• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

teşekkür ederim yorumunuz içina.s.:1hug: inşallah allahım nasip eder ama şuan bu durumu atlatmak için dua ediyorum :Saruboceq:

geçicek canım atlatıcaksın.benimde 3 aylık bebeğimin kalbi durdu.düşük olmadı.önce suni sancı verildi doğum başlasın diye rahimin açılması için.ardından da kürtaj.o gün yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamam.
şimdi daha iyim ilk günlerdeki gibi değilim.ama unutamadım tabi.doğanın kanunu bu yeri geliyo gülüyosun yeri geliyo ağlıyosun.
doğru zamanda bebeklerimizin gelmesi dileğiyle canım.

merhaba arkadaşlar .2008 de cok zor anlar yaşadık.inşallah 2009 da hayırlı ve saglıklı cocuklarımız olur. hic bir zaman umutsuzluga kapılmayalım .2008 de genelde anne adayların cogu zor anlar yaşadı ve bunun nedenide bilinmiyor.ama üzülmeyelim inşallah bu yaşadıklarımız son olur. bana doktorum stres den uzak ol dedi ama bunu bile bile kendime stres yapıyorum ve bana ne kadar zarar verdiginide biliyorum bundan sonra öncelikle kendime söz verip stresden uzak olmayı deniyorum .sürekli stres yaparak hic bir zaman istedigim şeye kavuşamayacagım. ALLAH'A hergün dua ediyorum hayırlı ve saglıklı cocuklar vermesini ve buna inanıyorum .bir gün güzel haberler alacagız hepimiz .

arkadaşlar hepiniz birer meleksiniz.biliyorum hepinizin dileği gerçek olucak.allah bebek sahibi olmak isteyen bütün annelerin yanındadır ben buna inanıyorum.bende içimde o kadar sevgi biriktirmiştim ama 5 aylıkken herşey bir anda bitti.içimde ki bebek yok oldu ne olduğunu bile anlayamadan.burda ki herkes 2009 da kucağına bebeğini alıp doya doya sevecek sizin için dua edicem:1rolleyes:

kızlar merhaba. ben bebğimi kaybedeli henüz 1 ay oldu doktorum 3 ay sonra bünyen toparlanır ama ben 6 ay beklemeni tavsiye ederim dedi ama ben beklemek istemiyorum. sizce 3 ay sonunda çalışmalara başlasam olurmu? yani 3 ay beklmek ve 6 ay beklmek arasındaki fark ne?

hiç beklemesen bile bişey olmaz çünkü rahim zaten kendini toplamadan gebelik başlamıyor. ben hiç beklemedim doktor 2 adet dönemi geçsin dedi ama ben korunmadım. yine de 2 adet dönemi geeçtikten sora hamile kaldım.

herşeyin hayırlısı olsuuunn melikecim, üzülme çalışmalara devaamm a.s.[/QUOTE]

sağolasın canım benim yeni yılın kutlu olsun.istediğin herşeyin hayırlısını ALLAH nasip etsin :1hug:

canım meliikecim sabredemiyorumda ne demek..:oklava:tatlım 60 aydır bekleyen arkadaşımız var :oklava:Mevlam böyle sınav yapıyo bizleri canım,acaba sabredecekmiyiz yoksa isyanmı edicez,ama sen şimdiden isyanlardasın olmaz böyle bitane. stres yok,yumoş günlerini hesaplamak yok zaten dr'a gitmiyomusun canım.bence ebrar arkadaşımın dediği gibi yap.7.gün çalışmalara başla 20.güne kadar devam.canım sen umudunu kaybetme Mevlam elbet verecektir yeterki sabırlı olalım.ee ne demişler sabreden derviş muradına ermiiiişş...öpüyorum canım üzülme emii?
selam kıslar nasılsınız.bu ay çok bereketliymiş.inşş ocak dahada bereketli olur ve nüfus patlaması oluuuur.şimdiden yeni yılınızı kutlar,tüm sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolcada bebişli yıllar dilerim..hamile arkadaşlarımada hayırlısıyla tek avazda kurtulup,sağlıklı bebişlerinizi mıncık mıncık sevip,pamuk yanaklarını okşayıp,cennet kokularını duyarak büyütmeyi nasip etsin YÜCE MEVLAM .:Saruboceq:[/QUOTE]

sağolasın güzelim napayım tabiki çok yanlış yapıyorum ama el,imde değil her ay kendimi anlamadan hamileymişim gibi hissediveriyorum ve adet oluncada hüsran yıkıntı tabikii...bu yıkıntı sadece 1 gün sürüyor ve geçiyor çok şükür...yeni yılın hayırlı ve kutlu olosun canım:teselli:

melıkecım hayırlısı boyleymıs canım bu kadar sıkma canını en azından adet olup yenı bır doneme gırdın bu acıdan bak olaya bırde benı goz onune al bak 20 gundur gecıkmem var hamılelıkten gectım adet olmak bıle benı sevındırecek ınan bebegı tutturmak bır yana zaman kaybı yasıyorum sımdıye 2. donemıme gecmelıydım
ama herseyde bır hayır vardır dıye dusunuyorum sende oyle dusun olur mu tatlım allah tan umıdımı hıc kesmedım ılkını veren rabbım ınanıyorum yıne verır
sağolasın karamelekçim tesellileriniz çok güzel o gün çok kötüydüm ama şimdi toparladım kendimi her ay hamile zannedip o moda giriyorumda napayım istemeden böyle oluyor takmıyor gibi davranıyom ama değilmiş meğer çok takıyormusum... ne diimki sanada ALLAH yardımcın olsun seninkide zor canım rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor güzelim yeterki sabırlı olmayı bilmek... hepiniz çook tatlısınız sizleri çoook seviyorumhihoyyythihoyyyt

evet tüm hayallerim suya düştü kan değerim -1miş o ne demekse
ayrıca ilk damlada sanırım geldi az önce
7 gün geçti kesin hamileyim diye ne umutlar beslemiştim
ya yoruldum bırakıyorum artık ne olursa olsun
kısmette olmayınca olmuyor
ama çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bagırmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

seni çok iyi anlıyorum bende adet oldum hatta 3 .günümde bitti çok az oluyorum artık nedense testtede bişi çıkmadı...güzelim benim rabbimiz isteyen lere hayırlı sağlıklı bebişler versin tez vakitte inşş...ama kendini bırakma tekrar mücadele et ALLAH dua edeni ve mücedele edeni çok sever...mutlu ol öptüm :teytey::teytey:

Back
X