Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Uzun zamandır uğrayamadım buraya,duymaktan korktuklarımdan mı bilmiyorum :50:
Maalesef yeni arkadaşlarımız gelmiş sayfaya.Allah sabır versin arkadaşlarım.
Ben de 2 defa bebeğimi kaybettim çok zor biliyorum ama hiçbişey kısmetten öteye gitmiyormuş.
Şimdi de kanamalarla ve zorluklarla başlayan hamileliğim şükürler olsun iğnelerle yakın takiplerle devam ediyor.
Umudumu kaybettiğim de oldu çok da ağladım.Ama doktor her korunmayı bırakabilirsin dediğinde yeniden umutlandım.
Rabbim beni de sizleri de hayırlısıyla yavrumuza kavuştursun
Burda birçok arkadaşımız 2. hamileliğini yaşıyor ve artık doğuma son günleri kaldı.İnşallah ilerde güzel şeyleri de paylaşırız.
Sizin sağlığınız yerinde olsun yeter ki,kendinize iyi bakın

ablamız nasılsın :16: nasıl gidiyor?herşey yolunda şu an değil mi?
su an iyiim cok sukur calismalara basliycam bu sefer basarili oluruz insAllah
merhaba arkadaşım. arada takip ediyorum burayı, vakit bulup yazamıyorum ne buraya ne diğer topiklere, arada sorun olunca işte...

en son ameliyat olmuştun sanırım, şuan çalışmalara başladınızmı.

canım benim, Allahım bekletmeden versin inşaallah bebeğini.

ben hamile kaldığım ay arı poleni + bal yedim, yumurtalara iyi geliyormuş,
gerçi senin öyle bir sorunun yoktu, yinede aklında bulunsun.

minikkelebek, topiğin neşeli annesi :1: canım seninde az kalmış, ay ne güzel, bende o günleri hayırlısıyla bir görebilsem.
bazen endişeleniyorum...

ne zormuş iğne, hemde hergün, Allah sana bana ve iğne kullanan herkese sabır versin. sen kendin vuruyordun, valla bravo sana, ben cesaret edemedim, eşim vuruyor...

bebek bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda Allah nasip etsin inşaallah.

canim insaAllah sag salim kucaginiza alinda hepsi geldi gecti iste
yumurtlama problemi yoktu cok skur perdeden akynakli 3 dusuk iste o kadar sorunu kaldirdik ortadan Allahiminda izni ile önumuze bakicez:16:

minikkelebek, topiğin neşeli annesi :1: canım seninde az kalmış, ay ne güzel, bende o günleri hayırlısıyla bir görebilsem.
bazen endişeleniyorum...

ne zormuş iğne, hemde hergün, Allah sana bana ve iğne kullanan herkese sabır versin. sen kendin vuruyordun, valla bravo sana, ben cesaret edemedim, eşim vuruyor...

bebek bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda Allah nasip etsin inşaallah.
canım benim yaaa çok sevindim senin için :16:
zaman çabuk geçiyo merak etme şu an kaç hafta oldun neden takvimin yok altta?
benim 20 ye kadar çok zor geçti :((
ilk zamanlar kanamam da olmuştu hatta.ama şimdi günler daha çabuk geçmeye başladı sanki.
iğneler de artık çıtır çerez gibi geliyo bana.çok alıştım valla :1:
benim eşim hiç vuramaz hergün onun ayılıp bayılmasıyla uğraşamam :52:
neyse ki sen de bi şekilde hallediyorsun.allahım tamamına erdirsin canım :16:

su an iyiim cok sukur calismalara basliycam bu sefer basarili oluruz insAllah

amiiiin inşallah :16:

canım benim yaaa çok sevindim senin için :16:
zaman çabuk geçiyo merak etme şu an kaç hafta oldun neden takvimin yok altta?
benim 20 ye kadar çok zor geçti :((
ilk zamanlar kanamam da olmuştu hatta.ama şimdi günler daha çabuk geçmeye başladı sanki.
iğneler de artık çıtır çerez gibi geliyo bana.çok alıştım valla :1:
benim eşim hiç vuramaz hergün onun ayılıp bayılmasıyla uğraşamam :52:
neyse ki sen de bi şekilde hallediyorsun.allahım tamamına erdirsin canım :16:

amiiiin inşallah :16:

9+4 olduk bugün. takvimi yapmak istiyorum ama nebileyim işte endişeler falan derken şimdilik kalsın diyorum. gebeliğin ilk haftaların düşük riski oldu, lekelenme oldu yani. yine geçen günlerde ciddi bir durum vardı neyseki atlattık gibi birşey.

anlayacağın canım, ben böyle düşündükçe birşeyler oluyor ama daha güçlüyüm son günlerde, yakında yaparım takvimi inş.

Tekrar maşaallah sana, cesretli kadınsın, aferim.

Allahtan eşim yapabiliyor, yoksa her gece acile vurdurmak zorundaydım

amin canımm, cümlemizi sevindirsin Rabbim.

9+4 olduk bugün. takvimi yapmak istiyorum ama nebileyim işte endişeler falan derken şimdilik kalsın diyorum. gebeliğin ilk haftaların düşük riski oldu, lekelenme oldu yani. yine geçen günlerde ciddi bir durum vardı neyseki atlattık gibi birşey.

anlayacağın canım, ben böyle düşündükçe birşeyler oluyor ama daha güçlüyüm son günlerde, yakında yaparım takvimi inş.

Tekrar maşaallah sana, cesretli kadınsın, aferim.

Allahtan eşim yapabiliyor, yoksa her gece acile vurdurmak zorundaydım

amin canımm, cümlemizi sevindirsin Rabbim.

baya büyümüşünüz annesi.korkma artık yaa :16:
10. haftaya kadar benim akıntılarım azar azar devam etti.hep diken üstündeydim.
9 haftalıkken kontrole gittiğimde ultrasonda hareket ettiğini görmüştüm o günü hiç unutamam hep gözümün önünde kıpırdadığı
işte o zaman dedim ki herşey yoluna girecek.iğneler işe yarayacak dedim.
iğneyi yapabilecek son kişilerdendim ama kendime hayret ettim kızz :1:

baya büyümüşünüz annesi.korkma artık yaa :16:
10. haftaya kadar benim akıntılarım azar azar devam etti.hep diken üstündeydim.
9 haftalıkken kontrole gittiğimde ultrasonda hareket ettiğini görmüştüm o günü hiç unutamam hep gözümün önünde kıpırdadığı
işte o zaman dedim ki herşey yoluna girecek.iğneler işe yarayacak dedim.
iğneyi yapabilecek son kişilerdendim ama kendime hayret ettim kızz :1:

öyle canım, korkmamam lazım haklısın:16:

maşaallah sana ve paşana :16: başa gelince çeker derler ya öyle hakikaten.

çocukluk aşılarım dışında ilk iğne vücuduma 30 yaşımda nikah işlemleri için
girmek zorunda kaldı, o derece iğneden korkan bir zatım :14::1: ama bebek için
çekiyoruz bazı sıkıntıları, Rabbim daha beter keder vermesin inş.

isim düşündünüzmü paşaya:34: ben çok sık takip edemediğimden kaçırmış olabilirim:34:

yaptığımız hamilelik takviminin sonunu inşallah sağlıkla getirmek nasip olur...
2 defa yaptım sonra kaldırmak zorunda kaldım..

öyle canım, korkmamam lazım haklısın:16:

maşaallah sana ve paşana :16: başa gelince çeker derler ya öyle hakikaten.

çocukluk aşılarım dışında ilk iğne vücuduma 30 yaşımda nikah işlemleri için
girmek zorunda kaldı, o derece iğneden korkan bir zatım :14::1: ama bebek için
çekiyoruz bazı sıkıntıları, Rabbim daha beter keder vermesin inş.

isim düşündünüzmü paşaya:34: ben çok sık takip edemediğimden kaçırmış olabilirim:34:

güzel düşün güzel olsun inşallah,bolca dua et bi de hem için rahatlar canım
herşey olacağına varır kısmetimizde varsa kucaklicaz kuzuları.
ben iğneden o kadar korkuyodum ki vuhuuu öyle böyle değil,doktor iğne olacaksın dediğinde nası yapçam dedim moralim bozuldu
itiraz yok yapçaksın dedi :27: bak insülin kullananlar ömür boyu iğne oluyorlar sen de yaparsın dedi
verdi gazı verdi gazı :1:
paşamın ismi efe olacak kısmetse teyzesi.efeler yaramaz olurmuş afacan olurmuş
ama olsun napayım :9:

nasılsın pufum araştırmalar ne durumda?
ben de 2 defa kaldırdım takvimimi :14:
inşallah bu defa bitirmek nasip olur.hepimize nasip olur inşallah

Selam minikkelebek nasilsin ? Evet umarim heerkese nasip olur saglikli bir sekilde kucaklarsiniz. Bende yakinda 7 ay olcak bebegin üstünden yavas yavas basliyim diyorum ama hep ya yine olursa korkusundan basliyamiyorum
Birilerinin cesaretlendirmesi lazim beni sen nekadar ara vermistin canim

güzel düşün güzel olsun inşallah,bolca dua et bi de hem için rahatlar canım
herşey olacağına varır kısmetimizde varsa kucaklicaz kuzuları.
ben iğneden o kadar korkuyodum ki vuhuuu öyle böyle değil,doktor iğne olacaksın dediğinde nası yapçam dedim moralim bozuldu
itiraz yok yapçaksın dedi :27: bak insülin kullananlar ömür boyu iğne oluyorlar sen de yaparsın dedi
verdi gazı verdi gazı :1:
paşamın ismi efe olacak kısmetse teyzesi.efeler yaramaz olurmuş afacan olurmuş
ama olsun napayım :9:

maşaallah, pek güzel. ismi gibi efe olsun yiğit olsun inşaallah. hem akıllı hem afacan olsun azcık ki kendine güvenen bir çocuk olarak büyüsün inşaallah.

nasılsın pufum araştırmalar ne durumda?
ben de 2 defa kaldırdım takvimimi :14:
inşallah bu defa bitirmek nasip olur.hepimize nasip olur inşallah

kelebeğeeeem canım benim buralardayım aslında hep ama işe başladım 3 ay oldu o yüzden yazma konusuna pek giremedim..telden bakınıyorum ama hep :34: araştırma falan kalmadı artık canım bitti sorun falanda çıkmadı işte.. Beklemedeyiz bakalım.. Sen nasılsın nasıl gidiyo?

Selam minikkelebek nasilsin ? Evet umarim heerkese nasip olur saglikli bir sekilde kucaklarsiniz. Bende yakinda 7 ay olcak bebegin üstünden yavas yavas basliyim diyorum ama hep ya yine olursa korkusundan basliyamiyorum
Birilerinin cesaretlendirmesi lazim beni sen nekadar ara vermistin canim
selam canım çok teşekkür ederim şükürler olsun iyiyim
Sen nasılsın peki,neden beklemek istiyorsun ki.korkma canım her hamilelik farklı sonuçta.ben 8. haftayı bile göremiyodum ama buna rağmen bi an önce yeniden hamile kalmak istiyodum.emin ol eğer yeniden bebek düşünürsen sana çok büyük moral olacak.herşeye yeniden başlamış olacaksın.korku hiç bitmiyo yalan değil,ama korkuyla da gitmiyo sürekli.
ben ilk düşükten sonra 1 defa adet gördüm canım yine hamile kaldım
2. de 8. haftada kürtaj olduğu için doktor 3 ay bekle dedi.bu arada pıhtılaşma testleri falan yapıldı,onların çıkması uzun sürünce 4 ay sonra bıraktım korunmayı ve çok şükür oğlum geldi.hayalini erteleme daha fazla,rabbim hayırlısını versin inşallah iyi olacak diye düşün
ben seni ne zaman istersen cesaretlendiririm :9:

maşaallah, pek güzel. ismi gibi efe olsun yiğit olsun inşaallah. hem akıllı hem afacan olsun azcık ki kendine güvenen bir çocuk olarak büyüsün inşaallah.
amiin asenacım inşallah :1:
mert yiğit olsun adı gibi,cümlemizin de hayırlı evlat olsun inşallah

kelebeğeeeem canım benim buralardayım aslında hep ama işe başladım 3 ay oldu o yüzden yazma konusuna pek giremedim..telden bakınıyorum ama hep :34: araştırma falan kalmadı artık canım bitti sorun falanda çıkmadı işte.. Beklemedeyiz bakalım.. Sen nasılsın nasıl gidiyo?

çok çalışıyon pufum yorma kendini gel arada bi :54: işinden memnunsundur inşallah.ben de çok çalışıyorum kendime kızıyorum sanki babamın işi :27:
kendimi paralıyorum resmen.onun dışında pek bi sıkıntım yok şükür.
inşallah beklediğimiz bebiş yakında gelir kuzum :16:

selam canım çok teşekkür ederim şükürler olsun iyiyim
Sen nasılsın peki,neden beklemek istiyorsun ki.korkma canım her hamilelik farklı sonuçta.ben 8. haftayı bile göremiyodum ama buna rağmen bi an önce yeniden hamile kalmak istiyodum.emin ol eğer yeniden bebek düşünürsen sana çok büyük moral olacak.herşeye yeniden başlamış olacaksın.korku hiç bitmiyo yalan değil,ama korkuyla da gitmiyo sürekli.
ben ilk düşükten sonra 1 defa adet gördüm canım yine hamile kaldım
2. de 8. haftada kürtaj olduğu için doktor 3 ay bekle dedi.bu arada pıhtılaşma testleri falan yapıldı,onların çıkması uzun sürünce 4 ay sonra bıraktım korunmayı ve çok şükür oğlum geldi.hayalini erteleme daha fazla,rabbim hayırlısını versin inşallah iyi olacak diye düşün
ben seni ne zaman istersen cesaretlendiririm :9:

amiin asenacım inşallah :1:
mert yiğit olsun adı gibi,cümlemizin de hayırlı evlat olsun inşallah

çok çalışıyon pufum yorma kendini gel arada bi :54: işinden memnunsundur inşallah.ben de çok çalışıyorum kendime kızıyorum sanki babamın işi :27:
kendimi paralıyorum resmen.onun dışında pek bi sıkıntım yok şükür.
inşallah beklediğimiz bebiş yakında gelir kuzum :16:

Tesekkürler canim gercekten büyük moral oldu nebiliyim bazen birgün cesaretim artiyo bir gün düsününce moralim bozuluyo, biliyosun yarilamistim hamileligimi nerdeyse 18.haftadaydik. Neyse dinliycem seni ;) artik zaman gösterir hayirlisi olsun bakalim. Öpüyorum seni

Tesekkürler canim gercekten büyük moral oldu nebiliyim bazen birgün cesaretim artiyo bir gün düsününce moralim bozuluyo, biliyosun yarilamistim hamileligimi nerdeyse 18.haftadaydik. Neyse dinliycem seni ;) artik zaman gösterir hayirlisi olsun bakalim. Öpüyorum seni

evet canım biliyorum senin haftan ilerlemişti eminim daha zordur ama diyorum ya hep aynısı olacak değil
ben artık iyi düşünmeye çalışıyorum,bu defa sonu iyi olacak diyorum.zaten allah korusun kötü olacaksa da önüne geçemem.
demem o ki tadını çıkarmak lazım.güzel haberlerini bekliyorum öptüm ben de kocemennn :54:

Sheflera sana da Allah sabır versin. Mağlesef ben de aranıza katıldım. Gerçekten zor bir durum. Ben kalp atışını duymaya gittiğimde kesenin bozulduğunu gördük ve 1 gün sonra kanama ve kasık ağrısıyla düşük yaptım. Aslında denemek istiyorum tekrardan ama ya yine olursa diye de kaygılanmıyor değilim. :( Sanırım tüm düşük yapmış bayanlar bu kaygıyı yaşıyorlar....

Merhaba arkadaşlar. Bugün kan testi yaptırdım ve 2. kez hamileyim. Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve Allah tamamına erdirir. Düşükten sonra hamile kalıp doğum yapan çok kişi var bu formlarda. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sevgiler...

Canım gözünaydın, senin için dua edicem. Bende düşük yapalı 3 ay oldu. bu ay denemelere başladık. umarım bir dahaki ay bende senin gibi güzel haberverebilirim. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle. sevgiler.

Merhaba arkadaşım. Bugün kan testi yaptırdım bende sonuç 298 çıktı. Ben de Ekim hamileleri arasına katıldım çok şükür. Bir düşük yaşamıştım 2-3 ay önce. Umarım bu sefer Allah tamamına erdirir.

Ah canım patoloji temiz çıktı mı bilemiyoruz, kadın hiçbir sonuç çıkmadı dedi. Gelen örnek ölü doku olduğu için üreme olmadı ne olumlu ne de olumsuz hiçbişey söyleyemiyoruz dedi. Peki dedim madem ölü doku neden size yollanıyor, dedi ki bazen eğer çok yeni ölüyse sonuç alabiliyoruz. Bunları konuşmak bile beni nasıl üzdü anlatamam.
Bu arada bende hamile olduğumu öğrendiğim tıp merkezinin önüne park etmek durumunda kaldım bugün yanındaki bankaya girebilmek için, içim burkuldu tıpkı senin gibi. Ne zaman geçecek ne zaman normale dönücez bilmiyorum. Her aklıma geldiğinde bundan sonraki hamileliğimi düşünmeye çalışıyorum kendimi rahatlatmak için. Galiba o zaman bir nebze iyi olucaz, tabii bu sefer de gebelik endişeleri çöreklenecek başımıza o ayrı :(
Benim doktorum beni ilk adetimin 3. günü çağırmadı, iki adet sonrası gel rahim toparlanmışsa embriyoları koyarız dedi. Acaba bende senin gibi gitsem mi adetin 3. günü. Uff yaa neden çağırmadı bak şimdi kafama takıldı. Ben doktoruma demiştim ki ilk adetten sonra hemen gebe kalsam olur mu o da bana rahim kendini ancak iki adetten sonra toparlar daha öncesinde gelmene gerek yok dedi. Ama gene de rahim ne durumda diye bakmak için çağırması gerekirdi, bak seni çağırmış doktorun. En iyisi ben onu dinlemiyeyim ve gideyim adetten sonra. Yaa beni doğumdan bir hafta sonra da çağırmamıştı kontrol için, ben kendim gitmiştim içimde parça kalmıştır belki diye. Benim doktor fazla rahat arkadaşım valla sinir oluyorum adama. Zaten şu embriyo transfer aşamasını bi geçeyim bi daha hiç uğramicam yanına.

Canıım neredesin nasılsın bir haber ver olur mu Umarım herşey yolundadır. :)

Canıım neredesin nasılsın bir haber ver olur mu Umarım herşey yolundadır. :)

canım merhaba, bayadır haberleşemedik. İlk yazıştığımız zamanlar vakit bir türlü geçmiyor diyordum bak şimdi kasım ayına gelmişiz. Sana kısaca neler yaşadığımı anlatayım bu süre zarfında. Geçen hafta kontrol amaçlı bize yakın bi hastanenin jinekoloğuna kontrole gittim. Kendi doktorum 2. adetini gördükten sonra gel demişti, daha vakit erken diye ona gitmedim. Neyse bu doktor rahmime baktı enfeksiyon yok dedi. Ben kadına hikayemi de anlattım. Kese yırtılması sonucu bebeğimi kaybettiğimi söyledim. Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedim. İdrarda enfeksiyon vardır belki hala diye idrar kültürü de vermek istediğimi söyledim. Neyse onu da verdim pazartesi alıcam sonucunu. Aklıma da başka birşey gelmedi yaptıracak.
Bu arada ayın 24'ünde yani 3 gün önce ikinci adetimi oldum. Normalde adetlerim 4-5 gün sürer ve baya bir kanamam olur, ama bu sefer İki gün ancak sürdü ve çok az geldi ped bile koymadım doğru dürüst. Neden böyle oldu anlamadım senin adetin düzene girdi mi? Yarın kendi doktoruma kontrole gidicem bakalım bir de ona sorucam. Burda okumuştum bazı arkadaşlara doktorlar adet söktürücü ilaç vermiş, belki bana da verir doktorum.
Sen neler yaptın canım biraz da sen anlat merak ettim seni.

merhaba arkadaşlar ben yenıyım aranızda ve ınanın yazıştıklarınızı okumadan yazıyorum kusura bakmayın sızın tecrübelerınız varsa benı bılgılendırırsenız sevınırım

ben eylüll 28de bebegımın kalbı durduğu ıcın kürtaj oldum kürtajdan sonra dr tavsıyesı ıle halıyle 15gün ılıskı yasaktı bızde 14. gün ıle 15 gün esımle bırlıkte olduk aynızamanda 20. yada 21.gündü tekrar bır bırlıktelık oldu. bugün tam 1ay 3gün önce akıntımla cok hafıf bır kan pıhtısı geldı devamı gelmedıtaki dün e kadar. dün gelende yıne akıntı gıbı ama koyu renk sankı kanamam bıtermıs gıbı.hafıf adet sancıssı ara ara gelıp gıdıyor ama o kanamanın devamı bır türlü gelmiyor ıdrarımla bereber lekelenme oluyor sadece oda cook hafıf bende ne olduğunu anlamdım sıze danışmak ıstedım bu sekıl bı durum yaşanması normalmı ki. gebelik olmasından şüpheleniyorum buarada olursa 3. gebelıgım olucak 1tane oğlum var allah ona sağlık versın ıkıncıde kalbı durdu ıste. kürtaj sonrası adetınız herzamnkı normal düzende geldımı yoksa bu durumu yasayan varmı aranızda. her kadın farklıdr bunuda bılıyorum ama korunmadıgımz ıcın şüphedeyım:50: şimdiden cvp yazan arkadaşlara tesekkürler

Back
X