• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hmmm anladım canım dün yaptıysan bugün yapma canım bekle bi kaç gün..
kaç gün gecikti adetini?

normalde adet döngüm 28 gün ama düşük sonrası 30. gün geldi
bugun benim hesabıma 30 gün doldu
ve hiç belirti yok
ya istiyorum ya hamile olmak belkimde ondan acelem
inşallah hamileyimdir kaydirigubbakcemile

karnımın kaşınması bir işaret değildir di mi? arabada midemde çok bulanıyor ama
geçen sefer hemen çıkmıştı idrarda bu sefer tık yok

valla herkeste belirti farklı oluyor canım inşallah hamilesindir ama ben kaşıntının hamilelikten olacağını sanmıyorum..

canım geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonuda bulantı yapar inşallah bişey çıkmaz yarın canımcım bebiş yapıyordur bulantıyı enfeksiyon geçmiştir..
görümcen yardım eder sana sen tam hazırlamışsın artık masayı kurmak kaldırıp bulaşık yıkamakta onların işi:))))inşallah annesi gibi ağır değildir oda yoksa işin zordelikafadulden
yardım etti sağolsuun delikafadulden
di mi nilaycım ya bende öyle düşünüyorum yapar enfeksiyon bulantı..
yarın çıkar testten :)

arkadaşlar gelen giden yok meraktan ölcem baksam mı bir idrar testine? valla eczacıdan aldığım testlerle adam kendine yeni dükkan alacak her ay en az 2 tane :) ya şu kaşıntıyla ilgili bir yorumu olan var mı?
karın bölgem çok kaşınıyor nedendir acep?

birde şeyi soracam hani sizin mesjlarınızın altında bir resim oluyrı? sağlıkla gel bebegim falan yazan nasıl konuluyor onlar bende yapmak istiyorum bir türlü beceremedim
canım yap testini, bakalım ne çıkıcak..
ama bu testleri yaptıktan sonra çöpe atman gerekli sonrada çöpten çıkartıp bakman gerekli çöpe uğramadan pozitif olmuyorlar delikafadulden nilayın benim tubişin ve bir arkadaşımın daha öyle oldu :roflol:
şaka bir yana 30. gün epey geç olmuş belki yarın sabah idrarıyla yaparsan çıkar.
alttaki çizelgeyide nilay vermiş linkini, ordan yapıyolar canım.

karın kaşıntısı değilde mide bulantısı olabilir canım.
inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin..

ayy kızlar dün giremedım fazla yorgundum bıraz 1 saat gıdıs bı saat gelıs bıde kar vardı kaldık yolda tam bı çileydı yanı.ama bebegımın kesesını görmek benı cok mutlu ettı.vajınal ultrasonda bı sorun vardı üstten baktık mecburen 6+4üm keseyı gördük ama kalp atısınını duyamadık üstten baktıgımız için.inşallah haftayada kalp atısını duyarım mınık kelebegımın.cok güzel bı duygu Allah ım isteyen herkeze nasip etsın inşallahhhhhhh

tugbacım gormussun melegının kesesını dıger gıtmene kalp atısınıda duyman dılagıyle canım dıkkat et kendıne tamam mı

slm kızlar,hepinize çok teşekkürler ediyorum.dualarınız,güzel temennileriniz için.inşallah babacığım yakın zamanda çok daha iyi olacak.
ben bugün kan verdim sonuç yarın öğlden sonra çıkıyo,hiç ümidim yok ama kısmet belki minik meleğim sürpriz yapar bana,bizde dedesine bu güzel haberle gideriz ve onun moralini düzeltiriz:Saruboceq:
pazar günü gidiyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah.döndüğümde içim rahatlamış olur inşallah.
hepinizi çoookkk seviyorum,hepinize ayrı ayrı cvp yazmak istiyodum ama hiç halim yok dışarda soğuk yedim sanırım uykum geldi halsizim çok.kusura bakmayın canlarım.herkesi öpüyorum:1hug: a.s.

hemserımmm nasılsın canım babana buyuk gecmıs olsun en kısa zamanda toparlanır ınsallah tabı boyle gunlerde ınsan aılesının yanında olmak ıstıyor tabı gıt cok ıyı edersın
ınsallah mujdelı haberlerle gıdersınde moral olur babana hersey gonlunce olsun tatlım benım yerımede bak adana ya ıyıce olur mu

yardım etti sağolsuun delikafadulden
di mi nilaycım ya bende öyle düşünüyorum yapar enfeksiyon bulantı..
yarın çıkar testten :)

aylıncım gecmıs olsun guzelım ınsallah enfeksıyon yokturda mınık tosbaan bulantı yapıyordur hıc endıselenme bu sefer hersey yolunda gıdecek allah ın ıznı ıle tum hamıslerımız sorunsuz gebelık gecırıp kucaklarına alacaklar yavrularını
darısı tum o cıft cızgıyı gormek ıcın cok sey feda edebılecek bana ve tum arkadaslara

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ne güzel dostluk kurmuşsunuz...
bende klomenle 2. ayda hamile kaldım ve 2 temmuz 2007 de 6 haftalık düşük yaptım...psikolojik olarak çok kötüydüm çok zor atlattım o günleri hergün ağlıyordum şimdi sadece adet olduğum gün ağlıyorum :çok üzgünüm:
sorun ne anlamadık yine klomen kullandım çok kullanınca kis yaptı kendi kendine geçti rahim filmi çekildi hormon testleri yapıldı hepsi temiz çıktı...dr hatta süper herşey bu ay kesin diyordu ama yine fııss:1no2:
beni daha çok yıkıyordu tedaviye ara vermiştim.. 2 ay önce dr değiştirdim oda psikolojik sende bişi yok dedi ganaphone verdi 3 ay kullan dedi bakalım 2. aydayız.
RABBİM hayırlı ve sağlıklı hepimizin yumurcağının olmasını nasip etsin amiin...

ah cnmm çook sevindimhihoyyyt allaha çok şükür. ya bişi sorcam 2 adet döneminde derken korunma süren bittikten sonra mı

zaten doktor bana 2 adet dönemin geçsin demişti. ben korunmamıştım yine de ama olmamıştı 2 adet döneminde de akşama kadar ağlamıştım. bebeğim olmuyo diye doktora gitmiştim hatta. o da kan, idrar tetkikik yaptı. ultrasonda baktı bişeyin yok dedi. meğer benim minik daha yeni yerleşiyomuş. rahim kendini ancak toparlıyormuş. bi de gününü tutturmak önemli tabi ben çok uğraştım gerçi Rabbim istemese yine olmazdı ama şükürler olsun.

zaten doktor bana 2 adet dönemin geçsin demişti. ben korunmamıştım yine de ama olmamıştı 2 adet döneminde de akşama kadar ağlamıştım. bebeğim olmuyo diye doktora gitmiştim hatta. o da kan, idrar tetkikik yaptı. ultrasonda baktı bişeyin yok dedi. meğer benim minik daha yeni yerleşiyomuş. rahim kendini ancak toparlıyormuş. bi de gününü tutturmak önemli tabi ben çok uğraştım gerçi Rabbim istemese yine olmazdı ama şükürler olsun.

TAMAM CNM OZMN BEN 2 ADET DÖNEMİNİ BEKLEDİMMM..inşallahh benimde meleğim,kelebeğim pıt pıt gelir konar banahihoyyyt... allahım inşallah bizim içinde ister :Saruboceq:

canım yap testini, bakalım ne çıkıcak..
ama bu testleri yaptıktan sonra çöpe atman gerekli sonrada çöpten çıkartıp bakman gerekli çöpe uğramadan pozitif olmuyorlar delikafadulden nilayın benim tubişin ve bir arkadaşımın daha öyle oldu :roflol:
şaka bir yana 30. gün epey geç olmuş belki yarın sabah idrarıyla yaparsan çıkar.
karın kaşıntısı değilde mide bulantısı olabilir canım.
inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin..

sağol canım adet olduğum günü 1 sayarsak saati itibariyle bugun 32. güne girdim adet belirtim yok ama hafif bulantı karın bölgemde şişlik ve kabızlık dışında hamilelik belirtimde yok testi henuz çöpe atıp denemedim bugun onuda deneyecegim ama akşama doğru :) tabi kırmızı kartı yemezsem :( ben düşük yağtığım hamileliğimde 27. gün idrar testinden sonuç almıştım ama bu sefer 30. günde bile negatif belki de diyorum stres ya da mevsimsel değişikliklerdir umarım hiçbiri değildir

5 aylık evliyim daha belki çok acele ediyorum ama bu bebegi çok istiyorum dün gece ilk kez rüyamda gördüm bebeğimi geçen sefer hiç görmemiştim allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :emir_bebek:

sağol canım adet olduğum günü 1 sayarsak saati itibariyle bugun 32. güne girdim adet belirtim yok ama hafif bulantı karın bölgemde şişlik ve kabızlık dışında hamilelik belirtimde yok testi henuz çöpe atıp denemedim bugun onuda deneyecegim ama akşama doğru :) tabi kırmızı kartı yemezsem :( ben düşük yağtığım hamileliğimde 27. gün idrar testinden sonuç almıştım ama bu sefer 30. günde bile negatif belki de diyorum stres ya da mevsimsel değişikliklerdir umarım hiçbiri değildir

5 aylık evliyim daha belki çok acele ediyorum ama bu bebegi çok istiyorum dün gece ilk kez rüyamda gördüm bebeğimi geçen sefer hiç görmemiştim allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :emir_bebek:

bence en büyük belirti kabızlıkkdelikafadulden cnm şimdi çıkmamış olabilir birdaha mı test yapsan acaba ? yada direk kan ver kurtul çıktı mı çıkmadı mı diye düşünmezsin.. bizde sevinirizhihoyyyt

TAMAM CNM OZMN BEN 2 ADET DÖNEMİNİ BEKLEDİMMM..inşallahh benimde meleğim,kelebeğim pıt pıt gelir konar banahihoyyyt... allahım inşallah bizim içinde ister :Saruboceq:

stres yapmaman lazım. bi de ben 7. gününden 20. gününe kadar her gün eşimle beraberdim. günü şaşırmayım diye tavsiye ederim yani.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ne güzel dostluk kurmuşsunuz...
bende klomenle 2. ayda hamile kaldım ve 2 temmuz 2007 de 6 haftalık düşük yaptım...psikolojik olarak çok kötüydüm çok zor atlattım o günleri hergün ağlıyordum şimdi sadece adet olduğum gün ağlıyorum :çok üzgünüm:
sorun ne anlamadık yine klomen kullandım çok kullanınca kis yaptı kendi kendine geçti rahim filmi çekildi hormon testleri yapıldı hepsi temiz çıktı...dr hatta süper herşey bu ay kesin diyordu ama yine fııss:1no2:
beni daha çok yıkıyordu tedaviye ara vermiştim.. 2 ay önce dr değiştirdim oda psikolojik sende bişi yok dedi ganaphone verdi 3 ay kullan dedi bakalım 2. aydayız.
RABBİM hayırlı ve sağlıklı hepimizin yumurcağının olmasını nasip etsin amiin...

merhaba melike hosgeldın aramıza evet burada cok sıkı dostluklar kurduk her derdımızı paylasırız yasadıgımız seylerı belkı aılemızden once bırbırımızle paylasırız
oncelıkle allah bır daha yasatmasın hıcbırımıze bende 11.haftamda kaybettım melegımı
bende 2 ay klomen kullandım ıse yaramadı bıraz ara verdık sımdı yenıden kullanıcam bu sefer yumurta takıbıde yapılacak ınsallah bu sefer ıse yarar
benımde adet duzensızlıgım dısında onemlı problemım yok ama stres cok etkılıyor
bılıyorsun banada dr. oyle soyledı rahat olacakmısız ama elde olmuyor hepımızın hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda bebklerımıze kavusacaz allah ın ıznıyle

herkse merhaba ben ablam adına bir soru sormak istiyorum 1 sene önce düşük yaptı.. .. bu 3. ayı klomen kullanıyor ve adeti yeni bitti ....adetleri düzenli seyrediyor ,kist falanda yok soğan kürü yapmadan kuru incir kürü yapmayı düşünüyor ..bir zararı olur mu acaba ilaç kullanırkenn .yada öncesinde illa soğan kürü mü yapmak lazım ???..... Allah herkesin gönlüne göre versin..

merhaba melike hosgeldın aramıza evet burada cok sıkı dostluklar kurduk her derdımızı paylasırız yasadıgımız seylerı belkı aılemızden once bırbırımızle paylasırız
oncelıkle allah bır daha yasatmasın hıcbırımıze bende 11.haftamda kaybettım melegımı
bende 2 ay klomen kullandım ıse yaramadı bıraz ara verdık sımdı yenıden kullanıcam bu sefer yumurta takıbıde yapılacak ınsallah bu sefer ıse yarar
benımde adet duzensızlıgım dısında onemlı problemım yok ama stres cok etkılıyor
bılıyorsun banada dr. oyle soyledı rahat olacakmısız ama elde olmuyor hepımızın hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda bebklerımıze kavusacaz allah ın ıznıyle

hoşbulduk karamelekçim.evet inşallah bir daha hamiş kalır ve sıkı sıkı tutunur bebişimiz...tüm dertli arkadaşlarımıza ALLAH bir an önce hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder eğer daha zamanıda varsa sabırlar verir inşallah...çevremde kimseye anlatamıyorum sıkıntılarımı yanlış anlarlar onları kıskanırım zannederler diye...çünkü bir yakın arkadaşımda ne yazık böyle bir şeyle karşılaştım çok içime kapandım.
adet düzensizliğin çok önemli diil canım benim iş yerinde bi arkadaş d.kontrol hapı kullanıyodu ona bıraktırdık hapı ve adet olamadı çok düzensizim falan diyordu ama 2 ay adeti gecikti dr gitti yumurtalıkların tembel dedi.oda çok acele etmiyordu zaten çocuk için...daha sonra diş dolgusu yaptırcaktı bi test yap nolur nolmaz dedik veee meğer 1 aylık hamişmiş...2 ay adet olmuyo ve adet gecikirken hiç bir şey yapmadan hamile kalıyor.kızlar ALLAH dilerse her şey olur...rahat olmalıyız evet zor ama başarmak zorundayız...inşallah seninde fazla uzamaz tedavin canım burda okuyorumda çok hamile haberi alıyoruz hepimize uğurlu gelir inşallah amiiinn :Saruboceq:

herkse merhaba ben ablam adına bir soru sormak istiyorum 1 sene önce düşük yaptı.. .. bu 3. ayı klomen kullanıyor ve adeti yeni bitti ....adetleri düzenli seyrediyor ,kist falanda yok soğan kürü yapmadan kuru incir kürü yapmayı düşünüyor ..bir zararı olur mu acaba ilaç kullanırkenn .yada öncesinde illa soğan kürü mü yapmak lazım ???..... Allah herkesin gönlüne göre versin..

merhaba buz devri.. öncelikle ablana geçmiş olsun.inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde hamiş kalır...ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi şöyle
İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Umariz kolay hamile kalmaniz icin bu yontem ise yarar ve guzel haberleri bizlerle de paylasirsiniz.
hadi hayırlısı :1hug:

Back
X