• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
burko...........................24 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
gül84...........................12 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
yaprak57.....................
sumy.........................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü hamiş nilay:nazar:
denizinsesi...........beşinci hamiş :nazar:
alacalale...............altıncı hamiş :nazar:

slm kızlar nasılsınız benim durumlar aynı kalkamıyorum kusuyorum annem geldi memleketten bana bakmak için bilgisayarada oturamıyorum daha çok kusasım geliyo herkeze çok selam lar hepinizi çok öpüyorum

ahh canım ya dakkat et kendine..sende yakında öğreniceksin cinsiyetini ne güzel..
benimde pc ye baktıkça başım daha çok dönüyor..

karamelek.................... 11 aralık
gül84...........................12 aralık

kızlar benım adet ilacın bıtımınden sonra 11.gunde geldı gonaphen kullandım bugun bıttı
yarın dr.a gıdıce yumurta takıbı ıcın bakalım olmus mu yumurtlama
acıkcası bu ay hıc ıcımden gelmıyor dr.a falan gıtmek zaten esımlede aramız bozuk
bu ay benden ıs cıkmaz kızlar dıyım sıze
adet tarıhımı de ekledım

Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık

kızlar benım adet ilacın bıtımınden sonra 11.gunde geldı gonaphen kullandım bugun bıttı
yarın dr.a gıdıce yumurta takıbı ıcın bakalım olmus mu yumurtlama
acıkcası bu ay hıc ıcımden gelmıyor dr.a falan gıtmek zaten esımlede aramız bozuk
bu ay benden ıs cıkmaz kızlar dıyım sıze
adet tarıhımı de ekledım

yelizcim hadi bakalım yumoşlar büyümüştür umarım.bende buğün gittim dr.benim yumoşlar hiç büyümemiş.bit gibi yerinde duruyolar.cuma günü yine çağırdı bakalım o zamana kadar bi gelişme olcak mı benim yumoşlarda

yelizcim hadi bakalım yumoşlar büyümüştür umarım.bende buğün gittim dr.benim yumoşlar hiç büyümemiş.bit gibi yerinde duruyolar.cuma günü yine çağırdı bakalım o zamana kadar bi gelişme olcak mı benim yumoşlarda

canım sen ılac falan kullanmısmıydın ama daha 4 gun var cuma ya kadar buyur
bence hamıs lıstemız yavas yavas cogalıyor hadı bakalım hayırlısı
eeeeeeee artık sıra bızlerde kızlar elınızıden gelenı ardınıza koymayın bakım Şeniz

slm kızlarr ne güzel bayadır giremiyorum 6 hamişimiz olmuşş harika rabim saglıklı hayırlı evlat eylesin inşallah hepimiz listenini altında oluruz inşallah en kısa sürede ALALHA emanett olunn

bişe degıl canım kaydirigubbakcemile3 sendemı düşük yaptın tatlım

Evet canım. 8 eylülde düşük yaptım. yaklaşık 7 haftalık hesapladığım bebişim ultrasonda 5,5 haftalık görünüyordu. kürtaj olmadım ve üzerine 2 sefer adet gördüm. adetlerim aynen düşükten öncekiler gibi 27 günde bir ve her zamanki yoğunlukta geldi. ben de artık denemelere başlayayım dedimkaydirigubbakcemile2

canım sen ılac falan kullanmısmıydın ama daha 4 gun var cuma ya kadar buyur
bence hamıs lıstemız yavas yavas cogalıyor hadı bakalım hayırlısı
eeeeeeee artık sıra bızlerde kızlar elınızıden gelenı ardınıza koymayın bakım Şeniz

yok canım ben kullanmadım ilaç falan benim tedaviyi erteledik ocak ayına.şimdilik oluruna bıraktık.daha 4 gün var tabi belki büyür.zaten büyümüyosa da anlaşılcak ki tedavisiz olmuyo bu iş.

Evet canım. 8 eylülde düşük yaptım. yaklaşık 7 haftalık hesapladığım bebişim ultrasonda 5,5 haftalık görünüyordu. kürtaj olmadım ve üzerine 2 sefer adet gördüm. adetlerim aynen düşükten öncekiler gibi 27 günde bir ve her zamanki yoğunlukta geldi. ben de artık denemelere başlayayım dedimkaydirigubbakcemile2
gecmıs olsun canım.benımde 7.5 haftalıktı ama ultrasonda hıc öyle gözükmüyodu senağlama zaten bı kesesı vardı kalp atısı yoktu,ve kanamalarım devam edıyordu.neyse bencede artık calısmalara baslayabılırsın.hem ne güzel adetınde gayet düzenlı.bakalım bu ay ne olcak calısmalarım hızla devam edıyor hihoyyytkaydirigubbakcemile2Şeniz sonuda inşallah böle olur :CüvCüv::emir_bebek:
yok canım ben kullanmadım ilaç falan benim tedaviyi erteledik ocak ayına.şimdilik oluruna bıraktık.daha 4 gün var tabi belki büyür.zaten büyümüyosa da anlaşılcak ki tedavisiz olmuyo bu iş.

canım buyuycek tabı kız daha kocaaa 4 gun var.aramızda en güzel örnek nılay onunkıler hem buyumemıstı hemde son gıttıgınde kaybolmuslardı.ama artık o hamıle :sm_cool: sende takma kafana artık düzenlı adet oluyon canım bu yüzden ikimiz<de bu ay inşallah hamıişşiiizzzzz :1hug:

merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi

sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti

ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler

oncelıkle gecmıs olsun canım allah hıcbırımıze tekrar yasatmasın
ben yasadıgın belırtılere pek anlam veremedım dusuk oldugundan emınmısınız belkı dusmemıs olabılır

21 ekımde ılışkı oldu 22 ekımde dusuk basladı dıyorsun hamıle kalmıs olma ıhtımalın dusuktur heralde
sana tamamen yardımcı olacak tek kısı dr bence

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

HAMİŞ LİSTEMİZ
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü hamiş nilay
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş

merhaba kızlar benim yeni adet tarihim 1 aralık.umarım bu kez olur

sweet baby...................01 aralık

gecmıs olsun canım.benımde 7.5 haftalıktı ama ultrasonda hıc öyle gözükmüyodu senağlama zaten bı kesesı vardı kalp atısı yoktu,ve kanamalarım devam edıyordu.neyse bencede artık calısmalara baslayabılırsın.hem ne güzel adetınde gayet düzenlı.bakalım bu ay ne olcak calısmalarım hızla devam edıyor hihoyyytkaydirigubbakcemile2Şeniz sonuda inşallah böle olur :CüvCüv::emir_bebek:

canım buyuycek tabı kız daha kocaaa 4 gun var.aramızda en güzel örnek nılay onunkıler hem buyumemıstı hemde son gıttıgınde kaybolmuslardı.ama artık o hamıle :sm_cool: sende takma kafana artık düzenlı adet oluyon canım bu yüzden ikimiz<de bu ay inşallah hamıişşiiizzzzz :1hug:

evet canım benim gerçekten bir anda çıktı ve çatladı yumoşlarım fundişiminde çaytlıycak ben inşallah bütün kızlar hamiş kalıcaklar topiğimizde..kaydirigubbakcemile

[kadriyecim geçmiş olsun.nasıl oldu canım biryerden felanmı düştün.

EVLENDIGIMZ SENE DUSMUSTUM CANIM BEN 6AY KADR TEDAVI OLDUM İYİ OLMUŞTU OZMAN
AMA RTIK VAKIT GECTIKCE RAHTSIZ ETI BENI
BIRAZ YORULUNCA YURUYUNCE KALCAMIN USTU SİŞİYORDU SIMDI DINLENIYORUMİYİGİBİ BAKLAIM ARTIK
/B]

bumuyani; [COLOR="Green" .!.:
BIRAZ YORULUNCA YURUYUNCE KALCAMIN USTU SİŞİYORDU SIMDI DINLENIYORUMİYİGİBİ BAKLAIM ARTIK[/COLOR]/B][/COLOR]
geçmiş olsun kadriyecim.bi dr görün istersen yine .acaba zorladın mı ki belini.ondan mı tekrar ağrıların başladı.

evet canım benim gerçekten bir anda çıktı ve çatladı yumoşlarım fundişiminde çaytlıycak ben inşallah bütün kızlar hamiş kalıcaklar topiğimizde..kaydirigubbakcemile
canım nilayım.hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım .ben oluruna bıraktım artık.
merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi

sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti

ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun. tatlım bence sen doktorunla görüş. en sağlıklısı bu olur.şimdi ne desem boş olur.seni yanıltmak istemem canım.

[kadriyecim geçmiş olsun.nasıl oldu canım biryerden felanmı düştün.

BIRAZ YORULUNCA YURUYUNCE KALCAMIN USTU SİŞİYORDU SIMDI DINLENIYORUMİYİGİBİ BAKLAIM ARTIK
/B]

canım tekrar geçmiş olsun.bencede bir dr'a görünsen iyi olur.aman kendine dikkat et tatlım.

kızlar giremiyorum pek bu aralar istirahat ediyorum yazmıştım pembe lekem geldi diye 2 gündürde kahverengi akıntım geliyordu çok şükür bugün kesildi progestanın faydası oldu sanırsam dinleniyorum cuma günü gidicez doktorada 2 gündür çok kötüydüm kendimi tutamıyorum ağlıyordum sürekli bugün biraz daha iyiyim birde doktora gittiğimizde iyi habrler alsak daha iyi olucam inşallah ALLAH IM MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN BİZE

kızlar giremiyorum pek bu aralar istirahat ediyorum yazmıştım pembe lekem geldi diye 2 gündürde kahverengi akıntım geliyordu çok şükür bugün kesildi progestanın faydası oldu sanırsam dinleniyorum cuma günü gidicez doktorada 2 gündür çok kötüydüm kendimi tutamıyorum ağlıyordum sürekli bugün biraz daha iyiyim birde doktora gittiğimizde iyi habrler alsak daha iyi olucam inşallah ALLAH IM MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN BİZE

canım üzülme inşallah iyi haberler alırsın cuma gunu.bebısın yerlesiyordur inşallah ondandır lekelenmelerın.arada bır gırıp bizi haberdar et aklımız sende.hem aglama nolur,dua et sadece Allah ım saglıklısını ve hayırlısını versın inşallah:teselli:

Back
X