele de halden anlamayan insanlar varsa etrafında ne varki , küçücükmüş cart curt dedikçe kızgın yağ döküp yakmak istersin, ama hepsi bi örnek oluyor , öğreniyorsun dostunu düşmanını, çok anlayışlı insanlarda gösteriyor kendini sırf laf diye meraktan ölende, ev üstüne üstüne gelir canim, bişy bul lütfen, onunla oyalansan kafan dağılır , bu anlar hepsi geçecek inş. tekrar anne olcaz bizde, rabbim sabrımızı denio tatlım ,