- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.141
selam kıslar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlarımız var.hepinize geçmiş olsun,hoşgeldiniza.s..RABBİM tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun..:CüvCüv:
beni merak eden arkadaşlarım.ilginiz için çok teşekkür ederim.RABBİM kk daki bütün kısların yüzünü güldürsün,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallahh..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsuamiiiiiiinnn...
kıslar cumartesi dr'a gittim.benim dr yoktu bir başkasına muayene oldum.kadın beni delirtti resmen.kanda gebelik testi yaptırdı ve bugün için tekrarlamamı söyledi.kese var bebek görülmüyo dedi..klava:bende testi tekrarlamadım.değerim 4479,2 çıktı..bugün kendi dr'uma gittim durumu anlattım,test sonucuna baktı, değerin güzel yükselmiş dedi..vajinal ultrasonla baktı 5,5. 6 haftalık kadar,kalbi belli belirsiz atıyor dedi.kesede şekil bozukluğu var p.tesi tekrar kontrole gel,büyük bir ihtimal kürtaj dedi.senağlama.progestan ve folik asite devam et inşallah düzelir dedi..işte kıslar durumum bu.ben şimdi ne yapayım şaşırdım valla.delikafaduldençook üzülüyorum ama bol bolda dua ediyorum.RABBİM dualarımı inşallaaaaaaaah kabul eder..
bu arada hamiş arkadaşlarım sizler ve yeğenlerim nasıl?RABBİM bebişlerinizi sizlere bağışlasın..
canım ya inşallah doktorun dediği gibi bişi değildir.bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur.ay bi doğru düzgün sevinemedik mehtapcım şu doktorların bi dediği ötekini tutmuyo.sinir oldum ben bu doktorlara.değerlerinde güzel .bence herşey yolunda canım sen içini ferah tut.dualarım seninle tatlım
kızlar herkese iyi haftalaaarr...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepinize geçmiş olsun kızlar.umarım birdaha hiç birimiz bu acı olayı yaşamayız.umudunuzu sakın yitirmeyin.meleklerimize kavuşmaya az kaldı inşallah..
fundacım,topiğe uğramayanları listeden silme işin mantıklı.gelirlerse yeniden ekleriz herpsini.yinede herkesin fiktri önemli tatlişkolar gelsin bide onlar belirtsin fikirlerini.
mehtap bugün doktora gidecekti..hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.
hadi kızlar bekliyorum,özledim sizi ,toplaşıp muhabbet edelim azıcıkkk...
evet canım sildiklerim arasından gelenler olursa ekleriz tekrar.
sen neler yapıyosun canım nasıl gidiyo.çalışmalrı aksatmıyosun demi