- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.041
canım ne güzel işte rahım falan tertemızmıs.yanı bebısın olmaına engel yok cok sükür.hadı hayırlısı dıyorum.he bıuarada canım kanamanın basladıgı gun sayılmaz sanıyorum ılk gun senden nasıl parca düştümü bişlmiyorum ama sanırım parca düşüğü gün düşük yapmıs sayılırsın.çünkü benım 2 hafta boyunca ara ara devam ettı kanamam ama kürtaj oldugum gunu 1.gun olarak saydıkcanım 5 haftalıktı.zaten kürtaja gerek kalmadan gitmiş bebiş rahim ve yumurtalıklar pırıl pırıl dedi dr ne demekse bu. eşim boşver korunmayalım nasılsa kürtaj olmadın dedi.bende onu dinledim.
bakalım hayırlısı hangi günden saymam lazım peki. kanamamın başladığı mı düşük yaptığım günm mü .:uhm:
canım cok gecmıs olsun korundunuzmu bu süre zarfında?merhaba bende ocak 26 da 9 haftalık bebeğimi düşürdüm
çok sağolun kızlar,iyiki varsınız.benim olay biraz karışık,kayınvaldem bebek yapmamızı istemiyo kızının bi çocuğu var ondan başkasını sevemezmiş bide bunu bana söylüyo.daha bi çok laf söylüyo bu konuyla ilgili,bebeğimi kaybettiğimde bi damla gözyaşı dökmedi ve beni yapayalnız bırakıp gitti başka bi şehre.kimsemin olmadığını bile bile hemde,günlerce ağladım,bebeğime ayrı yandım kayınvaldemin yaptığına,dediklerine ayrı.
benim ailem adanada yaşıyo.çok uzun işte anlatacaklar.kısaca bahsettim,şimdide benden hiçbişe olmamış gibi davranmamı bekliyo her hafta sonu bizimle kalmak istiyo,aradı yine bugün yarın geliyoruz diye işim var dedim olsun sen yap dedi. çok bunaldım,eşim beni destekliyo ama nede olsa onun annesi bi yere kadar karşı geliyo.öyle işte mehtapcım.sanada çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlık bi durum olmaz bitanem.bende çıkıyorum,yarın burda olursanız dertleşiriz canlarım.
fundacım teşekkürler arkadaşım,evet takmamak gerek ama bazen aklıma geldikçe sinirden her yanım titriyo.biliyıorum sağlığım bozuluyo düşünmekten ama elde olmuyo bazen.inşallah bebeğim olunca herşeyi unutucam o benim en yakın arkadaşım olacak.beni yalnız bırakmayan tek kişi olacak.
canım benım sakın üzülme okadar ucuz bı insan için inan ne moral bozmaya deger nede canını sıkmaya.bu ne canım ne demek baska torun istemıyorum sevevmem falan.o senın yarana bukadar tuz basıyosa asla lafımı esırgemem ne gerekıyosa söylerım.sende insan evladısın tas degılsın heralde.
amannnn şu kısacık ömrümüzde valla böle seylerle üzmeyelım tatlı canımızı.boşuna dememısler KAYNANA KAYNANA KARA KAZANDA KAYNA DİYE DİE:roflol::roflol::roflol:.oyüzden hiçç takma diyorum inan ileride düşününce agladıgın üzüldüğün saatlere yanacaksın.valla cok sey söylemek isterdım görgüsüz kayınvalıden için ama burda kesıyım diyorum yoksa hos olmayan seyler cıkabılır agzımdan kaydirigubbakcemile3 canım biz varız kendını yalnız hissetme sakın.:1hug: