- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.321
teşekürler ismim gördüm inşşlh hamişler listesine katılcam:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim yorumunuz içina.s.:1hug: inşallah allahım nasip eder ama şuan bu durumu atlatmak için dua ediyorum :Saruboceq:
teşekürler ismim gördüm inşşlh hamişler listesine katılcam:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
selam canlarım nasılsınız?fundişimmm nasılsın bitanem?burko,minik kelebek julia hepinize selamlar
selam canlarım nasılsınız?fundişimmm nasılsın bitanem?burko,minik kelebek julia hepinize selamlar
iyim canım sen nasılsın.iyi seneleeer.nasıl keyifler.iyimisin
Selam canım. Birşeyler yedim geldim, baktım sen gitmişsin![]()
ben de ara ara giriyorum kardeşimden fırsat buldukça :) iyisin di mi
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.burkocum sende benim hemşoymuşun yeni farkettim.:1hug:çok heyecanlıyım. Yarın ilk kontrolüme gidiyorum. Umarım herşey olması gerektiği gibidir
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.burkocum sende benim hemşoymuşun yeni farkettim.:1hug:çok heyecanlıyım. Yarın ilk kontrolüme gidiyorum. Umarım herşey olması gerektiği gibidir
sağolasın karamelekçim tesellileriniz çok güzel o gün çok kötüydüm ama şimdi toparladım kendimi her ay hamile zannedip o moda giriyorumda napayım istemeden böyle oluyor takmıyor gibi davranıyom ama değilmiş meğer çok takıyormusum... ne diimki sanada ALLAH yardımcın olsun seninkide zor canım rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor güzelim yeterki sabırlı olmayı bilmek... hepiniz çook tatlısınız sizleri çoook seviyorumhihoyyythihoyyytmelıkecım hayırlısı boyleymıs canım bu kadar sıkma canını en azından adet olup yenı bır doneme gırdın bu acıdan bak olaya bırde benı goz onune al bak 20 gundur gecıkmem var hamılelıkten gectım adet olmak bıle benı sevındırecek ınan bebegı tutturmak bır yana zaman kaybı yasıyorum sımdıye 2. donemıme gecmelıydım
ama herseyde bır hayır vardır dıye dusunuyorum sende oyle dusun olur mu tatlım allah tan umıdımı hıc kesmedım ılkını veren rabbım ınanıyorum yıne verır
evet tüm hayallerim suya düştü kan değerim -1miş o ne demekse
ayrıca ilk damlada sanırım geldi az önce
7 gün geçti kesin hamileyim diye ne umutlar beslemiştim
ya yoruldum bırakıyorum artık ne olursa olsun
kısmette olmayınca olmuyor
ama çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bagırmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa