• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyi akşamlar kızlar size güzel haberlerim var bugün reglimin geciktiği 6. günüydü test yapmak için korkuyordum ama bugün yaptım arkadaşlar ve sonuç pozitif HAMİLEYİM :CüvCüv:ve çok heyecanlıyım MUCİZEM GELİYOR Rabbime hamdüsenalar olsun Rabbim isteyen herkese ve sizlerede en yakın zamanda versin hayırlısıyla.:sm_cool:
canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun.. benden sonra sen geldinkaydirigubbakcemile5
bakalım sıra kimde?

canım bu aralar aekadaşlar pek giremiyolar .çok sevindim canım ya.ilk dr kontrolünüzde hayırlı haberler alırsın inşallah canım.
valla böyle hamiş haberleri duydukça çok heyecanlanıyorum.bizler içinde dua edin arkadaşlar.hamilelerin duası kabul olurmuş.rabbim sağlıklı,hayırlı evlar nasip etsin
.

ahh canım etmezmiyim hep dua ediyorum sizler için sırayla hepiniz kalacaksınız ne güzel her ay hamiş haberleri alıcaz...:ecrin_bebek:

aylimcim su böreğeeeeem
gelmedin mi daha eve yaw.yeğenimin haberlerini bekliyorum halaa.
amanıın su böreğide dermiş bana:))
canım beniimm, sen beni merak etmişsiin keşke mesaj falan yazsaydım sana.
biz dün dr'dan çıkınca karşı tarafa geçtik, arkadaşımıza gittik.. gece çok geç saatte döndük eve..
dr ters bişey söylemedi, herşey güzel gidiyor şlimdilik.
12. haftayıda bitirsem birazdaha rahatlıcam...

iyi akşamlar kızlar size güzel haberlerim var bugün reglimin geciktiği 6. günüydü test yapmak için korkuyordum ama bugün yaptım arkadaşlar ve sonuç pozitif HAMİLEYİM :CüvCüv:ve çok heyecanlıyım MUCİZEM GELİYOR Rabbime hamdüsenalar olsun Rabbim isteyen herkese ve sizlerede en yakın zamanda versin hayırlısıyla.:sm_cool:
tebrikleri denizcimm.
ben sana deniz diyorum ama ismin deniz mi şekercim...
Allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin..

canım bu aralar aekadaşlar pek giremiyolar .çok sevindim canım ya.ilk dr kontrolünüzde hayırlı haberler alırsın inşallah canım.
valla böyle hamiş haberleri duydukça çok heyecanlanıyorum.bizler içinde dua edin arkadaşlar.hamilelerin duası kabul olurmuş.rabbim sağlıklı,hayırlı evlar nasip etsin
.
canım hep dualarımdasınız, inşallaah güzel haberler alıcaazz..

gittim tatlım gördük kesemizi..
cuma günüde kalp atışlarını duyucaz inşallah..
sen nasıl oldun hülyacım bulantıların devam ediyormu?
nilaycım nasılsın tatlımmm??

yelizcim moralin bozukmuş biraz olsun takılacak şeyler değil bunlar, dert ararsan çoook çıkar onun gül geç canım..
tubiş sen nerelerdesin bakim, geçmişide okumadım gerçi.
son 2 sayfada yoktunda ondan sordum...

kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum öpüyoruuuuuuumm:)))

aylıncım canım ansıslınz ansıl gidiyo hersey yolunda dımı buaar pek giremiyorum nete bıde gecenelrde kk da bozuktuya oyzudn de pek takılamadım nasıslın.bizde calışmaalr suruyo.ama artık ben ıyıce boşladım ya.hayalını bıle kurmk istemiyorum halalrımde bı bbek yok artık takınchayal edınce daha da kotu oluyorum yanı anı yaşıyoruz kocişimle.evimize yenibiler alıyoruz biiler yapıyoruzöle işte.bide okul çıktı başıma açıkogretıme yazıldım calışmadıgım için vicdan azabı duyuyorum ama içimdnede gelmıyo hergun bişiler cıkıyo

aylıncım canım ansıslınz ansıl gidiyo hersey yolunda dımı buaar pek giremiyorum nete bıde gecenelrde kk da bozuktuya oyzudn de pek takılamadım nasıslın.bizde calışmaalr suruyo.ama artık ben ıyıce boşladım ya.hayalını bıle kurmk istemiyorum halalrımde bı bbek yok artık takınchayal edınce daha da kotu oluyorum yanı anı yaşıyoruz kocişimle.evimize yenibiler alıyoruz biiler yapıyoruzöle işte.bide okul çıktı başıma açıkogretıme yazıldım calışmadıgım için vicdan azabı duyuyorum ama içimdnede gelmıyo hergun bişiler cıkıyo

merhaba kadriyecimm.
ben iyiyim teşekkür ederimm.
seninde biraz rahatlamış gördüm sevindim canım.
inan aklın rahat olursa kendini çok fazla sıkmazsan gelir bebişin, geldi birkere biliyosun , yine olucak inşallah.
doğru zamanı beklemek önemli..
kaydirigubbakcemile5

evtcanım arada moralım bozulsa da umidimi hıç kaybetmeıdm bua ay olamzsa diger ay bu yıl olmassa diger yıl olucak inş rabbım musade edicek ama bzıden sabır beklıyo sadece

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçiririz sonunda da minik mucizelerimize kavuşuruz hayırlısıyla.buradaki tüm arkadaşların da güzel haberlerini alırız inşallah

hihoyyytseni kutluyorum! denizcim! allah herkese bu sevinci nasip etsin, hamilelerin duası kabul olur sende buradaki bütün arkadaş için dua et canım!hihoyyytkaydirigubbakcemile4:lepi:

:delphin:gecikmenin 1. günü adet belirtileri hem var hem yok! bende merak ediyorum sonucu, geçen ay 5 gün gecikme olmuştu o yüzden 1 hafta beklemeyi düşünüyorum, inşaallah herkes için hayırlısı olur!:delphin::uhm:

pazar günü bizim kızlar gelmiyorlar nerdesiniz fundacım gelmedin bugün gezmişsindir yorulup uyumuşsundur bu saatte..
tubiş merak ettim seni sen nerelerdesin gülüm?
aylinim ben iyiyim tatlım sen nasılsın çok sevindim nbebişin iyiymiş inşallah bende kalp atışını duysam rahatlıycam..

hihoyyytseni kutluyorum! denizcim! allah herkese bu sevinci nasip etsin, hamilelerin duası kabul olur sende buradaki bütün arkadaş için dua et canım!hihoyyytkaydirigubbakcemile4:lepi:

canım çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin Hadi bakalım bu ay senin de güzel haberlerini bekliyoruzyerimseniben

iyi geceler kizlar, yaa ne oldu topigimize nazarmi degdi yoksa? nerelerdesiniz? ben isten geldim hemen bi size bakim dedim ama kimsecikler yok.. bugün öglen saat 3 gibi benimkiler tesrif etti, vatana millete hayirli ugurlu olsun..ee ne var ne yok? fundacim senin adina coook sevindim, bende senin gibi oluruna birakiyorum, cünkü olmasa birinciye hamile kalamazdik dimi ama? olcak olcak bir gün olacak.. ve o gün cooook yakin insallah. bu ay biz ara veriyoruz gibi cünkü ben yumurtlama dönemimde tr de olacam, ama o günlerin haricinde hamis kalirsam da olur yani. yoksa araliga kaliyo, o ayda olmazsa ocak da dr a gitmeyi düsünüyorum.. bakalim hayirlisi olsun
sorma canım bende gıremedım kac gundur,kuzenım geldı onla dvd falan izledık sonra gezdık derken ogun gıremedım ertsı 2 gunde annemde kaldık,hanım gezıye gıttıde konyaya kaydirigubbakcemile3 kardesım evde yalnız dıe annemde kaldık annemdede internet yok ondan gıremedım.kızlarda gıremedı galıba evet topiğimiz cok garıp kalmıs huuu kızlar nerdesınız??????????
slm kızlar nasılsınız hepınıze ıyılık saglık huzur mutlulk dılıyorum
ben ıkı gundur ugrayamadım bıraz problemlerım vardı canım cok sıkkın suan anlatayım sıze
gecen hafta carsamba yatak odası ıcın uclu yolluk aldım royal halıdan su shaggy olanlardan
bırkac gune kadar gonderırız dedıler hergun benı evde bekletıp gondermedıler 8.gun geldı ama eksık geldı canımızı cok sıktılar ve serınce hıc hos durmadı orada gordugum gıbı degıldı hıc sevmedım
dun sabahı zor ettım hıc uyuyamadım sabah once bankayı aradık ıade edebılımıyız dıye cunku karttan cektırmıstık aldıgımız yere gıttık gerı vermek ıstedıgımızı soyledık neyse kız sabah mahmurlugundan olsa gerek tamam dedı ve ıslemlerı yaptı eve geldık kız arar patron kızmıs ıade alınmıyormus tekrar satmak ıstedı ama kabul etmedım dun aksama kadar aradı ama benı ıkna edemedı bızde aksam baska bır yerden hem daha guzel ve kalıtelı saf yun hemde daha ucuza aldık
gelelım dıger meseleye kızlar

yarın esımın kızkardesının dugunu var adana da ben esımın aılesıyle cok yakın degılım uzun zamandır gorumuyoruz hıc gıtmek ıstemıyorum cunku ben bebegımı kaybettıgımde falan hıc aramadılar benı
o yuzden cok kırgınım ve dugune de arayıp davet etmedıler esım tutturdu gıdelım dıye ve dun soyledı benı zorlamıyor ama gıtmek ıstedıgınıde soyluyor esım ıcın katlanacam artık hıc bır hazırlıgımda yok nasıl yapcam bılmıyorum aksam yola cıkacaz
bır kac gun ugrayamam kızlar kendınıze dıkkat edın hepınızı opuyorum
:uhm: valla canım ben olsam istenmeyen yere gıtmem ama eşimide yalnız bırakmamak adına ne yaprdım bılmıyorum.neyse inşallah hersey yoluna gırerde kırgınlıklarınız biter.onlar cok ayıp etmıs ama ne yapcan buyukluk sende kalsın canım :1hug:
iyi akşamlar kızlar size güzel haberlerim var bugün reglimin geciktiği 6. günüydü test yapmak için korkuyordum ama bugün yaptım arkadaşlar ve sonuç pozitif HAMİLEYİM ve çok heyecanlıyım MUCİZEM GELİYOR Rabbime hamdüsenalar olsun Rabbim isteyen herkese ve sizlerede en yakın zamanda versin hayırlısıyla.:sm_cool:
amanı9nnnn bu ne süper bı haber böyleeee :dance::dance::dance: ayy cok sevındım canım yaaa anlatamam nası sevındım nası sevındım.hadı hayırlı olsun Allah 9 ay sonunda kucagına almayı nasip etsın canım valla cok sevınclıyım ya.herkez sırayla hamıs haberlerını alıyo huuu kızlar sıra bize gelıyo galıba,aralıktada bız haykırırrız burdan hamıs oldugumuzu inşallah....
amanıın su böreğide dermiş bana:))
canım beniimm, sen beni merak etmişsiin keşke mesaj falan yazsaydım sana.
biz dün dr'dan çıkınca karşı tarafa geçtik, arkadaşımıza gittik.. gece çok geç saatte döndük eve..
dr ters bişey söylemedi, herşey güzel gidiyor şlimdilik.
12. haftayıda bitirsem birazdaha rahatlıcam...

tebrikleri denizcimm.
ben sana deniz diyorum ama ismin deniz mi şekercim...
Allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin..

canım hep dualarımdasınız, inşallaah güzel haberler alıcaazz..

nilaycım nasılsın tatlımmm??

yelizcim moralin bozukmuş biraz olsun takılacak şeyler değil bunlar, dert ararsan çoook çıkar onun gül geç canım..
tubiş sen nerelerdesin bakim, geçmişide okumadım gerçi.
son 2 sayfada yoktunda ondan sordum...

kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum öpüyoruuuuuuumm:)))
canımcım yoktum bı kacgundur kuzenım geldı onla dvd falan izledık sonra gezdık derken o gun gıremedım ertesı 2 gunde annemde kaldık,hanım gezıye gıttıde konyaya kaydirigubbakcemile3 kardesım evde yalnız dıe onla kaldık annemdede internet yok ondan gıremedım.ee sen napıyon tatlım mıde buklantısı falan varmı?bu arada artık pc sın geldımı özledık valla.
bütün hamişleri kutluyorum! benim de günüm geçti hala kırmızı kart yok! bakalım ne olcek bu işin sonu!:CüvCüv::emir_bebek:
ayy canım 6.hamısde sen olursun inşallah,hadı bakalım hamıslerımız coğalıyo artık
pazar günü bizim kızlar gelmiyorlar nerdesiniz fundacım gelmedin bugün gezmişsindir yorulup uyumuşsundur bu saatte..
tubiş merak ettim seni sen nerelerdesin gülüm?
aylinim ben iyiyim tatlım sen nasılsın çok sevindim nbebişin iyiymiş inşallah bende kalp atışını duysam rahatlıycam..

canımcım yoktum bı kacgundur gıremedım,sen napıyosun bakalım,hala uykuya meğilin devammı,muhtemelen progestan yapıyodur gunde 6 tane tabı bunyeye uyku yapar illakı.amannn hersey bebıs için deme kuzu.uyda bebıs buyusun

ayyy kızlar günaydın herkez uyuyomu yahu,nerdesınız hatunlarrr,neyse kuzular ben temızlık yapcam bugun hava cok guzelken şu camlarımı sileyım perdelerı falan yıkayayım aksama üstü görüşürüz işlerim biterse tabıı :))) hadı kızalr ben yıne arada kacamak yaparım siz burdaysanız.öpüyom sizi

buaarada inşallah daha cok arkadasımız eklenır ve bırbırımızden destek alarak hamişlik yolumuzda ilerleriz.ben aksama 7de gelıcem.eklenen olursa şimdiden hoşgelsin diyorum .... cok cokk öpüyorum hepinizi
dualarımız bigün kabul olcak inşall. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı bebiş verir inş...........

bende bebeğimi kaybedeli 15 gün oldu henüz 4 haftalıktı 7 mm
çok zor geçen bir süreçti allah kimseye yaşatmasın
şu an çok korkuyorum yeniden hamile olmaktan
sanki suçluymuşum gibi onu içimde tutamamışım gibi hissediyorum
kafam allak bullak
yeniden hazır hissetmem olanaksızmış gibi
oysa öylesine hazrdım ki anne olmaya
öyl eçok istemiştim ki :emir_bebek:

kafam allak bullak
geçmiş olsun canım .korkma hayatım hep iyi düşün hem ne demek o öyle burada suçlu olan hiç kimse yok ki.herşey allahtan olcakla öleceğin önüne geçilmiyo hayatta.hayırlıs böyleymiş dmek ki.mesela ben daha önce adet olamzdım ama kürtajdan sonra herşey düzeldi yaşadığın şer hayır oldu bana.bunu yaşamam gerekiyomuş demk ki.
umarım bundan sonra herşey daha iyi olur bizler için ve hep güzel şeyler için akar gözyaşlarımız .sevgileeer

kafam allak bullak

canım gecmıs olsun ama böyle karamsarlıkla olmaz,maalesef bu topiktekı butun arkadaslarımız bu talıhsız olayı yasadı ama herkez tekrar hamıle kalmak için resmen butun herseyini vermeye hazır.biz korkularımızı bı durak gerıde bıraktık ve yenı umutlarla guzel günlere kosuyoruz.ilk zamanlar bende cok üzüldüm bırdaha asla yapamam sandım neden düştü keske daha dıkkat etseydım falan dedım kendımce ama aslında sadece herseyde bı hayır oldugu gercegı hep karsıma cıktı.benımde 7 haftalıktı melegım daha buyuyemeden gıttı oysa bende cok sevınmıstım ve isteyerek olmustu.ama tutunamadı inşallah bırdaha tekrar hamıle kalırız ve sorunsuz bır 9 ay sonunda hepimiz saglıkla ve hayırlısıyla mınıklerımızı kucaklarımıza alırız.dua edip beklemelıyız Allah ım hayırlısıyla gönndercek meleklerımızı bıze.umudunu hıc kaybetme lütfen,gercekten umut insanı baglayan teksey 3 aydır var bu topiğimiz ve bu 3 ay içinde 5 tane arkadasımız tekrar hamıle kaldılar bıle.şuan o heycanı tekrar yasıyorlar inşallah bu bizede nasip olcak inşallah......

teşekkür ederim minikkelebek. canım inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcaz burada hamiş olmayan kalmayacak seneye de inşallah bebişlerimizi konuşucaz bu günleri hatırlayıp gülücez

Back
X