• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhabalar dün bir link vermiştim sohbetinize ordan devam edin diye.Aksı takdırde burayı kilitlemem gerekecek.Sohbet odası zor oluyor dedınız gebelık sayfasında "GENEL SOHBET" adlı sabit konudan devam edin lütfen.Orada sınırsız geyık yapabilirsiniz.Ama burada konuyu sohbete çevırmekten ceza puanı alırsınız.Lutfen daha duyarlı olalım.Saygıyla.

tamam poli anne biz sunu buluşma işini çözelim söz yazmıyacaz da arkadaşlar o verilen link yazın orasıda burasıda gibi ben yazdım sizde deneyin sıkkullanınlara ekledim hemen çıkıyo

merhaba kızlar...
rahatsızlandım bugün miğde spazmı geçirdim akşama kadar hastanedeydik.3 serum taktılar ağrı kesici yaptırmadım önce,2 ay önce bebeğimi kaybettim belki hamileyimdir dedim..gebelik testi yaptılar ama malesef negatif kızlar hamile değilim umutlarım bir ay daha ertelendi...14 gün ilaç kullanıcam bebek yapmak yasak yani 14 koca gün....

merhaba kızlar...
rahatsızlandım bugün miğde spazmı geçirdim akşama kadar hastanedeydik.3 serum taktılar ağrı kesici yaptırmadım önce,2 ay önce bebeğimi kaybettim belki hamileyimdir dedim..gebelik testi yaptılar ama malesef negatif kızlar hamile değilim umutlarım bir ay daha ertelendi...14 gün ilaç kullanıcam bebek yapmak yasak yani 14 koca gün....
geçmiş olsun canım.sen iyileşte başlarsın bebek çalışmalarına gene.senin sağlığın daha önemli canım benim.üzülme tamam mı hamiş değilsin diyede olucak inşallah öbür aya.:1hug:

kızlar ben bu gün adet oldum adet olupta sevineceğim hiç aklıma gelmezdi adetin beşinci günü klomene başlıcam hadi hayırlısı bende bu tarih itibarıyla çalışmalara adım atmış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun
hayırlı olsun nihalcim hepimiz bekler olduk valla senin adet olup olmuycanı..inşalllh bu ayki çalışmalarında tutturursun bebişi.:ecrin_bebek:
dün hiç giremedim kızlar sayda açılmadı.akşam tekrar denedim geçici hizmet dışıydı.gelenler önce buraya baksın sonrada sohbet odasına geçelim duyurulur.

ayy kuzular mrb,benı merak ettınız mı bakalım.ayy ben sızı cok össledım,aksı gıbı baglatımız bozuldu anca yapıldı.ama bugun hıc vaktım yok temızlık işim var feciii şekılde.işim bitince gecmisıı okuycam bakalım benı kım merak etmıs :))) neyse hepinizi öpyoom coopcopppp,aksama burdayım inşallah

kızlar sohbet oasındakı topik cok iyi olmus ama cümlenın iiçinde bı geyık kelımesı varya bıraz tuhaf kacmıs,gercı bız o psikolojiyi atlattık cok şükür ama yenı düşük yapan arkadaslar atlatamaıs olabılır(ki öyle gözüküyo)bende yenı bişe actım bana kızmazsanız.ordan devam edelım barı,inşallah 2 aynı baslık oldu diye kapatmazlar,yazıyom linki
http://www.kadinlarkulubu.com/dusuk...ylari-sohbet-icin-tiklayin-t218189/index.html

kızlar bıde acıkcası ben alındım yetkılı arkadaslara,tamam haklılar belkı ama sonucda sadece biz degılızkı normal sohbet eden,şöyle bi dolaşayım dedım baska kımseye uyarı gelmısmı dıye ama umudumuz umutolsun yada umudumuz bu ayda devam edıyora falan gelmemıs sanırım,sonucda onlarda bıtek hamıslıkten bahsetmıyolarkı,neden sadece biz sürülüyoruz burdan :((

bugunde kımsecıkler yok yanı kızlar,neyse ben sitede yasanan sorunlar bölümüne msj yazdım neden sadece bizim topiğe uyarı geldıgını sordum,bakalım ne dıycekler,inşallah yanlıs bişe yazmamısımdırda ceza falan almam

kızlar ya ben bu topiğimizi özlüyom,ya keske izin verseler burda konusmamıza.neyse ben bugun yokum aksamada kandil,hhe bu arada herkezın kandılı mübarek olsun kızlar,dualarımız da kabul olsun inşallah,öpüyorum hepinizi

Back
X