- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.701
selam kızlar nasılsınız geçen haftadan beri giremedim yeni arkadaşlar gelmiş sizlerede geçmiş olsun hoşgeldiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar geyık sohbetı topıgıne konu actın dusuk yapan ve tekrar hamıle kalmak ısteyen anne adayları sohbet ıcın buraya dıye orada bulusalım kızlar
geçmiş olsun canım.sen iyileşte başlarsın bebek çalışmalarına gene.senin sağlığın daha önemli canım benim.üzülme tamam mı hamiş değilsin diyede olucak inşallah öbür aya.:1hug:merhaba kızlar...
rahatsızlandım bugün miğde spazmı geçirdim akşama kadar hastanedeydik.3 serum taktılar ağrı kesici yaptırmadım önce,2 ay önce bebeğimi kaybettim belki hamileyimdir dedim..gebelik testi yaptılar ama malesef negatif kızlar hamile değilim umutlarım bir ay daha ertelendi...14 gün ilaç kullanıcam bebek yapmak yasak yani 14 koca gün....
hayırlı olsun nihalcim hepimiz bekler olduk valla senin adet olup olmuycanı..inşalllh bu ayki çalışmalarında tutturursun bebişi.:ecrin_bebek:kızlar ben bu gün adet oldum adet olupta sevineceğim hiç aklıma gelmezdi adetin beşinci günü klomene başlıcam hadi hayırlısı bende bu tarih itibarıyla çalışmalara adım atmış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun