• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ay bacaklarım belim zaten agrıyor ben gideyimbi elma yiyim yaw içim kıyıldııı eger atsam takılırım biara sizler ne yapacaksınız bugün çalışmayok benim bigün arayla

dedıgım gıbı ıste 2. ay adet oldum ve cok fazla oldu
hareket edınce cesme gıbı akıyordu mubarek

kızlar ben kacıyorum yatak odasına gecıyoz fılmı ızleyıp sınrada ısımıze bakacazkaydirigubbakcemile
ıyı geceler hepınıze allah rahatlık ve kuvvet versın:jeyyar:

ay bacaklarım belim zaten agrıyor ben gideyimbi elma yiyim yaw içim kıyıldııı eger atsam takılırım biara sizler ne yapacaksınız bugün çalışmayok benim bigün arayla

afiyet olsun canım
bende çıkıcam birazdan bugün çalışma var,yatakta bekle sonra duş al sahura kalk derken zaten uyyamıyorum bir türlü..

dedıgım gıbı ıste 2. ay adet oldum ve cok fazla oldu
hareket edınce cesme gıbı akıyordu mubarek

kızlar ben kacıyorum yatak odasına gecıyoz fılmı ızleyıp sınrada ısımıze bakacazkaydirigubbakcemile
ıyı geceler hepınıze allah rahatlık ve kuvvet versın:jeyyar:

ana bizde öle yapcaz önce dvd izliycez sonra malum:jeyyar:
iyi geceler canım.bereketli olsun inşallah..

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz öpüldünüzzzzzz yarın çok bekletmeyin girin arda gündüzlerie yanlız hissettirmeyin yaaaaaaa

koş hemen bahadırın yanına çabuk adam uyumadan aaa böle düşünüyon bide lak lak ediyon belki çatlıyodur git hemen mesaiden kaçmak yok...kaydirigubbakcemile
ee ben gideyim barim goncamın koynuna:jeyyar:

funda senin çizelge yine kaybolmuş
hay ben nu çizelgenin...biiiiip

sagol canım stem yapayım dedim bak yarın yumutluyosun kaçırma bugünleri agrıda ondan oluyo heeeee demedi deme
kız seni dinleyim gidem barim.düşük bi performans sergiliycem ama idare etsin koçiş bu günlük.şişme kadın misali...:jeyyar:

iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi görüşürüz.uçtum beeeen

Back
X