• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım 5 haftalıktı.zaten kürtaja gerek kalmadan gitmiş bebiş rahim ve yumurtalıklar pırıl pırıl dedi dr ne demekse bu:delphin:. eşim boşver korunmayalım nasılsa kürtaj olmadın dedi.bende onu dinledim.
bakalım hayırlısı hangi günden saymam lazım peki. kanamamın başladığı mı düşük yaptığım günm mü .:uhm:
canım ne güzel işte rahım falan tertemızmıs.yanı bebısın olmaına engel yok cok sükür.hadı hayırlısı dıyorum.he bıuarada canım kanamanın basladıgı gun sayılmaz sanıyorum ılk gun senden nasıl parca düştümü bişlmiyorum ama sanırım parca düşüğü gün düşük yapmıs sayılırsın.çünkü benım 2 hafta boyunca ara ara devam ettı kanamam ama kürtaj oldugum gunu 1.gun olarak saydık
merhaba bende ocak 26 da 9 haftalık bebeğimi düşürdüm
canım cok gecmıs olsun korundunuzmu bu süre zarfında?

çok sağolun kızlar,iyiki varsınız.benim olay biraz karışık,kayınvaldem bebek yapmamızı istemiyo kızının bi çocuğu var ondan başkasını sevemezmiş bide bunu bana söylüyo.daha bi çok laf söylüyo bu konuyla ilgili,bebeğimi kaybettiğimde bi damla gözyaşı dökmedi ve beni yapayalnız bırakıp gitti başka bi şehre.kimsemin olmadığını bile bile hemde,günlerce ağladım,bebeğime ayrı yandım kayınvaldemin yaptığına,dediklerine ayrı.
benim ailem adanada yaşıyo.çok uzun işte anlatacaklar.kısaca bahsettim,şimdide benden hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekliyo her hafta sonu bizimle kalmak istiyo,aradı yine bugün yarın geliyoruz diye işim var dedim olsun sen yap dedi. çok bunaldım,eşim beni destekliyo ama nede olsa onun annesi bi yere kadar karşı geliyo.öyle işte mehtapcım.sanada çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bi durum olmaz bitanem.bende çıkıyorum,yarın burda olursanız dertleşiriz canlarım.
fundacım teşekkürler arkadaşım,evet takmamak gerek ama bazen aklıma geldikçe sinirden her yanım titriyo.biliyıorum sağlığım bozuluyo düşünmekten ama elde olmuyo bazen.inşallah bebeğim olunca herşeyi unutucam o benim en yakın arkadaşım olacak.beni yalnız bırakmayan tek kişi olacak.

canım benım sakın üzülme okadar ucuz bı insan için inan ne moral bozmaya deger nede canını sıkmaya.bu ne canım ne demek baska torun istemıyorum sevevmem falan.o senın yarana bukadar tuz basıyosa asla lafımı esırgemem ne gerekıyosa söylerım.sende insan evladısın tas degılsın heralde.

amannnn şu kısacık ömrümüzde valla böle seylerle üzmeyelım tatlı canımızı.boşuna dememısler KAYNANA KAYNANA KARA KAZANDA KAYNA DİYE DİE:roflol::roflol::roflol:.oyüzden hiçç takma diyorum inan ileride düşününce agladıgın üzüldüğün saatlere yanacaksın.valla cok sey söylemek isterdım görgüsüz kayınvalıden için ama burda kesıyım diyorum yoksa hos olmayan seyler cıkabılır agzımdan kaydirigubbakcemile3 canım biz varız kendını yalnız hissetme sakın.:1hug:

çok sağolun kızlar,iyiki varsınız.benim olay biraz karışık,kayınvaldem bebek yapmamızı istemiyo kızının bi çocuğu var ondan başkasını sevemezmiş bide bunu bana söylüyo.daha bi çok laf söylüyo bu konuyla ilgili,bebeğimi kaybettiğimde bi damla gözyaşı dökmedi ve beni yapayalnız bırakıp gitti başka bi şehre.kimsemin olmadığını bile bile hemde,günlerce ağladım,bebeğime ayrı yandım kayınvaldemin yaptığına,dediklerine ayrı.
benim ailem adanada yaşıyo.çok uzun işte anlatacaklar.kısaca bahsettim,şimdide benden hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekliyo her hafta sonu bizimle kalmak istiyo,aradı yine bugün yarın geliyoruz diye işim var dedim olsun sen yap dedi. çok bunaldım,eşim beni destekliyo ama nede olsa onun annesi bi yere kadar karşı geliyo.öyle işte mehtapcım.sanada çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bi durum olmaz bitanem.bende çıkıyorum,yarın burda olursanız dertleşiriz canlarım.
fundacım teşekkürler arkadaşım,evet takmamak gerek ama bazen aklıma geldikçe sinirden her yanım titriyo.biliyıorum sağlığım bozuluyo düşünmekten ama elde olmuyo bazen.inşallah bebeğim olunca herşeyi unutucam o benim en yakın arkadaşım olacak.beni yalnız bırakmayan tek kişi olacak.

canım benim üzülme.hadsiz kendini bilmezlerin seni kırmasına izin verme.bak eşinde
seni destekliyomuş.tabi annesi bir yere kadar bişi denmiyo ama.mesafe koyun sizde araya.hiç yarını düşünmüyo bu insanlar.senin kocan onun oğlu değilmiymiş.ne demek miş o ya sadece kızının çocuğunu sevmek.çok ilginç.gün olur devran dönder yaşlılık var ucunda ,hastalık var.o günler gelince de gitsin sevgili kızına baktırsın kendini.

beyazbeyaz nasıl bi diyetmiş bu arkadaşım.1 ay içinde verilen o on kilo sonra 20 kilo olarak sana geri dönmesinde...hem ne bu acele?bu arada kıslar nasılsınız ay niye kimse girmiyo yaaa.............

merhaba canım, lahana çorbası diyeti ve limon,elma,karanfil,tarçın suyu ile hayatım...sen resimlerimi görsen aradaki farkları hak verirsin bana pretty woman gördüü..hazır gaza gelmişken veriiim gitsinnn dedim hihoyyyt

özlemcim ne diyecemi şaşırdım canım yaa.. ay böyle kaynana düşman başına.kötükedihüsobu ne ya insan oğlumun bebeği olsun seveyim der,yok böyle şey terbiyesiz....:oklava:benim kızımdan torunum olacak onu seveceğim oğlumun olmasın bu nasıl bi düşünce.ah benim bi olsun ben onları yerim yaa,gerçi yokda değil hani....:utangac:şimdi merak ettiniz dimiii?canım sen kafana takma kulak arkası yap duyma bile bugün sana, yarın ne olacağını Allahtan başka kim bilir.bak ne güzel eşinde sana destekmiş ya bide hep annesini tutsaydı,düşünemiyorum bile.sen takma kafanı bitanem kıyamam yaa..:teselli:salla gitsin aldırma.bak göreceksin o öyle yaptığı için Mevlam sana biran önce hayırlısıyla bebiş verecek, kaynananda onu daha çok sevecek ve bu yaptıklarından gün gelecek utanacak.tecrübe konuşuyo hayatım sen takmaaaa....:teytey:hadi fazla meraklanmadan söyliym barii.eşimin ilk evliliğinden bi kızımız var 5yaşından sonra ben büyüttüm,bütün çeyizini yaptım şimdi evli ve bitane dünyalar tatlısı torunumuz var:ecrin_bebek:1yaşına bu ayın 5.de girdi.ahh canımın içi o benim yerim ben onu yerimsenibenah bak şimdi çok özledim,neyse yarın bi uğrar görürüm bitenemi.yaa kıslar işte böyle karşınızda koskoca annanne var:roflol::roflol:MEVLAM herkese gönlündekini versin....hepinizi öpüyorum tatlişkolarım.

Son düzenleme:
nerde kıs resimlerin ben niye göremiyoooom.canım şu lahana çorbası ve diğerleriyle nasıl bişi yapcan yaa anlatsana biraz hani tarif marif olayı...fundiiiiş nerdesin kıııs?ay bizi unutmayın yaaa.....

canım ne güzel işte rahım falan tertemızmıs.yanı bebısın olmaına engel yok cok sükür.hadı hayırlısı dıyorum.he bıuarada canım kanamanın basladıgı gun sayılmaz sanıyorum ılk gun senden nasıl parca düştümü bişlmiyorum ama sanırım parca düşüğü gün düşük yapmıs sayılırsın.çünkü benım 2 hafta boyunca ara ara devam ettı kanamam ama kürtaj oldugum gunu 1.gun olarak saydık

canım benim 17 kasımda kanama başladı.22 kasımda parça parça düştü.25 ine kadar sürdü.bakalım hayırlısı adet ne zaman görcem bakalım.kendiğinden düşük yaptım kürtaj olmadım.

canım benim yaaa Sen ne bakıyorsun onun söylediklerine...kıyamam sana önemli olan sen ve eşin..bak eşin neyin doğru olup olmadığını ayırt edebiliyoo..sen seveceksin bebişini babası sevecek onuu yetmez mii...herkesin her söylediğini duyma bitanem işine gelenleri duy olur muuu...hem biz burdayız ne zaman istersen ...a.s.

nerde kıs resimlerin ben niye göremiyoooom.canım şu lahana çorbası ve diğerleriyle nasıl bişi yapcan yaa anlatsana biraz hani tarif marif olayı...fundiiiiş nerdesin kıııs?ay bizi unutmayın yaaa.....

canım benim :))) resimleri msn den yolladım funda ya...sana link vereyim özelden olmazsa çünkü burda yasakmış bildiğim kadarı ile link vermek ...

tuğbişş hoşgeldin canım naber
ayy canım nbr bı denk gelemedık he.nasılsın?
merhaba canım, lahana çorbası diyeti ve limon,elma,karanfil,tarçın suyu ile hayatım...sen resimlerimi görsen aradaki farkları hak verirsin bana pretty woman gördüü..hazır gaza gelmişken veriiim gitsinnn dedim hihoyyyt
canım hanı fotolar ben göremıyommmm
özlemcim ne diyecemi şaşırdım canım yaa.. ay böyle kaynana düşman başına.kötükedihüsobu ne ya insan oğlumun bebeği olsun seveyim der,yok böyle şey terbiyesiz....:oklava:benim kızımdan torunum olacak onu seveceğim oğlumun olmasın bu nasıl bi düşünce.ah benim bi olsun ben onları yerim yaa,gerçi yokda değil hani....:utangac:şimdi merak ettiniz dimiii?canım sen kafana takma kulak arkası yap duyma bile bugün sana, yarın ne olacağını Allahtan başka kim bilir.bak ne güzel eşinde sana destekmiş ya bide hep annesini tutsaydı,düşünemiyorum bile.sen takma kafanı bitanem kıyamam yaa..:teselli:salla gitsin aldırma.bak göreceksin o öyle yaptığı için Mevlam sana biran önce hayırlısıyla bebiş verecek, kaynananda onu daha çok sevecek ve bu yaptıklarından gün gelecek utanacak.tecrübe konuşuyo hayatım sen takmaaaa....:teytey:hadi fazla meraklanmadan söyliym barii.eşimin ilk evliliğinden bi kızımız var 5yaşından sonra ben büyüttüm,bütün çeyizini yaptım şimdi evli ve bitane dünyalar tatlısı torunumuz var:ecrin_bebek:1yaşına bu ayın 5.de girdi.ahh canımın içi o benim yerim ben onu yerimsenibenah bak şimdi çok özledim,neyse yarın bi uğrar görürüm bitenemi.yaa kıslar işte böyle karşınızda koskoca annanne var:roflol::roflol:MEVLAM herkese gönlündekini versin....hepinizi öpüyorum tatlişkolarım.
ayy neguzel bakmıssın büyümüşsün bırde evlendırmıssın oda ne guzel bı bebek vermıs size.neguzel bu genc yasta ananelık duygusunuda tatmıssın Allah aranızı bozmasın
canım benim :))) resimleri msn den yolladım funda ya...sana link vereyim özelden olmazsa çünkü burda yasakmış bildiğim kadarı ile link vermek ...

ee canım resımlerını kk ya koyda bızde görelım merak ettım hadeeeee

burdayım tatlıımsengözlerimebaksanab
bende lahana yı kaynatıp suyunu içiyorum canım.2 gündür de 1 çay kaşığı tere tohumunu balla karıştırıp her sabah aç karnına yiyorum. 3-4 kilo versem süper olcak.beyaz beyaz arkadaşım da lahana nın çorbasını yapıp içiyomuş.ama o daha iğrenç bişi, ben sevmedim yani.
böyle hayatmm be

anaaaaam sen annaneymişsin yaa.maşallah.

prens annesı nasılsın baklaımm:):emir_bebek:

saol kadrişcim iyiyim ben sen nasılsın..
bi görünüyon bi kayboluyon merak ediyorum valla, kartı gördükten sonrada kaybolma ortalardanda görüşelim, arayı uzatıyosun böyle tatlişkom..

aayy özlemcim sakın üzülme, sen bebeğini o sevsin diye mi yapıcan sankide kayınvalidem sevmicekmiş yapmıyım o zaman dicen. çıldırmış olmalı, çok konuşmasıınn..

ayy mehtapcım maşallah senin iyi yüreğine, daha bi sevdim senni vallaaa :))

valla maşallaaaahhhh

Son düzenleme:
canlarııımmmm,herkese selamlarr.
verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim,bugün bomba gibiyim maşallah.çok daha iyi hissediyorum kendimi.bu aralar hassaslaştım,ağlamak istiyomuş bünyem sanırım,biraz ağlayınca rahatlayıverdim:1rolleyes: hepinize çok teşekkür ederim,çoook seviyorum sizi.

mehtapcım,canım demek anneanneymiş bizim mehtabımız.maşallah ya,sen çok iyi yürekli bir annesin,yaptığın iyilikler gerçekten çok güzel.allahım dualarını kabul etsin inşallah,kızına bizden slm söyle,torununuda bol bol öp..

tuğbacım sen nasılsın canım,hamilelik nasıl gidiyo pek karşılaşamadık bikaç gündür.mide bulantın filan başladımı,inşallah hepiniz sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsiniz..:nazar:

fundişiiimm,ya bende 58 kilodan 54e düşmeyi planlıyorum ama olmuyo yaaa:icecream: hep sebze ağırlıklı besleniyorum et tavuk yersem yanında pek bişe yememeye çalışıyorum.pasta börek yok,tatlı yok,ekmek kepek.şimdilik diyetim böyle.eşim 1 ayda bu şekilde 11 kilo verdim bende nerdeyse 60tım 58 oldumbenneyaptımki inşallah bebişler gelene kadar istediğimiz kiloya ineriz canım.

aylinciiiimmm,nbr canım,bizim oğlan nasıl,tekmeler başladımı hissediyomusun?kilo aldınmı bu arada canım,ay ben ilk gebeliğimde 3 ayda 3 kilo almıştım,aslında 3 ayda 0 kilo diyo doktorlar.inşallah ikincisinde daha dikkatli olcam,önemli çünkü kilo meselesi.gerçi bebişler sağlıklı olsunda alınan kilolar verilir doğumdan sonra.

nilaycım hiç yok bu aralar ya,nasıl baş ağrısı çoktu,iyidiy inşallah.dikkat et kendine nilaycım,

beyazcım sen nasılsın bugün arkadaşım,sende diyettesin he.hadi bakalım kızlar forma girene kadar irademize hakim olalım.bu işin sırrı irade kuvvetişakkıdı

hepinizi öpüyorum canlarıımmm:1hug:a.s.

verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim,bugün bomba gibiyim maşallah.çok daha iyi hissediyorum kendimi.bu aralar hassaslaştım,ağlamak istiyomuş bünyem sanırım,biraz ağlayınca rahatlayıverdim:1rolleyes: hepinize çok teşekkür ederim,çoook seviyorum sizi.

mehtapcım,canım demek anneanneymiş bizim mehtabımız.maşallah ya,sen çok iyi yürekli bir annesin,yaptığın iyilikler gerçekten çok güzel.allahım dualarını kabul etsin inşallah,kızına bizden slm söyle,torununuda bol bol öp..

tuğbacım sen nasılsın canım,hamilelik nasıl gidiyo pek karşılaşamadık bikaç gündür.mide bulantın filan başladımı,inşallah hepiniz sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsiniz..:nazar:

fundişiiimm,ya bende 58 kilodan 54e düşmeyi planlıyorum ama olmuyo yaaa:icecream: hep sebze ağırlıklı besleniyorum et tavuk yersem yanında pek bişe yememeye çalışıyorum.pasta börek yok,tatlı yok,ekmek kepek.şimdilik diyetim böyle.eşim 1 ayda bu şekilde 11 kilo verdim bende nerdeyse 60tım 58 oldumbenneyaptımki inşallah bebişler gelene kadar istediğimiz kiloya ineriz canım.

aylinciiiimmm,nbr canım,bizim oğlan nasıl,tekmeler başladımı hissediyomusun?kilo aldınmı bu arada canım,ay ben ilk gebeliğimde 3 ayda 3 kilo almıştım,aslında 3 ayda 0 kilo diyo doktorlar.inşallah ikincisinde daha dikkatli olcam,önemli çünkü kilo meselesi.gerçi bebişler sağlıklı olsunda alınan kilolar verilir doğumdan sonra.

nilaycım hiç yok bu aralar ya,nasıl baş ağrısı çoktu,iyidiy inşallah.dikkat et kendine nilaycım,

beyazcım sen nasılsın bugün arkadaşım,sende diyettesin he.hadi bakalım kızlar forma girene kadar irademize hakim olalım.bu işin sırrı irade kuvvetişakkıdı

özlemcim iyi olmana çok sevindim, hiç bişeyin seni üzmesine izin verme olur mu tatlım.. :1hug:
nilayla arasıra konuşuyoruz baş ağrıları hala geçmedi göz dr'una gitmişti acaba gözlerimden dolayı mı oluyor diye ama gözleriyle alakalı bir sorun çıkmadı. herhalde bebiş yapıyor inşallah biranönce geçicek ağrıları..
ben hiç bişey hissetmiyorum canım ne tekme ne hareket, geçen sefrkinde 13-14. haftalarda hissetmeye başlamıştım hatta eşimde elini karnıma koyunca farkediyordu ama şimdi tık yok..
herhalde ilerleyen zamanlarda hissetcem bi aksilik olmazsa. 3. ayımız doldu henüz kilo almasım canım bende geçen seferkinde 5 kilo almıştım ilk 3 ayda ama meğer kilo değil ödemmiş. şimdilerdede karnım hep aç napıcam bilmiyorum yemek yiyorum bir saat sonra tekrar kazınıyor midem. bende pilav makarna hamur işi gibi şeyler yemeyip sebze yemeği sulu yemek çorba falan yiyorum hep. artık başlayacağım herhalde kilo almalaraa..

üüüf kızlar ya benim de bir derdim var. bebeğimi çok merak ediyorum acaba yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye korkmaya başladım. bi diyorum tansiyonum normal yükselmiyor bu iyi haber diyorum. sabahları hep ayaklarımı kontrol ediyorum acaba şişiyolar mı diye :sm_confused: sonra yine erken doğum yaparsam diye korkuyorum :a015: Allah'ım hepimize hayırlısını göstersin canlarım, öyle böyle günleri devirip neler yaşayacağımızı göreceğiz..

özlemcim iyi olmana çok sevindim, hiç bişeyin seni üzmesine izin verme olur mu tatlım.. :1hug:
nilayla arasıra konuşuyoruz baş ağrıları hala geçmedi göz dr'una gitmişti acaba gözlerimden dolayı mı oluyor diye ama gözleriyle alakalı bir sorun çıkmadı. herhalde bebiş yapıyor inşallah biranönce geçicek ağrıları..
ben hiç bişey hissetmiyorum canım ne tekme ne hareket, geçen sefrkinde 13-14. haftalarda hissetmeye başlamıştım hatta eşimde elini karnıma koyunca farkediyordu ama şimdi tık yok..
herhalde ilerleyen zamanlarda hissetcem bi aksilik olmazsa. 3. ayımız doldu henüz kilo almasım canım bende geçen seferkinde 5 kilo almıştım ilk 3 ayda ama meğer kilo değil ödemmiş. şimdilerdede karnım hep aç napıcam bilmiyorum yemek yiyorum bir saat sonra tekrar kazınıyor midem. bende pilav makarna hamur işi gibi şeyler yemeyip sebze yemeği sulu yemek çorba falan yiyorum hep. artık başlayacağım herhalde kilo almalaraa..

üüüf kızlar ya benim de bir derdim var. bebeğimi çok merak ediyorum acaba yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye korkmaya başladım. bi diyorum tansiyonum normal yükselmiyor bu iyi haber diyorum. sabahları hep ayaklarımı kontrol ediyorum acaba şişiyolar mı diye :sm_confused: sonra yine erken doğum yaparsam diye korkuyorum :a015: Allah'ım hepimize hayırlısını göstersin canlarım, öyle böyle günleri devirip neler yaşayacağımızı göreceğiz..

canım benim,endişelerini çok iyi anlıyorum.sanırım bende aynı tedirginlikleri yaşarım ikinci hamileliğimde,allahım kısmet ederse tabii.bu tarz düşüncelerinin olması çok normal,şuan tek yapacağımız dua etmek.allahım bebişlerinizi sağ salim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.
içini ferah tut arkadaşım,aklına kötü şeyler getirme,biliyosun sanada bebeğinede zarar.seninde dediğin gibi hepberaber yaşayıp görcez,birbirimize destek olmaya devam ederek:teselli:
allahım birdaha hiç birimize o kötü acıyı yaşatmasın inşallah,bi kaç sene sonra bebişlerimizin gelişimleriyle ilgili konuşurken bu günleri hatırlar tebessümle anarız belki.
inançlı olalım ve her zaman dua edelim canım,bizim içinde dua et olurmu sizin yaşadığınız mutluluğu bizde yaşayalım en kısa zamanda inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
seni öpüyorum arkadaşım...

verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim,bugün bomba gibiyim maşallah.çok daha iyi hissediyorum kendimi.bu aralar hassaslaştım,ağlamak istiyomuş bünyem sanırım,biraz ağlayınca rahatlayıverdim hepinize çok teşekkür ederim,çoook seviyorum sizi.

fundişiiimm,ya bende 58 kilodan 54e düşmeyi planlıyorum ama olmuyo yaaahep sebze ağırlıklı besleniyorum et tavuk yersem yanında pek bişe yememeye çalışıyorum.pasta börek yok,tatlı yok,ekmek kepek.şimdilik diyetim böyle.eşim 1 ayda bu şekilde 11 kilo verdim bende nerdeyse 60tım 58 oldumbenneyaptımki inşallah bebişler gelene kadar istediğimiz kiloya ineriz canım.

beyazcım sen nasılsın bugün arkadaşım,sende diyettesin he.hadi bakalım kızlar forma girene kadar irademize hakim olalım.bu işin sırrı irade kuvveti

özlemcım canım iyi olmana cok sevındım evet bazen aglamak gercek bır çözüm olabılıyor
bizde iyyiiz bebısımle galıba mıde bulantım yok zaten suan 5.haftama gırdım, sanırım olursa 7.haftadan sonra baslıycak galiba. haifi hafif var bulantım ama gecıyor hemen.bendede bıte rahatsız edıcı konu kasık agrım.iple cekıyorum carsamba gununu bakalım ne dıyek doktorum.herseyın hayırlısı artık
özlemcim iyi olmana çok sevindim, hiç bişeyin seni üzmesine izin verme olur mu tatlım..

üüüf kızlar ya benim de bir derdim var. bebeğimi çok merak ediyorum acaba yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye korkmaya başladım. bi diyorum tansiyonum normal yükselmiyor bu iyi haber diyorum. sabahları hep ayaklarımı kontrol ediyorum acaba şişiyolar mı diye :sm_confused: sonra yine erken doğum yaparsam diye korkuyorum Allah'ım hepimize hayırlısını göstersin canlarım, öyle böyle günleri devirip neler yaşayacağımızı göreceğiz..

ayy canım nıye böle yapıyosun ama hanı yoktu kötü düşünceler bende oturup aglarım ama şimdi :çok üzgünüm: benımde aklıma gelıyo ama oldugunca düşünmemeye özen gösteriyorum.kasık agrım bıraz kafamı karıstırıyo ama ben iyiye yoruyorum hem bende hersabah kalkınca ayaklarım şişmi die bakıyorum yanı sadece kendın sanma :roflol:

oyüzden napıyoruz böyle kötü düşüncelere kapılmıyoruz yoksa oklava gelıyor oklava :oklava: ona göre yanı.
:1hug: bebişlerimiz saglıkla dünyaya gelcek inşalah bız duamızı esırgemeyelım birbirimizden cok öptüm canım Şeniz

ayy neguzel bakmıssın büyümüşsün bırde evlendırmıssın oda ne guzel bı bebek vermıs size.neguzel bu genc yasta ananelık duygusunuda tatmıssın Allah aranızı bozmasın
amiin tuğbacım.inşş bigün sizlerde hayırlısıyla önce anne sonra anane ve babanne olur doya doya seversiniz yavrularınızı....ananelik çok tatlı yaa,hele beni görünce gıı deyip bana atılması ayy ayy canım o beniiiim.:1hug:
burdayım tatlıımsengözlerimebaksanab
bende lahana yı kaynatıp suyunu içiyorum canım.2 gündür de 1 çay kaşığı tere tohumunu balla karıştırıp her sabah aç karnına yiyorum. 3-4 kilo versem süper olcak.beyaz beyaz arkadaşım da lahana nın çorbasını yapıp içiyomuş.ama o daha iğrenç bişi, ben sevmedim yani.
böyle hayatmm be
fundişcim nasıl oluyo bu lahana suyu yani tarifini verirmisin canımcım. bide tere tohumu bal karışımı ne kadar aay tariflerini verinde bizde çıtır olalım yaaa..
ayy mehtapcım maşallah senin iyi yüreğine, daha bi sevdim senni vallaaa :))

valla maşallaaaahhhh
canıııım bende sizleri valla çok sevdim.ailem gibisiniz artık,aklım hep kk'da kıslar acaba nasıl ne yapıyorlar,ne yazdılar diye hep merak içindeyim.canlarımsınız benim yaa............:1hug:
canım çok güzel bi duygu anlatamam yaa..:sm_cool:her fırsatta herkese ananeyim demek için fırsat kolluyom valla.hihoyyyt

mehtapcım,canım demek anneanneymiş bizim mehtabımız.maşallah ya,sen çok iyi yürekli bir annesin,yaptığın iyilikler gerçekten çok güzel.allahım dualarını kabul etsin inşallah,kızına bizden slm söyle,torununuda bol bol öp.
özlemcim unutma kafana tokadan başka bişi takmıycaksın tamammı tatlım...Amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:aleykümselam kızıma selamını söylerim canım,torunumuda koklaya koklaya öperim..zaten yavrum benim öpmemden bıkıyo saçımı çekiyokaydirigubbakcemile
selam canlarım nasılsınız dünden bu yana ,herkes iyi sanırım...

beyazcım ben kendi adıma iyi sayılırım bitanem.sen nasılsın? ayy kıslar yine kimse yok kızmaya başladım heee:oklava:nerdesiniz toplanın artıkııık.

Back
X