canim kadri$cim bak yapma ama böyle, tabiiki duyacaksin öyle haberleri.. bende cok duyuyorum.. birde beni düsün bak anlatim azcik bende rahatlim. ben hamile kaldikdan sonra cevremde (cok yakin arkadaslarimdan) 4-5 tane daha hamis vardi, hepimizin arasi 2-4 hafta falandi herhalde, ilk ben doguracaktim, ama 38+4 haftalikken bebegimi kaybettim, benden sonrakilerin hepsinin saglikli ve cok tatli bebisleri oldu, ben hepsinin dogumuna gittim kendimi okadar cok kötü hissetsemde, ve her hastaneden ayrilisimda arabada hüngür hüngür agladim, cok kötü günler gecirdim, birde cok yakin oldugumuz icin hep birlikteyiz biz, bi gün birinin bebegi emekliyo, bi gün aguu diyo bi gün gülüyo.. cok mutlu oluyorum, bebislerin hepsi cok alisti bana, onlarla oynuyorum koklasiyorum konusuyorum banada sizin gibi güzel bir melek yollayin diyorum sizin bir sürü arkadasiniz var diyorum, uykunuzda sizin yaniniza geldikelrinde neriman teyzemede benim gibi tatli saglikli melek yolla de diyorum gülücükle karsilik veriyolar..ama ben ne kadar üzülsemde aglasamda bebegim geri gelmedi ama yenisi gelcek allahin izniyle.. ben buna coook inaniyorum, bu ay olmazsa birdahaki aylarda elbetteki olacak, cok sükür saglikliyiz, sadece hemen olsun istedigimiz icin olmuyo iste, kafamizda bitiyoruz biz. dün kizimizin mezar tasini siparis ettik, dogum gününde 6.12.08 de getircekler, icimize cok sindi, tasin üstünde ay var ve aya sarilan bi tane ayicik var.. halimize sükredelim kadriyecim nolur yapma böyle.. son günlerde seni cok karamsar görüyorum.. ne yapip ne edip kendine söz gecireceksin.. daha fazla yazip hamis arkadaslarimi üzmek istemiyorum sizleri cok seviyorum arkadslar.. ne kadar sanal alem deselerse desinler, budaki gercek dostluk bence..bu yazimla sizi üzdüysem affedin.. ama kadriye icin yazmak geldi icimden...