- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.201
testleri mutlaka yaptır cnm,inşallah iyi çıkar:)bir sürü test verdi doktorum ama 1 ay sonra yaptır dedi inşallah iyi sonuçlar çıkar :)
merhaba hanımlar benimde bugün başımdan talihsiz bi olay geçti bende bebeğimi kaybettim henüz 13 günlükdü ve bizim onun varlığından bile haberimiz yokdu taki bugün dra gidip görünene kadar dr bana bebeğini düşürmüşsün dedi ve ben yıkıldım o an aklım gitti elim ayağıma dolaştı eşim kendimi toparlamam için bana destek çıktı saolsun ama inanın gözümdeki yaşlar hiç durmuyo benim için bi süprizdi ama sonu acı bitti bebeğimi kaybettim allah hepimizin yardımcısı olsun inanın bunu buraya yazmamın nedeni içimdeki üzüntüyü sizlerle paylaşmakdı yinede saolun iiiyiki varsınız sizlere üzüntümü anlattım biraz açıldım rabbim inşallah ikinciyi de verir ve onuda kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz arkadaşlar ...
çok saolun vallahi inanın hep sizlerle destek alarak ayakda duruyorum allah hepinizden razı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar verir...
merhaba cnm...çok yeniymiş çok geçmiş olsun,bnm ilk bebeğimde süpriz geldi süpriz gitmişti

dualarımız seninle cnm,anlatki için rahatlasın allah bir daha yaşatmasın.