• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canlarım dr'dan yeni geldim.kese 37mmdi büyümüş 44mm olmuş fakat bebeğimin kalp atışını dr zor gördü yanii çoook yavaş,dr kalp atışı bile sayılmaz hafif bi seyrelti var,perşembe gününe kadar yat,hiç bir şekilde kalkma ALLAHTAN umut kesilmez dedi.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime bişey olmasın,aynı acıyı tekrar yaşatma diye.RABBİM dualarımı inşallah kabul eder.bu arada kahverengiler kırmızıya dönmeye başladı...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ayy canım benım sakın üzüzlme herseyın hayırlısı olsun inşallah.inşallah bebegın sımsıkı tutunur sana.yatıp dinlenmekten dua etmekten baska bişe gelemz suan elınden.hep kaybedecegını düşünme nolur.cokmu kırmızı akıntıların gelıyo canım.inşallah hersey cok güzel olcak mehtapcım inşallah dualarımız senınle canım
selam kızlar...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı:(
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...

aaahhh canım arkadasım ne oldu taşmı cıktı böbreğinde.sakın üzüzlme hiçbişe olmaz inşallah.aynısı arkadasımada oldu tam senın zamanlarındaydı böyle fena bı sancıyla doktora gıttıler,bebek hareketlendiği için tası yerınden oynatmıs ve dogum sancısından beter sancılar cektı.okadardıkı agrı kesıcı iğne yemek zorunda kaldı doktorlar.ürolojide ayrıntılı bakıldı ve böyle giderse böbregını kaybedecen amelıyat dedıler.ama arkadasım bebegıne bıse olur die ilaçları bile içmedı,sonra bi şekılde durdu sancıları.sonra zaten vaktı gelınce dogurdu.tosun paşası bı oğlu oldu.gecen beraber tekrar doktora gıttık doktor gecenkı sonucları görünce "busekılde kesınlıkle böbreğini kaybetmıssındır "dedı ama tomografıde hıc bıse cıkmadı mucıze gıbı tas gitmiş böbrek kendını yenılemıs.sende korkma canım benım,inşallah sadece bıraz sancı cekıp gecer hiçbişe olmıycak sanada bebegınede :1hug::1hug::1hug:

canım şimdi geldim doktordan çok şükür kistim erimiş doktor herşey yolunda hiçbir sorun yok dedi adet düzeni kürtajdan sonra değişebilir önemli olan 35 günü geçmemesi dedi tek sorun stres.stres yapmazsan hemen hamile kalabilirsin dedi hayırlısı inş.

canım benim çok sevindim,bak herşey yolunda maşallah.şimdi stres sıkıntı yoookkk,gelsinnnn konsun göbüşüne kelebeğin inşallahkaydirigubbakcemile2

hımmm demek düzensizlik normal dedi,o zaman benim doktorda aynı şeyi der, artık 28 gün döngüm olmayacak bi süre demekki 30 gün olarak hesaplayayım bari bundan sonra.bugün 29.günüm yarn ya da öbür gün adet olurum sanırım.pazarteside doktora giderim artık.
inşallah bendede bi problem yoktur...

öpüyorum tatlım seniii kaydirigubbakcemile4

Kızlar merhaba, nasılsınız? Bu sıralar fazla nete giremiyorum, işler ve ev hayatında yoğun bir tarfik var, yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler ve çoook geçmiş olsun diyorum...

Mehtapgülüm canım senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış, rabbimden ümit kesilmez, olacağın önüne hiçbir şekilkde geçilmiyor, yavru kuşunun nasibi varsa dünyada tüm olumsuz şartlara rağmen dünyaya gelecektir, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde devam eder, bu akşam senin bebeiş için 100 ihlas okuycam, rabbim kabul etsin inşallah...

Nilaycım sana da çok geçmiş olsun, çaresiz bir dert değil, allahtan erken tespit edilip önlemi alınıyor, Allah acil şifalar versin canım benim.

Melikecim sen nasılsın? Neler yapıyorsun, bak melankolik takılmak yok ona göre heeeee :)

Fundişim naptın, bu aya tedaviye başlıyorsun di mi? İnşallah bu ay senin ayındır güzelim.

Özlemcim sen napıyorsun, seninle denk gelemiyoruz bir türlü, inşallah bu haftadan soora daha fazla gelicem buraya.

Hepinizi çok öpüyorum canlarım.

pınarcım özledik seni yaa,bu kadar ara verme canım,ihmal etme bizikaydirigubbakcemile5
ben iyiyim tatlım,havalar soğudu ya psikolojik sanırım sürekli donma modundayım:1shok:
sende ne var ne yok tatlım aldığın kitler geldimi,2 yada 3 haftada geliyomuş buraya kargo yurtdışından,o yüzden ben bizim sitedekilerle idare edicem artık fisfisfisadet olayım alıcam hemen.

canım benim çok sevindim,bak herşey yolunda maşallah.şimdi stres sıkıntı yoookkk,gelsinnnn konsun göbüşüne kelebeğin inşallahkaydirigubbakcemile2

hımmm demek düzensizlik normal dedi,o zaman benim doktorda aynı şeyi der, artık 28 gün döngüm olmayacak bi süre demekki 30 gün olarak hesaplayayım bari bundan sonra.bugün 29.günüm yarn ya da öbür gün adet olurum sanırım.pazarteside doktora giderim artık.
inşallah bendede bi problem yoktur...

öpüyorum tatlım seniii kaydirigubbakcemile4

sağol canım inş umarım sende de bişey yoktur sen de yaz bize doktordan sonra

slm kızlar nasılsınız ben ıyıyım beklemedeyım son 1 hafta dun progesteron tahlılı yaptırdım 13.24 cıktı
yanı yumurtlama olmus bakalım bız tutturabıldık mı gecmısı cok okuyamadım ama haberlerınızı asagı yukarı aldım

mehtapcım bebısın toparlanır ınsallah en kısa zamanda moralını yuksek tutman gerek bılıyorsun dımı canım

nılaycım cok gecmıs olsun tatlım ya nerden cıktı bu bobrek kotu bırsey olmaz allah ın ıznıyle varsın bebısınıde bıraz erken alıversınler sıkma canını oldu mu

fundacım senden nehaber az kaldı dımı tedavıye hayırlısı olsun canım

ozlem hemsom sen nasılsın gunun az kalmıs hayırlı haberler ınsallah

badem arkadasım sanada cok gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın hıcbırımıze senın yasadıkların bızden bıraz daha zor ama zamanla atlatırsın yenı bebısler acımızı dındırecek ben buna cok ınanıyorum

yenı gelen arkadaslar sızlerede cok gecmıs olsun
hepınızı opuyorum kızlar

slm kızlar nasılsınız ben ıyıyım beklemedeyım son 1 hafta dun progesteron tahlılı yaptırdım 13.24 cıktı
yanı yumurtlama olmus bakalım bız tutturabıldık mı gecmısı cok okuyamadım ama haberlerınızı asagı yukarı aldım

mehtapcım bebısın toparlanır ınsallah en kısa zamanda moralını yuksek tutman gerek bılıyorsun dımı canım

nılaycım cok gecmıs olsun tatlım ya nerden cıktı bu bobrek kotu bırsey olmaz allah ın ıznıyle varsın bebısınıde bıraz erken alıversınler sıkma canını oldu mu

fundacım senden nehaber az kaldı dımı tedavıye hayırlısı olsun canım

ozlem hemsom sen nasılsın gunun az kalmıs hayırlı haberler ınsallah

badem arkadasım sanada cok gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın hıcbırımıze senın yasadıkların bızden bıraz daha zor ama zamanla atlatırsın yenı bebısler acımızı dındırecek ben buna cok ınanıyorum

yenı gelen arkadaslar sızlerede cok gecmıs olsun
hepınızı opuyorum kızlar

sağol yelizcim iyi sayılırım,bugün ya da yarın adet olmam gerekiyodu.dayanamadım test yaptım negatif çıktı:çok üzgünüm:
moralim bozuldu tabi,hem düzenim bozuk hem moralim napacam bilmiyorum senağlama
senden güzel haberler bekliyorum tatlım.inşallah hayırlı haberlerle dön bize...

sağol yelizcim iyi sayılırım,bugün ya da yarın adet olmam gerekiyodu.dayanamadım test yaptım negatif çıktı:çok üzgünüm:

selam özlemciğim unutma ki test erken gebelikleri belli etmiyor.inşallah hamişsindir ve adet olmazsın. ben bebişime hamileyken düşürmeden önce üzerine adet bile görmüştüm. takma kafana .benimde son 6 günüm kaldı olmayayım diye dua ediyorum ama belim fena ağrıyor olacağım. galiba...yine hayal kırıklığı galiba canım. senden başka kimseyi pek tanımadığım için seninle sohbet ediyorum. diğer arkadaşlara ise sadece temennilerimi yazıyorum. kendine iyi bak.:1hug:

pınarım ben iyiyim yaa boşverin arada öyle depresif olurum ama toplarım yine bakma bana sen...sizler gibi arkadaşlarım var benim nasıl iyi olmayım hihoyyyt
sen neler yaptın canım geldimi siparişlerin hadi bakalım hayırlısı ben yakında güzel haberler alıcağımıza inanıyorum...hepiniz öpüldünüz canlarım a.s.

Kızlar merhaba, nasılsınız?
Fundişim naptın, bu aya tedaviye başlıyorsun di mi? İnşallah bu ay senin ayındır güzelim.
pınarcım selam canım .evet dört gözle bekliyorum canım adet olacağım günü.başlıyoruz hayırlısıyla.bu ara herkes rüyasında benim bebeğim oduğunu görüyomuş ay inşallah .bilemiyorum ama içimden bir ses çok kısa bi süre sonra hamiş müjdesini vereceğimi söylüyoo.allahım hayırlısıysa olsun
sen nasılsın canım nasıl gidiyo görünmedin ne zamandır.
selam kızlar...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı:(
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...
canım benim allahtan şifa diliyorum sana .sorunsuz bi şekilde geçirmen için gebeliğini hep dua ediyorum.

canlarım dr'dan yeni geldim.kese 37mmdi büyümüş 44mm olmuş fakat bebeğimin kalp atışını dr zor gördü yanii çoook yavaş,dr kalp atışı bile sayılmaz hafif bi seyrelti var,perşembe gününe kadar yat,hiç bir şekilde kalkma ALLAHTAN umut kesilmez dedi.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime bişey olmasın,aynı acıyı tekrar yaşatma diye.RABBİM dualarımı inşallah kabul eder.bu arada kahverengiler kırmızıya dönmeye başladı...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim inan dualarım seninle.hemen umutsuzluğa kapılma.inşallah güzel haberlerini alıcaz.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women.....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?
umutluyuz..........................?

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

.

[/QUO

Esraie....................................3 mart

nilaycım çok geçmiş olsun ian şimdi okudum hep dua edicem allahım nilayı ve bebeğini koru ikiside sağlıklı olsun bu sıkıntılı günleri atlatsınlar inşallah

kızlar ben epeydir girmiyorum girsemde kimsenin yazılarını okumuyorum kusura bakmayın çünkü benim sorunları daha bitmedi artarak devam ediyo eşim bi ameliyat daha oldu iki ay sonra tekrr olucak bide ameliyattan 5 gün sonra trafik kazası geçirdi freni patlayana araba taksiyi biçmiş eşimin kafası ön camdan dışarı çıkmış yüzü gözü mosmor her tarafı çam kesikleriyle dolu bi işe çıkim dedi başımıza bu geldi hemde ameliyatlı daha dikişleri üzerinde benimde ayağımda kemik eğrilmesi var ayağım git gide şekil değiştirmeye başladı ameliyat olmam lazım ama olamıyorum çünkü yaklaşık 2 ay ayağımın üstüne basmama gerekicek eşim hasta bana kim bakcak yani anlıcanız benim işim zor allahıma genede binlerce şükürler olsun
ben hiç bebek düşünmüyorum artık allah sizlere bebeği olmayanlara nasip etsin amin

aaa moral bozmak yok hayırlısıysa gelcek zaten bebekleırmız yoksa ne demıstık gec lsun güç olmasın.ama yınede kartı görene kadar hamıs adayısın özlemcım.yumurta takıbıne falan gircenmı özlemcım yada girmişmiydin hatırlayamadım şimdi :utangac:
nilaycım çok geçmiş olsun ian şimdi okudum hep dua edicem allahım nilayı ve bebeğini koru ikiside sağlıklı olsun bu sıkıntılı günleri atlatsınlar inşallah

kızlar ben epeydir girmiyorum girsemde kimsenin yazılarını okumuyorum kusura bakmayın çünkü benim sorunları daha bitmedi artarak devam ediyo eşim bi ameliyat daha oldu iki ay sonra tekrr olucak bide ameliyattan 5 gün sonra trafik kazası geçirdi freni patlayana araba taksiyi biçmiş eşimin kafası ön camdan dışarı çıkmış yüzü gözü mosmor her tarafı çam kesikleriyle dolu bi işe çıkim dedi başımıza bu geldi hemde ameliyatlı daha dikişleri üzerinde benimde ayağımda kemik eğrilmesi var ayağım git gide şekil değiştirmeye başladı ameliyat olmam lazım ama olamıyorum çünkü yaklaşık 2 ay ayağımın üstüne basmama gerekicek eşim hasta bana kim bakcak yani anlıcanız benim işim zor allahıma genede binlerce şükürler olsun
ben hiç bebek düşünmüyorum artık allah sizlere bebeği olmayanlara nasip etsin amin

cok gecmıs olsun nıhalcım nedır bu basınıza gelenler böyle.inşallah bu son olur sanada eşinede cok büyük gecmıs olsun.enkısa zamanda iyyileşmeniz dileğiyle.

çok geçmiş olsun nihalcim .bu başınızadaki kötü şanş nedir anlamadım valla .allah beterinden korusun .acil şifalar diliyorum.

esraie..................................3 mart

.

aaa moral bozmak yok hayırlısıysa gelcek zaten bebekleırmız yoksa ne demıstık gec lsun güç olmasın.ama yınede kartı görene kadar hamıs adayısın özlemcım.yumurta takıbıne falan gircenmı özlemcım yada girmişmiydin hatırlayamadım şimdi :utangac:

cok gecmıs olsun nıhalcım nedır bu basınıza gelenler böyle.inşallah bu son olur sanada eşinede cok büyük gecmıs olsun.enkısa zamanda iyyileşmeniz dileğiyle.

sağol tatlım ya,arada ben öyle bırakıyorum kendimi işte.ama şimdi iyiyim,adet düzenim bozuldu onu hesab edememişim bu ay 28 gün die hesaplamıştım ama 30 günde bir adet oluyorum artık.yani yarın adet günüm,bakalım bekliyorum.hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
bu ay doktora gidicem canım,takip yaptırmadım şimdiye dek hiç.sanırım bu ay onu deneriz.kısmet artık.
sen nasılsın bitanem,minişim nasıl annesi tekmeler başladı mı?:emir_bebek:
dikkat et kendine canım,öpüyorum senia.s.

fundacım nasılsın tatlım,yoksun bi kaç gündür akşamlarıda ben yokum,yakalaşamadık bi türlüü:)
canım benim adet tarihim yarın ben yanlış bilgi vermişim liste için,kusura bakma fıstıkım.

ah nihalcim yaa,allahım şifa versin biran önce.bu sene kötü başladı senin için ama inşallah güzel haberler vererek bitecek.
bir an önce sağlık problemlerinizi atlatmanızı diliyorum tatlım...:Saruboceq:

selam özlemciğim unutma ki test erken gebelikleri belli etmiyor.inşallah hamişsindir ve adet olmazsın. ben bebişime hamileyken düşürmeden önce üzerine adet bile görmüştüm. takma kafana .benimde son 6 günüm kaldı olmayayım diye dua ediyorum ama belim fena ağrıyor olacağım. galiba...yine hayal kırıklığı galiba canım. senden başka kimseyi pek tanımadığım için seninle sohbet ediyorum. diğer arkadaşlara ise sadece temennilerimi yazıyorum. kendine iyi bak.:1hug:

sağol esracım,haklısın ama ben yanlış günlerde çalışma yapmışım kafamçokkarıştı adet döngümü net hesaplayamamışım bu ay-tatlicadiarzu-
o yüzden dört gözle yarın adetimi beklicem:kahve: mart ayı hepimiz için süpeeerrrr bi ay olur canım.
inşallah senden güzel haberlerle başlarız tatlım...

pınarcım özledik seni yaa,bu kadar ara verme canım,ihmal etme bizikaydirigubbakcemile5
ben iyiyim tatlım,havalar soğudu ya psikolojik sanırım sürekli donma modundayım:1shok:
sende ne var ne yok tatlım aldığın kitler geldimi,2 yada 3 haftada geliyomuş buraya kargo yurtdışından,o yüzden ben bizim sitedekilerle idare edicem artık fisfisfisadet olayım alıcam hemen.

Canım benim nasıl olayım, havalar buz gibi, kapalı, ruh halim biraz parçalı bulutlu ama idare etmeye çalışıyorum, işler çok yoğun başımı kaşıyacak vakit zor buluyorum desem yeridir, füzelim benim yurt dışından ovulasyon ve gebelik testleri ebaydan aldım 2 günde elimdeydikaydirigubbakcemile2 Yurt dışındaki arkadaşım preseedleri postayla gönderdi, onlar da 1 hafta bile sürmedi elime geçti, şanslı mıyım bu acaba ne dersin?:Saruboceq:

pınarım ben iyiyim yaa boşverin arada öyle depresif olurum ama toplarım yine bakma bana sen...sizler gibi arkadaşlarım var benim nasıl iyi olmayım hihoyyyt
sen neler yaptın canım geldimi siparişlerin hadi bakalım hayırlısı ben yakında güzel haberler alıcağımıza inanıyorum...hepiniz öpüldünüz canlarım a.s.

Canım ben de yoğunluk had safhada, arada bebek çalışmaları da var, pestilim çıkıyor anlayacağın-tatlicadiarzu- Benim siparişler geldi, kullanmaya bile başladım, sanırım bu ay bende erken ovulasyon oldu, bekleyip görücez zaten:utangac:

Back
X