- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.381
:1hug: :1hug: :1hug: ayy canım arkadasım benım inan bende sen kadar heycanlıyım yaaaa.ayy neguzel cümleler kurmussun ,endogrusunu yapıyorsun canım.inanmak ve istemek yolun yarısından fazlası eder bence kaydirigubbakcemile5 hadı bakalım ınsallah hersey yoluna gidicek ve sen melegıne kavusacaksın canım buna kalpten ınanıyorum ve hepp dua edıyorumkızlar ya çok heyecanlıyım .tedavi tarihimin yaklaşması beni çok heyecanlandırıyo.içim kıpır kıpır.çok ama çoooook umutluyum bebeğim çok kısa bi süre sonra bana gelicek biliyorum.haftaya kuaföre gidip saçlarımı çikolata kahveye boyatıcam.ee hamişlik yakın 9 ay boyunca saçlarımı röfle yaptıramıycam .en azından koyultarak bi müddet idare ederim diye düşündüm.ve yine haftaya dişçime gidip kontrollerimi yaptırıcam.bebişim gelicek tüm hazırlıklarımı yapıp onu beklemeye koyulucam.
meleğim çok bekletme olurmu bak annişin full donanımlı seni bekliyooo:Saruboceq:
Arkadaşlar kürtaj olalı 5 gün oluyor ama benim karnım küçüldü bile...:1shok:
Dün yumurtlama testi yaptım pozitif çıktı...
Sanırım 1-2 hafta içinde adet olurum...
Bu kadar çabuk yumurtlamam olacağını sanmıyordum...:bbo:
14 şubatta 17 + 2 günlükken ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği ile erkenden evde kendi kendime doğurdum..kordonlar ve eşleri içimdeydi...o şekilde kürtaj oldum.Doktor 2 ay sonra görüşelim dedi..hiç ara verin korunun diyen de olmadı..İlk mikroenjeksiyon tedavimle hamile kalmıştım...
Bana yardımcı olursanız sevinirim...
senağlama senağlama senağlama tesadüfen yazını okumustum ve cok aglamıstım.Allah sabır versın canım,bu acını sana hiçbirsey unutturmaz belkı ama Alah ım sana acını hafıfletecek bebek yada bebekler nasip etsın inşallah.neysekı enazından sorunun rahımagzı yetmezlıgı oldugu anlasılmıs ve bırdaha hamıle kalırsan bır tedaviside var .. doktor muayenede sana bılgı verır mutlaka.zaten rahımın toparlanırsa ozaman korunmayı bırakabılıyorsun.inşallah enkısa zmanda ruhen ve bedenen iyyileşip bebeğine kavusursun canım ve busefer inşallah saglıkla kucagına almak nasip olur sana:1hug: