• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fundacım guzelım gecmıs olsun cok zordur tutulma agrısı dıkkat et canım kendıne
kızlar eskı sohbetlerımızı cok ozluyorum valla ama anlıyorumda cunku aramızda hamısler var onlara pek ıyı gelmez uzun sure pc basında oturmak neyse buda yetıyor en azından bırbırımızden haberımız oluyor

tabiki fundacım her zaman şükrediyorum zoru başardık eşim hayata tutundu bundan güzel mutluluk olurmu hiç yarın hastaneye kontrole gidicez inşallah kötü bişey demez doktor diye ümid ediyorum hastaneden sonra adliyeye gidicez ifade vermek için tek dileğim bunu bize yapanlar hem bu dünyada hemde öteki dünyada cezasını çeksin

burdayım ben canım
nasılsınız kızlar ben cok iyiyim şimdilik allaha sükür hiç farknda bile değilim hamişliğin cok az sabah bulantı oluyor onun dışında hersey eskisi gbi sizin nasıl gidio hayat
canım benimde sabah bulantılarım oluyor kraker yiyorum yataktan kalkmadan..
olsun bulantı falan önemli değil yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun...
kıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...

kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım çok giremiyorum artık özlüyorum sizleri..
sen nasılsın şeker topağım:)) naptın kendine sürekli iş yaparsan böyle olur..dikkat et kendine canımcım dinlen acık canına yazık...
herkese slmlar kızlar,aman da aman her siteye girişimde güzel haberler almak ne güzel yaaa.nilaycım cnm benim ya nasıl sevindim anlatamam gözün aydın arkadaşım.allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inşallah.tüm hamişlerimiz rahat sorurunsuz birer gebelik geçirirler inşallah.sıra kimde bu ay bakalım.ah canlarım yaa,herkes mutluluk haberlerini paylaşacak bigün umudumuzu yitirmeyelim hiç.topiğimizin maşallahı var yaniii.
ben arada girebiliyorum siteye.aylincim hamişlik nasıl gidiyo cnm,geçmişi çok okuyamadım da:utangac:
fundacım sanada geçmiş olsun cnm,aman dikkat et çok fena oluyo o tutulma ağrıları,sıcak havlu koy cnm sürekli biraz rahatlatır.
nihalcim eşine çok üzüldüm geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.rabbim önce sağlık versin herkese.
tubişim eşin ameliyat olmuş seninde,çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır.
yelizim sen nasılsın arkadaşım,çalışmalar bitti sanırım heyecanlı bekleyiş başladımı,hayırlısı olsun bitanem.allahım isteyen herkese hayırlı zamanda melekler nasib etsin.:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
bana gelince,ben bir hafta sonra kontrole gidicem kistim yok olduysa ilacı bırakcam inşallah tabii korunmayıdakaydirigubbakcemile2çok dua ediyorum kızlar inşallah küçülmüştür şu illet kist,terketsin beni.o zaman bende tekrar aranıza katılcam heyecanlı bekleyişleri bende yaşayabilcem inşallah.hepinizi öpüyorum.
canım çok teşekkür ederim darısı başına...
inşallah kistlerin yok olmuşlardır özlemcim..güzel haberlerle gel..
ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))

yaaa ne güzel bayılırım ben karlı havaya...keşke burdada yağsa..

sağolun kızlar,evet inşallah dediğiniz gibi kurtulurum kistten.
canlarım yaa valla çok özlemişim sizi.yelizcim haklısın cnm bende özlüyorum.
sitede yine problem var error veriyo ya da her sayfada üye girişi istiyo.valla bıktım sürekli giriş yapıyorum ama kapanıyo bi şekilde sayfa.
bu arada rejime başladık kocişimle bakalım kaç gün dayancaz-tatlicadiarzu-iyicene tombiş bi çift oldukkaydirigubbakcemile

kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda
nihalciim hoşgeldin canım..
tekrar geçmiş olsun.
inşallah bu kötü günler geride kalıcak, daha güzel haberler vericeksin bize.
öpüyorum canım..
özlemcim merhaba hoşgeldinn.ben gayet iyiyim, umarım sende kistinle ilgili güzel haberler alırsınn.
ben yarın gideceğim aylin hanıma, orda karşılaşırız belki birgünn.

hoşbulduk cnm,inşallah bebişinle ilgili güzel haberler verir aylin hanım yrn,kendinede bebişinede dikkat et arkadaşım.bu arada uzak kaldım ben buluşmalara filan kıskandım valla sizi:)[/QUOTE]
inşallah en kısa zamanda yine toplanırız hep birlikte..
yarın geliyim dr'dan hemen yazarım size..
slm kızlar nehabersınız

ozlemcım h.g. canım nasılsın ıfazla gormuyoruz senı ınsallah kıstın yokolmustur guzelım

aylıncım yarın guzel haberlerınızı beklıyoruz mınık tosbaanla (senın deyımınle)

nıhalcım sevındem canım eve cıkmanıza sen kocana ıyı bakar cabucak ıyılestırırsın bence acıl sıfalar
merhaba yelizcim. umarım büyümüştür minik tosbaam.
bakalım ne haberler vericem sizee..

Eminim Çoğunuz biliyordur ama ben gene de bilgilendirmek açısından özellikle hamile arkadaşlar okusun istedim.Ayrıca Aylincim teşekkür ederim.Bir arkadaşında eşi hastaymış ismini bilemedim şimdi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Gebelikte Asla Kullanılmaması Gereken İlaçlar (etken Maddeleri)

ACE inhibitörleri ve ARB'ler (Hipertansiyon tedavisinde)
- Alkol kullanımı (Fetal alkol sendromu)
- Talidomid
- Radyoaktif iyot (Tiroit fonksiyon testlerinde)
- CT (Bilgisayarlı tomografi) çekilmesi
- Radyasyon (Yüksek doz)
- Diazepam (Anksiyete ilacı) / Gebeliğin geç döneminde kullanılırsa, bebekte yorgunluk, aşırı tepki, titreme ve artan yeni doğan refleksleri görülür
Antibiyotikler
Kloramfenikol / Gri bebek sendromu, özel bir enzim eksikliği olan gebe veya kadınlarda alyuvarların parçalanması ile önemli derecede kansızlık
Flororkinolonlar / Eklem anormallikleri olasılığı (sadece hayvan deneylerinde izlenmiştir)
Kanamisin, streptomisin / Sağırlığa yol açabilecek kulak anomalileri
Nitrofurantoin / Özel bir enzim eksikliği olan gebe veya kadınlarda alyuvarların parçalanması ile önemli derecede kansızlık
Sulfonamidler, trimethoprim, sulfamethoxazole / Gebeliğin geç dönemlerinde kullanılırlarsa sarılık ve beyin hasarı olasılığı, Özel bir enzim eksikliği olan gebe veya kadınlarda alyuvarların parçalanması ile önemli derecede kansızlık
Tetrasiklin / Kemik büyümesinin yavaşlaması, dişlerde kalıcı sarı lekeler, bebeklerde diş çürüklerine yatkınlık, nadiren gebede karaciğer yetmezliği
Pıhtılaşmayı
engelleyen ilaçlar

Heparin / Uzun süre kullanılırsa, annede kemik erimesi ve pıhtılaşmayı sağlayan kan hücrelerinin azalması
Warfarin / Doğum defektleri, anne ve bebekte kanamaya meyil
Sara ilaçları

Karbamazepin / Doğum defektleri, eğer bebeğe doğumdan sonra hemen K vitamini verilmez ise kanamaya meyil
Fenobarbital-fenitoin / Karbamezapin'e benzer etkiler
Trimethadione / Düşük riskinde artış, yarık damak, kalp, yüz, el ve karın organlarında yüzde 70'e varan oranda sakatlık olasılığı
Valproate / Yarık damak, kalp, yüz, el ve karın organlarında yüzde 1 oranında sakatlık olasılığı
Antihipertansifler
Anjyiotensin-konverting enzim (ACE) inhibitörleri / Gebeliğin geç dönemlerinde alınırsa, bebekte böbrek hasarı, bebeğin suyunun azalması, yüz, eklem ve akciğerlerde sakatlık riski
Beta-blokerler / Bebekte kalp atımının yavaşlaması, kan şekeri düzeyinin düşmesi ve gelişme geriliği olasılığı
Thiazid diüretikler / Bebeğin kanında oksijen, sodyum, potasyum ve pıhtılaşma hücrelerinin azalması, gelişmenin yavaşlaması
Kemoterapi (Kanser) İlaçları
Aktinomisin, vinblastin, vinkristin / Sadece hayvan deneylerinde gözlenen doğumsal sakatlıklar
Busulfan, klorambusil, siklofosfamid, merkaptopurin, methotrexat, vinblastin / Alt çene kemiğinin gelişmemesi, yarık damak, kafa kemiklerinin gelişmemesi, omurga sakatlıkları, kulak defektleri, ayak anomalileri, büyümenin yavaşlaması
Ruh hâlini stabilize
eden ilaçlar

Lithium / Kalp anomalileri, kas gücünün düşmesi, beslenme bozukluğu, tiroit bezinin daha az çalışması, su zehirlenmesi
Steroid olmayan
antienflamatuarlar

Aspirin / Yüksek dozlarda alınırlarsa, doğumun başlangıcının gecikmesi, bebeğin dolaşım sisteminde bozukluklar, sarılık, nadiren beyin hasarı, anne ve bebekte doğum sonrasında kanama riski
Naproxen / Gebeliğin geç dönemlerinde alınırlarsa bebeğin suyunun azalması
Ağızdan kullanılan
şeker hastalığı ilaçları
Klorpropamid, tolbutamid / Yeni doğanda şekerin düşmesi, gebenin şeker düzeyini kontrolünün güçleşmesi ve Tip 2 şeker hastalığı olan kadınlarda gebeliğin erken döneminde kullanılırsa doğumsal sakatlıkların artma riski
Cinsel hormonlar
Danazol / Gebeliğin erken döneminde alınırsa dişi bebekte cerrahi düzeltmeyi gerektirebilecek kadar erkekleşme
Dietilstilbestrol / Bebekte rahim anormallikleri, âdet düzeni sorunları, kız çocuklarda vajina kanseri riski artışı ve erkek bebeklerde penis
Sentetik progestinler (doğum kontrol haplarında kullanılan düşük dozlar hariç ) / Danazole benzer etkiler
Cilt ilaçları Etretinat / Bebekte kalp anomalileri, küçük kulaklar, kafada su toplanması
Isotretinoin / Etretinata benzer etkiler, Zekâ geriliği, düşük riskinde artış
Tiroit ilaçları
Methimazole / Bebekte az çalışan veya büyümüş tiroit bezi, kafa kemiği anomalileri
Propiltiyourasil / Bebekte az çalışan veya büyümüş tiroit
Radyoaktif iyot / Bebekte tiroit bezi hasarı, ilk üç ayın sonuna doğru kullanılırsa, bebekte aşırı çalışan tiroit bezi ve bezde büyüme
Triioyodotironin / Bebekte aşırı çalışan tiroit bezi ve bezde büyüme
Canlı virüs aşıları
Kızamıkçık ve suçiçeği aşıları / Bebeğin aynı enfeksiyona maruz kalabilmesi

Aktüelden alıntıdır..

nerimamcım nuray benim adım hepimiz birbirimizle konuşunca karışıyo daha önce demiştim ama bende unutuyorum isimleri yazanlar iyi keşke beende ismimle alsaymışım üyelik hatırlarsan uvolasyon testi sormuştum bende sana markaları söylemiştim bide bi jel vardı pree seed diyee sor demiştim ordan hatırlarsın diye yazıyorum ee naptın kullanıyomusun ben bi türlü alamadım bakalım ilk hamileligimde kulanmıştım ama bu ayda olmazsa alcam artık öpüyorum seni kendine çok yi bak inşallahh güzel haberler verirriz zaten ben hamile kalırsam kimselere söylemiycem geçen sefer herekze dedim 5 haftalıktı düşük yapınca bu seferde tekrar tekrar herkeze anlatmak zorunda kaldım oyüzdenn bi tekk eşime VEE TABİKİ SİZLERE söylüycem inşallahhhh RABBİM hepimizin gönlüne göre versin bidaha yaşatmasın aynı şeyleri

kıslarrr herkese günaydın.
nilaycım aylincim hülyacım narencim güzel hamişlerim benim iyisiniz demi.yok bi yaramazlık
nihalcim siz nasıl oldunuz canım eşinin sağlığı ne durumda.toparlanabildimi biraz
tuğbacım eşin ameliyatını olmuş sanırsam geçmiş olsun.acil şifalar canım.
yelizcim ,anne funda,burcu,mehtap,zeynep ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah.kucak dolusu sevgiler...
kaydirigubbakcemile3

canım cok saol yok bişey sükür eşim görevde 2 hafta sonra kontrole gitcez oda gelmiş olacak o zamana kadar inş
sizler nasılsınız kızlar
fundacım gecmiş olsun kas gevşetici kullan istersen faydası oluyor

günaydın kuzucuuum.nabersin.ben pek iyi değilim.tutuldum dün.boynum kolum sırtım kütük gibi oldum .üstümü başımı bile bahadır giydirdi.of ilaçda kullanamıyorum.çok ağrım var ya.

oyy canim benim cok cok gecmis olsun, hareket iyi gelir diye biliyorum bende, birde küvete sicak su doldur uzan icine, hem rahatlatir.. ben bayilirim, su soguyana kadar kitap okurum orda:)) keyif beniiim caniiimsırnaşık şey

günaydıııın nerimancım.nasılsın canım.oynadın mı kartopu bakiiiimsırnaşık şey

kiz kartopu oynayabilecegimiz kadar yagmadi, bugün ise giderken biraz fotograf cektim, yarin is cikisi eklerim artik... bu aksamda yagmur basladi yine, kar mar kalmadi..:((

kızlar ben geldim nasılsınız eşim hastaneden çıktı şimdi daha iyi ama tabiki eskisi gibi değil karnında tam 42 dikiş var kocamanda bi delik var içi gözüküyo yaranın kapanması aylar sürer ne diyim allah yardım etsin çok zor şeyler yaşadıkhalada yaşıyoruz tabiki allahıma şükürler olsun en azından yanımızda

canim nihalcim yaa, tekrar büyük gecmis olsun.. allah korumus vallah, allah esini sevdiklerine bagislasin.. :Saruboceq: insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusur..amiiin

canım benimde sabah bulantılarım oluyor kraker yiyorum yataktan kalkmadan..
olsun bulantı falan önemli değil yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun...

ben iyiyim canım çok giremiyorum artık özlüyorum sizleri..
sen nasılsın şeker topağım:)) naptın kendine sürekli iş yaparsan böyle olur..dikkat et kendine canımcım dinlen acık canına yazık...

canım çok teşekkür ederim darısı başına...
inşallah kistlerin yok olmuşlardır özlemcim..güzel haberlerle gel..

yaaa ne güzel bayılırım ben karlı havaya...keşke burdada yağsa..

caniiim, insallah migde bulantilar en kisa zamanda gecer. sabah kraker le yatakdan kalkman iyi olmus..buralara gelmek insallah nasip olur nilaycim da görürsün, kisin buralar bembeyaz olur, kayaga gideriz beraber, yürüyüsler yapariz.. ahhh aahhh

nerimamcım nuray benim adım hepimiz birbirimizle konuşunca karışıyo daha önce demiştim ama bende unutuyorum isimleri yazanlar iyi keşke beende ismimle alsaymışım üyelik hatırlarsan uvolasyon testi sormuştum bende sana markaları söylemiştim bide bi jel vardı pree seed diyee sor demiştim ordan hatırlarsın diye yazıyorum ee naptın kullanıyomusun ben bi türlü alamadım bakalım ilk hamileligimde kulanmıştım ama bu ayda olmazsa alcam artık öpüyorum seni kendine çok yi bak inşallahh güzel haberler verirriz zaten ben hamile kalırsam kimselere söylemiycem geçen sefer herekze dedim 5 haftalıktı düşük yapınca bu seferde tekrar tekrar herkeze anlatmak zorunda kaldım oyüzdenn bi tekk eşime VEE TABİKİ SİZLERE söylüycem inşallahhhh RABBİM hepimizin gönlüne göre versin bidaha yaşatmasın aynı şeyleri

canim benim hatirliyorum sadece ismini unutmustum..:utangac:ben ovulasyon testini de kullandim pre seed i de kullandim, adam numunelik verdi bi tane tüp dü, bi kere kullandim yanii.. bakalim hayirlisi, ama iste günler de bi aksaklik oldu, bu ay olmamis olabilir.. heyyt bee cümleme bakarmisiniz, amma zorlandim sırnaşık şey yani 18.gün yumurtladim ama o gün iliski oladi, en son 16.gün olmustu ve 19. ve 20. gün... yani hayirlisiysa olmustur, yoksada bisey olmaz yani napalim :Saruboceq:
bende kimseye söylemeyi düsünmüyorum, 2 arkadasima esime vee siiizeeeeeee

ben geldim kimseler yok nerdesiniz kızlar?

ben geldim nilaycim ama gec geldim kimse yok galiba.. zaten bende yorgunlukdan dökülüyorum fazla kalamayabilirim... bi dus alip yatarim sabah 7 de is basi yapcam kafamçokkarıştı
ama öglene kadar allahtan..evdeki islerimi anlatsam gülersiniz...
cok cok öpüyorum güzel fistiklarim benim..

ha birde en büyük haberi demedim... kizlaaarr SIKI DURUN: BURDA KAR YAGIYOOOOOOOOO...JUPPIIIIIII... isten bi ciktim etraf bembeyazdi, önce güzelcene arabami temizledim :)))
ahh canııım ne güzel ya bende bayılırım kara inşş burdadayağar bol bol kar.nerimancım inş bu ay tutturmuşsundur bebişini.
elbettekı duyacagım böle haberler insnaalr yaaprkn bnden izn alack değillerya dimi :) ama cevremden olunca bıde bzıdne sonrakı evlleneler bunlar dun toparlayamıaıd knedımı bugn iiyidm çok skurde.kayınvalidem dun yemege cağırdı bende yanlzı takılmk isityorum dedim kırıdm kadıncagızı eşimin kardeşi hanımıda ordaydı.gitmedik biz buugn telde konuştuk kayınvalıdeyle mesafir gelcekmış bnde onalrı cagırcktım oglen caya misafir gelck deyınce benı nıye cagırmadın dedim dunde nkzıgınım dedi.sabah kadr uyuyamaıdm dedı.kadın bana kzıamadan ben başladım agalamya ben sana yapmıyorumkı dun morlaım bozuktu deidm anlattım.tutamadım kendımı aglamya başldım bukezde dedıkı simdi gercktende uzldum diye.onalra karsı hep guclu olmaya guclu görunmeye calışıyorum.diğer topıktende arkadaşlr bilirler hep olumlu düşünmeye calışıyorum ama kımızman kendıme söz geciremiyorum
kadriyecim üzme kendini bu kadar MEVLAM hayırlısıyla sanada verecektir zamanını bekle sabırla canım.

nihal hadi gözün aydın canım.eşin evinize gelmişya sen ona daha güzel bakar çabucak iyileştirirsin ALLAHIN izniyle.eşini bu hale sokanlarda elbet cezasını çekecektir her iki dünyadada. tubiş canım eşin ameliyat olmuş ALLAHacil şifalar versin canım. hamişlerim nasılsııınıııız?kendinize dikkat edin canlarım.fundaaa sanada geçmiş olsun datluuuum kas gevşetici kullan canım gerçekten çok faydası oluyor. kısssssslaar hepinize iyi geceler tatlı rüyalaaaar.

slm herkese; ben yeni katıldım aranıza size iyi haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bugün bebişim kontrolleri vardı durumlar iyi değil çok mutsuzum düşük veya bo gebelik dediler ilk bebeğim olacaktı çok korkuyorum bana bişeyler söylermisiniz

canım allahdan hayırlısını iste herşeyde bi hayır vardır bi ayettede dediği gibi her şer sandığın hayır her hayır sandığında şer olabilir bu yüzden sen allaha dua et herşeyin hayırlısını versin genede söylüyorum inşallah çookk sağlıklıdır bebeğin hayırlısı buysa eğer allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin ama istemediğin durum olursada hiç üzülme allah sana en hayırlısını vericek canım kendini sakın yıpratma

kızlar herkeza günaydın kızlar malum anca kendime gelmeye başladım aylincim nilaycım çoookk tebrik ederim canlarım benim biraz geç oldu ama inanın burnumun ucunu bile görücek halde değildim hülyacım senide unutmadım canım inşallah hepiniz peş peşe sağlıklı yavrularınızı doğurup kucağınıza alıcaksınız inşallah hepside sizlere hayırlı evlatlar olurlar

fundacım benimde belimde sorunlar var benimde tutulur ayıptır söylemesi tuvalete bile oturamaz hale gelirim bazen kas gevşetici haplar çok kötü yapıyo insanı resmen sarhoş gibi oluyosun ama napcan eğer hamilelik şüphen yoksa ağrı kesici iğneler var içinde kas gevşeticide bulunan bi dene istersen yada acile git ben acile gitmiştim iğne yaptı doktor yarım saate kadar rahatlıcan dedi gerçektende rahatlattı çok iyi geldi istersen git bi acile

tubacım çok geçmiş olsun eşin nasıl oldu canım

herkese iyigünler kızlar, a a a kimsecikler yok.neyse olsun bekliyorum buralardayım ben,siteyi yeni yeni keşfediyorum ya,pc başına bi oturuyorum kalkamıyorum bi daha.eee herkes nasıl bakalım bugün.burda hava müthiş kızlar,ama evden dışarı çıkmak zoruma gidiyo,yalnız hiç takılamam,kocişi beklicez artık.hamişlerim bol bol temiz hava alın,beslenmeye dikkat ediyosunuz dimi sütü de ihmal etmeyin.ya bu arada bişi sorcam folik asite ne zaman başladınız siz bende başlayayım diyorum ama önce dktora gidip sorcam tabi.

slm herkese; ben yeni katıldım aranıza size iyi haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bugün bebişim kontrolleri vardı durumlar iyi değil çok mutsuzum düşük veya bo gebelik dediler ilk bebeğim olacaktı çok korkuyorum bana bişeyler söylermisiniz

cnm çok üzüldüm,hepimiz yaşadık o kötü zamanları ama bak atlattık hatta hamişlerimiz bile var aramızda.allah herşeyin hayırlısını verir bunu aklından çıkarma,tabiki kolay değil bizden başka seni bu kadar çok kimse anlayamaz sanırım,ama ümidinide yitirme sakın.ikinci bebeklerimiz daha sağlıklı olacak inşallah:ecrin_bebek:bizde annelik duygusunu yaşayacağız inşallah.allahım hayırlı zamanlarda versin cnm.
eşinle birbirinize tutunarak bu kötü zamanı atlatabilirsin ancak,erkekler bu konularda daha hassas oluyolar.toparlanmaya bak canım,önünüzde koca bir maraton var bunu unutma.a.s.

kaç haftalık hamiştin canım sen ne zaman gittin dr a baka dr a da git bence

HAYIRLI CUMALAR HERKESE bugün dua edelim birbirimize inşallah.Arkadaşlar adetime daha 3 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım ama moralim bozuldu ya negatif çıktı silik te olsa bişeyler çıkar diye umut ediyordum çıkmadı sıkıntımdan mideme ağrı girdi eşiminde moral gitti ben fazla belli etmek istemiyorum erken ondan çıkmamıştır diyorum ama canım sıkıldı yani şimdi kızıyorum kendime yapmasaydım diye ne biliyim belirtiler var gibiydi ondanda umutlandım ama çıkmadı ya

canım hemen umutsuzluğa kapılma bencede başka bir doktora git inşallah kötü birşey olmaz.Allah hayırlısını versin

merhabalaarr.
neler var neler yok bakalıımm.
herkesin keyfi yerinde mii??
biraz önce dr'dan geldik, bebişimizin kalp atışları başlamış. pıtır pıtır atıyo tosbaamın kalbi..
Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.
rahimin içinde 1-2 damla kan damlası varmış, bebişin yanında duruyo, bebiş yerleşirken kanatmış olabilirmiş. dışarıyada gelebilir dedi dr'um yada orda kuruyup gidebilirde dedi. progestan içiyorum haftaya tekrar bakacağız, bu hafta hep istirahat etmem gerekiyormuşş..
işte böylee, Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsinn.

HAYIRLI CUMALAR HERKESE bugün dua edelim birbirimize inşallah.Arkadaşlar adetime daha 3 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım ama moralim bozuldu ya negatif çıktı silik te olsa bişeyler çıkar diye umut ediyordum çıkmadı sıkıntımdan mideme ağrı girdi eşiminde moral gitti ben fazla belli etmek istemiyorum erken ondan çıkmamıştır diyorum ama canım sıkıldı yani şimdi kızıyorum kendime yapmasaydım diye ne biliyim belirtiler var gibiydi ondanda umutlandım ama çıkmadı ya

canım hemen umutsuzluğa kapılma bencede başka bir doktora git inşallah kötü birşey olmaz.Allah hayırlısını versin

canım hiiç üzülme daha adet olmadın bile. adete 3 gün kala yapılan idrar testine güven olmazki tatlım..
bozma moralini adet gününü bekleyelim, umarım bu ay gelir minikin.. :1hug:

Back
X