E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.181
kan da gebelik testi kesin sonucu verir. babana çok geçmiş plsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben düşük yapmıştım burda paylaşmıştım. 2 adet döneminden sonra hamile kaldım şimdi 5+4 deyiz. hayırlısıyla gelir inş bebeğim. Allah isteyen herkese versin inş...
merhaba kızlar ben düşük yapmıştım burda paylaşmıştım. 2 adet döneminden sonra hamile kaldım şimdi 5+4 deyiz. hayırlısıyla gelir inş bebeğim. Allah isteyen herkese versin inş...
bebeğimi düşüreli 4 ay oldu fakat hala hamile kalamadım. sizde de böyle bir durumla karşılaşan varmı. beni siz anlarsınız.
çok geçmiş olsun, inan bana bizim listemiz çok uğurlu şimdiden bir sürü hamilemiz oldu, sanada uğurlu gelir inşallaaah kaydirigubbakcemile2Merhaba kızlar, bu siteye daha dğn katıldım ama ne zamandır üye olmak istiyordum.Çünkü kadın dayanışması çok önemli ve burda gebelikle ilgili birbirimizi dinliyor ve moral vermeye çalışıyoruz.İlk başta herkeze çok teşekkür ediyorum.Benim sorunuma gelince bende 1 sene oldu evleneli 3 ay önce 3.ayıma gireceğim sıralarda bebeğimi düşürüdm.Benim daha doğrusu karnımda ölmüş ve 1 hafta o şekilde dolaşmışım farkında olmadan.Kanamam ve kasık ağrılarım başlayınca zaten anormal bir durumun olduğunu farketmiştim.eşimle gittik ve o benden daha üzüldü ve çok ağladı bu beni daha çok etkiledi, çünkü ikimizde çok seviyoruz çocukları ve alıştırmıştık kendimizi bu duruma.Bu nedenle yeni yeni kendime gelemye başladım ama arada aklıma gelmiyo değil fakat tekrar şimdi hamile kalmak istiyorum.doktorum bana beklememe gerek olmadığını düşükle ilgili hiçbir sorunumun olmadığını, hiç düşük yapmamış biri kadar sağlıklı olduğumu söyeldi o yzüden fazla beklememe gerek yokmuş.Bakalım bu ay ne olacak ilk başta adetim 1.5 ay sonra oldu ilaç kullandım.daha sonra düzene girdi şimdi ilk 1 aralıkta oldum adet, ve sabırsızlıkla bekliyorum.Fortel erken gebelik testleri var.Ama ben pek güvenmiyorum ona ilk gebe kalmadan öncede yapmıştır negatif çıkmıştı.Onedenle adetimin geçmesini bekliyorum bakalım işallah tekrar aynı mutluluğu yaşar ve sizinle bu mutluluğumu paylaşırım ve sonuna kadar gider.Kadın olmak gerçekten çok zor.Herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin allah..
tubişcim hayırlısı olsun canım, diğer kontrolde ne kadar büyümüş görüceksin kelebeğini sende şaşıracaksın, Allah'ım sağlık versin canım.ayy kızlar dün giremedım fazla yorgundum bıraz 1 saat gıdıs bı saat gelıs bıde kar vardı kaldık yolda tam bı çileydı yanı.ama bebegımın kesesını görmek benı cok mutlu ettı.vajınal ultrasonda bı sorun vardı üstten baktık mecburen 6+4üm keseyı gördük ama kalp atısınını duyamadık üstten baktıgımız için.inşallah haftayada kalp atısını duyarım mınık kelebegımın.cok güzel bı duygu Allah ım isteyen herkeze nasip etsın inşallahhhhhhh
hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruzzz..selam arkadaşlar bugun 30u tamamladım hiç belitri yok umarım hastalanmam :) dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif ama ümidim bitmedi hala bugun gelmezse yine bakacam gerçi geçen sefer adet günümde 2 gün önce belli olmuştu düşük yaptığım bebekte
birde size birşey sormak istiyorum karın bölgem 3 gündür fena halde kaşınıyor nedeni ne olabilir? bilen var mı?
amin canım inşallaahh.merhaba kızlar ben düşük yapmıştım burda paylaşmıştım. 2 adet döneminden sonra hamile kaldım şimdi 5+4 deyiz. hayırlısıyla gelir inş bebeğim. Allah isteyen herkese versin inş...
kıslaaar nasılsınız herkesin nkeyfi yerindedir inşallaahh..
bende yemekler yaptım, akşama misafirlerim var yeni bitti. bizim hatunlar napıyolar diye bi bakim dedimm.. kimseler yok muuu datlularıım:)
iyiz güzel annekaydirigubbakcemile5 napalımm gün sayıyoruzz güzel anne olmak içinkaydirigubbakcemile3 :teytey: sende çok yorma kendini misafir umduğunu yerr..
slm kızlar,hepinize çok teşekkürler ediyorum.dualarınız,güzel temennileriniz için.inşallah babacığım yakın zamanda çok daha iyi olacak.
ben bugün kan verdim sonuç yarın öğlden sonra çıkıyo,hiç ümidim yok ama kısmet belki minik meleğim sürpriz yapar bana,bizde dedesine bu güzel haberle gideriz ve onun moralini düzeltiriz:Saruboceq:
pazar günü gidiyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah.döndüğümde içim rahatlamış olur inşallah.
hepinizi çoookkk seviyorum,hepinize ayrı ayrı cvp yazmak istiyodum ama hiç halim yok dışarda soğuk yedim sanırım uykum geldi halsizim çok.kusura bakmayın canlarım.herkesi öpüyorum:1hug: a.s.
ben çok dua ediyorum mervecim inşallah en kısa zamanda alıcaz sizdende güzel haberleri.
benim içinde maraton aslında bundan sonra başlıyor, biliyorsun bundan önceki hamileliğimde 4. ayda rahatsızlanıp 6. ayda erken doğum yapmıştım.
benim en diikkatli olmam gereken zamanlar başlıyor mervecim..
Allahım hepimize hayırlısını göstersiiin canımcıım :1hug:
canım amin inşallah.evet çok küçük evlendi,beni dinlemedi,ne güzel süper liseye gidiyodu.şimdi çok pişman ama?ahh canım çok erken evlemiş ama hayırlısı artık inşallah cadı kayın validesi evini taşır çoook uzaklarada rahat eder küçük aylinimiz ...:Saruboceq:
canım geçmiş olsun.gerçekten çok zor.Rabbim bir daha düşük acısı yaşatmasın.çok çalış inşallah fazla bekletmetmeden gelir bebişin.Merhaba kızlar, bu siteye daha dğn katıldım ama ne zamandır üye olmak istiyordum.Çünkü kadın dayanışması çok önemli ve burda gebelikle ilgili birbirimizi dinliyor ve moral vermeye çalışıyoruz.İlk başta herkeze çok teşekkür ediyorum.Benim sorunuma gelince bende 1 sene oldu evleneli 3 ay önce 3.ayıma gireceğim sıralarda bebeğimi düşürüdm.Benim daha doğrusu karnımda ölmüş ve 1 hafta o şekilde dolaşmışım farkında olmadan.Kanamam ve kasık ağrılarım başlayınca zaten anormal bir durumun olduğunu farketmiştim.eşimle gittik ve o benden daha üzüldü ve çok ağladı bu beni daha çok etkiledi, çünkü ikimizde çok seviyoruz çocukları ve alıştırmıştık kendimizi bu duruma.Bu nedenle yeni yeni kendime gelemye başladım ama arada aklıma gelmiyo değil fakat tekrar şimdi hamile kalmak istiyorum.doktorum bana beklememe gerek olmadığını düşükle ilgili hiçbir sorunumun olmadığını, hiç düşük yapmamış biri kadar sağlıklı olduğumu söyeldi o yzüden fazla beklememe gerek yokmuş.Bakalım bu ay ne olacak ilk başta adetim 1.5 ay sonra oldu ilaç kullandım.daha sonra düzene girdi şimdi ilk 1 aralıkta oldum adet, ve sabırsızlıkla bekliyorum.Fortel erken gebelik testleri var.Ama ben pek güvenmiyorum ona ilk gebe kalmadan öncede yapmıştır negatif çıkmıştı.Onedenle adetimin geçmesini bekliyorum bakalım işallah tekrar aynı mutluluğu yaşar ve sizinle bu mutluluğumu paylaşırım ve sonuna kadar gider.Kadın olmak gerçekten çok zor.Herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin allah..
ah canım tubişim gördün hee bebişinin kesesini.bi dahakinide duyarsın inşaallah pıt pıt,o küçücük kalbinin atışını.yer onu teyzesi...ayy kızlar dün giremedım fazla yorgundum bıraz 1 saat gıdıs bı saat gelıs bıde kar vardı kaldık yolda tam bı çileydı yanı.ama bebegımın kesesını görmek benı cok mutlu ettı.vajınal ultrasonda bı sorun vardı üstten baktık mecburen 6+4üm keseyı gördük ama kalp atısınını duyamadık üstten baktıgımız için.inşallah haftayada kalp atısını duyarım mınık kelebegımın.cok güzel bı duygu Allah ım isteyen herkeze nasip etsın inşallahhhhhhh
canım geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda tekrar versin bebişini inşş.üzülme daha erken...bebeğimi düşüreli 4 ay oldu fakat hala hamile kalamadım. sizde de böyle bir durumla karşılaşan varmı. beni siz anlarsınız.
canııım çok sevindim Rabbim sağlıklı bi hamişlikten sonra bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.merhaba kızlar ben düşük yapmıştım burda paylaşmıştım. 2 adet döneminden sonra hamile kaldım şimdi 5+4 deyiz. hayırlısıyla gelir inş bebeğim. Allah isteyen herkese versin inş...
inşallah cnm sevindircem sizi..allah korusunn cnm benimm evet sen dikkat et gerisi allahın takdiri ama ben bişii olmıcak diyorum allahın izniyle zamanında gelcektir.. cnmm:1hug:
kıslaaar nasılsınız herkesin nkeyfi yerindedir inşallaahh..
bende yemekler yaptım, akşama misafirlerim var yeni bitti. bizim hatunlar napıyolar diye bi bakim dedimm.. kimseler yok muuu datlularıım:)
ben iyiyim canımcım:)valla bu ay topiğimizden ne kadar çok hamile çıktı maşallah
Allah bütün hamilelerimize sağlık versin..darısı isteyen herkese..
canım hamilesin zaten miğdende bulanıyor sabahta çıkarmışsın yorma sakın kendini tamammı tatlım...
ay nilaycım bekliyorum işte bulantılarım geçsin diye, idrar yolu enfeksiyonu vardı bende ilaç kullanmıştım geçen haftalarda. mide bulantımı dr'a söyledğimde enfeksiyon tekrar nüksetmiş olabilir dedi yarın bi tahlil yaptırıcam ona göre bakıcaz. umarım geçer..
ya aslında yabancı değil görümcemle ortak bir akdaşımız geliyo ama işten gelicekler yazık acıkmış olurlar onun için tam tekmil hazırladım yemekleri şimdide patates haşlanıyo püre yapcam o arada bakim dedim noluyo burda diye sengözlerimebaksanab