- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.601
kızlar günaydın nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım antalya lı degılım aslen adana lıyım evlenınce geldım buraya alanyadayımKaramelek bu arada dikkatimi çekti antalyalı mısın sen? Ben de aslen antalyalıyım canım, memleketimi özledim ben yaaaa![]()
hayır canım antalya lı degılım aslen adana lıyım evlenınce geldım buraya alanyadayım
nerımancım yelız benım adım
selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum size malum kriz fena vurdu
işler toplarlanmak bilmiyorum
hamiş listemiz bayağı uzamış hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum
son yazdığımda da söylemiştim biz bir süre korunmaya karar verdik en azından yaza kadar
ben de sürekli test almaktan yorulmuştum zaten
belkide acele ediyorum dedim kendi kendime çünkü ben evliliğimin ilk ayından hamile kaldım 1 haftada da düşürdüm
biraz zaman geçsin
yalnız sizlere sormak istiyorum hapla korunmuyorum herkes ileriki dönemlerde risk oluşturabilecegini söylüyor 29 yaşındayım zaten en fazla 30da anne olmak istiyorum
tabi yüce rabbim verirse
biz şu an prezervatifle korunuyoruz
peki bu korunma şeklinin ileriki dönem için riski var mı? bilen varsa bilgi verirse çok sveinirim
hepiniz sağlıcakla kalın
qaqatya güzelim bir an önce tahlil yaptır, özellikli durumun olduğu için doktor takibi gerekebilir ihmal etme, inşallah hamişsindir:)
Karamelek senin için dua edicem, sana tek tavsiyem kesinlikle düşünmemeye çalış, kendini sıkma ve gün sayma, defalarca tedavi olmuş bir insan olarak bunu söyleyebilirim, stres çok etken, inşallah yumoşların çatır çatır çatlar da pıtır pıtır bebiş olur:)
Pretty woman canım nasılsın bakiim, neler yapıyorsun?
Nilay nerelerdesin cici anne adayı, uğramıyor musun bize? Bebiş nasıl?
aaa kizlar bugün niye hic kimse girmemis bakiiim? nirdesiiiniz?
biz dr dan geldik, veee p.tesi yumurta takibine baslicaz, ve duruma göre esimden spermiyogramm isticek.. p.tesi muhtemelen clomen vercek, tüpler tikalimi falan diye bakmak icin rahim filmi falan dedi, ya alttan ama o cok acili oluyo canin yanar dedi yada tam narkoz verip göbek deliginden bakiliyo dedi, ama bunu 1 yildan fazla denemeyle ve hala olmuyosa ozaman tavsiye ediyoruz yani simdi söz konusu degil dedi.. hayirlisi olsun, p.tesi maraton basliyo.. allahim hayirlisini versin... öpüyorum sizleri dua edin bana
kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum ama inanın aklımdasınız
kızlar benim gene problemlerim var gene hastanelik olduk inanın bebiş falan düşünemez oldum son bir haftadır hastanelerdeyim yarında gidicem eşimin yeniden iki tane ameliyat geçirmesi lazım yarın doktorumuz gerekli tetkikleri yapıcak bakalım belki pazartesi yatarız hastaneye kızlar hastanede eve çok uzak ist de oturanlar bilir vakıf guraba hastanesi oğluşum yine yalnız kalıcak eşiminde morali bozuk pek belli etmemeye çalışıyo ama anlıyorum çok üzülüyo bu duruma bi türlü düzelemedi neyse kızlar kendinize iyi bakın sizleri öpüyorum
slm kıslar nasılsınız.herkes iyidir inşşş...yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.öncelikle geçmiş olsun,hoş geldiniz.RABBİM tez zamanda yeniden bebişlerinizi verir ve sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah...tubacım geçmiş olsun tatlişkom.dikkat rt kendineee ve yiğenimeeeeee.
kıslar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..bende bugün 3 gündür oğluşumu hastaneye taşıyorum.bugün 2.serumunu taktılar.yarın tekrar gidicez,iğne vurulacak duruma göre tekrar bi serum daha.çok üzgünüm çoooooook.ishali geçti çok şükür.kusmasıda geçse ALLAH ın izniyle.
yeliz,neriman,fundaa,özlem hadi kıslar sıra sizde,bu ay verirsiniz inşallaaaaaaaaaaah hamiş haberlerinizi.aylinciiiim,nilaycııııııııım nasılsın tatlişkolarım?Kendinize ve yiğenlerime iyi bakın
hepinizi çooook çoooooooook öpüyorum canlarım.
oğluşuna da çok geçmiş olsun canım.çocuklar malesef koşturup oynamaktan dikkat etmiyolar kendilerine.sağ ol fundacım en azından bu ameliyatı sağlığı için yapılcak diğeri daha üzücüydü bunada şükür inşallah her şey yoluna girer bu arada oğluşumda bronşit olmuş yavrum okuldan mikrop kapıyo tenefüslerdede koşup terliyo kendine hiç dikkat etmiyo ameliyete kadar inşallah iyileşir
merhaba ben de 2 defa düşük yaptım ama yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum yine de inanıyorum ki bir gün mutlu sona ulaşacağım.arkadaşlar herşeye rağmen ümidinizi kaybetmeyin bir gün dualarımız kabul olacak inşallah