• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyi akşamlar arkadaşlar 9 kasımda bebeğim düşmüştü anlatmıştım.bugün başka bir dr gittim acayıp rahatlattı.herseyı en baştan anlattı,aklımdakı soru işaretlerine cevap verdi.şuan içim rahat.ilk önce ne kadar süre sonra bebek düşünebilirim dedim.daha öncekı dr 6 ay korunun demişti diye anlattım.oda 4-5 aylık hamılelıklerde 1. adetınden sonra tekrar başlayabilir diyoruz dedi.sen kendini ne zaman hazır hissedersen başlayabilirsiniz dedi,folık asit verdi.yarında birçok kan tahlılı yapılacak.açıkcası benı çok rahatlattı.ben birdahakı ay başlamak istiyorum hemen çalışmalara.Allah hepimize naip etsın hamiş kalmayı,çoçuk sahibi olmayı.öpüyorum hepinizi bugün umudum yenıden daha güçlü olarak çoğaldı.:ecrin_bebek:

buarada minik kelebeğimizinde dediği gibi her doktorun görüşü farklı olabiliyor.ilk doktor 6 ay korun demişti.ki bu bana çok uzun geldi.bugün gittiğim doktorda kendini ne zaman hazır hissedersen dedi ki ben 4 haftalık hamıleyken düşük oldu ve kürtaj olmadım.onu da belırteyım yanlış anlaşılmasın.en iyisi yıne kendi doktorunuza sormak.

buarada minik kelebeğimizinde dediği gibi her doktorun görüşü farklı olabiliyor.ilk doktor 6 ay korun demişti.ki bu bana çok uzun geldi.bugün gittiğim doktorda kendini ne zaman hazır hissedersen dedi ki ben 4 haftalık hamıleyken düşük oldu ve kürtaj olmadım.onu da belırteyım yanlış anlaşılmasın.en iyisi yıne kendi doktorunuza sormak.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah en kısa sürede toparlanmayı ve yaşadıklarını unutturacak miniş, sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin. Sana ve bizler gibi nazlı bebişinin yolunu gözleyen herkese.
Durumlarımız oldukça benzer seninle. Ben de hamileliğimi öğrendikten kısa bir süre sonra düşük yaptım ve ben de kürtaj olmadım. Tek seferde düştü ve sonradan en ufak bir problem yaşamadım. Kanamalarım düşükten önce oldu hep. Düşükten sonra lekelenme tarzında geldi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi, tam olmam gereken tarihte ve her zamanki yoğunlukta adet gördüm. Üzerinden iki adet daha geçti ve bana sorarsan vücudum hamilelikten önceki haline döndü.
Şimdi bunları neden anlatıyor diyebilirsin. Ben şöyle gerçekten güvenebileceğim bir doktoru uzun süre aradım. İlk gittiğim doktor, biz normalde 6 ay deriz ama sen en az bir 3 ay korun dedi. Sonraki hiç muayene bile etmeden 6 ay dedi, başka biri incik cincik tüm muayenelerimi yaptı, "herşey normal, gayet sağlıklısın" dedi ve 4 ay korunmamı söyledi. Anlayacağın, hiçbiri güvenilir bilgi vermedi bana. Benim lisans ve yüksek lisans eğitimim biyoloji üzerine. O nedenle biraz daha fazla sorguluyorum sanırım bu durumu. En son, çevremde birçok arkadaşımın gidip de çook menun kaldığı bir doktora gittim. Dedi ki, fiziksel bir farklılık olmadığı sürece kimse sana ne zaman hamile kalabileceğini söyleyemez. Bizim öyle hastalarımız oldu ki, rahim iki parçalıydı, biz onu kestik tek parça haline getirdik, 5 saat ameliyat ettik, kadın 1 ay sonra hamile kaldı ve hiçbir sorun yaşamadı dedi. En doğru zamana anne adayının karar vermesi gerekli, o hazır değilse zaten vücudu yeni bir hamileliği kabul etmez dedi.
Anlayacağın, en güzeli senin kendini dinlemen. Gerekli muayenelerden geç, doktor sana sağlıklısın derse ne zaman istersen o zaman çalış canım. Kimseyi takma:içelim:

valla canım ne desek şimdi yalnış olur, belki için temizleniyodur rahim toparlanmaya çalışıyo bu dönemde.ben kürtajdan sonraki ilk kanamamı normal görmiştim adetim bittikten sonra tekrar kahve rengi lekelenmelerim geldi 1 hafta boyunca sürdü. dr aradığımda korkulcak bişi olmadığını söylemişti rahimin kendini toparlamaya çalıştığını söyledi.belki senin de nedeni budur .ama en iyisi bi dr görünmek tabi[/COLOR

çok sağolun arkadaşlar dün ögleden beri bir daha lekelenmem olmadı aradım doktorumu aynen senin yazdığını söyledi rahim toplanıyor dedi ben kürtaj olmadım biliyorsunuz bir haftada değerim 300lerden 1e düştü parça kalması mümkün değil dedi doktor renkli ultrason incelemesi yapmışlardı değerim 1e düştüğünde problem gözükmüyordu korkma dedi ama ben rahat duramıyorumki artık ne olsa şüpheleniyorum İYİKİ VARSINIZ herşey için sağolun a.s.:1hug:

baaak gördün mü jinekolog gibi hatunum vallaa:roflol:hayırlısı olsun canım.bebeklerimiz bize en güzel zamanda gelsin:1hug:

merhaba herkese..
birşey sormak istiyorum.düşük yapan ve/veya kürtj olan arkadaşlar tekrar bebek düşünmek için ne kadar bekliyorsunuz??
herşey gönlünüze göre olsun..
selam canım.ben ilk adetimi gördükten sonra hiç korunmadım.dr da korunmama gerek olmadığını söyledi.
kızlar benim günüme az kaldı bu ay çok az bi ihtimal olsada belli olmaz allahtan ümit kesilmez
kızlar dün göğüs doktoruna gittik aylecek maşşallah hepimizde sorunluyuz oğluma ilaç verdi ciğeri temiz dedi dr bayramdan sonra çağırdı düzelmemişse koruyucu tedaviye başlıcaz dedi ben bu gün alıcam filmimi eşimdede bi beyazlık görmüş dr iltihap var demiş bakalım kanda ne çıkıcak kızlar dua edinde temiz çıksın başka hastaneye göndericekmiş tomografi için bişeylerden şüpelenmiş bakalım bu gün sonuçları almaya gidicem inşallah kötü bişey demez dr
kızlar bol hamişli bi ay diliyorum hepinize allah sağlık versin bebişte gelir elbet herşeyin hayırlısı allahtan
ben şimdi kağanı okula bırakmaya gidiyorum ordanda hastaneye gidicem kendinize iyi bakın
valla nihalcim bu sene size pek iyi gelmedi.hep hastalıklarla uğraştınız .allah beterinden korusun tabi .umarım yeni yılda daha güzel şeyler bekler sizi.hepinize geçmiş olsun diliyorum ve de acil şifalar.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)...... ?
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

kızlar merhaba ben 5 yıllık evliyim ve bu süre içinde birçok tedavi gördüüm gecen sene tüp bebek yaptırdık ve 6 haftalık kaybettim bebeğimi bu senen tekrar denedik onuda 7 haftalık 25 kasımda kaybettim daha çok yeni yani benim hala leke şeklinde akıntım oluyo kürtajda oldum bu sefer ama ben korunmayı düşünmüyorum nasıl olsa olmuyo bunun bi zararı olmaz herhalde belli bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz bitkisel tedaviler uygulamak istiyorum ibrahim saraçoğlunu duymayan yoktur soğan suyunu ve incir kürünü kesinlikle denemelisiniz diyor onları uygulucam belki bi umut bellimi olur umut dünyası işte rabbim hayırlısını bilir herşeyin

herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar,nasılsınız bugün bakalım?
tubişiiim,cnm inşallah meleğin seninledir bize güzel bir haber verirsin inşallah çok yakında:CüvCüv: benim lekelenmem hala sürüyo.bugün 12.gün,bu yüzden listede benim tarihimi silip yerine ? koyarmısın cnm.çünkü ben hiç bilemiyorum bi daha ne zaman adet olurum.baya düzensizleşti bu ay:1shok::bbo:
ayy canım bende cok istiyorum güzel haberı vermeyı neyse eger yarına yemessem kartı öle yapcam testi
kızlar benim günüme az kaldı bu ay çok az bi ihtimal olsada belli olmaz allahtan ümit kesilmez
kızlar dün göğüs doktoruna gittik aylecek maşşallah hepimizde sorunluyuz oğluma ilaç verdi ciğeri temiz dedi dr bayramdan sonra çağırdı düzelmemişse koruyucu tedaviye başlıcaz dedi ben bu gün alıcam filmimi eşimdede bi beyazlık görmüş dr iltihap var demiş bakalım kanda ne çıkıcak kızlar dua edinde temiz çıksın başka hastaneye göndericekmiş tomografi için bişeylerden şüpelenmiş bakalım bu gün sonuçları almaya gidicem inşallah kötü bişey demez dr
kızlar bol hamişli bi ay diliyorum hepinize allah sağlık versin bebişte gelir elbet herşeyin hayırlısı allahtan
ben şimdi kağanı okula bırakmaya gidiyorum ordanda hastaneye gidicem kendinize iyi bakın
valla ümit kesılmez sekerım.bellımı olur YÜCE RABBİM size bı süpriz yapar.okadar cok sey yasadınkı hastenelerden gelemedın son kac aydır.insallah bu son olur canım yenı bır bebısle yolunuza devam edersınız
merhaba herkese..
birşey sormak istiyorum.düşük yapan ve/veya kürtj olan arkadaşlar tekrar bebek düşünmek için ne kadar bekliyorsunuz??
herşey gönlünüze göre olsun..
canım benım 7 haftalıktı kürtaj oldugumda,kürtajdan 15 gun sonra muayeneye gıttım doktorum vajınada herhangı bır sorun yok 1 2 ay korunman yeterlı dedı bende 1 ay korundum canım
kızlar merhaba ben 5 yıllık evliyim ve bu süre içinde birçok tedavi gördüüm gecen sene tüp bebek yaptırdık ve 6 haftalık kaybettim bebeğimi bu senen tekrar denedik onuda 7 haftalık 25 kasımda kaybettim daha çok yeni yani benim hala leke şeklinde akıntım oluyo kürtajda oldum bu sefer ama ben korunmayı düşünmüyorum nasıl olsa olmuyo bunun bi zararı olmaz herhalde belli bi süre doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz bitkisel tedaviler uygulamak istiyorum ibrahim saraçoğlunu duymayan yoktur soğan suyunu ve incir kürünü kesinlikle denemelisiniz diyor onları uygulucam belki bi umut bellimi olur umut dünyası işte rabbim hayırlısını bilir herşeyin
canım Allah sabır versın cok meşaggatlı yollardan gecmıssın.ama ınsallah Rabbim sana cektıgın bu sıkıntılarım mükafatını verır ve tekrar hamıle kalıp inşallah kucxagına almak nasip olur.bencede kendını hazır hissediyorsan basla calısmalara,ve bırazcık dogal kürlerle idare et bencede faydasını görürsün belkı.
herkeze günaydınn ........
günaydın canım nasılsın
minik_kelebek ve sweet baby listeye göre gnünüz geçmiş merak ettim MUTLU HABERLERİNİZİ alacak mıyız?

canım evet adet tarıhım 1 aralık ama her ay 3 gun falan sarkma yapar oyuzden bugun olmassam yarın test yapıcam.YÜCE ALLAH IM HAYIRLISINI VE SAGLIKLISINI VERSIN İNŞALLAH ....... Allah ım hepimize nasıp etsın dünyalar güzelı bebekler

sağ ol tubacım sen nasılsın ben grip olmuşum galiba boğazım göğsüm arıyo neyse senin günün kaç gün geçti kız yoksa bizim yiğen yola çıktımı bi test yapta bayramdan önce öğrenelim çifte bayram yaşarız varsa eğer
güzel duaların içinde sağol herşeyin hayırlısı olsun

slm kızlar günaydın herkeze bayadır sadece okuyorum yorumlarınızı arada bi fazla nette olamadım bu aralar ama hepinizi özledim benim adet tarihim 3 aralık olması gerek sagolsun canlarım beni unutmamış yazmışlarr tarıhımı 6 aralık diyee 2 sinde veya 3 ünde omam gereki yodu 26 27 günde bir oluyorum bugun 4 daha bişe yok fazlada belirti yok kasıklarım ve belim agrıyo ara ara her an yiyebilirim kartı diye düşünüyorum çünkü yumiş döneminin sonlarında ilişki olmuştu ne diyosunuz bekliyimmi gdip test alıyımmı bigün geçti sayılır bundan öncekinde beklemiştim gitmiştim düşük oldu ya bu sefer korkuyorum varsa hemen doktora koşmak istiyorum nasip kısmett sizide ümitlendirmek istemiyorum kendimle beraber belli olmadıgı içinn RABBİM hepimizie saglıklı hayırlı evlatlar versin bidaha yaşatmasın

merhaba kızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. salı günü doktora gittim. senin hiçbir şeyin yok psikolojik dedi. eğer düşünmeyi bırakırsan hamile kalırsın dedi. 2 hafta önce adet olmuştum gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. acaba hemen belli olur mu adetimin 17. günüydü.

slm kızlar,herkes iyidir umarım.
dün gece kanamam çoğaldı,12 gün lekelenmenin ardından adet oldum,neden böyle oldu anlamadım ya.sanırım cumartesi doktora gidicem,sürekli doktora gitmekte rahatsız ediyo beni çok takıyorum galiba ama elimde değil inanın.önce sağlık arkadaşlar,allahım hayırlısını versin.toparlanınca bende fundişim gibi artık kendime çalışcam valla ay kas kas kasıntı oldum iyice yaw-tatlicadiarzu-
tubacımdan ve zeythonm dan ümitliyim ben hadi bakalım güzel haberleri verin bize kızlar.
tubişimmm yrn büyük gün desene,valla çok heyecanlandım inşallah allahım gönlüne göre verir arkadaşım.
nihalcim geçmiş olsun canım ya,ay valla funda haklı bu sene hep hastalıklarla uğraştınız,inşallah 2009 size uğurlu gelir.
ebrar06 hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun.adetin 17.gününde evde yapılan gebelik testleri kesin sonuç vermeyebilir,istersen kanda baktır cnm,kesin olur.bu arada bende çok taktığım için,psikolojim bozuldu.doktorum banada aynısını söylemişti,rahatlamamız gerek artık,geçmişi şimdilik bi kenara bırakalım önümüze bakalım cnm,allah bize en hayırlı zamanda verecek meleklerimizi inşallah.
ee hatunlarrr nerelerdesiniz yaa,hamişlerde unuttu mu ne bizi,hadii bütün kızlar toplandık yapmalıyızhihoyyytkaydirigubbakcemile2

merhaba , ben de 2 defa bebeğimi kaybettim..biri geçen sene 6 haftalıktı diğeri ise mayısta 8.haftayı doldurmuştu..lütfen canını sıkma..ben şu anda klomen kullanıyorum... sanırım sen de bursa da oturuyorsun..ben hangi dr. gittin..

sağ ol tubacım sen nasılsın ben grip olmuşum galiba boğazım göğsüm arıyo neyse senin günün kaç gün geçti kız yoksa bizim yiğen yola çıktımı bi test yapta bayramdan önce öğrenelim çifte bayram yaşarız varsa eğer
güzel duaların içinde sağol herşeyin hayırlısı olsun
bılmıyorum canım bebiş yola cıktımı yoksa hala kendıne yer begenemedımı bılmıyorum.ee yarın bellı olcak artık eger bugunden yemessem kartı.ayyy neyse hayırlısı öyle olsun artık......

merhaba kızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. salı günü doktora gittim. senin hiçbir şeyin yok psikolojik dedi. eğer düşünmeyi bırakırsan hamile kalırsın dedi. 2 hafta önce adet olmuştum gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. acaba hemen belli olur mu adetimin 17. günüydü.
canım daha cok erken ıdrar testınde cıkacagını hıc sanmıyorum.bence bıraz daha beklemelısın ama ıllada yapıcam diyorsan kan testi yaptır.herseyin hayırlısını versın Allah
son 1 gun kaldı kızlar adetime.
ayy canım inşallah ikimizde veririz müjdelı haberı :1hug:
slm kızlar,herkes iyidir umarım.
dün gece kanamam çoğaldı,12 gün lekelenmenin ardından adet oldum,neden böyle oldu anlamadım ya.sanırım cumartesi doktora gidicem,sürekli doktora gitmekte rahatsız ediyo beni çok takıyorum galiba ama elimde değil inanın.önce sağlık arkadaşlar,allahım hayırlısını versin.toparlanınca bende fundişim gibi artık kendime çalışcam valla ay kas kas kasıntı oldum iyice yaw-tatlicadiarzu-
tubacımdan ve zeythonm dan ümitliyim ben hadi bakalım güzel haberleri verin bize kızlar.
tubişimmm yrn büyük gün desene,valla çok heyecanlandım inşallah allahım gönlüne göre verir arkadaşım.
nihalcim geçmiş olsun canım ya,ay valla funda haklı bu sene hep hastalıklarla uğraştınız,inşallah 2009 size uğurlu gelir.
ebrar06 hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun.adetin 17.gününde evde yapılan gebelik testleri kesin sonuç vermeyebilir,istersen kanda baktır cnm,kesin olur.bu arada bende çok taktığım için,psikolojim bozuldu.doktorum banada aynısını söylemişti,rahatlamamız gerek artık,geçmişi şimdilik bi kenara bırakalım önümüze bakalım cnm,allah bize en hayırlı zamanda verecek meleklerimizi inşallah.
ee hatunlarrr nerelerdesiniz yaa,hamişlerde unuttu mu ne bizi,hadii bütün kızlar toplandık yapmalıyızhihoyyytkaydirigubbakcemile2
evet canım yarın buyuk gun gercekten.yaa nebılım kendımı heveslendırmek istemiyorum,bıraktım oluruna....... Allah hayırlısını saglıklısını versin inşallah

geçmiş olsun sinemcim.allah bir daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize.lekelenmelerin olması çok normal daha yeni kürtaj olmuşsun rahim kendini toparlamaya çalışıyo..sinemcim düşüklerinin nedeni bellimi canım bi araştırma yapıldımı.bu arada
soğan suyunu bende yaptım bu ay bakalım adetimi zamanında görebilecekmiyim.ama tekrar deniycem soğanı.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin arkadaşlar

slm kızlar günaydın herkeze bayadır sadece okuyorum yorumlarınızı arada bi fazla nette olamadım bu aralar ama hepinizi özledim benim adet tarihim 3 aralık olması gerek sagolsun canlarım beni unutmamış yazmışlarr tarıhımı 6 aralık diyee 2 sinde veya 3 ünde omam gereki yodu 26 27 günde bir oluyorum bugun 4 daha bişe yok fazlada belirti yok kasıklarım ve belim agrıyo ara ara her an yiyebilirim kartı diye düşünüyorum çünkü yumiş döneminin sonlarında ilişki olmuştu ne diyosunuz bekliyimmi gdip test alıyımmı bigün geçti sayılır bundan öncekinde beklemiştim gitmiştim düşük oldu ya bu sefer korkuyorum varsa hemen doktora koşmak istiyorum nasip kısmett sizide ümitlendirmek istemiyorum kendimle beraber belli olmadıgı içinn RABBİM hepimizie saglıklı hayırlı evlatlar versin bidaha yaşatmasın
selam tatlım yoksun ne zamandır.bence bir kaç gün daha bekle .kesin çıkar zaten test yaptığındada .umarım bu ay bebişin gelir.yeni hamişler gelsin artık bu listemiz dolsun taşsın hamişlerle
günü geçen arkadaşlardan güzel haberlerinizi bekliyoruuuuum

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

minik_kelebek...............01 aralık
sweet baby...................01 aralık
zeytohnm......................03 aralık
neriman83.....................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
frabjous.........................10 aralık
Karamelek07.................11 aralık
gül84........................... 12 aralık
burko............................21 aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü...................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
funda72.........................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş

merhaba , ben de 2 defa bebeğimi kaybettim..biri geçen sene 6 haftalıktı diğeri ise mayısta 8.haftayı doldurmuştu..lütfen canını sıkma..ben şu anda klomen kullanıyorum... sanırım sen de bursa da oturuyorsun..ben hangi dr. gittin..
geçmiş olsun arkadaşım. ard arda yaşamışsın sende talihsizlikleri.allah sabır versin çok zor gerçekten.

Back
X