- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #4.921
fundacım nerimancım çookk teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi güzel haberlerle kutlarız yıl dönümümüzü inşallah gene hayal kırıklığına uğramam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun herkezin kanaması farklı oluyo benim bir hafta sürmüştü ama ilaç kullanmıştım kanamamı kesici doktorum boşuna uzun süre kanaman olmasın demişti ama ablam kürtaj olmuştu onun kanaması 40 gün sürmüştü fakat ablam kanamayı kesici ilaç kullanmamıştı sen en iyisi doktoruna danış panik yapmanada gerek yok uzun sürebiliyo
saol canım inşallah iyi haberlerle dönerim,hemencecık yazarım size neler oldugunu.canim benim hayirli ve güzel haberlerini bekliyoruz... bize hemen haber ver olurmu?? öpüyorum
iyi aksamlar kizlar, umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir.. ne oldu sizlere ya nerelerdesiniz? kimseler girmez oldu, ben cogunlukla iste oldugum icin sürekli giremiyorum, aksamlarida cook yorgun eve geliyorum hemencecik bi bakiyorum yinede ama kimsecikler olmuyoki...( nerde kaldi o eski sohbetlerimiz??
öpüyorum hepinizi ve yatmaya gidiyorum 40 dk oldu eve geleli ama napim sabah 6 da yola cikicam... allahtan yarin öglene kadar calisacam... allah rahatlik versin..Şeniz:asigim:
kızlar bişey sormak istiyorum size ben 25 kasımda düşük yaptım 27 kasımdada kürtaj olmak zorunda kaldım fakat hala kanamam devam ediyor normalmidir bu çok fazla değil damla damla ama hergün geliyor buzamna kadar bitmiş olması gerekmiyormuydu birda doktorum bana nezaman ilişkiye girmemiz gerektiğni falan sölemedi aranızda bilen varsa yazarmısınız kızlar
fundacım bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum tabi kırmızılar gelmezse sen test yaptığında kaç günün geçmişti canım
inşalllaah nihalcim haydi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini.. hihoyyytaa kızlar bide pazar günü evlilik yıl dönümüm inşallah güzel haberlerle pekişir günümüz
kızlar bişey sormak istiyorum size ben 25 kasımda düşük yaptım 27 kasımdada kürtaj olmak zorunda kaldım fakat hala kanamam devam ediyor normalmidir bu çok fazla değil damla damla ama hergün geliyor buzamna kadar bitmiş olması gerekmiyormuydu birda doktorum bana nezaman ilişkiye girmemiz gerektiğni falan sölemedi aranızda bilen varsa yazarmısınız kızlar
evet canım bırazdan cıkıcaz saat 3.5 da randevum cok heycanlıyım.valla gıdecegımız yer 1 saat uzakta oldugundan saat 5de anca yazabılırım neler oldugunu.dua edın bana cok heycanlıyım.neyse hayırlı haberlerle dönerim inşallah......inşalllaah nihalcim haydi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini.. hihoyyyt
tubiş dr randevun vardı bugün, inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirsin canım.
gelince hemenhaber vermeyi unutma, heyecanla bekliyorum tatlım..
kızlar herkesler nasıllaar keyifler yerinde mi?
tekrar merhaba bu arada arkadaşlar,benim tatil bitti ve bursa ya döndük ..yine her zamanki gibi aileme doyamadım...dün haberleri izlediniz mi 6 haftalık bayanın bebeğinin kalp atışı yok diye rapor verip tam alacaklar iken bebeğin kalp atışının olduğunu farketmişler...kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam çünkü benim de ilk bebeğim de 6 haftalıkken kalp atışı yok diyerek dr. kendi hastanesinde kürtaj yaptıbiz de o zaman cahillik ya da dr. güven ile başka bir yere gitmedik ..ancak ikinci hamileliğimde de aynı doktorun yine 6 haftalıkken yine kalp atışı yine yok ve hatta kese armut şeklinde bozuldu demesi üzerine şu andaki dr.uma gittik veeeee hem kalp atışının olduğu hem de kesenin normal olduğunu görmüştük..ama diyeceğimmm olumsuz bişi olduğunda tek dr. asla yetinmemek gerekiyor..birinin siyah dediğine diğeri beyaz diyebiliyooo..ilk bebeğim ile ilgili herzaman içimde soru işareti olacak
(((
evet canım bırazdan cıkıcaz saat 3.5 da randevum cok heycanlıyım.valla gıdecegımız yer 1 saat uzakta oldugundan saat 5de anca yazabılırım neler oldugunu.dua edın bana cok heycanlıyım.neyse hayırlı haberlerle dönerim inşallah......
canım aynısı ablamada olmustu ama doktor gercekten ıyı bır doktordu kı demekkı hemen almadı.6+5 di ablam ama kalp atısıo yoktu doktor kanama sancı vs.olursa mutlaka ara dedı ve 1hafta bekleyelım bakalım dedı.bır hafta sonra gıttık ve benım o canımıniçi yegenımın kalbi pıt pıt atıyodu.eger doktor alsaydı düşünmek bıle istemıyoruz yanı.oyuzden doktor alalım dedıyse bı baska doktorada gıdılmesı taraftarıyım.
neyse kızlar ben gıyınıyım cıkcaz şimdi öpüyorum sizi Şeniz
merhaba canım, nasılsın.minik kelebekcim güzel haberlerini beklıyorz.gelince hemen yz.eee diğer hamişler nasıl?
bnde düşkten sonrakı ilk adetimi oldum bugün.bayramınz nasıl geçti güzel anneler,anne adayları...
keşke ben de 2. dr. gitseydim o zamanlar...neyse vardır bir hayır demekten başka bişey gelmiyor elden
bu arada hayırlı haberler ile dönmeni bekliyoruz canım..a.s.
canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla .gelincehaber ver hemende merakta bırak kma bizi olur mu.öpüyorum canımhee buarada kızlar ben yarın doktora gıdıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim.bana dua edın oldumu.saat 3.5da randevum.cok heycanlıyım keseyi görebılcemmı bı sorun varmı dıe.
neyse artık hayırlısı olsun herseyın öpüyorum sizleri
hayirlisi olsun bitanem ya, insallah düzenin bozulmaz ve insallah en kisa zamanda hamis kalirsin yada hamissindir)
ben dün itibariyla kirmizi karti yedim) gec geldi ama geldi sonunda..
yeni tarihim 8 ocak...
yeni yil bize sans getirir insallah..
kizlar burda müthis kar yagiyo, eve zor geldim vallah
hertaraf bembeyaz, fotograf cekip göstercem sizeŞeniz en gec cuma günü..
öpüyorum hepinizi allah rahatlik versin, ben yatar:1hug:
canımcım benim bu ay düzen gittiiiiiii.şaşıfelek çıkmazına döndü benim iş:1rolleyes:canım tebrik ederim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..
tuğba kıs sendemii?ay canım nasıl sevindim yaa..inşş sağlıklı bi gebelik geçirirsin,MEVLAM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşş.. nerimancım canım gelmiş senin kırmızılar sağlık olsun be gülüm,ocak ayında inş. hepimiz hamiş haberlerimizi veririz. geç oldu ama kaç gündür giremedim siteye,hepinizin kurban bayramını kutlar,aileniz ve sevdiklerinizle hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim.hepinizi çoooook öpüyorum. kıslaaaaaar men size küstüm:dilcikar:beni hiç merak edip soran olmamış.olsun sizlerin canı sağolsunyerimsenibennihalcim inş sende hamiş haberi verirsin tatlım.fudiş kıs hadi canım patlat bi hamileyim haberiii...RABBİM hepimize hayırlı bebişler nasip etsin.
merhaba canım, nasılsın.
adetini olmuşsun buda iyi haber.
inşallah düzeni bozulmaz herşey yolunda gider bebeğinde seni çok bekletmez.
canım senin elinden gelen bişey olmamış ki, dr'un yönlendirmesi yanlış ise senin bir suçun yok. üzülme olur mu? bundan sonra daha dikkatli ve daha temkinli olmayı hepimiz öğrendik.