hekese günaydınlar kızlarrr,güzel huzurlu bir hafta diliyorum herkesea.s.
hadi bakalım bu hafta inşallah bereketli olcak inanıyorum ben,sonrada hepberaber burdaaaa:teytey: kaydirigubbakcemile2 inşallah.
tuğbacım haklısın arkadaşım,benim 10gündür lekelenmem var,adet olamadım doğru dürüst,şüphelendim bende hamile olabilirim diye,ama dua ediyorum inşallah yoktur bişe diye,çünkü kanamam varya korkuyorum,aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hemde.
bu sabah test yaptım cnm,negatif neyseki,yoksa çok ağlayıp hırpalardım kendimi,önceki gebeliğimde bile bu kadar lekelenmem yoktu çünkü.neyse artık bu ay çalışmalara devam,yakında başlıcaz:asigim:
senden umutluyum,kadriştende hadi bakalım hayırlısı bu hafta verin bize güzel bi haber :Saruboceq:
fundişim sağol cnm cvp için,ben çok duydum şu meşhur kuru incir kürünü tabi soğan kürüde tam sana göre,çok etkili diyolar adet düzenleyici olarak,inşallah işe yarar cnm,bakalım bugünden itibaren başlıyorum.anacım incirde pahalıymış,1 kilodan ya da 5 gün yararlanabiliyosun.ama olsun herşeye değer,yeterki bebişlerimiz nazlanmasınlar artık dimi.bu arada kocişede keçiboynuzu suyu içiriyorum:jeyyar: bu ay iddialıyım anlıcanızsositososito
allah ne zaman kısmet ederse tabi,hepimizin hayırlı haberlerini buradan duyurcaz inşallah.
ee hadi uyanın artık yaw,sohbet edelim azcık.aylliiiin,uykucu mu yaptı kız seni bizim tosbaaa.yeliz,nilay,nihal,mehtap,kadriş,neriman,burcu,ayy herkeeesss hadi bekliyorum kızlarrr.:enbuyukkk: