- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.001
ne demek efenim benim için büyük bi keyifşu veletler gelince daha güzel muhabbetler yapıcaz senle daha di mi?hihoyyyt
inşallah canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek efenim benim için büyük bi keyifşu veletler gelince daha güzel muhabbetler yapıcaz senle daha di mi?hihoyyyt
inşallah canım ya
Teşekkürler cevabın için. Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama tüp bebek çok büyük bir masraf. Belli bir yaştan sonra sigorta da karşılamıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkçası. Bir de bu kriz maddi olarak kötü vurdu. Ha deyince yapılabilecek bir masraf değil maalesefbence doktorunun tavsiyesine uyup tüp bebek yap.gene aynı şeyi yaşamaman açısından en iysi bu gibi geldi bana.üstüste üzüntü yaşamışsın canım ben 1tane kaybettim hala daha içim sızlıyo.hamile kalmak istiyorum bir yandanda korkuyorum.ben 36 yaşındayım.yaştan ötürü cesaretim kırılıyo bazen.inşallah birdaha yaşamayız bu üzüntüyü.
Çok teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Bu arada evet adetlerim maşallah çok düzenli. Yukarıda da bahsettiğim gibi tüp bebek çok masraflı olduğu için durup bir düşünüyoruz tabii. Sanırım siz hamilesiniz. Allah sağlıkla doğum yapmayı ve bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin :)çokk geçmiş olsun.bunca şeye rağman halaa pozitif olmanız çok güzel olması gerekende bu zaten.adetlerinizde düzenli sanıyorum bu yönden şanslısınız.umarım tekrar hamile kalıp sağlıkla bebişinizi dünyaya getirirsiniz.bence doktorunuz ne diyosa onu dinlemelisiniz.sağlıklı günler a.s.
Çok teşekkürler :) Ben de aynı şekikde düşünüyorum, ancak herşey maddiyata dayanıyor işte. Bakalım bir yolunu bulacağız inşallah. Bu arada "tüp bebekle pgt yöntemi" diye bir ifade kullanmışsın, bu pgt yöntemi nedir? Amin Allah kimseye yaşatmasın, tekrar teşekkür ediyorum :)canım çok geçmiş olsun, bence aynı acıları tekrar yaşamaktansa tüp bebekle pgt yöntemini dene, doktorun bu konuda bizden daha uzman tabiki, inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın, tekrar geçmiş olsun.:çok üzgünüm:
Çok teşekkürler :) Ben de aynı şekikde düşünüyorum, ancak herşey maddiyata dayanıyor işte. Bakalım bir yolunu bulacağız inşallah. Bu arada "tüp bebekle pgt yöntemi" diye bir ifade kullanmışsın, bu pgt yöntemi nedir? Amin Allah kimseye yaşatmasın, tekrar teşekkür ediyorum :)
selam kızlar ben yeni eklendim inşallah tüm bebek bekleyenler sağlıklı birer evlat nasip eder.
bende çok istiyorum eşim benden çok yaşca büyük olduğundan herhalde :) sürekli yorumları okuyordum. folic plus kullanıyorum doktorum önerdi.
bu topik niye bu kadar sakin kızlar?
ben burdayım canımm...sende hoşgeldin,okudum yazdıklarını arkadaşım bencede en doğrusu tüp bebek gibi geldi.ama tabi karar sizin.inşallah hakkında hayırlısı olur.belki sen karar verirsin tüp bebek diye bebeğin o ara sürpriz yapar sana.bunlar yaşanan şeyler.
haklısın tüp bebek maddi açıdan size zarar verebilir ama doktorunla herşeyi konuş sana ufacıkta olsa umut ışığı var derse doğal yolları denemeye devam et ,allahım gönlüne göre versin.
yelizcım bazen lekelnmeler adetten sayılmıyoı ama sen ilaç kullanacagın için doktoruna danısmalısın.neyse vaktınde gelmesı cok iyi olmus hadı bakalım buaydan baya ümitliyiz ozaman maclara devam kacırmak yok ona göre
casnım lekelenmeni ilk gün sayıyorsun, bebeiş yoksa kırmızı kartı zamanında yemek iyidir, bir an önce çalışmalara başlamak açısından yaneedelikafadulden
Teşekkürler cevabın için. Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama tüp bebek çok büyük bir masraf. Belli bir yaştan sonra sigorta da karşılamıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkçası. Bir de bu kriz maddi olarak kötü vurdu. Ha deyince yapılabilecek bir masraf değil maalesef
Çok teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Bu arada evet adetlerim maşallah çok düzenli. Yukarıda da bahsettiğim gibi tüp bebek çok masraflı olduğu için durup bir düşünüyoruz tabii. Sanırım siz hamilesiniz. Allah sağlıkla doğum yapmayı ve bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin :)
Çok teşekkürler :) Ben de aynı şekikde düşünüyorum, ancak herşey maddiyata dayanıyor işte. Bakalım bir yolunu bulacağız inşallah. Bu arada "tüp bebekle pgt yöntemi" diye bir ifade kullanmışsın, bu pgt yöntemi nedir? Amin Allah kimseye yaşatmasın, tekrar teşekkür ediyorum :)
slm kızlarrrr,herkese güzel,mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum.günü yaklaşan var mı bilemiyorum,liste çok grilerde kalmış bakamadım.inşallah mutlu haberlerde alırız bu hafta.
eee herkes nerelerde bakiiimmm,hepiniz iyi olunda arada buluşsakta olur şekerler.
tuğbacım senin bebiş maşallah büyümüş yaaa, hep sağlıklı mutlu haberlerini alırız inşallah bitanem.desteğin için sağol arkadaşım,adetin ilk 2 günü moralim 0 oluyo ama sonra geçiyo.şimdi çalışmalara başlıcam ya güç depoluyorumkaydirigubbakcemile3 keyfim yerinde yani bu aralar,maşallah.
yelizciimmm,canım arkadaşım,lekelenmem var demişsin bi daha yazmamışsın,adet oldunmu merak ettim,olmadıysan hala bi test yap canım,bakarsın bebeğin göbüşündedir.ayyyy inşallah tatlım yaa.ama olmazsada üzülmek yok tamammı,şubatın sonuna doğru beraber mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah tatlım.hem gebelik topiklerinde beraaber sörf yaparız senlehihoyyyt inşallaahhhhh:Saruboceq:
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepinize geçmiş olsun kızler,allahım hepimizin gönlüne göre versin.içimizi ferah tutalım,allahım dualarımızı kabul eder inşallah.
aylincik hiç uğramıyo bu aralar yaa nilayda öyle iyisiniz umarım kızlar arada uğrayın merak ediyoruz.
mehtapcım canım endişelenme,bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana annesi,canım benim yaaa bu anlarının tadını çıkar,aklına kötü şeyler getirme tamammı.hep mutlu haberlerini alalım inşallah.
fundişim,sen neler yapıyosun canım?çalışmalar başlamıştır sende.bende yakında başlıyoruuummm:asigim: yorucu bi 2 hafta var önümdekafamçokkarıştı ama bu ay çook rahatım nedense,hiiiç takmıyorum hep adetin ilk günü hesaplar yapardım şimdi hiç yapmıyorum,ne zaman istersem o zaman yapıcam,sonra hüsrana uğrayınca neden olmadı diye çok yıpratıyorum kendimi.işin sırrıda takmamak ya bakalım denicem nereye kadar giderse..
haydi öpüyorum herkesiii...a.s.
fundacım nasılsın canım benim...sen tedaviyle kaldım demisin yaa nasıl bir tedaviydi seninki canım öptüm:1hug:
iyim melikecim send eiyisindir umarım biraz morelin düzeldimi tatlım.
evet canım ben tedavime gonaphane ile başladım ama o bi işe yaramadı bende.daha sonra gonal-f ile iğnelerle devam ettik. iğnelere başlamamızın 2.ayı hamil ekalmıştım canım.bu iğneler tüp bebekte de kullanılan iğneler.ama benim tüp bebek değil aşılama da değildi.