• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bir türlü denk gelemedik..
aylin,funda canlarım nasılsınız?
hülyayla narende yok bu aralar nasılsınız kızlar nasıl gibiyor hamilelik?
nerimancım kuzenin nasıl oldu canım?
nihalcim eşin çıktımı hastaneden?
tuğbanında kocası dün operasyon geçirmiş geçmiş olsun canım...
burcu,anne funda,yeliz,kadriye,mehtap,Zeytohnm diğer bütün arkadaşlar hepinize selamlar öpüldünüz...

burdayım ben canım
nasılsınız kızlar ben cok iyiyim şimdilik allaha sükür hiç farknda bile değilim hamişliğin cok az sabah bulantı oluyor onun dışında hersey eskisi gbi sizin nasıl gidio hayat

iyi aksamlar benim fistiklarima, nasilsiniz bakim? okudugum kadariyla herkes iyi masallah hep böyle kalalim...
sükür kavusturana ya, bu site niye böyle ikidebir kapaniyo? ne gerek var? niye yapildiginida ögrenmek isteriz, veya kapatmadan bi deseler ya, kapatiyoz diye... ama olsun sonunda yine sizi buluyorum ya ooohh... :))
nilaycim kuzenim bugün eve cikmis, kalin bagirsaginda iltihap varmis, ilac kullaniyo simdi, biz ona zamaninda cok dedik, gögsünn altindaki migde, cöplük degil diye... eline geceni atiyo agzina, doymak bilmiyo oburumuz... :))
ben iyiyim kizlar, yanliz cok yorgunum, is yerinde cok yoruluyorum, evde kaldigim zamanlarimi cok özlüyorum coook... ama isten de cikamam suan.. biraz daha calisayim.. 2 saat önce eve geldim, yemek ye topla et dizi izle kulübü oku anca yazabiliorum..
cuma da dr umu bi arim bakim benim kan tahlilim ne oldu? ben tr deki gibi ayni gün ögrenilebiliyo zannetmistim :(( ama erken sanirim daha, eger varsa birsey suan 3+2 falan dir herhalde.. ayy insallah allahim insallahhh...belirti melirti de yok, sadece fena kasik agrim var, bicak saplaniyomus gibi, bi de ara ara is yerinde basim dönüyo ama bu cok fildir fildir olmamdan da olabilir.. yani varsa da tek belirtim kasik batmasi..yoksada napalim, birdahaki ay daha yogun calisiriz..biz 20. günden sonra calismalari biraktik kizlar, yorulduk galiba :))
tosbaam benim nasilsin? nasil gidiyo? haziran annelerindeki yemek listeni gördüm gecen gün, baya bi hosuma gitti, cok düzenli cok saglikli gözüküyo.. aferin sana..

ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))

kızlar hepinizi çok özledim...
bende ösledim kız dün akşamdan beri konuşamadık:))sırnaşık şey

bende özledim bendeee, resmin var şu an elimdeeeeeeeee
yerim seniii kuzum. bende ösleeeedim ,yoluuuunuuuu gösleeedim....
herkeslere merhaba...aylincim bitek sen varsın galiba...ya bikaç gündür giremedim arıza mı vardı sitede...hamişlerimiz çoğalmışşş....nilaycımmmm sanada hayırlı uğurlu olsun...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...darısı tüm isteyenlerin başına olsun hihoyyyt eee ne var ne yok..fundacım sendende iyi haberler bekliyorum...beni sorarsanız herşey aynı...işten eve evden işe...arada da doktora sırnaşık şey

selam burcucum .valla sitede ara ara problemler oluyo tam sohbete başlıyoz herşey çok güzel hooop site gidiyoo.inşallah hayatım bende istiyorum sizlere güzel haberler vermeyi bekliyorum artık.hayırlısı.kaydirigubbakcemile3iyi nada çok sevindim tatlım.öpüyorum
burdayım ben canım
nasılsınız kızlar ben cok iyiyim şimdilik allaha sükür hiç farknda bile değilim hamişliğin cok az sabah bulantı oluyor onun dışında hersey eskisi gbi sizin nasıl gidio hayat
selam narencim nasılsın tatlımçok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına allah nazarlardan korusun sizleri.

iyi aksamlar benim fistiklarima, nasilsiniz bakim? okudugum kadariyla herkes iyi masallah hep böyle kalalim...
sükür kavusturana ya, bu site niye böyle ikidebir kapaniyo? ne gerek var? niye yapildiginida ögrenmek isteriz, veya kapatmadan bi deseler ya, kapatiyoz diye... ama olsun sonunda yine sizi buluyorum ya ooohh... :))
nilaycim kuzenim bugün eve cikmis, kalin bagirsaginda iltihap varmis, ilac kullaniyo simdi, biz ona zamaninda cok dedik, gögsünn altindaki migde, cöplük degil diye... eline geceni atiyo agzina, doymak bilmiyo oburumuz... :))
ben iyiyim kizlar, yanliz cok yorgunum, is yerinde cok yoruluyorum, evde kaldigim zamanlarimi cok özlüyorum coook... ama isten de cikamam suan.. biraz daha calisayim.. 2 saat önce eve geldim, yemek ye topla et dizi izle kulübü oku anca yazabiliorum..
cuma da dr umu bi arim bakim benim kan tahlilim ne oldu? ben tr deki gibi ayni gün ögrenilebiliyo zannetmistim :(( ama erken sanirim daha, eger varsa birsey suan 3+2 falan dir herhalde.. ayy insallah allahim insallahhh...belirti melirti de yok, sadece fena kasik agrim var, bicak saplaniyomus gibi, bi de ara ara is yerinde basim dönüyo ama bu cok fildir fildir olmamdan da olabilir.. yani varsa da tek belirtim kasik batmasi..yoksada napalim, birdahaki ay daha yogun calisiriz..biz 20. günden sonra calismalari biraktik kizlar, yorulduk galiba :))
tosbaam benim nasilsin? nasil gidiyo? haziran annelerindeki yemek listeni gördüm gecen gün, baya bi hosuma gitti, cok düzenli cok saglikli gözüküyo.. aferin sana..

selam nericim.geçmiş olsun kuzenine canım.aman dikkat etsin bundan sonra yediklerine.
benimde 1o gündür falan kasık ağrım vardı ama 2 gündür yok .noldu şimdi anlamadım.ama ben çok ağlak oldum ya .ota poka ağlar durumdayım.akşam heberlerini bile izleyemez durumdayım.adetim yaklaşıyo ondan oluyo.o galiba.hayırlsı hakkımızda.
senenin ilk karını gördünüz demek oh süper çok severim karda yuvarlanmayı,oynamayı.bizim izmirde hiç kar yağmaz.ben çok küçüktüm o zaman yağmıştı:(

merhaba hanımlar! her şey yolundadır umarım! bende bu akşam buzdolabımı temizledim!:hooray: ne sinir birşey olduğunu birkez daha anladım! Bu ara gün içerisinde çok uykum geliyor! sizce hamile olabilir miyim? Ne dersiniz?:CüvCüv:

ah canim sendede varmis biseyler ama iste fazla ümitlenmeyelim de, aglaklik bendede var canim (hep sulu gözüm ben) ona baglamiyorum o yüzden, ayy kiyamam yaa oluyorum hemen.
ama agrilar var yani yok degil, sanki oramda bisey sisiyo sonra sönüyo, bide bicak saplanmasi gibi bide adet olcakmisim gibi.. ne bülüüüm yaniii.. az kaldi canim az, sira bize geliyoo :)) cok sükür bu ay zaman cabuk gecti gibi, 8 günümüz kaldiii

evet ya, ilk karimiz geldi, bende cok severim, burda her sene görürürüz canim, magluuuuum.. her tarafimiz daglarla kapli :)) ama araba kullanamyi sevmem yani sabah araba temizlemesi, ekstra erken kalkt aman araba temizle aman yavas git kayma korkusu.. uykumdan oluyorum ayoooll :)

dun bi hamiş haberi daha aldımkzılar halamın kızı 6aylık evlı kazayla hmiş kalmış 2aylık faaln mış snaırm bıraz uzuldum ya eşimede sölemedim ama tıkandı bişiler bogazızma :(

elbettekı duyacagım böle haberler insnaalr yaaprkn bnden izn alack değillerya dimi :) ama cevremden olunca bıde bzıdne sonrakı evlleneler bunlar dun toparlayamıaıd knedımı bugn iiyidm çok skurde.kayınvalidem dun yemege cağırdı bende yanlzı takılmk isityorum dedim kırıdm kadıncagızı eşimin kardeşi hanımıda ordaydı.gitmedik biz buugn telde konuştuk kayınvalıdeyle mesafir gelcekmış bnde onalrı cagırcktım oglen caya misafir gelck deyınce benı nıye cagırmadın dedim dunde nkzıgınım dedi.sabah kadr uyuyamaıdm dedı.kadın bana kzıamadan ben başladım agalamya ben sana yapmıyorumkı dun morlaım bozuktu deidm anlattım.tutamadım kendımı aglamya başldım bukezde dedıkı simdi gercktende uzldum diye.onalra karsı hep guclu olmaya guclu görunmeye calışıyorum.diğer topıktende arkadaşlr bilirler hep olumlu düşünmeye calışıyorum ama kımızman kendıme söz geciremiyorum

iyi ggeceler kızlar nasılsınız ne oluyor bu siteye dünden beri giremiyorum moralim bozuk zaten kocam şehir dışına çıktı cuma günü gelecek ama gitti diye ağlıycam nerdeyse sinirlerim bozuldu günümde yaklaşıyor tabi onun stresi de var.:çok üzgünüm: neyse hepinizi öpüyorum özellikle hamiş arkadaşlar cici bakın kendinize.

dun bi hamiş haberi daha aldımkzılar halamın kızı 6aylık evlı kazayla hmiş kalmış 2aylık faaln mış snaırm bıraz uzuldum ya eşimede sölemedim ama tıkandı bişiler bogazızma :(

üzülme canım böyle haberleri hep alıyoruz seni çok iyi anlıyorum ALLAH BÜYÜK bizede sıra gelecek inşallah

canim kadri$cim bak yapma ama böyle, tabiiki duyacaksin öyle haberleri.. bende cok duyuyorum.. birde beni düsün bak anlatim azcik bende rahatlim. ben hamile kaldikdan sonra cevremde (cok yakin arkadaslarimdan) 4-5 tane daha hamis vardi, hepimizin arasi 2-4 hafta falandi herhalde, ilk ben doguracaktim, ama 38+4 haftalikken bebegimi kaybettim, benden sonrakilerin hepsinin saglikli ve cok tatli bebisleri oldu, ben hepsinin dogumuna gittim kendimi okadar cok kötü hissetsemde, ve her hastaneden ayrilisimda arabada hüngür hüngür agladim, cok kötü günler gecirdim, birde cok yakin oldugumuz icin hep birlikteyiz biz, bi gün birinin bebegi emekliyo, bi gün aguu diyo bi gün gülüyo.. cok mutlu oluyorum, bebislerin hepsi cok alisti bana, onlarla oynuyorum koklasiyorum konusuyorum banada sizin gibi güzel bir melek yollayin diyorum sizin bir sürü arkadasiniz var diyorum, uykunuzda sizin yaniniza geldikelrinde neriman teyzemede benim gibi tatli saglikli melek yolla de diyorum gülücükle karsilik veriyolar..ama ben ne kadar üzülsemde aglasamda bebegim geri gelmedi ama yenisi gelcek allahin izniyle.. ben buna coook inaniyorum, bu ay olmazsa birdahaki aylarda elbetteki olacak, cok sükür saglikliyiz, sadece hemen olsun istedigimiz icin olmuyo iste, kafamizda bitiyoruz biz. dün kizimizin mezar tasini siparis ettik, dogum gününde 6.12.08 de getircekler, icimize cok sindi, tasin üstünde ay var ve aya sarilan bi tane ayicik var.. halimize sükredelim kadriyecim nolur yapma böyle.. son günlerde seni cok karamsar görüyorum.. ne yapip ne edip kendine söz gecireceksin.. daha fazla yazip hamis arkadaslarimi üzmek istemiyorum sizleri cok seviyorum arkadslar.. ne kadar sanal alem deselerse desinler, budaki gercek dostluk bence..bu yazimla sizi üzdüysem affedin.. ama kadriye icin yazmak geldi icimden...

canım benımçok sğlasın tabıkı hepımdne daha kotusunu yasayanlrda var sen negzuel umutlusn böle bnde umutluyum aslında ama kımı zman kendıme söz geciremiyorum canımya.sanal olduguna ınanmıyorubne dostulumuzn elımi rabbaıme kaldırdıgımda sizleride anabliyosam bu doktluksnal değil arkadşalr yuregımzde bzım

herkeze slm ALLAHIN rahmeti üzerinize olsuncanlarım bu aralar canım pek bişe yapmak istemiyo sizin güzel sohpetlerinizi kaçırıyorum nasılsınz nerimancım kuzeninie çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum itap okumaya verdim kendimi
kasımda bakalım ne olcak listeye şöyle bi baktımda bende dahil çogu kişinin altı kasım yani haberleri hep beraber vercez birbirimize RABBİM saglıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize öpüyorumm sizleri canlarım görmedigim tanımadıgım güzel kalpli insanlarr seviyorumm ulenn sizleri:)

bide bişe sorcam kızlar fotoları nası ekliyosunuz bb niz kayıtlı degildir gibi bişe yazıyo
ve yeni gelen tüm arkadaşlara slm ve hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallahhh

ona acıklamyapılmışcnaım turkce akrkater kullanınca sanırmole yazıyouş yenı uyelık isteyindiye bişi okudmsanrım yonetıclıerdn bırne sor yonlendıırler seni

ona acıklamyapılmışcnaım turkce akrkater kullanınca sanırmole yazıyouş yenı uyelık isteyindiye bişi okudmsanrım yonetıclıerdn bırne sor yonlendıırler seni

sagol canım bi seneden fazla olcak bu sitedeyim daha pek bişe bilmiyorum nerden ne yapılıyo diye bakmadım teşekkürler

Back
X