- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.761
katılıyorum nasılsa bizbirbirimize yeteriz tanıştıkda en iyisi degişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi sohbet odasına bakayım, kuzey demişki konuşmalarınızı sohbet odasından yapın biz sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz, sizde bizi bırakmayınn.
ben anlamadım ki şimdi..
minik kelebekin verdiği linki kilitlemişsiniz, hemde diğer linkten sohbete devam edelim demişsiniiz..
aay koskoca kadınlar kulubunde kendimize yer bulamadık, heryerden yollanıyoruuuzzz:)))))
benimkide çok düzenlidir ama gelmedi hala 26 günde bir olurum bugün 28 testte negatif çıktı ama hayırlısı bakalım.sende inşallah hamişsindir canımcım..nılay cok sevındım ınsallah gelmez canım benımde bugundu henuz gelmedı bakalım hıc aksatmaz cok duzenlıdır kendılerı![]()
ahh gülüm benimde var ama karnım çok ağrıyor 2 gündür sırf muallakta olduğum için ağrı kesicide içemiyorum..ayy nılaycım senın bu kartın nezaman gelcek,kızz benım halaaa umudum varr hala umudum var
burda okuyorum gunu gelmedn test yapiyolr cikiyo yada gununde yapiyoaör ne bilim onlri görunce bi umit diyorum ama bana çok uzakmiş gibi geliyo hamişlik artik