• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

BENİM HEMŞOCUMMM NERDEEE?neden sesin soluğun çıkmıyor senin?kaydirigubbakcemile2

burdayıııım hemşocuuuuum.yemekteyiz programındaki kıllarıııı izliyoruuum.senden naber canım tatilin güzel geçti mi .ee ailenin yanında güzel geçmemesi mümkün mü dimi ama
kızlar bana yardım edin 10 unda olmam gerekiyodu olmadım hasta olduğum için hastaneye gittim idrarda gebelik testi yaptırdım kanda yapmıyolarmış negatif çıktı şimdi geldim hastaneden kızlar bu sonuç kesinmidir sizce ilaç kullanmam lazım şimdi antibiyotiğe başlıcam kesindir dimi

nihalcim bence sen idrar testine pek güvenme derim ben .kan test yaptırırsan daha iyi olur bence sen p.tesi ye kadar bekle öyle yaptır testini .

kaydirigubbakcemile
canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla .gelincehaber ver hemende merakta bırak kma bizi olur mu.öpüyorum canım

nerimancım geçde olsa gelmş seninki ay inşallah hamiş müjdenide verirsin.benimkinden hala tık yok.buğün 36.gün.çok geçikti yaaa.p.tesi test yapıcam gelmezse.
kuzucum eger adetın şaşmadıysa ben buna oynarımmmmm kaydirigubbakcemile2 canım inşallah hamişsindir merakla beklıyorum.
kızlar bana yardım edin 10 unda olmam gerekiyodu olmadım hasta olduğum için hastaneye gittim idrarda gebelik testi yaptırdım kanda yapmıyolarmış negatif çıktı şimdi geldim hastaneden kızlar bu sonuç kesinmidir sizce ilaç kullanmam lazım şimdi antibiyotiğe başlıcam kesindir dimi

canım antibiyotık kullanmadan önce eczaneden bıtane daha idrar testi al cunku hastanedekıler aynı aczanede satılandan enfazla 5 dakka sonuc için beklemıslerdır sonra cöpe gitmiştir.valla benımkı ertesı gun cıkmıstı ona göre yanı kaydirigubbakcemile5 inşallah hamişsindir maşşallha gunu gecen gecene kaydirigubbakcemile2

bu arada kızlar yenı geldım eve doktor muayene ettı.sata göre 5+4 üm ama ben normalden 5 gun sonra falan yumurtladıgım için daha keseyı göremedık nokta kadar küçüktü.yanı suan 4 +küsür hamişim.vajınal baktı herhangı bı kanama yoktu içerde.bebe aspirini kullancam hergun bıtane.10 gun sonra tekrar gel keseyı anca görebılırız dedı.yanı bı 10 gun daha diken üstündyim
ama yınede hersey yolunda oldugu için mutluyum.kızlar ben kacıyorum annemler beklıyor öptüm hepinizi Şeniz

bu arada kızlar yenı geldım eve doktor muayene ettı.sata göre 5+4 üm ama ben normalden 5 gun sonra falan yumurtladıgım için daha keseyı göremedık nokta kadar küçüktü.yanı suan 4 +küsür hamişim.vajınal baktı herhangı bı kanama yoktu içerde.bebe aspirini kullancam hergun bıtane.10 gun sonra tekrar gel keseyı anca görebılırız dedı.yanı bı 10 gun daha diken üstündyim
ama yınede hersey yolunda oldugu için mutluyum.kızlar ben kacıyorum annemler beklıyor öptüm hepinizi Şeniz

canım herşeyin yolunda olmasına çook sevindim tatlım. inşallah 10 gün sonra gittiğindede bebeşini görüceksin.allah nazarlardan korusun canım.

bilmiyorumki napsam gerçekten çok hastayım evet dediğin gibi testin sonucu çok çabuk çıktı bende şaşırdım hayırlısı daha önceden bi doktor bana antibiyotik vermişti korkma hamileysen sana zarar vermez bu antibiyotik demişti onu kullanmaya başladım

canım herşeyin yolunda olmasına çook sevindim tatlım. inşallah 10 gün sonra gittiğindede bebeşini görüceksin.allah nazarlardan korusun canım.

saol canım :1hug: buarada folic aside devam edıyorum.bebe aspirini işini aslında ben anlamadım önce doktora sordum nıye bebe aspirini die oda "düşükler bazen kan pıhtılasmasından sebeb olabılıyor " dedı oyuzden en hafıfınden bebe aspirini yazmıs.gercı kocıs bulamamıs eczanede şimdilik sadece folic aside devam kuzualr
hadı bakalım sıra sizde haberlerınızı heyyycanlaaa beklıyorum...............

a.s.

saol canım :1hug: buarada folic aside devam edıyorum.bebe aspirini işini aslında ben anlamadım önce doktora sordum nıye bebe aspirini die oda "düşükler bazen kan pıhtılasmasından sebeb olabılıyor " dedı oyuzden en hafıfınden bebe aspirini yazmıs.gercı kocıs bulamamıs eczanede şimdilik sadece folic aside devam kuzualr
hadı bakalım sıra sizde haberlerınızı heyyycanlaaa beklıyorum...............

a.s.

ayline sordum canım aspirini, oda söyledi kan pıhtılaşması problemine karşı veriyolarmış.
inşallah canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.bütün hamişler dua edin bizler için.

minik klebekcim çok sevındım canım herseyın yolunda olmasına.inş en kısa zamanda görürüsün bebişi.dikkat et kendıne canım.bu arada birşey soracağım folic plus mı kullanıyorsunuz.folbiol mu dr bana folbiol verdi.şimdi kullanmaya başla dedi.birçok test yaptı bişey çıkmadı.Allaha şükür.bakalım bir adet dönemı daha bekleyıp bebiş çalışmalarına başlayalım diyorum ama Allahım hayırlısını versin.Allahım dualarımız kabul etsin.darısı başımıza inş en kısa zamanda.:1hug:

kızlaarr nasıl geçiyor bayram tatilinizz, iyi dinleniyor musunuz bakalım?
benim çok kötü geçti valla,çok hasta oldum..
bayramın 1.ve 2. günü bende bir mide bulantısı.. ne yesem ne içsem anında çıkartıyorum.
karnım nasıl aç yemek yemek istiyorum yediğim anda çıkartıyorum, susuzluktan ölüyorum su içiyorum çıkartıyorum. artık tansiyonum falanda çok düşünce dün hastaneye gittik. 3 şişe serumu yedim kendime geldim. gündüz yattım hastanede, yemek yiyip çıkartmadığımı görünce taburcu ettiler.
bayramdan iki gün önce elevit kullanmaya başlamıştım o ilaç ağır gelmiş bünye tepki göstermiş diyo dr.
inşallah birdaha olmaz.
ordaki acil dr'u birde jinekologun görmesini istedi, muayene olduğum anda dr bebiş gayet iyi dedi, ve erkek olabilir dedi:))
bakalım salı günü randevum var belki o gün kesinleşir..
işte böyle fıstıklarım herkese sağlıklı günler diliyorum...

nihalcim sanada geçmiş olsun, bademciklerin iltihaplanmış, dikkat et tatlım.
geldi mi kırmızılaar merak ettim, birara uğrada yazıver canım..
aylincim geçmiş olsun canım.kendinede,yeğenimede dikkat et tatlım.kıs erkek geliyomuş hee çok sevindim canım MEVLAM hayırlısını versin,tamamına erdirsin inş...
aa kızlar bide pazar günü evlilik yıl dönümüm inşallah güzel haberlerle pekişir günümüz
nihalcim nice senelere canım.inş..bebiş haberide alır dahada mutlu olursunuz.bu arada geçmiş olsun gülüm kendine dikkat et.antibiyotiğide kan testi yaptır sonra iç bence.

Canım ben 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım . ilkinde 1 hafta sürmüştü ancak 2.sinde 40 kusur gün devam etmişti..en sonunda kesmek için dr. bana doğum kontrol hapı markası verip 2 gün boyunca günde 2 tane içmemi söylemişti anında kesildi...ama benim de aynı senin gibi damla damla idi bunun sorun olmadığını söylemişti dr.ilişki de 15-20 gün kadar yasak olduğunu biliyorum:sm_confused:
geçmiş olsun tatlım.MEVLAM inş.. fazla bekletmeden verir bebişini.canım benim kürtajdan sonra on gün hiç kanamam olmamıştı,daha sonra damla damla gelmişti. yoksa dr kürtaj yapmadıda hala hamileliğim devammı ediyor deyip hemen dr'a koştum ve yeniden ultrasona girmiştim.dr'um normal demişti hiç ağrım sancımda olmamıştı.

tuğba canım oyy maşallah, RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın ve sağlıklı bi hamişlikten sonra bebişini kucağına almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et fıstığım. bu arada diğer hamişlerimiz ve hamiş adaylarımız nasıllar?MEVLAM hepinize sağlıklı ve uzun ömürler versin tüm sevdiklerinizle beraber inş...kıslar bende acayip grip oldum yaa,öksürük bi taraftan bel ağrım bitaraftan ne yapsam of oooooffff.

Son düzenleme:
minik klebekcim çok sevındım canım herseyın yolunda olmasına.inş en kısa zamanda görürüsün bebişi.dikkat et kendıne canım.bu arada birşey soracağım folic plus mı kullanıyorsunuz.folbiol mu dr bana folbiol verdi.şimdi kullanmaya başla dedi.birçok test yaptı bişey çıkmadı.Allaha şükür.bakalım bir adet dönemı daha bekleyıp bebiş çalışmalarına başlayalım diyorum ama Allahım hayırlısını versin.Allahım dualarımız kabul etsin.darısı başımıza inş en kısa zamanda.:1hug:
canım folic plus kullanıyorum buarada herhangı bı sorunun cıkmamasınada cok sevındım canım hadı hayırlı calısmalar sonrada hayırlı hamişlik inşallah :CüvCüv:
tuğba canım oyy maşallah, RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın ve sağlıklı bi hamişlikten sonra bebişini kucağına almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et fıstığım. bu arada diğer hamişlerimiz ve hamiş adaylarımız nasıllar?MEVLAM hepinize sağlıklı ve uzun ömürler versin tüm sevdiklerinizle beraber inş...kıslar bende acayip grip oldum yaa,öksürük bi taraftan bel ağrım bitaraftan ne yapsam of oooooffff.

saol canım benım :1hug: amin hepimiz inşallah hayırlı ve saglıklı bı hamıslık sonunda saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alırız inşallah:1hug:

kızlar az önce evde test yaptım malesef tek çizgi yok işte olsa silikte olsa çıkardı

canımmm çok sevindimmmm..bebe asprini ihmal etme olur muu gerçekten çok önemliymiş..benim dr.um şu anda bile kullandırıyooo..diken üstünde olmadan ALLAH ın izni ile rahat rahat geçir günleri inşallahh....a.s

geçmiş olsun tatlım.MEVLAM inş.. fazla bekletmeden verir bebişini.canım benim kürtajdan sonra on gün hiç kanamam olmamıştı,daha sonra damla damla gelmişti. yoksa dr kürtaj yapmadıda hala hamileliğim devammı ediyor deyip hemen dr'a koştum ve yeniden ultrasona girmiştim.dr'um normal demişti hiç ağrım sancımda olmamıştı.

AMİNNN canımmm inşallah hepimiz çok beklemeden bebişlerimizi kucağımıza alırız.... :sm_cool:

10unda olmam gerekiyodu demekki adet düzensizliği yaşıyorum neyse bi an önce adet olsamda çalışmalara bi an önce başlasam bari

kızlar sabahtan beri evde deli danalar gibi dolanıyorum gelinde bana moral verin üff yaaa canım çok sıkkın

canım kıyamam sana.3 gün geçmiş ozaman anladığım kadarıyla.ya adet düzensizliği yada hamılesin.2-3 gün bekle adet olmazsan kan testi yaptır.
bi hayır vardır canım,inş birgün bizde bebişlerimiz kucağımıza alacağız.hamış olduğumuzu öğrendiğimizde havalara uçacağız.Allahım herseyın hayırlısını versin öyle dua ederim hep.
peki hiç böle 2-3 gün geçiktiği oluyormuydu.benım 2 gün geçikir dr.a sordum normal kabul ediyoruz dedi 2-3 gecikmeyi.moralını bozma sakınnn canım oldu mu..

çocuk tedavisine yazın başladım ilk ay 10 gün geçti sonraki ay klomen kullandım gününde oldum diğer ay adetimi geçen 12i gün test yaptım hamileydim düşükle sonuçlandı geçen ay psikolojik olarak baya bi sıkıntı yaşadım bu yüzden 15 gün sonra oldum bu ayda böyle oldu beklemedeyim

kızlar az önce evde test yaptım malesef tek çizgi yok işte olsa silikte olsa çıkardı
aa canım hele bı dur daha sadece 3 gun gecmıs benı 5 gun gecındce o gece yaptım negatıftı 6.gun pozitif oolmustu.az bı bekle bakalım yarın degıscekmı sonuc
10unda olmam gerekiyodu demekki adet düzensizliği yaşıyorum neyse bi an önce adet olsamda çalışmalara bi an önce başlasam bari
inşallah düzenın bozulmamıstır canım ama stres yapma kendıne bukadar sonucta bı tane dunya tatlısı bı oglun var 2.yede hamıle kaldın ama olmadı yanı tekrar hamıle kalmak için bı engelın yok cok şükür yıne olur gecen ay bıraz gec geldıya senınkı belkı ondan dolayı şaşmıştır busefer
kızlar sabahtan beri evde deli danalar gibi dolanıyorum gelinde bana moral verin üff yaaa canım çok sıkkın
ayy canım niye böle yapıyosun ama kendıne edıyosun bılıyon dımı.azcık oluruna bırak kasma ama bukadar kendını.olacak inşallah yıllarca bekleyenler var hala sabırla beklıyorlar sonucda bı sorununda yok cok şükür.2 kez hamıle kalmıssın dogal yoldan yıne kalırsın kaydirigubbakcemile5 :CüvCüv:
çocuk tedavisine yazın başladım ilk ay 10 gün geçti sonraki ay klomen kullandım gününde oldum diğer ay adetimi geçen 12i gün test yaptım hamileydim düşükle sonuçlandı geçen ay psikolojik olarak baya bi sıkıntı yaşadım bu yüzden 15 gün sonra oldum bu ayda böyle oldu beklemedeyim

doktoruna danısırsın belkı yıne klomen verır düzene gırer bi bakmıssın hamişsin kaydirigubbakcemile2

Back
X