- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.101
Canim gecmis olsun. Ben 19 agustosta kurtaj oldum. Kanamam 1hafta,dedigin gibi lekelenmem 40gun surdu. Bu arada ben eylul 20de korunmayi biraktim. Simdi yine hamileyim :)merhaba arkadaşlar ben yenıyım aranızda ve ınanın yazıştıklarınızı okumadan yazıyorum kusura bakmayın sızın tecrübelerınız varsa benı bılgılendırırsenız sevınırım
ben eylüll 28de bebegımın kalbı durduğu ıcın kürtaj oldum kürtajdan sonra dr tavsıyesı ıle halıyle 15gün ılıskı yasaktı bızde 14. gün ıle 15 gün esımle bırlıkte olduk aynızamanda 20. yada 21.gündü tekrar bır bırlıktelık oldu. bugün tam 1ay 3gün önce akıntımla cok hafıf bır kan pıhtısı geldı devamı gelmedıtaki dün e kadar. dün gelende yıne akıntı gıbı ama koyu renk sankı kanamam bıtermıs gıbı.hafıf adet sancıssı ara ara gelıp gıdıyor ama o kanamanın devamı bır türlü gelmiyor ıdrarımla bereber lekelenme oluyor sadece oda cook hafıf bende ne olduğunu anlamdım sıze danışmak ıstedım bu sekıl bı durum yaşanması normalmı ki. gebelik olmasından şüpheleniyorum buarada olursa 3. gebelıgım olucak 1tane oğlum var allah ona sağlık versın ıkıncıde kalbı durdu ıste. kürtaj sonrası adetınız herzamnkı normal düzende geldımı yoksa bu durumu yasayan varmı aranızda. her kadın farklıdr bunuda bılıyorum ama korunmadıgımz ıcın şüphedeyımşimdiden cvp yazan arkadaşlara tesekkürler
Doktorum bana sunu demisti rahmin kendini toparlamadan hamilelik olusmaz. Egrr hamile kalirsan hazirsin demektir korkma..folik asit ve coraspin kullaniyorum simdi.
Senin durumuna gelince hamile de olabilirsin tabiki. Kurtajin 15i ile 22si arasi yumurtlama olurmus. Ama su da var kurtajdan sonraki ilk adet 45-50 gunu bulabiliyo. Yani adet de olabilirsin. Biraz daha bekleyip test yapma en iyisi.
Ayy kusura bakma cok konustum canim