• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inşallah canım, allahtan hayırlısı tabiki, kısmet böyleymiş, şimdi yapmamız gereken kendimizi toparlayıp tekrar bebek için çalışmak:Saruboceq: inşşalah rabbim nasib eder tekrar o mutluluğu

insallah canim.evet hayirlisi diyelim.rabbim böyle istedi.aynen senin dedigin gibi.kendimizi toparlayip vede moralimizi düzeltip ikincisine adapte olalim.ben tekrar reglimin gelmesini bekliyorum.cünkü dr.a gidicem.dr.um esime regl olsun öyle gelsin demis bakalim ne diyecek.korunma süreside verebilir.sabretmekten baska yolum yok.o mutlulugu insallah tekrar yasayacagiz allahin izniyle.

cnm mrb :) ben netten çok araştırdım dr da sordum, 2 düşüğüm var, pzts gideceğim prof.a testler için, genetik testi yapılıyor sana ve eşine , ayrıca bünyen gebeliği yabancı madde gibi algılayıp antikor üretiyor olabilir , oda kanının pıhtılaşmasına dolayısıyla düşüğe neden oluyor bunada bakıyorlar tekrarlayan düşüklerde, genetikte bir problem çıkarsa pgt(genetik test) ile sağlıklı embriyolar ayıklanıp enjekte ediliyor anneye, nette araştırırsan daha detaylı bilgiler var,

çok teşekkür ederim.Bu benim debaşıma geldi çok geçmiş olsun.Allah hayırlı sabır versin.Takvanı vakarını örnek alıyorum

çok geçmiş olsun tatlım fakat bu durumda bile moralinin yerinde olmasına çok sevindim ve seni takdir ettim..bence sen en kıza zamanda tekrar hamile kalıp sağ sağlim kucağına alacaksın bebeğini...[/QUOTE]

cnm saol. inşallah

Merhaba kıslar nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar olmuş, onlara çok geçmiş olsun diyorum, inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarlar...

Fundişim galiba beni mart listesine yazıcan, bi kesinleşsin de ben haber veririm, hiiiç tadım yok bugün bir sürü hastalık haberi aldım, halime şikrettim ama diğer yandan da canım çoook sıkıldı, regl olma üzüntüm bile yanında hiç kaldı yane, neyse öpüyorum hepinizi.

Minik kelebek canım kimse uğramıyor buralara anlaşılan :(

Fundişim canım ben bugün regl oldum beni mart listesine kaydır istersen

öpüyorum hepinizi kocaman.

adszfm4.jpg

yelizim nerelerde yaa,bu ara hiç uğramaz oldu.iyisindir umarım arkadaşım,özletme kendini bu kadar..

slm canım buralardayım hep aslında bu aralar cok ıyı degılım bu bebek olayları benı cok yıprattı en basıt bır sey duyunca moralım bozuluyor aglamaya baslıyorum falan senağlama o yuzden sık gelmıyorum kafamdan atmaya calısıyorum

benım yıne yumurta takıbım yapıldı canım bu sabah gıttım yıne bır yumurta var ama gec gelısıyor bugun 14.gunum 17 mm olmus pazartesı catlama ıgnesı yaptırıcam bır hafta sonrada gıdıcem bır tahlıl yapılacak yumurta kalıtesı ve catlamasıyla alakalı sanırım
bu ayda olmazsa asılama deneyelım dedı ve rahım fılmı cektırmem gerekıyormus
onu hıc yaptırmak ıstemıyorum korkuyorum ınsallah bu ay amacımıza ulasırız da gerek kalmaz :Saruboceq:

sen nasılsın tatlım hersey yolundadır ınsallah opuyorum

merhaba arkadaşlar
bende 5 ekimde kürtaj olmuştum doktorum bana 5-6 ay korunmam gerektiğini söylemişti ama ben geçen ay gittiğimde çocuk çok istediğimi söyledim ve bu ay için korunmayı bırakmamı söylemişti ben bıraktım ve çalışmalara başladım adetim 17-20 ocak ama çok ümitliydim dün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif halbuki belirtilerim de çok yoğundu demekki psikolojikmiş .....

selam ertenancım tesadüfki bnde 5 ekmde bebeğimi kaybetim ve senn gibi tekrar hamile kalmak istiorum doktorum üç ay dedi bana bende beklemek istemiorum açıkcası acaba tehlikeli bi durum yaratırmı yine başımıza böle kötü bi olay gelirmi die düşümüorum kara kara bu ay için çalışmalarra başlıcaz artık yeni bitti reglm bakalım allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın inşş..sen kaç haftalık düşürdün bebeğinisenağlama

canım aslında bu bölüm hiçboş kalmaz ama bu aralar böyle malesef..
hayırlı çalışmalar güzelim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tatlım..
bende ağustosta 7 haftalık bebeğimi kaybettim ama Allahıma şükür şimdi 5 aylık hamileyim darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına...

canım çok sevndim senn adına umarum sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa darısı bizimde başımıza inş:Saruboceq:

canım çok sevndim senn adına umarum sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa darısı bizimde başımıza inş:Saruboceq:

saol tatlım inşallah ben inanıyorum hepiniz hamile kalacaksınız hemde en kısa zamanda..

kızlar ya mehtap nerelerde çok merak ettim ne oldu acaba ses ver canım..
valla kimsecikler gelmiyor artık çok üzülüyorum fundişte yok ortalarda...

uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama yazmıyordum hamile olan arkadaşları ayrıca çok tebrik ederim.dilerim Allah'tan sağ ve sağlıklı olarak kucaklarınıza almanız nasip olur

selam kıslar nasılsınız?hamiş arkadaşlarım bebişler nasıl?RABBİM hepimize önce can sağlığı sonra,bebiş isteyenlere bebiş,hamişlerede,hayırlı doğumlar nasip etsin....
kıslar dr'a gittim.bebişimin kalp atışı devam ediyor,bugün tam 8 haftalık ama 6,5-7 haftalık kadar,pek gelişmemiş.dr kalp atışı durmuştur diye tahmin etmiş,çok dirençli bir bebek,ama kese hala bozuk olduğu için 2 haftaya kadar kalp atışı durur dedi.(bebeğim inşşş yaşarrr)tabii ALLAH'tan umut kesilmez,düşmezse 2li ve 3lü tetlerini sakın ihmal etme diye ekledi..
canım arkadaşlarım beni dualarınızda unutmayın..hepinizi çooook öpüyorumm..

saol tatlım inşallah ben inanıyorum hepiniz hamile kalacaksınız hemde en kısa zamanda..

kızlar ya mehtap nerelerde çok merak ettim ne oldu acaba ses ver canım..
valla kimsecikler gelmiyor artık çok üzülüyorum fundişte yok ortalarda...
canım ben geldim evet kaç gündür yooktum geliyorum kimsecikler yook napim.:1no2:
sen nasılsın canım ya avatarın değişmiş hayırdır badem kim, kötü biişi mi var
merhaba arkadaşlar
bende 5 ekimde kürtaj olmuştum doktorum bana 5-6 ay korunmam gerektiğini söylemişti ama ben geçen ay gittiğimde çocuk çok istediğimi söyledim ve bu ay için korunmayı bırakmamı söylemişti ben bıraktım ve çalışmalara başladım adetim 17-20 ocak ama çok ümitliydim dün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif halbuki belirtilerim de çok yoğundu demekki psikolojikmiş .....
selam canım hoşgeldin.malesef çoğu belirti psikolojik ben kendimden çok iyi biliyorum.temmuzda kürtaj oldum bende.ben hiç korunmadım bu ay 7.ayım denemeye devam ediyorum .en kısa zmanda meleklerimizin gelmesi ümidiyle
selam ertenancım tesadüfki bnde 5 ekmde bebeğimi kaybetim ve senn gibi tekrar hamile kalmak istiorum doktorum üç ay dedi bana bende beklemek istemiorum açıkcası acaba tehlikeli bi durum yaratırmı yine başımıza böle kötü bi olay gelirmi die düşümüorum kara kara bu ay için çalışmalarra başlıcaz artık yeni bitti reglm bakalım allah herkese hayırlı hamilelikler yaşatsın inşş..sen kaç haftalık düşürdün bebeğinisenağlama

hoşgeldin .eğer önemli bi problrm yoksa bence de beklemeyin derim ben iyiki de beklememişim.kaç aydır elimiz boş çıkıyoruz çalışmalardan bi de beklesek ne olurdu bilmem.

Back
X