• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ama sohbettede geyik sohbeti dersek duyan gelir..
bizim istediğimiz kendimiz gibi arkadaşlar gelsin düşük yapan yazmazsak nerden bulacaklar bizi..
off ya bizden başka kimsede postalanmıyo valla oyuncak gibi savruluyoruz..

ben bi sohbet odasına bakayım, kuzey demişki konuşmalarınızı sohbet odasından yapın biz sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz, sizde bizi bırakmayınn.

ben bi sohbet odasına bakayım, kuzey demişki konuşmalarınızı sohbet odasından yapın biz sizi zor durumda bırakmak istemiyoruz, sizde bizi bırakmayınn.

iyi demişte biz kimseyi zor durumda bırakmıyoruz ki bırakılıyoruz..
illa bir konunun kapatılması gerekiyorsa bu konu kapatılsın en azından diğer tarafta karışanımız yoktu..

ben anlamadım ki şimdi..
minik kelebekin verdiği linki kilitlemişsiniz, hemde diğer linkten sohbete devam edelim demişsiniiz..
aay koskoca kadınlar kulubunde kendimize yer bulamadık, heryerden yollanıyoruuuzzz:)))))

ayy anam bı gittim neler olmus hay Allah.kızlar ben şimdi size bastan anlatayım.hanı biz arada burayı güncellıyoduk ya kuzey de bu konuyu kıtlemıs aynı konudan baska yerde var dıye.bende özelden msj attım bızı dedım konu sorumlusu burdan mizah bölümünde geyık adı altında topiğe yolladı halıyle orası bızım konumuzla cok alakasız bizde arada bu konumuzu güncelleyıp aramıza katılmak isteyenlerı oraya yönlendırıyorduk dedım.bana cvp yazmıs aynı 2 baslık oldugundan yasakmıs ve ceza alırmısız ve konunuz geyık bölümüne cok ters kacmıs falan demıs.oyüzden bızı buraya yönlendırmıs kızlar.bızde zaten hep hamıslıktyen bahsedıyorduk,tekrar devam etcez artık.geyık bölümünde olmadı sohbet için acarız bişe devam ederız ama oraya bı bakarsak zaten sayfalarda hep hamıslıkten konusmusuz aslında aslımıza döndük.ne işimiz vardı zaten taaa geyık böülünde.neyse sorun çözüldü inşallah.artık asıl basladıgımız yere döndük daha güzel keyfını cıkarın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şamar oglanına donduk valla bır orası bir burası
tamam burada devam edelım ama nasılsın falan filan yokmus nasıl sohbet edecez o sekılde

kızlar bırde anlamadıgım taraf neden sohbet odasına gecmek ıstemıyorsunuz
burada bulusur sohbet odasına gecerız hem orada yazmak daha kolay sayfayı guncellemek falan
gerekmıyor serı sekılde konusabılırız

ama orad geyık sohbetı yazıyo burda tam anlamıyla geyık sohbetı yapılmıyokı siz bayadır göruştugunz için saohbet ilerlemış sadecebeım gördugumbuyanı

kızlar tamam artık bu konuyu kapatalım yoksa buda kıtlencek kalcaz ortada,geldık olmamız gereken yere öle düşünelım ve
artık hamıslıgımızden bahsedelım

Son düzenleme:
nılay cok sevındım ınsallah gelmez canım benımde bugundu henuz gelmedı bakalım hıc aksatmaz cok duzenlıdır kendılerı :D

görmedim canim ama göguslerim çok aciyo benim ilk defa böle oldu göguslerim.burda arkadaşlr derdi göguslerim sisiti diye sasiridim onlra

burda okuyorum gunu gelmedn test yapiyolr cikiyo yada gununde yapiyoaör ne bilim onlri görunce bi umit diyorum ama bana çok uzakmiş gibi geliyo hamişlik artik

nılay cok sevındım ınsallah gelmez canım benımde bugundu henuz gelmedı bakalım hıc aksatmaz cok duzenlıdır kendılerı :D
benimkide çok düzenlidir ama gelmedi hala 26 günde bir olurum bugün 28 testte negatif çıktı ama hayırlısı bakalım.sende inşallah hamişsindir canımcım..
ayy nılaycım senın bu kartın nezaman gelcek,kızz benım halaaa umudum varr hala umudum var
ahh gülüm benimde var ama karnım çok ağrıyor 2 gündür sırf muallakta olduğum için ağrı kesicide içemiyorum..
burda okuyorum gunu gelmedn test yapiyolr cikiyo yada gununde yapiyoaör ne bilim onlri görunce bi umit diyorum ama bana çok uzakmiş gibi geliyo hamişlik artik

öyle deme canım bak bende bekliyorum ama bu kadar takma kafana hepimiz için hayırlısı..inşallah hamişsindir..

Back
X