- Konu Sahibi minik_kelebek
- #5.681
canım ben alsancakta dr.kahraman KOLDAY a gidiyorum.çok iyi bir dr tavsiye ederim.
canım benim tebrik ederim .hihoyyytçoook sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle canım.herşey yolunda gidicek tatlım kötü şeyler düşünme olurmu.progestanı ihmal etme düzenli iç ve sakın yüksek yerlere uzanma.uzanmak çok tehlikeli bu dönemde.yaşasın bi hamiş dahaaaa:teytey:
iyim canım.griple uğraşıyorum.selpağı burnuma tanpon yaptım o derece yani.kaç gündür giremedim bu yüzden yatıyodum.kırmızı kartı da yemedim ama bebişten değil çünkü bu sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.yine düzenim bozuldu eski günlere geri döndüm.çok boktan bi gün benim için.yalnız mehtabın hamiş haberini alınca gerçekten çok sevindim.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.mehtabım şu an yaşadığı duyguyu tahmin edebiliyorum o heyecan bambaşka bişey.o kalp çarpıntısı apayrı.bir daha yaşamak istiyorum bende bu duyguları
canım benim güzel arkadaşım.yerim ben onu ya küçük prensimiz o bizim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.iy bakın kendinize tamam mı
canım fundam benim çok teşekkürler bebeğim iyi allaha şükür ama bende senin gibi çok ağır gripim şuan burnum hiç durmuyo boğazım ağrıyo ilaçta kullanamıyorum yatarak atlatmaya çalışıyorum..sanada çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine...:1hug:
mehtapcım çok merak ediyorum seni bugün kan verecektim güzel haberle gel canım hepimiz sevinelim...