• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum size malum kriz fena vurdu
işler toplarlanmak bilmiyorum
hamiş listemiz bayağı uzamış hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum
son yazdığımda da söylemiştim biz bir süre korunmaya karar verdik en azından yaza kadar
ben de sürekli test almaktan yorulmuştum zaten
belkide acele ediyorum dedim kendi kendime çünkü ben evliliğimin ilk ayından hamile kaldım 1 haftada da düşürdüm
biraz zaman geçsin
yalnız sizlere sormak istiyorum hapla korunmuyorum herkes ileriki dönemlerde risk oluşturabilecegini söylüyor 29 yaşındayım zaten en fazla 30da anne olmak istiyorum
tabi yüce rabbim verirse
biz şu an prezervatifle korunuyoruz
peki bu korunma şeklinin ileriki dönem için riski var mı? bilen varsa bilgi verirse çok sveinirim
hepiniz sağlıcakla kalın

mrb arkadaşlar ben 1 sene hapla korundum bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama maalesef 3 aylıkken kaybettim 6 ay kadar tekrar korunmak zorunda kaldım 3 hafta önce bıraktım hapı şimdi bebek istiyorum biran önce

firkirevi mrb ben prezezarvetifin zararını hiç duymadım korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilme şansın var yanlız sadece hapla kaorunuyosan bıraktıktan sonra uzun süra bekleye biliyosun çünkü ben hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım

selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum size malum kriz fena vurdu
işler toplarlanmak bilmiyorum
hamiş listemiz bayağı uzamış hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum
son yazdığımda da söylemiştim biz bir süre korunmaya karar verdik en azından yaza kadar
ben de sürekli test almaktan yorulmuştum zaten
belkide acele ediyorum dedim kendi kendime çünkü ben evliliğimin ilk ayından hamile kaldım 1 haftada da düşürdüm
biraz zaman geçsin
yalnız sizlere sormak istiyorum hapla korunmuyorum herkes ileriki dönemlerde risk oluşturabilecegini söylüyor 29 yaşındayım zaten en fazla 30da anne olmak istiyorum
tabi yüce rabbim verirse
biz şu an prezervatifle korunuyoruz
peki bu korunma şeklinin ileriki dönem için riski var mı? bilen varsa bilgi verirse çok sveinirim
hepiniz sağlıcakla kalın

güzelim prezervatif bence en sglikli korunma yöntemi. bizde öyle korunmustuk sonra hamis kalabiliyorsun engeli yok. Ama korunucaz demissin baska bir nedeni yoksa eger bosver korunma ama cocukta düsünme yani nasilsa olmuyo gözüyle bak. bak o zman nasi sip diyehamile kaliyosun

mrb kızlar nasılsınız,ben epeydır ugrayamadım,nevar ne yok herkez iyidir inşalah.baya kaynatmıssınız vakıt buldugumda hemen okuycam gecmısı.3 4 gun falan annemdeydım,grip oldum dahada ilerlemesin die gıttım oh yan geldım yattım annemde :))) Allah a şükür ilerlemeden baya bı atlattım ama hala burnum ara ara akıyo halsızım vs.neyse hep,nizi tek tek öpüyorum yenı arkladaslar eklenmıs galıba aramıza,herkeze cok gecmıs olsun inşallah bırdahakı sefere hamıle kaldıgınızda kucagınıza almak nasip olur

slm kıslar nasılsınız.herkes iyidir inşşş...yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.öncelikle geçmiş olsun,hoş geldiniz.RABBİM tez zamanda yeniden bebişlerinizi verir ve sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah...tubacım geçmiş olsun tatlişkom.dikkat rt kendineee ve yiğenimeeeeee.
kıslar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..bende bugün 3 gündür oğluşumu hastaneye taşıyorum.bugün 2.serumunu taktılar.yarın tekrar gidicez,iğne vurulacak duruma göre tekrar bi serum daha.çok üzgünüm çoooooook.ishali geçti çok şükür.kusmasıda geçse ALLAH ın izniyle.
yeliz,neriman,fundaa,özlem hadi kıslar sıra sizde,bu ay verirsiniz inşallaaaaaaaaaaah hamiş haberlerinizi.aylinciiiim,nilaycııııııııım nasılsın tatlişkolarım?Kendinize ve yiğenlerime iyi bakın
hepinizi çooook çoooooooook öpüyorum canlarım.

qaqatya güzelim bir an önce tahlil yaptır, özellikli durumun olduğu için doktor takibi gerekebilir ihmal etme, inşallah hamişsindir:)

Karamelek senin için dua edicem, sana tek tavsiyem kesinlikle düşünmemeye çalış, kendini sıkma ve gün sayma, defalarca tedavi olmuş bir insan olarak bunu söyleyebilirim, stres çok etken, inşallah yumoşların çatır çatır çatlar da pıtır pıtır bebiş olur:)

Pretty woman canım nasılsın bakiim, neler yapıyorsun?

Nilay nerelerdesin cici anne adayı, uğramıyor musun bize? Bebiş nasıl?

iyim pınarcım bu arada benim adım funda.bol bol geziyorum delikafadulden .çarşı pazar
ama buğün boğazım ağrıyo.sanırım faranjit oluyorum.kocişcim bu kadar gezersen hasta olursun diye takılıyo bana.napiiiiiimşakkıdı
buğün adet günümdü ama olmadım sanırım yine geçikmeli gelicek benim kırmızı kart.umarım çok geçikmez

aaa kizlar bugün niye hic kimse girmemis bakiiim? nirdesiiiniz?
biz dr dan geldik, veee p.tesi yumurta takibine baslicaz, ve duruma göre esimden spermiyogramm isticek.. p.tesi muhtemelen clomen vercek, tüpler tikalimi falan diye bakmak icin rahim filmi falan dedi, ya alttan ama o cok acili oluyo canin yanar dedi yada tam narkoz verip göbek deliginden bakiliyo dedi, ama bunu 1 yildan fazla denemeyle ve hala olmuyosa ozaman tavsiye ediyoruz yani simdi söz konusu degil dedi.. hayirlisi olsun, p.tesi maraton basliyo.. allahim hayirlisini versin... öpüyorum sizleri dua edin bana

nerimancım.rahim filmi öyle abartıldığı gibi değil ya.sakın korkma .ben çektirdim 10 dk lık
iş.ben çok korkuyodum hatta bu film çektirmekten duyduklarım yüzünden.ama her zaman ki gibi bizim insanımız abartmaya bayılıyo bunu anlamış oldum.telaş edicek bişi yok.
inşallah tüplerin de açıktır herşey yolundadır.
bende bu ay adet olduktan sonra dr a gidiyim diyorum.elimde 950 mg lık iğne var son kullanma tarihi de mart ayına kadar.bu süre içinde onları kullanayım da ziyan olmasın diyorum.tabi dr ne der onu bilemem.
hakkımızda hayırlısı olun inşallah canım hepimizin

tüm hasta olanlara geçmiş olsun ve ALLAH şifa lar versin diyorum...yeni gelen arkidişlerede hoşgeldiniz diyorum eeee hamişlerimizide göbekten öpüyorum tüm k.k arkadaşlarıda öpüyorum ve sizleri seviyorum :1hug: :enbuyukkk:

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum ama inanın aklımdasınız
kızlar benim gene problemlerim var gene hastanelik olduk inanın bebiş falan düşünemez oldum son bir haftadır hastanelerdeyim yarında gidicem eşimin yeniden iki tane ameliyat geçirmesi lazım yarın doktorumuz gerekli tetkikleri yapıcak bakalım belki pazartesi yatarız hastaneye kızlar hastanede eve çok uzak ist de oturanlar bilir vakıf guraba hastanesi oğluşum yine yalnız kalıcak eşiminde morali bozuk pek belli etmemeye çalışıyo ama anlıyorum çok üzülüyo bu duruma bi türlü düzelemedi neyse kızlar kendinize iyi bakın sizleri öpüyorum

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum ama inanın aklımdasınız
kızlar benim gene problemlerim var gene hastanelik olduk inanın bebiş falan düşünemez oldum son bir haftadır hastanelerdeyim yarında gidicem eşimin yeniden iki tane ameliyat geçirmesi lazım yarın doktorumuz gerekli tetkikleri yapıcak bakalım belki pazartesi yatarız hastaneye kızlar hastanede eve çok uzak ist de oturanlar bilir vakıf guraba hastanesi oğluşum yine yalnız kalıcak eşiminde morali bozuk pek belli etmemeye çalışıyo ama anlıyorum çok üzülüyo bu duruma bi türlü düzelemedi neyse kızlar kendinize iyi bakın sizleri öpüyorum

selam nihalcim.çok geçmiş olsun canıım.allah şifa versin.valla üzülüyorum sizin bu halinize .aksilikler yakanızı bırakmadı gitti.sen güçlü durmaya çalış eşine moral olsun.

sağ ol fundacım en azından bu ameliyatı sağlığı için yapılcak diğeri daha üzücüydü bunada şükür inşallah her şey yoluna girer bu arada oğluşumda bronşit olmuş yavrum okuldan mikrop kapıyo tenefüslerdede koşup terliyo kendine hiç dikkat etmiyo ameliyete kadar inşallah iyileşir

slm kıslar nasılsınız.herkes iyidir inşşş...yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.öncelikle geçmiş olsun,hoş geldiniz.RABBİM tez zamanda yeniden bebişlerinizi verir ve sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah...tubacım geçmiş olsun tatlişkom.dikkat rt kendineee ve yiğenimeeeeee.
kıslar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..bende bugün 3 gündür oğluşumu hastaneye taşıyorum.bugün 2.serumunu taktılar.yarın tekrar gidicez,iğne vurulacak duruma göre tekrar bi serum daha.çok üzgünüm çoooooook.ishali geçti çok şükür.kusmasıda geçse ALLAH ın izniyle.
yeliz,neriman,fundaa,özlem hadi kıslar sıra sizde,bu ay verirsiniz inşallaaaaaaaaaaah hamiş haberlerinizi.aylinciiiim,nilaycııııııııım nasılsın tatlişkolarım?Kendinize ve yiğenlerime iyi bakın
hepinizi çooook çoooooooook öpüyorum canlarım.

inşallah canım hayırlısıysa olsun canım.ama bu ay ben pek ümitli değilim kendimden.

sağ ol fundacım en azından bu ameliyatı sağlığı için yapılcak diğeri daha üzücüydü bunada şükür inşallah her şey yoluna girer bu arada oğluşumda bronşit olmuş yavrum okuldan mikrop kapıyo tenefüslerdede koşup terliyo kendine hiç dikkat etmiyo ameliyete kadar inşallah iyileşir
oğluşuna da çok geçmiş olsun canım.çocuklar malesef koşturup oynamaktan dikkat etmiyolar kendilerine.

merhaba ben de 2 defa düşük yaptım ama yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum yine de inanıyorum ki bir gün mutlu sona ulaşacağım.arkadaşlar herşeye rağmen ümidinizi kaybetmeyin bir gün dualarımız kabul olacak inşallah

kıslar hepinize hayırlı cumalar.oğluşumu hastaneye götürmeden bi uğrayayım dedim.geçmişi gelince okurum.kıslar yaa size bişi sorucam.normalde benim adet günüm 18,19 u.iki aydır erken oldum diye 16sı dedim.bu sabah dayanamadım test yaptım(kaç aydır ilk kez)önce çöpe gitmesi gerekiyodu ya,aynen öyle oldu.10,15dk sonra, dayanamadım alıp bi kez daha baktım.çoooooooooook uzaklardada olsa ikinci çizgi silik ama çoooook silik çıktı.dikkatli bakınca belli oluyo(daha önce böyle hiç olmamıştı.düşük yaptığım bebişimin böyle yani biraz daha belirgindi o kadar).ama yinede umudum yok.ayy ben şimdi ne yapayım kalbim küt küt çarpıyo.sizce varmıdır.yoksa bi kaç gün daha bekleyip kan testimi yaptırsaaaaaaaamm.hadi kıslar gelinde bi cevap yazın daa....

Mehtap gülü ne güzel haber bu böyle, hayırlısıyla hamişsin bence, ben olsam yarın ve öbür gün de testi tekrarlar, üstüne de p.tesi kan testi yaptırırdım, nasılım???delikafadulden

Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, düşüğün üzerinden ne kadar süre geçti senin?

merhaba ben de 2 defa düşük yaptım ama yeniden hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum yine de inanıyorum ki bir gün mutlu sona ulaşacağım.arkadaşlar herşeye rağmen ümidinizi kaybetmeyin bir gün dualarımız kabul olacak inşallah

Çok geçmiş olsun canım, biz de umudumuzu koruyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun...

Back
X