• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

amin canım aminn.geçmiş olsun kardelen.anlayabi:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

funda72.......................16 kasım
Bumuyani................... 28 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous...................... 10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
minikkelebek(özlem)......19 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

merhaba kızlar gelmedı bneım kırmızılar daha bı belşirtşmde yok hamişilğe yada reglye dairallah ım hayra çıkarsın inş ama olayım yada olmamyım diye bı panık de yapamdım .)saşkınım yanı

merhaba kızlar gelmedı bneım kırmızılar daha bı belşirtşmde yok hamişilğe yada reglye dairallah ım hayra çıkarsın inş ama olayım yada olmamyım diye bı panık de yapamdım .)saşkınım yanı

kadrişciiim canım inşallah gelmeezzz, müjde alırız sendeeennn :1hug:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

funda72.......................16 kasım
Bumuyani....................28 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
minikkelebek(özlem)......19 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
[/QUOTE]

inş canım ama bılmıyorum artık yaaa.vakit gecinc eumidm birazdaha bitiyo aslında gunum gectıkce bırazdaha olumlu düşünmme lazım ama bnde tersı oluyor

nerimancım hoşgeldin canım.valla gözlerimiz seni aradı.türkiye ziyaretinin güzel geçmesine sevindim canım.ayrıca hayırlı olsun kuzene söz kesmişsiniz.dedeninde iyi olmasına sevindim.
artık evindesin bundan sonra sık sık uğra olurmu.

inş canım ama bılmıyorum artık yaaa.vakit gecinc eumidm birazdaha bitiyo aslında gunum gectıkce bırazdaha olumlu düşünmme lazım ama bnde tersı oluyor

hayırlısı olur inşallah canım.stres yapma kendine.olmazsa da sıkıntı yapma kendine.
sanırsam ben artık çok rahatladım galiba bu konuda.olursa olur modundayım bu aralar .valla hatta bu ay öylesine çalıştım .hiç kasmadım.

iyi geceler aylincim iyi uykular öpüyorum seni
yelizcim hoşgeldin ama gittin galiba ışığın sönük yeni farkettim .
nihal sende gelip gitmişsin yakalayamadımm sizleri
iyisinizdir umarım.öpüyorum sizleri

hamiş arkadaşlr size bi sorum olck ama bakrmısnz bidakka ::::::::::::)
sizde adetınzı gectıya ozmn akıntınız oldumu benım akıntım var ama beyaz akıntı hata bugun regl oldum sandım baktım yok bişşii

saolasın yelizcim evet gitti saçlar, rahatladım ama bayağı..
sizin bebişlerden haberdar et bizi tatlım ya, merak ediyorum valla.

a.s. çook teşekkürler şekerciim.. sen sevinmişsin kartın gelmesine o zaman bende sevindim. kaydirigubbakcemile3 haydi bakalım yumurtalar büyüsün, bebiş olsunlaaarr

hülyacım mesajını görsem cevaplardım tabii ki di mi, ayline sordum cevap vermemiş demek yerine görmedi herhalde desen kalbimi kırmazdın.
gördüğüm anda profiline cevap yazmıştım ama bu mesajını daha önce görmüş olsaydım onuda yazmazdım. birisi hakkında benimle ilgilenmedi cevap vermedi yazmak işin kolayına kaçmaktır, düşüncesizliktir.
aay ben artık sıkıldım hülya yaa, hülya hamile kalbini kırmayalım, hülya alıngan şöyle yapmayalım diyoruz sen hemen paaaaat diye yazıyosuunn..

saolasııın nihalciim sen nasılsınn???
yarın dr'a gidecektin değil mi?
inşallah güzel haberlerel dönersin canım..

canım hemen neden kızıyosunki ben sana yazdım 2,3 kele baktım cevap varmı diye yoktu ondan sonra naren yazmış bugün buldum asıl senin alınganlıgın başlamış hamilesin ya bunda büyütecek bişeyyok

canım çok teşekür ederim.hoşbulduk.benim ilk bebeğimdi neden düştüğünü söylemediler.hamile kalmadan 1 ay önce doktora gitmiştik.eşimde sorun olduğunu ve tüp bebekten başka bir çarenin olmadığını söylemişlerdi.fakat ben 1 ay sonra normal yoldan hamile kaldım ama düştü.10 aydırda olmuyo.senin neden düşmüştü.
canım gecmıs olsun ne büyük bı mucıze dımı doktorlar tüp bebek dedıgı ay hamıle kalmıssın.inşallah bu seferde süpriz yapar bebegın ve hıc bırakmaz annesını.Allah ım hepimize nasip etsın inşallah hayırlı hamılelık ve saglıklı bebekler.........
herkese ıyı pazarlar kızlar
heberlerınızı okudum ıyı olmanıza sevındım
mehtapcım kayınvalıdene cok gecmıs olsun canım ve kardesının ve babanın mekanları cennet olsun allah sabır versın bırdaha boyle acılar yasatmasın
aylıncım ıyısın canım sacını kestırmıssın hayırlı olsun bıraz zor oluyor uzun sac dımı tatlım
funda tugba sız nerelerdesınız kırmızı kart gelmemıstır umarım sızden umıtlıyım bu ay
kadrıye ne oldu kızlar haberı olan var mı adet gununu beklıyordu gunu gecmıs olması lazım
ozlemde yok kac gundur nılayın mazeretı var hadı bası donuyor pc ye bakınca
nıhalcım esın nasıl oldu toparlanmıstır ıns.senınde sacların hayırlı olsun canım
kızlar ben aksamları hıc acmıyorum esım erkenden gelıyor beraber zaman gecırıyoruz malum kıs gunu sıcacık caylarımızla v.s.keyıf yapıyoruz eee bıde calısmalar var bılıyorsunuz 20.gunum ama adet olana kadar durmak yok
hepınıze kucak dolusu sevgıler kendınıze ıyı bakın kızlar optum
valla canım benım normal olarak bugun gelmesı lazım ama hep 2 3 gun ileri attıgı içn daha test yapmama enaz 3 gun var.valla ne regl belırtısı var ne adet.hayırlısı olsun artık napıyım.hadi bakalım bu ay sendende umut var sekercım.aralık ayı inşallah coook bereketlı olur
a.s.slm kızlar,iyi pazarlar herkese.herkes iyi oh oh maşallah.adetini bekleyenler hadi hayırlısı olsun canlarım,inşallah yrn,öbür gün güzel haberler alırız.
benim lekelenmem devam ediyo,yani bu adet normal olmadı,1 haftadır lekelenmem var sadece.bu ay düzensiz olduğu iiçin önümüzdeki aydan bi umudum yok yani.yinede kısmet belli olmaz.belki nazlı bebişim bana sürpriz yapar.ayyy inşallahhh.
aylincim saçlar gitmiş ha,iyi olmuş canım bazen değişiklik çoook ii geliyo insana.bende bu haftaiçi kestircem,kıskandım galiba:jeyyar:
yelizcim ablan bebekler nasıl,çalışmalar sürüyomuş hadi hayırlısı canım benim.
mehtapcım kayınvalden rahatsızmış geçmiş olsun,hatırlamak kötü oluyodur ama kardeşine ve babacığına allahtan rahmet diliyorum cnm.mekanları cennet olsun inşallah.
tubişim sen nasılsın,kartı yemedin dimi az kaldı adetine hadi bakalım,bu hafta hamişler çoğalmalııııı:CüvCüv:
fundacık sen nasılsın tatlım,yumoşlardan haber varmı?cnm bişe sorcam ben sana ya,sen yumurtalarının çatlamadığını nasıl anladın,ne olduda doktora gittin cnm,belirtisi varmı?bende korkmaya başladım da.
nihal nilay sizde yoksunuz yaw,iyisiniz umarım.:1hug:
yeni katılan arkadaşlarım,hepiniz hoşgeldiniz.bundan sonra sadece önümüze bakıyoruz,aynı acıları allahım bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah.hayırlı haberler bekliyoruz artık.
kızzlar bu arada ben yrn kuru incir kürüne başlıcam,yumurtlamaya yardımcıymış.hayırlısı artık.benden şimdilik bu kadar,öpüyorum canlarııımmm...
canım senın hep lekelenme halınde gectı dımı adetın.hele bı test alıp yapsana canım ben senden şüphelıyım hala.yogun bı kanaman olmadı sanırım.kan tahlılıde yaptırdıgına daha adetıne bı hafta vardı.bende sen bı idrar testı alıp yap canım ne olur ne olmaz.
buarada benım kart gunum bugun ama hep 3 gun ileri atar daha test yapmaya 3 gun var canım bakalım ne olcak.

ayy canım ya hadı yap artık şu testı cok merak ettım,gercı bızım içn hayırlısı neyse öle olsun.bu arada diğer msjında akıntıyı sormussun valla bendede devam edıyo acaba adet belırtısımı dıyodum bende.valla bakalım bellı olcak neye işaertmiş

buarada kızlar gecmıstekı sayfadanda cok mesaja cvp yazdım ama yollayamadım kötükedihüso
sayfam donuyo ya uyuz oluyorum senağlama

neyse buarada aylıncım ve nıhalcım hepimiz aynı anda sacları kırpmısız kaydirigubbakcemile3 bende kastırdım gecen hafta cuma gunu ama ne kestırmek kısacık katkat.ohh rahatladım valla.toplayınca minicik kalıyo kaydirigubbakcemile3 emınım cok yakısmıstır kızlar güle güle uzatın

ya bıde gecmıs sayfalarda baya msj vardı ama unuttum ne yazdıgını msjlarda.yenı gelenler hosgeldınız
buarada mehtapcım Allah rahmet eylesın babana ve kardesıne Allah gerıde kalanlara saglık versın canım ,üzülme mekanları cennet olsun inşallah:teselli:

fundişim şu calısmalar konusundada valla en iyisini yapmıssın hıc kasmamıssın.aynen bende öle yaptım olursa olur olmassa Allah kerim.hatta bıdahakı aya hıc öle yumurtlama gunumu falanda hesaplamıycam.buneya kafayı bulduk canım valla kaydirigubbakcemile3
en hayırlı zamanda gelsın miniklerimiz inşallah...........

hekese günaydınlar kızlarrr,güzel huzurlu bir hafta diliyorum herkesea.s.
hadi bakalım bu hafta inşallah bereketli olcak inanıyorum ben,sonrada hepberaber burdaaaa:teytey: kaydirigubbakcemile2 inşallah.
tuğbacım haklısın arkadaşım,benim 10gündür lekelenmem var,adet olamadım doğru dürüst,şüphelendim bende hamile olabilirim diye,ama dua ediyorum inşallah yoktur bişe diye,çünkü kanamam varya korkuyorum,aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hemde.
bu sabah test yaptım cnm,negatif neyseki,yoksa çok ağlayıp hırpalardım kendimi,önceki gebeliğimde bile bu kadar lekelenmem yoktu çünkü.neyse artık bu ay çalışmalara devam,yakında başlıcaz:asigim:
senden umutluyum,kadriştende hadi bakalım hayırlısı bu hafta verin bize güzel bi haber :Saruboceq:
fundişim sağol cnm cvp için,ben çok duydum şu meşhur kuru incir kürünü tabi soğan kürüde tam sana göre,çok etkili diyolar adet düzenleyici olarak,inşallah işe yarar cnm,bakalım bugünden itibaren başlıyorum.anacım incirde pahalıymış,1 kilodan ya da 5 gün yararlanabiliyosun.ama olsun herşeye değer,yeterki bebişlerimiz nazlanmasınlar artık dimi.bu arada kocişede keçiboynuzu suyu içiriyorum:jeyyar: bu ay iddialıyım anlıcanızsositososito
allah ne zaman kısmet ederse tabi,hepimizin hayırlı haberlerini buradan duyurcaz inşallah.
ee hadi uyanın artık yaw,sohbet edelim azcık.aylliiiin,uykucu mu yaptı kız seni bizim tosbaaa.yeliz,nilay,nihal,mehtap,kadriş,neriman,burcu,ayy herkeeesss hadi bekliyorum kızlarrr.:enbuyukkk:

hekese günaydınlar kızlarrr,güzel huzurlu bir hafta diliyorum herkesea.s.
hadi bakalım bu hafta inşallah bereketli olcak inanıyorum ben,sonrada hepberaber burdaaaa:teytey: kaydirigubbakcemile2 inşallah.
tuğbacım haklısın arkadaşım,benim 10gündür lekelenmem var,adet olamadım doğru dürüst,şüphelendim bende hamile olabilirim diye,ama dua ediyorum inşallah yoktur bişe diye,çünkü kanamam varya korkuyorum,aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hemde.
bu sabah test yaptım cnm,negatif neyseki,yoksa çok ağlayıp hırpalardım kendimi,önceki gebeliğimde bile bu kadar lekelenmem yoktu çünkü.neyse artık bu ay çalışmalara devam,yakında başlıcaz:asigim:
senden umutluyum,kadriştende hadi bakalım hayırlısı bu hafta verin bize güzel bi haber :Saruboceq:
fundişim sağol cnm cvp için,ben çok duydum şu meşhur kuru incir kürünü tabi soğan kürüde tam sana göre,çok etkili diyolar adet düzenleyici olarak,inşallah işe yarar cnm,bakalım bugünden itibaren başlıyorum.anacım incirde pahalıymış,1 kilodan ya da 5 gün yararlanabiliyosun.ama olsun herşeye değer,yeterki bebişlerimiz nazlanmasınlar artık dimi.bu arada kocişede keçiboynuzu suyu içiriyorum:jeyyar: bu ay iddialıyım anlıcanızsositososito
allah ne zaman kısmet ederse tabi,hepimizin hayırlı haberlerini buradan duyurcaz inşallah.
ee hadi uyanın artık yaw,sohbet edelim azcık.aylliiiin,uykucu mu yaptı kız seni bizim tosbaaa.yeliz,nilay,nihal,mehtap,kadriş,neriman,burcu,ayy herkeeesss hadi bekliyorum kızlarrr.:enbuyukkk:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın ay görüşemedık bayadır bu net benı delı ettı boyyna donuyo kk sayfaları sanırım bızım baglantıda bı sorun var
,aman neysekı negatif cıkmıs bende cok sevındım canım :1hug: aklıma takıldı hep lekelenmem oldu dedın ya neysekı hallolmus sorun.bakıyorum şekerim bu ay baya iddalısın hadı bakalım.bu incir kürü ne bılimiyorum ama kuru inciri cok severım.olmassa bende denerım bu ay kaydirigubbakcemile3

Back
X