- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.081
su an iyiim cok sukur calismalara basliycam bu sefer basarili oluruz insAllahUzun zamandır uğrayamadım buraya,duymaktan korktuklarımdan mı bilmiyorum
Maalesef yeni arkadaşlarımız gelmiş sayfaya.Allah sabır versin arkadaşlarım.
Ben de 2 defa bebeğimi kaybettim çok zor biliyorum ama hiçbişey kısmetten öteye gitmiyormuş.
Şimdi de kanamalarla ve zorluklarla başlayan hamileliğim şükürler olsun iğnelerle yakın takiplerle devam ediyor.
Umudumu kaybettiğim de oldu çok da ağladım.Ama doktor her korunmayı bırakabilirsin dediğinde yeniden umutlandım.
Rabbim beni de sizleri de hayırlısıyla yavrumuza kavuştursun
Burda birçok arkadaşımız 2. hamileliğini yaşıyor ve artık doğuma son günleri kaldı.İnşallah ilerde güzel şeyleri de paylaşırız.
Sizin sağlığınız yerinde olsun yeter ki,kendinize iyi bakın
ablamız nasılsınnasıl gidiyor?herşey yolunda şu an değil mi?
merhaba arkadaşım. arada takip ediyorum burayı, vakit bulup yazamıyorum ne buraya ne diğer topiklere, arada sorun olunca işte...
en son ameliyat olmuştun sanırım, şuan çalışmalara başladınızmı.
canım benim, Allahım bekletmeden versin inşaallah bebeğini.
ben hamile kaldığım ay arı poleni + bal yedim, yumurtalara iyi geliyormuş,
gerçi senin öyle bir sorunun yoktu, yinede aklında bulunsun.
minikkelebek, topiğin neşeli annesicanım seninde az kalmış, ay ne güzel, bende o günleri hayırlısıyla bir görebilsem.
bazen endişeleniyorum...
ne zormuş iğne, hemde hergün, Allah sana bana ve iğne kullanan herkese sabır versin. sen kendin vuruyordun, valla bravo sana, ben cesaret edemedim, eşim vuruyor...
bebek bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda Allah nasip etsin inşaallah.
canim insaAllah sag salim kucaginiza alinda hepsi geldi gecti iste
yumurtlama problemi yoktu cok skur perdeden akynakli 3 dusuk iste o kadar sorunu kaldirdik ortadan Allahiminda izni ile önumuze bakicez